Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Portal 2-t ugyanúgy vigyorogva játszottam újra vagy tizedszer nemrég Switchen, mint tettem azt megjelenésekor PC-n és PS3-on.
Egyik haver a Gothic játékokat tolja Switchen és teljesen odavan értük újra.Van ezeknek helye és piaca, de ezeket én is inkább extrának tartom, nem pedig az elvárt tartalomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Steam deck OLED 1tb
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest