Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
jambiyya #4468 üzenetére
Motionplus csak akkor érezhető, ha a játék támogatja és megköveteli a funkciót, pl Sport Results vagy Skyward Sword, más esetben semmi különbség nincs.
Komponens kábellel valamivel szebb lesz a kép, főleg a szöveg lesz valamivel élesebb, de csodát ne várj, a felbontást nem növeli -
ldave
félisten
válasz
mirci18 #4308 üzenetére
Én úgy tudom, hogy holnap minden leáll, a teljes Wii és DS online infrastruktúrát (kivéve az eShop) a Gamespy szerverit adták, azok pedig mind leállnak (ez amúgy sok-sok PC-s játékot is érint).
@cannibal: egy barátom rendelt valami hasonlót Kínából, de nem valami elégedett vele, keveset bír, ráadásul akkor is nagyon merül, amikor nincs is használva.
-
ldave
félisten
Pár napja beváltottam a Club Nintendoban a csillagot Wii pontokra, azonban akkor nem vittem be őket egyből a gépbe. Most meg nem találom a weboldalon, hogy hol is van a kód, amit be kéne írnom. Van valami tipp, hogy hol lehet ez? Emailt ahogy nézem nem küldtek róla.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4247 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, de a Gamepad régiófüggő, szóval jobb biztosra menni. Találtam ebay-en egy piros remote + nunchuck csomagot, de amcsiból jönne.
-
ldave
félisten
Piros Remote és Nunchuck csak géppel együtt kapható?
-
ldave
félisten
Srácok, valaki lemérné, hogy mekkora a sensorbar hossza (semmi huncutság)? Vettem a Wii U-hoz egy ilyen Wii Remote Plus Additional Set-et, és úgy rémlik, mitha a Wii-s sensorbar hoszabb lett volna.
-
ldave
félisten
válasz
idegen lény #4195 üzenetére
Szerintem ez csak akkor megy, ha maga a GC játék alapra támogat 16:9-es módot.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #4179 üzenetére
A Lego játékok mások, mint a régi Rogue Squadron és társaik, jóval könnyedebbek, ráadásul mindegyik lehet azt hiszem ketten játszani egyszerre. Bár minimális nyelvtudás lehet nem árt azokhoz sem.
-
ldave
félisten
válasz
hunyorog #4153 üzenetére
Az európai, azaz az itthon is kapható Wii gépek alapra csak a PAL kiadású játékokat indítják el, egy USA-beli játék ezzel szemben pedig NTSC kiadású. Gyári állapotban ezt semmiképp nem fogja lejátszani egy hazai Wii, ahogy előttem is írták, ehhez bele kell nyúlni a Wii rendszerébe.
-
ldave
félisten
válasz
tariattila #4143 üzenetére
Nincs Minecraft Wii U-ra, ez csak valami koncepció, ami az oldalon van.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Nemrég gondolkoztam rajta, hogy mivel megvan már a Wii U, így a kis fekete Wii-met továbbadom. Erre pont tegnap hívott egy barátom, aki párszor már játszott vele nálunk, hogy felmerült benne, hogy otthonra, karácsonyra venne egyet. Kislánya most volt 4 éves, szóval azokhoz szól a kérdésem, akiknek van tapasztalata hasonló korú gyermek és Wii kapcsolatáról? Én nem nagyon vagyok képben a játékkínálat ezen részéről, de gondolom van ez a sok minijáték, táncjáték és hasonlók, amikkel már egy 4 éves kislány is el tud szórakozni.
-
ldave
félisten
válasz
tomee007007 #3977 üzenetére
Jó játék, nemrég vittem végig a 3. részt. Nehéz besorolni, kalandjáték jó nagy stratégiai résszel megfűszerezve.
-
ldave
félisten
válasz
tomee007007 #3973 üzenetére
Ez a Disaster, ez milyen? Látom, hogy Monolith Soft játék, ők pedig azért nem szoktak rossz játékokat csinálni.
-
ldave
félisten
válasz
drinker #3930 üzenetére
Régi a Wii-d? Mert első széria esetén előfordulhat ilyesmi:
"With the release of dual-layer Wii Optical Discs, Nintendo of America stated that some Wii systems may have difficulty reading the high-density software (due to a contaminated laser lens). Nintendo offers retail lens-cleaning kits and free console repairs for owners who experience this issue" Wikipedia
Amerikában ilyenkor ingyenes javítás jár, idehaza nem tudom.
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #3925 üzenetére
Jajj, hülye vagyok. Kimaradt hogy nem Wii-s címekre gondoltam, azt tudom, hogy tudja, hanem GameCube címekre
Szóval van egy Wii-m, komponens kábellel a TV-re kötve, betolok egy GC lemezt, akkor lehetséges-e, hogy 480p lesz a kép? -
ldave
félisten
PAL-os WIi gép tud játékokat 480p-ben kezelni vagy csak 480i-t kezel?
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
A MM-ban (Duna Plaza) 7000 Ft-ért van Zelda Skyward Sword, ha valakinek hiányozna a gyűjteményéből
-
-
ldave
félisten
Hja, mivel lassan befigyel egy Wii U, így kicsit 'bővítettem' a Wii-m a képességeit nemrég, viszont a külső hdd, amit rátettem, az úgy látszik, hogy hajlamos leállni, ha nem tölt egy ideig, pl a Skyward Sword-nál jött ez elő, pedig jóval halkabb így a gép, mint amikor a lemezt olvassa.
-
ldave
félisten
Van itt aki összeszedte mind a 120 csillagot a Mario Galaxy-ban? Van-e köztük olyan, melyhez kell egy 2. játékos a Super Jump miatt vagy mind összegyűjthető egyedül?
-
ldave
félisten
Amúgy erről mindig ez jut eszembe:
-
ldave
félisten
Tegnap nézegettem angol amazonon és a Metroid: Other M most 5-6 fontért megrendelhető, bontatlan csomagolásban, ha valakinek kellene, akkor csapjon le rá.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3736 üzenetére
Tudod, rajta van a beszerzendők listáján, de ennyit nem bírok anyagilag
Most 3DS-re összpontosítok.
@RepeatSector: nekem PAL-os a Wii-m, szóval USA játék nem jöhet szóba.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3732 üzenetére
Jelenleg csak ezek vannak nekem Wii-re: Metroid Prime 3, Other M, Skyward Sword, Pandora's Tower, Last Story, Xenoblade Chronicles, Mario Galaxy
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3730 üzenetére
Sajna nekem nincs meg a játék, szóval fogalmam sincs
-
ldave
félisten
válasz
FuRiONight #3576 üzenetére
Nem hiszem, hogy főleg emulációra egy Wii lenne a legjobb megoldás.
-
ldave
félisten
válasz
FuRiONight #3572 üzenetére
Videót nem tudom megnézni most, de a másik kérdésedre: van egy Wii Virtual Console nevű online bolt a Wii-hez, ahol lehet vásárolni régi, klasszikus Nintendo NES, SNES, N64, Sega Master System, Mega Drive játékokat, viszont ezek nagy részéhez szükség van egy Classic Controller-re, mert a Wiimote néha nem elég. Áruk 500-1500 pont között mozog, ahol 1 euró = 100 pont.
-
ldave
félisten
válasz
StoneBridge #3558 üzenetére
Hivatalos N eszközök nagy részével kompatibilis lesz, talán van a neten valahol egy lista erről. Más cégek kiegészítőivel nem biztos hogy menni fog a Wii U.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3554 üzenetére
Megjöttek az első adatok, 420 ezer körül ment el belőle az első napokban, ami bár szép eredmény, meg se közelíti a DS-es 9. rész 2,3 milliós eladásait azonos időszak alatt.
Wii U-ra ugyanaz játék jön, hogy a grafikán kívül miben lesz más, azt nem tudom, ami biztos, hogy együtt fognak játszani a Wii-s és a Wii U-s játékosok.
-
ldave
félisten
Múlt héten jött ki Japánban a Dragon Quest X, kíváncsi vagyok milyen lett a játék és mennyit adnak el belőle.
-
-
-
ldave
félisten
válasz
szcsaba1994 #3510 üzenetére
Tudtommal nem lehet.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3477 üzenetére
Legjobban a Plus hatását akkor lehet érezni, ha kipróbálod a Wii Sports-t és a Sports Resort-ot egymás után, az utóbbi használja a Motion Plus-t, az első nem.
-
ldave
félisten
Na megjött a levél a Club Nintendo RPG Commemorative Coin Collection-ról és az van, amitől tartottam, csak angol vagy ír címre lehet kérni. Írtam a Nintendo Magyarországnak, hátha tudnak segíteni.
-
ldave
félisten
Próbaként megnéztem nálam, Wii bekapcsolva, PS3 bekapcsolva, mobilteló bekapcs, mindhármon wifi és bluetooth, nem vettem észre semmi lassulást.
-
ldave
félisten
Hoopá, most jött emil a Nintendo-tól, hogy "we're happy to confirm that you will be able .. to receive the limited edition Club Nintendo RPG Commemorative Coin Collection."
Remélem valahogy meg lehet oldani, hogy eljusson majd Magyarországra a nyereményem
-
ldave
félisten
válasz
DanielK #3323 üzenetére
Szerencsére nem, ha olyat szeretnél akkor a Skyward Sword a te játékod
Ez egy talán hagyományosnak mondható, japán akció-rpg, nagyon jó realtime harcrendszerrel. Ha Wiimote-al irányítod, akkor az íjazásnál lehet azzal célozni, de nekem a classic controller jobban fekszik.
-
ldave
félisten
Last Story megvan amúgy még valakinek? Kipróbálnám multiban.
-
ldave
félisten
Olvasva titeket gyorsan meg is néztem a csillagjaim, jelenleg 2100 van, 750-et pedig már elvesztettem ezek szerint, mert összesre 2850-et ír. Gondolom olyat nem lehet kérni, amit szállítani kell, hisz angol weboldal.
A Nintendo pontok közösek Wii és DSi-n?
-
ldave
félisten
Pandora's Tower-t próbálta már valaki? Eléggé vegyesek az eddigi értékelések, közepes és jó között pontozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest