Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Darkwood) #2193 üzenetére
Üdv a klubban!
a beginner-ben talán 2 ponttal vagyok elmaradva a maxtól
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
(Darkwood) #2194 üzenetére
fehér-piros(ami külön van) az audio. a másik három a videó(kék-zöld-piros).
-
(Darkwood)
őstag
Ja igen, akartam kérdezni, hogy a komponens kábelnek mindnek benne kell lenni a TV-ben?
Nekem 3 van bedugva (fehér, piros nincs).
-
(Darkwood)
őstag
Sziasztok!
Tegnap óra én is Wii tulaj vagyok!
Mennyi a íjászatban (resort) a rekordotok?
-
Gebriel
veterán
Ezek a nem gyári Wii kiegészítők mennyire megbízhatóak?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
olyan játékot keresek, ami megmozgat, de nem sport témájú.
aki tud ilyenről ne tartsa magában
.
-
bocs, rossz helyre ment
-
iwu
addikt
válasz
Gebriel #2171 üzenetére
nah, akkor: letöltöttem az e3 trailerben mutatott wii party játékot, de mivel túl friss, csak japán ntsc volt fent
vicces, hogy végig japánul karatyol, meg a fele felrat is az.
viszont a játék nagyon bejött, egyszerű , mint a faék, de IGAZI többjátékos gém, sok kooperatív cuccal. nálam 10/legalább9es. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
kenesei1982 #2162 üzenetére
Wii Sports, Wii Sports Resort, Rayman Raving Rabbids 2.
Ezek ütnek, kb. az amire te gondoltál, és tökéletes választás a Wii.
-
moli.hu
őstag
válasz
innen mutass egy videot az asszonynak.
-
válasz
neked is csak Remnant kollégát ajánlanám. korrekt eladó, és az árban is jó.
ÚJ Nintendo Wii + Wii Sports+Sports Resort játék+Motion Plus csomag átalakítva - mindent visz 55.990 Ft+ 1 év garancia
Ezt értdemes megvenni, mert alapból több játékot kapsz hozzá, és a Motion Plus-os játékok is jobbak, pontosabbak.
-
danih
veterán
válasz
Erre találták ki a wii-t úgyhogy előre, amit szeretnek a csajok (tapasztalat):
Rayman raving rabbids, akármelyik
New Super Mario Brothers Wii
Némelyik a Mario Kartot is szereti
És persze party gamék tömkelege, ami egyszerre kb 1 percig terheli az agyat
Meg vegyél neki Wii Fit-et -
hi,
azzal kezdeném, hogy én világ életemben PC-s arc voltam és vagyok most is. Soha nem volt konzolom. Most viszont arra gondoltam, hogy kéne valami olyan dolog, amivel el lehet szórakozni itthon asszonnyal együtt.
A hi-graf-szuperbrutál játékokra ot a pc, de azzal csak én tolom. Szeretnék valami olyat, ami a játékélménnyel ragad meg, nem csak engem, hanem barátnőmet is (aki általában csak passziánszozik).
Láttam videókat ahogy ugrabugrálnak az emberek a tv elött mindebféle gatyin kinéző játékkal jáccanak, de tökre élvezik. Na ezt a reklám fílinget akarom én is. Otthon ugrabugrálni röhögni, jókedvet csinálni kettesben, vagy a haverokkal.Szívesen várok tanácsokat, ötleteket, játéktippeket, esetleg ajánlatokat eladó cuccokról.
(akár priviben is) -
Gebriel
veterán
3.14-ba, hogy a Wii-n nincs automata mentés.
Kb 4-5 órás játékom van oda. -
danih
veterán
Sajna szerkeszteni már nem tudok, de muszáj megosztanom veletek ezt a videót.
Nem két perc, de érdemes végignézni és olvasni a feliratokat -
danih
veterán
Megaloáálll köszi a linkeket!
Vii-t láttam Auchan-ban, még a homárblogon is fentvolt
PS a videóban 1:52-től mutatják mi van a "konzolban" - dobtam egy hátast a nyák láttán)
-
AXisBOLD
addikt
nem semmi. itt van még egy csemege
.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
TazLeacher #2141 üzenetére
érthető.
danih: ez már nem új, PH-s hírek között is volt. AC most elég sok mindenbe belecsapott. vegyesek az érzelmek->Hír. van itt már minden, sőt ezentúl csak Arctic
.
-
danih
veterán
Erre varrjatok gombot
Nem is gondoltam hogy az AC ilyenekkel foglalkozik... -
Gebriel
veterán
válasz
TazLeacher #2139 üzenetére
Az én történetem meg:
Én az Elite Xbox-omat cserélet el, egy Wii-re pont azért mert, hogy jön a Slim meg jön a Kinect, és a régi boxoknak zuhanni fog az ára.
Féltem egy kicsit, hogy a Wii nem lesz annyira jó mert elégé HC gamer vagyok, de nagyon meglepődtem, hogy vannak olyan játékok amik kielégítik az igényeimet, úgy hogy a többi konzolhoz viszonyítót grafikai felbontás itt alul marad, de ezt felejteti a játékok hosszúsága és összetettsége. A másik két konzolon a játékok hosszúsága 90% 4-8 órás játék időt biztosít ami azért igen kevés nekem.
Továbbá az is biztos, hogy egyszer újra lesz boxom (már 2x volt)a kinect miatt, de megvárom, hogy ki fórja magát.
PS Move engem annyira nem vonz, inkább a 3D technológiája az ami miatt 1x érdemes lesz újra beruháznom rá.Csak, hogy én is írjak hozzá valamit.
Az egy-két exkluzív cím miatt veszel csak xbox-ot
Jó tudom, mert most single játékokat tolod, de szerintem nincs annyi jó minőségi játék Xboxon, főleg, ha az FPS játékokat nem is fogod rajta tolni..iwu
Ha USB-re pakolod a filmet nem tudom mi kopik a Wii-be?
Másrészt meg kell a francnak szvsz még egy gép a szobába ha ezt a Wii is tudja. -
TazLeacher
nagyúr
-
AXisBOLD
addikt
válasz
TazLeacher #2139 üzenetére
nem akarom promózni a PS3-at(DE!
), de csak az Uncharted 1-2-ért megéri megvenni.
viszont a Kinect talán tényleg nagyobb party kellék lesz mint a Move(amit már lelőtt a Nintendo, ha csak nem lesz ízesített a rajta lévő gömb, vagy ilyesmi. mondjuk biztos beruházok rá, már csak kíváncsiságból is).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
AXisBOLD #2138 üzenetére
A történet így kerek:
Semmi bajom a Wii-vel. Nagyon szeretem, de megmondom őszintén, hogy mióta megvan (volt), single kb. 5 órát játszottam. Csapatostúl hatalmas buli, és rengeteget baromkodtunk vele, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, viszont a csapatos ökörködések az utóbbi időben NAGYON megritkultak.
A PC-mmel sok gondom nincsen, már elég régóta, kb. 14-15 hónapja nem költöttem rá 1 Ft-ot sem, és ez így is van jól.
Mindettől függetlenül már sokszor gondolkoztam, hogy be kellene szerezni egy BOX-ot. Egyrészről megveszem, és van, nem kell fejlesztgetni, másrészről van 1-2 konzolexkluzív cím, ami érdekelne, aminek a többsége Box-exkluzív. PS3-as axcluzív játékok nem érintenek, szinte semmise, egyedül a God of War, amit szívesen kipróbálnék. A PC+2 konzol "kicsit" luxus lett volna, ezért is nem vettem eddig Box-ot.
Jött a Kinect, és ez számomra megfelelő alternatíva. Megvan, amit akartam (mármint a Box a gép mellé), és mellette még az is, hogyha néhanapján csapatos ökörködésre fáj a fogunk, arra jó lesz a Kinect is, hogy 1-2 havonta összeüljünk, és végigbaromkodjuk egy éjszakát. Viszont, amikor csak single játszom, a Boxot tudom magában is használni, monjuk Gears of War 2-3-ra.Amikor megjelenik egy új játék, dönthetek: ha megy a PC-n, és olcsóbb, akkor nyomom PC-n, ha meg nem, akkor meg marad a box. Egy biztos: FPS-t és stratégiát soha a büdös életben nem fogok Boxon játszani, akkor inkább fejlesztem a gépet.
Az meg ráadásul megint nem utolsó szempont, hogy amennyiért kiszálltam a komplett Wii pack-ból, elmehetnék és vehetnék egy Slim box-ot és egy Kinect-et. Most még...ugyanis szerintem a Kinect megjelenésével esni fog a Wii ára. Ezért úgy döntöttem, hogy eladom, és ősszel amikor jön a Kinect, veszek egy pack-ot. (Megj.: májusban volt 1 éves a Wii-m, és minden sz@rral együtt kevesebb, mint 20K-t buktam rajta).
Ezt most egy kicsit tetőzi, hogy 1,5 éve árulom a lakásom, és végre sikerült eladni, így most bejött a költözés, és lényegében minden eggyes forintra szükségem van. Tehát, ha minden jól megy, jövőre szerintem bele fog férni egy box, de, ha nem, akkor se vágom fel az ereimet, azért még a PC-n is van mit játszani. Ha meg a esetleg a Kinect egy nagy rakás sz@r lesz, akkor nem veszek, csak veszek egy sima Box-ot 'oszt jó van'.
Nincs bocs az OFF-ért, legalább pörög a topic.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
TazLeacher #2137 üzenetére
azt hittem maradsz a japó vonalon és PS3-at veszel.
de miért box?(abban biztos vagyok, hogy nem a warez miatt.)
bocs mindenkitől az offért.
-
-
Gebriel
veterán
Én is ma kaptam meg jer1cho-tól a Wii Komponens HD PRO kábel-t.
Szerintem élesebb a kép, nincs annyira elmosódva, én egy HD Ready Samsungon tolom persze nem azért nem egy teljes HD , de látható a különbség. Majd megnézem a sógornőmék tvjén nekik még az első gen plazmájuk van azon szvsz még jobb.Más:...
Disaster Day Of Crisis- játékot nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti az akció játékot.
Grafikailag is kielégítőnek találom a játékot, sőt meg is lepődtem, hogy a kis Wii tud ilyet.
Sőt ezzel a játékkal (OFF)és biztos vagyok, hogy találni fogok többet is(/OFF) kapcsolatban azt is kimerem jelenteni, hogy nagyon sok Xbox360 és PS3 játék grafikai szintje a közelébe sincs a Disasternek. És most nem felbontásról beszélek. -
iwu
addikt
jah, rendeltem egy lowcost rgb kanócot, amiket emlegettünk. megjött az távolkeletről 5!!! nap alatt.
szubjektív vélemény: kevésbé tűnik élesnek a kép, de szebbek a színek.
üdw,iwu -
Zsom!
tag
Köszi mindenkinek!
Ez egész jónak néz ki!
-
Zsom!
tag
Ma vettem meg a wii fit plus-t balance board-dal, toltam 1 órát, és azt kell hogy mondjam ezt (is) baromi jól megcsinálta a nagy N.
Tudnátok JÓ bb-t támogató játékokat mondani?
-
AXisBOLD
addikt
valaki próbálta már média centerré alakítani a masinát? divx lejátszásra gondolok konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest