Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
egyetertek. fontos tudni, hogy a nintendonak nincs magyarorszagi kepviselete, tehat ha hibas lesz a cucc (ds, jatek, barmi), csak oda tudod visszakuldeni, ahol azt vetted. kb ugy kell elkepzelni, mint a pixmania-t, postazhatsz franciaorszagba. es lehet, hogy az ide iranyulo posta nem draga, de a innen kimeno magyar posta nagyon draga.
-
csibor
addikt
válasz
StoneBridge #1697 üzenetére
Miért nem innen rendeled?Kell még hozzá 1 áram átalakító az angol gépekhez.Én a HüJe boltból vettem meg Amazon pk-el 54K,itthon 60K volt a fekete.Nekem az egyszerűbb garancia megért 6k-át.
-
ben800
aktív tag
-
StoneBridge
senior tag
Sziasztok!
Tervezem eme konzol és kiegészítői beszerzését. Ha jól látom, a kedvező font árfolyam miatt (is) jelenleg sokkal olcsóbban be lehetne szerezni az egészet, ha megrendelem mondjuk innen: [link]
A kérdéseim: jól látom, hogy a konzolt nem, csak 1kg-ig egyéb dolgokat szállítanak Mo-ra? Garancia érvényesíthető itthon?
Egyéb ilyen (külföldi, online, olcsó) oldalt, ahonnan a konzol rendelhető, ismertek? -
moli.hu
őstag
-
AXisBOLD
addikt
hy all.
wii-t rá lehet kötni D-sub monitorra?
-
MaUser
addikt
Keresztlányomnak vettem egyet karácsonyra. Öröm óriási.
Természetesen én is kipróbáltam és tényleg hatalmas MÓKA. Soha nem vennék egy XBOX-ot vagy PS-t, mert szinte csak azok a játékok érdekelnének rajtuk, amik amúgy is vannak PC-n (valamint az erős PC egyébként is kell a munkámhoz/tanulmányaimhoz), de ez nagyon meggyőzött.
Teljesen más, mint amit a másik két konzolon megszokott az ember és remek testmozgás is.
A legjobb, hogy nem jutott eszembe egyszer sem mérgelődni játék közben, ha valami nem sikerül, mert érezhetően nem a sikerekre van kihegyezve az egész, hanem arra, hogy élvezze az ember a játékkal töltött időt.
Ráadásul tényleg a közösségi játékról szól minden (és némi alkoholos befolyásoltság alatt sem ront a helyzeten).
-
Sirpi
senior tag
Látom, mindenki a karácsonyi pihijét tölti. Igazából én is, de azért beírom (hátha lassan feléled a topik), hogy a balance board eléggé bejött a családnak, a csöppséget is azon mérjük már 5 napja, hogy hízik-e rendesen
-
-
Benyaking
aktív tag
Hali!
Tudnátok nekem fénypisztolyos jatekokat mondani?
Ezek vannak meg nekem: House of dead, Resi(Uj),Dead space
Ebbol az elso 2 mar kivégeztuk még a dead van hatra és kéne még valami hasonlo! -
csibor
addikt
Tegnap meghozta a gyerekeknek a fekete WII-t a gonosz piros sapkás ember
RCA kábellel van összekötve a 32"-es tv-vel,viszont nincs hang,csak a irányító pityeg.Mit kéne állítani?
-
Sirpi
senior tag
Egy jótanács: bemelegítés nélkül ne játsszatok a Rayman Raving Rabbids egyik részével se, én tegnap reggel frankón meghúztam vele a vállam
Ja, és holnap végre kibonthatjuk mi is a Fit Plus-t
-
ujtzjani
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1682 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Most már biztos a plus-os változatot veszem...
-
kalmarattila
csendes tag
válasz
moli.hu #1674 üzenetére
Így igaz, viszont mintha régebben olvastam volna hogy egy későbbi System Update-el majd lehet több board-ot is csatlakoztatni és jöhetnek a multiplayeres játékok. Sajnos a forrást nemtudom és hogy mikor fog (vagy fog-e) egyáltalán ez megvalósulni...
Én mondjuk kiegyeznék vele ha két balance board és két szett kontroller tudna csatlakozni a géphez és ketten lehetne nyomni a játékokat... Lenne benne fantázia, remélem megcsinálják!
-
moli.hu
őstag
nem akartam elhinni, de ez a new super mario bros wii tenyleg mukodik partyjatekkent, a baratnom (akirol nemreg irtam, hogy milyen nehez eset) nagyon ugyesen jatszott velem egyutt, ahhoz kepest, hogy meg eleteben nem jatszott platformjatekkal.
-
moli.hu
őstag
válasz
ujtzjani #1671 üzenetére
a wii fit plus semmivel sem kevesebb, mint a wii fit 1. mas szavakkal a wii fit 1 minden egyes reszet tartalmazza a wii fit plus. viszont a plus-ban sok uj napi gyakorlat es jatek van, emiatt ertelmetlen a wii fit 1-en gondolkodni.
ettol fuggetlenul a wii fit plus is egy rakas sz..szerencsetlenseg, mivel irdatlan sok idot elvesz a navigacio es az animacio. nekem nagy csalodas, mert anno az volt az igeret, hogy konnyedebb, folytonosabb lesz a kezelese. sot, mar eleve a plus letezese is a nyugati piac lassusag miatti panaszanak betudhato.
en minden evben leadok vele 10-15 kilot csupan azzal, hogy 2naponta mérem magam, remelem iden karacsonykor nem fuggesztem fel a merlegelest..
-
ujtzjani
tag
válasz
TazLeacher #1672 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Én is a plus-szon gondolkoztam, de mivel semmi tapasztalatom nincsen a témában így okosabbak láttam kérdezni...A fitnesz részen kívül nem lenne mellékes a mini game-ek sem.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ujtzjani #1671 üzenetére
Én mindenképpen a plus-al venném. Nekem a sima van meg. Az sajnos nagyon nem lett hibátlan progi. Egy Fitness program, de nincs benne edzséterv. Tehát csinálsz, amit akarsz, azt vagy jó, vagy nem. Ezzel szemben bekerült már az új verzóba ez, így azzal már van értelme foglalkozni. Én mostanság tervezem egy plus beszerzését (magában, mert board már van), így konkrét tapasztalataim nincsenek, de ha most akarszvenni, akkor a simát ki ishagyhatod. Maximum, ha nagyonbejönnek a board-os minigame-ek, akkor majd használtan veszel egy WiiFit alapot külön. De nem akkora nagy durranás a "játék része", hogy komoly összegeket áltodznék bele.
A hol vegyemre nem tudok tippet, én használtan vettem 18K-ért...de mostanában már láttam 12K-érthasználtan. Vatera, apronet, vagy itt PH-n nézelődj.
-
ujtzjani
tag
Tanácsot szeretnék kérni tőletek de leginkább attól akinek van ebben a témában tapasztalata: Balance Board-ot szeretnék vásárolni a közeljövőben és az lenne a érdésem melyik programmal érdemesebb megvenni, a sima wii fit-tel vagy a fit plus-szal? Esetleg mik a különbségek a progik között azon kívül hogy a plus újabb. Esetleg még hol érdemesebb megvenni, mert hát az anyagi vonzata sem mindegy.
-
zlutor
aktív tag
Tiszteletem!
Meg tudná valaki mondani, hogy több fitpad-et kezel-e a konzol? Ha igen, mennyit?
Az alap (fit es a fit+) játékok között vannak amik engednek több játékost több pad esetén?
Könnyebb lenne az edzés is, ha van partner... -
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Ha valaki van regisztrálva a Club Nintendora és gyűjti a nintendo pontokat, az egy rövid kérdőív kitöltéséért kap 30 pontot.
Sok sikert.
-
moli.hu
őstag
nem te irtad, de a lenyeg, hogy igaz.
erre a 2-3-4 pontosra tudsz forrast adni?
az en utangyartott (wu) remote-om es nunchuk-om tokeletesen mukodik az m+-szal minden kombinacioban es nem dobja el a jelet (nem te irtad.). viszont van mas baja. es 3800ft-ba kerul nunchuk-kal. -
rudi
nagyúr
válasz
moli.hu #1663 üzenetére
Hol írtam, hogy szerencse dolga?! Annyit írtam, hogy a mozgásérzékelőjük kevésbé pontos. A pozícióját két pont érzékeléséből számítja, míg az eredeti három (vagy talán négy, nem emlékszem pontosan) pontot használ. Ez a Wii játékoknál elvileg nem számít. Ami pedig a hibákat illeti:
Third-party Nunchuks may not work with the Wii MotionPlus in certain software. For example Wii Sports Resort fails to recognize Intec wired Nunchuks when plugged into the MotionPlus. - wikipedia
-
TazLeacher
nagyúr
Nekünk (nekem meg havernak) van összesen 4 contollerünk. abból 1 pár (remote + nunchuck) utángyártott. Rendszeresen eldobta a jelet, már cserélve volt. Utána megvettük a moion plust, és onnantól a moton pluszban dugott nunchuck nem működött. Nem javaslom az utángyártott vételét!
-
rudi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1654 üzenetére
Én sem. Az eredetiket már nem egyszer földöz csaptuk, kétlem, hogy az utángyártottak bírnak ennyit. Továbbá az utángyártottak mozgásérzékelője kevesebb pontos. Ez elvileg nem befolyásolja a Wii-s működést, de kissé zavaróan hangzik.
-
rudi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1652 üzenetére
No, ha ennyire nem jött be, akkor én nagyon szívesen kárpótolnálak. Ha meg van még a lemez, akkor megvenném tőled 2000 forintért, mert az enyém szerencsételnül megkarcolódott. Hugi nagyon szereti benne az egyforma Mii megkeresőset, egy csaj ismerős képes egyedül is órákat játszani az Air hockey-jal, mi meg a tankosat szeretjük
Igen trükkösen osztották be a Wii árát, ez nekem már az elején feltűnt. Lefogadom, hogy hardverből a kontrolleren többet keresnek mint magán a gépen. Valahol anno olvastam, hogy anyagáron a remote kb. 10 dolcsi. Ha Wiit veszel, akkor a három szett plusz a 8 akku és töltő annyiba fáj mint maga a gép, és már 100k fölött is vagy.
-
moli.hu
őstag
jaj, bzeg, a mr driller drill land letorolte az osszes mentesem a memoriakartyamrol!
kerdezett valamit japanul, nyomtam ra igent -
haris
őstag
Szerintem jó válogatás a wii play.
pl a lövöldözőst nagyon szeretem, aztán azt, amben a mii-t kell forgatni szintén jó, meg amikor meg kell találni a mii-t(ket) a tömegben.
szóval szerintem megéri azt a kis felárat a remote-hoz.
egy szavazat mellette -
siti
őstag
válasz
inkább az a gáz, hogy utána a pucér wiiplay-t árulják 10k-ért...
-
moli.hu
őstag
válasz
hat a baratnom egyik kedvenc jateka a wii play. az elejen meg azt hittem, hogy barmilyen casual jatekost at lehet nevelni a normalis, minosegi jatekokra a flash-es-tipusu puzzle jatekokrol. hat nem. ami megy: balloon pop, jewel master cradle of rome, luxor pharaos challenge, yoshi's cookie.... ellenben a nintendo ds epp ezert nagyon bejott neki.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha megengeded, én képviselném az ellenvéleményt, szerintem teljesen értelmetlen akár csak 2000 Ft-tal is többet kiadni a WiiPlay-ért, egy rakás hulladék az összes játék benne. Én azzal együtt vettem anno (szintén kaptam valakitől a remek tanácsot, ugyebár), de azóta sem vettem elő, pedig ennek már több, mint két éve. Lehet, hogy kisgyerekeknek jó, de "amúgy" nem sok értelmét látom.
A négy készlet kontroller már súlyos pénz (majd' 45 ezer forint a 3 készlet plusz!). Mi kölcsön szoktunk kérni egy készletet, ha szükség van rá, illetve az a haver, aki rendszeresen játszik nálunk, beruházott egy saját készletbe. Ez egy sokkal járhatóbb út szerintem, persze ehhez is az kell, hogy rendszeresen összejárjatok játszani, különben csak porosodik majd az a kontroller.
-
haris
őstag
Pedig úgy lesz.
Én '74-es születésű vagyok, mégis lenyűgöz és alig várom, hogy újra játszhassak.
A motion pluszhoz: Én kicsit csalódtam benne, számomra nem akkora durranás mint vártam, bár kétségkívül jópofa, de jelenleg nincs egy saját (!!) játékom sem a Sport Resortson kívül, ami támogatná. Szóval én kicsit megbántam.
Ha most vennék, akkor csak az lenne amit a Sport Resots mellé adtak, a második db motion plusz árán (6000Ft) inkább egy másik új játékot vennék. -
haris
őstag
válasz
_Hunter_ #1649 üzenetére
Szia
Én tegnap voltam a West End-ben lévő media markt-ban.
Ott volt bekapcsolva xBox360 és Wii.
Illetve még volt pár db akciós fekete WiiVagy hétvégén a budaörsi (szintén) media markt-ban a gyermekem kipróbálta a Wii Fit-et (síelt, és síugort vele..-..rajta), bár ez nem tudom hétköznap is be van-e kapcsolva.
Mi a Wii-nket a konzolvilágnál vettük, és ott szintén volt demo darab (bár amikor én voltam, akkor épp ki volt kapcsolva
)
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehetne ilyet kipróbálni. Vidékről megyek majd Budapestre és szeretném kipróbálni mielőt döntök.
Előre is köszönöm.
-
Sirpi
senior tag
válasz
moli.hu #1646 üzenetére
Hasonlóan látom én is. A 4 tök felesleges, legalábbis egyelőre biztos, mi is 2-t vettünk a Sports resort-tal. VIszont az 1 kevés lenne, csomó mindenről le kéne mondani (a kardozás, amit már írtál, a pingpong, az egymás elleni jetski, kosár 3vs3, meg még biztos van pár másik is.)
Később, ha már legalább 3 jó partyjáték támogatná, akkor elgondolkoznék, hogy vegyünk még m+-t.
-
moli.hu
őstag
a m+ teljesen fuggetlen a remote-tol (szerintem nem is lehet egyben kapni).
az m+-t tamogato jatekok szama jelenleg nagyon kicsi, es a plusz vasarlora harulo beruhazasigeny nagysaga mellett a fejlesztore harulo fejlesztesiigeny nagysaga (ketszeres, kulon a wiimote-ra es kulon az m+-ra fejleszteni, tesztelni) miatt nem is varhato, hogy a jovoben altalanos legyen, hogy minden jatek, nemhogy megkovetelje, de akar tamogassa az m+-t.ha nem akarsz a grand slam tennis-ben egyszerre 4-en teniszezni vagy a sports resort-ban egyszerre 4-en kenuzni, akkor maximum 2 m+-t vegyel, de ha nem akarsz grand slam tennis-ben parost jatszani vagy a sports resort-ban ketten dogfight-ot, kerekpart, kardozast (nagyon jo, szerintem ezert megeri), kosarlabdat, pingpongot, kenut jatszani, akkor eleg egy m+ gyakorlatilag az osszes tobbi jatekhoz, amit kezrol kezre adtok.
-
Sefter
veterán
válasz
kalmarattila #1641 üzenetére
köszi, akkor veszek azt is...küldtem mailt a pontok miatt
-
kalmarattila
csendes tag
Igen, ajánlott. Nem minden játékhoz kell, de mondjuk kb. 80 %-hoz igen... Szóval nélküle pár játékban meg lennél lőve... A játék borítójának hátoldalán mindig egyértelműen látszik hogy hány játékos és milyen irányítókkal tudja játszani az adott játékot, ha nem kell hozzá nunchuck akkor csak wiimote rajz van, ha kell akkor mind a kettő.
Ha érdekel 500 ingyen Wii pont akkor dobj egy mailt! Le tudsz majd tölteni egy fizetős játékot a shopból amit egyébként nemtudnál, csak a demokat meg az ingyeneseket!
Sőt más is írhat aki most vesz/vett Wii-t, mert mindre lehet intézni ingyen 500 pontot amit még az idén le tudsz vásárolni a shopban! -
Sefter
veterán
sziasztok!
nemsokára én is belépek a klubba...
most vettem a kölköknek karácsonyra egy fekete wii-t.
a kérdésem az lenne, hogy ha veszek még egy irányítót ahoz mindenképp kell nuncsákk? vagy milyen esetben kell? -
papaya
senior tag
jah most nézem, én vas-ban lakom , tehát nem volt nagy történet átugrani az oberwarti mm-ba, de ott egy darab sem volt nekik, erre felhívtam még pár mm-ot ,de sehol sem volt készleten... no mindegy , most látom hogy a szhelyi mm-ban is 60e , szóval itt megveszem aztán kész. Az osztrákoknál kapható wii amúgy németül dumál
mert a fit padot ott vettük meg, és remélem van rajta angol nyelv is..
-
Sirpi
senior tag
-
haris
őstag
Hali mindenki
Tegnap jártam Bécsben, azon belül Media Markt-ban is (a Huma Centerben). Tele vannak jó kis wii-s akciókkal (bár még így is 20€ darabja). Vettem is RavingRabbids 1-et és 2-t. Rengeteg lovas játékot találtam, ez a lányomnál kötelező. Ebből is választottam a My Horse and Me2 -t illetve a Horsez című darabokat (de volt még vagy másik 3 amit már ott kellett hagynom)De a legklasszabb a Tony Hawk Ride című új játék ki volt állítva, ki lehetett próbálni. Kapható PS3-ra Xboxra és Wii-re. Persze Wii-re a legdrágább.
A 6 éves fiam olyat játszott rajta, öröm volt nézni. Ezt csak azért nem vettem meg, mert a kasszánál nem fogadtak el sem VISA, sem Mastercard kártyát. Pedig kiadtam volna érte 119€-t. (Vazzeg...)
És még azt a szlogenjük, Hogy Hülye azért nem vagyok... De igen az lettem volna, de Ők megóvtak ettől (A hülyék...)
Na de előbb utóbb lehet majd itthon is kapni.Egy kis ízelítő addig is
KATT IDE vagy IDEAz amazon.de -n csak 99€ + 3€ posta
Szóval rendesen be vagyok indulva rá. Sosem adtam még ki ennyi pénzt semmi ilyesmiért, a ballance board is nagyon tetszik, de sokallom az árát, ezért meg kiadnék ennyit. Nem vagyok normális. (De a feleségem is támogat, ami ilyen ügyekben nem volt rá jellemző. Talán Ő is ki akarja próbálni, csak ott ausztiában a sok ember előtt nem merte?)
-
netkoo
senior tag
Nagyon super az ,hogy wii vel simán lehet netezni. Simán behozza a weboldalakat
-
rudi
nagyúr
Annyit kell csinálnod, hogy a shop chaneles hibaüzenet alapján bemész az internetbeállítós részre, és amikor kidob valami kb. kétoldalas szerződést, akkor annak a végén nyomsz egy acceptet (vagy valami hasonlót). a wii connecthez meg emlékeim szerint érdemes a magyrnál fejlettebb országot belőni, mindjuk Angliát vagy Németországot. Egyébként kétlem, hogy ezek a dolgok ne lennének leírva a használati útmutatóban.
Más: a fórumos alapelvekre hivatkozva kérle, hogy a mindenféle "okosítással", illegális módosításokkal kapcsolatos megjegyzéseket kerüld!
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
netkoo
senior tag
válasz
moli.hu #1620 üzenetére
ezeket végig csináltam mint ugyan így még se tudok csatlakozni a z új csatornán se.megint hiba kódot ír ki.
amikor bekapcsolom a gépet, ezt írja kieddig ilyet nem írt. -
moli.hu
őstag
hol irja ki, a wii menu/wii options/wii settings/wii system settings 2/internet/connection settings -nel?
-
netkoo
senior tag
ezt értem de nem engedi mert mindig ezt írja ki! igen a okosításért.
-
moli.hu
őstag
-
netkoo
senior tag
hm ez nekem már egy kicsit magas.Azért nem értem mi lehet a baj mert tegnaő este simán megtalálta wi fit kérte a kulcsot amit beírtam el is fogadta .Letöltötte a frisitéseket majd azota nem tudok vele semmit csinálni mindig ezt a2 kódot írja ki
Ráadásu la Backup loder is meghalt úgy néz ki.
most csak az origi játékok mennek rajta,de továbbra se tudok felcsatlakozni.
Ha vissza állítom a gyári a beállításokat akkor lehet eltűnik a backup és vihetem megint 10k ért okosítani? -
netkoo
senior tag
Hm .érdekes ja és frissítés óta nem induln a Backuploder program csak feket képernyó lesz ha indítom most megint vihetem okosítani?
meg ezt írja még ki sajna nem vagyok jó angolból
Csatlakozásnál -
moli.hu
őstag
-
netkoo
senior tag
Amikor csatlakozott kérdezte updatel je e magát mondtam neki igen utána amikor bementema conect 24be ezt irta ki error code.109139.
pedig nekem kéne az uno játék nincs meg valakinek?
Meg azt kérdezném ha leszsedem rá az operát rendesen lehet netezni is vele? -
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Beállítottam a Wi Fit megi svan kapcsolat de se a wii 24conebt se wii shop nem neged be miért? nem tudja valaki? -
tony95
csendes tag
válasz
TazLeacher #1608 üzenetére
Igen, biztos jó??
akkor meg is veszem kössz
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #1606 üzenetére
Na, túl vagyunk rajta, nagyon király gamma, csak ajánlani tudom.
-
TazLeacher
nagyúr
Itt van a kezemben a szép, új New Super Mario Bros.. Lassan megyek haza, és kipróbáljuk kedvesemmel. (Végre egy játék, amit ő is szeret!
) Kíváncsi vagyok az irányításra. Maradhattak volna a CC-nél...majd meglátjuk.
-
haris
őstag
Egy kis tutorial a netbeállításhoz
Illetve egy kis adalék ha valaki most venne gépet.
A MediaMarktban a Fekete Wii+Sport+Sport Resorts(motion.plus-szal) 59990,- (amúgy minden más horror drága náluk) -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni hogy tudnék sd kártyáról isokat futtatni a wiimen?
A3.4-es soft van a gépen és a homebrewig eljutottam de az is fejjel lefele lett
Köszi
zs -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Windsurfer #1600 üzenetére
Bal felső sarok, kereső, kulcsszó: monitor
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest