Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD #2365 üzenetére
neeeem
nekem egy kenwood erősítőm van meg károm jamo hangfalam. Hátra még csak kis gagyikat tettem. Arra még gyűjteni kell(Egy nagyobb házra, hogy elférjen
)
Egyébként szerintem szinte tök mindegy, a lényeg, hogy nagyon megdobja a játék élményt is, és igazából szerintem mindegy, hogy milyen hangfalakból fúj a szél
-
Sirpi
senior tag
válasz
AXisBOLD #2233 üzenetére
Nekünk van egy (feleségemet zavarja időnként a kontrollereket összekötő vezeték), és vettünk egyet. A típusát nem tudom, valami kínai csoda, de semmi gondunk nem volt vele, leszámítva persze, hogy ez is eszi az elemet, és a szilikont le kell venni ilyenkor a wiimote-ról, különben nem lehet rádugni (motion+-os szilikonnal nem próbáltam, de lehet, hogy menne azzal is).
Amúgy pedig SMG2: 241 csillag. A vége iszonyú durva, nem tudom, van-e esélyem...
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
AXisBOLD #2138 üzenetére
A történet így kerek:
Semmi bajom a Wii-vel. Nagyon szeretem, de megmondom őszintén, hogy mióta megvan (volt), single kb. 5 órát játszottam. Csapatostúl hatalmas buli, és rengeteget baromkodtunk vele, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, viszont a csapatos ökörködések az utóbbi időben NAGYON megritkultak.
A PC-mmel sok gondom nincsen, már elég régóta, kb. 14-15 hónapja nem költöttem rá 1 Ft-ot sem, és ez így is van jól.
Mindettől függetlenül már sokszor gondolkoztam, hogy be kellene szerezni egy BOX-ot. Egyrészről megveszem, és van, nem kell fejlesztgetni, másrészről van 1-2 konzolexkluzív cím, ami érdekelne, aminek a többsége Box-exkluzív. PS3-as axcluzív játékok nem érintenek, szinte semmise, egyedül a God of War, amit szívesen kipróbálnék. A PC+2 konzol "kicsit" luxus lett volna, ezért is nem vettem eddig Box-ot.
Jött a Kinect, és ez számomra megfelelő alternatíva. Megvan, amit akartam (mármint a Box a gép mellé), és mellette még az is, hogyha néhanapján csapatos ökörködésre fáj a fogunk, arra jó lesz a Kinect is, hogy 1-2 havonta összeüljünk, és végigbaromkodjuk egy éjszakát. Viszont, amikor csak single játszom, a Boxot tudom magában is használni, monjuk Gears of War 2-3-ra.Amikor megjelenik egy új játék, dönthetek: ha megy a PC-n, és olcsóbb, akkor nyomom PC-n, ha meg nem, akkor meg marad a box. Egy biztos: FPS-t és stratégiát soha a büdös életben nem fogok Boxon játszani, akkor inkább fejlesztem a gépet.
Az meg ráadásul megint nem utolsó szempont, hogy amennyiért kiszálltam a komplett Wii pack-ból, elmehetnék és vehetnék egy Slim box-ot és egy Kinect-et. Most még...ugyanis szerintem a Kinect megjelenésével esni fog a Wii ára. Ezért úgy döntöttem, hogy eladom, és ősszel amikor jön a Kinect, veszek egy pack-ot. (Megj.: májusban volt 1 éves a Wii-m, és minden sz@rral együtt kevesebb, mint 20K-t buktam rajta).
Ezt most egy kicsit tetőzi, hogy 1,5 éve árulom a lakásom, és végre sikerült eladni, így most bejött a költözés, és lényegében minden eggyes forintra szükségem van. Tehát, ha minden jól megy, jövőre szerintem bele fog férni egy box, de, ha nem, akkor se vágom fel az ereimet, azért még a PC-n is van mit játszani. Ha meg a esetleg a Kinect egy nagy rakás sz@r lesz, akkor nem veszek, csak veszek egy sima Box-ot 'oszt jó van'.
Nincs bocs az OFF-ért, legalább pörög a topic.
-
Sirpi
senior tag
válasz
AXisBOLD #2069 üzenetére
Támogatom a részletes első hsz-t, és amiben tudok, abban szívesen segítek is (csak valaki kezdje el)
Egyébként 108 csillagnál járok a Galaxy 2-ben, és nehezebb, mint az 1 volt. Mármint több nehéz pálya van benne, mint az 1-ben volt, mert az eleje ennek is elég lightos.
-
rudi
nagyúr
válasz
AXisBOLD #2071 üzenetére
Google a te barátod
Pár találat:
első, második, harmadik, negyedik, ötödik meg ez is érdekes.Technikailag az a lényeg, hogy kompozitról és komponensről is át lehet térni D-Sub-ra, csak tudni kell, hogy mit melyik tűre kell kötni. Szóval keiállhatsz úgy, hogy veszed a Wii-hez mellékelt kábelt és egy D-Sub kábelt, megbontod őket, és a megfelelőket összekötöd. Barkács nélkül meg úgy lehet, hogy veszel egy Wii komponens kábelt, meg egy olyat (feljebb linkeltem), ami komponensből csinál D-Subot. Persze, ekkor még a hangot is át kell paszíroznod valahogyan, jellemzően egy két RCA->sztereo jack kábellel. Meg lehet még úgy, hogy veszel egy SCART->D-Sub kábelt, és a scart végével párpsítod valahogyan össze a Wii eredeti kábelét és/vagy a hozzá kapott SCART átalakítót.
-
moli.hu
őstag
válasz
AXisBOLD #2061 üzenetére
sorrendben:
tenisz:
"szimulator":
grand slam tennis (motionplus)
top spin 3
virtua tennis 2009
arcade:
npc mario power tennis
sega superstars tennispingpong:
rockstar table tennis
balls of fury (metacritic 19 pont)
(rudi: kene valami blockquote-szeru behuzas a hozzaszolas-formazas lehetosegek koze)
-
iwu
addikt
válasz
AXisBOLD #2007 üzenetére
én motion plusost vettem, ég és föld. a hozzáadott játék is.
ma toltam fps gémmel, annak is kellett.
bár a konkrét árakat nem ismerem most, meg trék a valutaárfolyamok, de nekem 9500ból volt itthon karácsony után a remote+motionplus+nunchak trio távolkeletről.
viszont a gyári tölthető akksikkal beszívtam, szerintem érdemesebb sima AA-s akksit venni - eneloopot.
üdw,iwu -
moli.hu
őstag
válasz
AXisBOLD #1993 üzenetére
egyszerre 1, de atadhato.
van, pl:
big brain academy
boom blox bash party
carnival games
lets tap
links crossbow training
llws baseball 2008
puzzle quest challenge of the warlords
rayman raving rabbids tv party
shaun white snowboarding world stage
squeeballs party
super monkey ball banana blitz
tiger woods pga tour 10
warioware smooth moves
wii fit plus
wii music
wii sports
wii sports resort
wsc real 09 -
válasz
AXisBOLD #1981 üzenetére
szia!
árban, hozzá állásban ajánlanám Remnant-ot itt a PH!-n.
korrekt eladó, vettem már tőle 3 wii-t meg pár egyéb ezt azt.
ha akarod softmoddolva is megkapod a cuccot, nem kell vele neked bíbelőni (én így vettem tőle). Veszel egy külső wincsit, és rámásolod a játokokat a megfelelő progival. Vagyis az eredeti játékaid biztonsági mentéseitVeni csak potion plus-ost vegyél.
kontrollerből csak eredetit vegyél.játék van hozzá pár alapból is ami nagyon jó szórakozás. Azzal legalább megtanulja az ember az irányítást, ráérez. meg mire ezeket kicsit is megunod 3-4 hónap
-
moli.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest