Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
gainwardgs #3398 üzenetére
Szerintem lesz Lite is, v2 is.
-
gainwardgs
veterán
Vajon ebből is lesz majd v2 verzió
akksi-idő nem tűnik valami acélosnak
-
nagyatt
tag
Ezúttal a Chatgpt-t hívtam segítségül
Hogy almát az almával hasonlítsuk a Horizont vettem alapul a Zelda ellenében. Illetve TLOU csak érdekesség képpen.
Horizon Forbidden West:
fejlesztési költsége körülbelül 212 millió dollár volt, a fejlesztés csúcspontján több mint 300 teljes munkaidős alkalmazottal.
TOTK :
GB Times jelentése alapján a fejlesztési költségek 500 és 700 millió dollár között mozogtak.
Last of us Part2:
A The Last of Us Part II fejlesztési költsége körülbelül 220 millió dollár volt, a fejlesztés során a csapat létszáma csúcspontján elérte a 200 főt. A fejlesztés 2014-ben kezdődött és körülbelül hat évig tartott.
Van még kérdés ? -
Rage47
veterán
Nem kötelező mindent megvenni. Drag x Drive-ot sosem venném meg a Zeldáért meg adtam volna 90 dollárt is visszatekintve.
COD6 80 euro
Indiana Jones 80 euro
Donkey Kong Bananza 80 euro
Most az első 2 game a Nintendo miatt emelt árat vagy mi? -
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #3384 üzenetére
Nintendo címet még 10 év elteltével sem fogsz féláron kapni boltból (legyen az fizikai vagy digitális). Ott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 2017-es játék - jelenleg is 60-70 euróba kerül, 20%-nál nagyobb kedvezményt még nem kapott (és nem is fog, a Nintendo nem az a cég, aki aprópénzért árulja a portékáit). Sony/XBOX címek árai viszonylag hamar redukálódnak.
-
Szabi®
addikt
válasz
N.YCityBoy #3384 üzenetére
Meg ami még fontosabb, hogy a Ps5 60 dolláros játékaiba mennyi munka van, meg a nintendo 80 dolláros játékba mennyi munka van. Mert egy Drag x Drive-ot nem lehet egy Naughty dog játék mellé rakni. Ahogy egy Daemon X Machinat sem raknék egy God of War mellé, mert nem egy liga, és akkor miért kerülnek ugyanannyiba ? És igen, lehet comparisont végezni, és akkor látható melyik stúdió "érdemli" meg jobban a magasabb árat.
Elég polgárpukkasztó lesz egy egyszerű 10-20 gigás kis csapat játéka 80 dollárért párhuzamban a Gta 6 80 dolláros árával . . .
Biztos lesznek nagyszerű játékok de ahogy a cikkben nyilatkozott Bill Trinen hogy ők aszerint árazzák a nintendo játékait, hogy milyen a mélysége, mennyi játékidőt ad, hát akkor megnézhetnék a konkurencia portékáját, mert egy Death Stranding 2 olyan magas minőséget fog képviselni ami a gaming univerzumban példaértékű. És akkor nézzék meg ott is a készítők szerintük mennyit ér a játék és kapjon 130 dolláros árat ? Ez eléggé öncélú és következetlen nyilatkozat. -
Felmentek a játék árak ,de nem ennyire! Ps-en 60-70$ még mindig a játék árak, deluxe vagy ultimate azok kerülnek 80-90$-ba vagy euróba...az, hogy most a Nintendo kitalálta ezeket az árakat, nos az már más tészta, hogy a többi cég vérszemet kap-e, ha igen akkor rengeteg ember felfog hagyni ezzel a hobbival szerintem, vagy kivárja,hogy fél áron jusson hozzá az adott játékhoz pár hónap múlva! A day one játék vásárlás amúgy is csak nagyon szűk réteg kiváltsága szerintem, ezek után még jobban szűkülni fog ez a kör, ennyi!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #3378 üzenetére
Sandisk cuccokat többször gariztattam már, azzal nem volt gond, gyorsan ment és futárt is küldtek. Itt sem lenne gond, csak azért értékben nem egy súlycsoport a kettő, nem szívesen küldeném ki szervizeltetni, főleg az értéke miatt.
Plusz ennek itthon van hivatalos márkaszervize...mondjuk akkor módosíthatnák az oldalukon a kiírást egy apróbetűs résszel, hogy "Csak Kelet-Európában vásárolt termékek márkaszervize" -
válasz
Bad Pritt #3360 üzenetére
Vagy használtan már 14K-ért bármelyik Zeldát utánad dobják, és akkor 18K, azért nagyon nem mindegy, tényleg lesznek olyanok akik közel 40K-t kiadnak egy játékért?🤔 Mert egy új Metroid amire kb 10 éve várnak a fanok,azt még valahol megértem, vagy egy GTA6 amire szintén ( mondjuk azért sem adnék személy szerint annyi pénzt, pedig imádom) de egy több éves játékért ennyit kiadni, nos eléggé irreleváns dolog, szerintem...
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
koncsik #3376 üzenetére
De ezek szerint, ami nem kelet-európai forrásból van (szerint ilyen hivatalos oldaluk talán nincs is, ahonnan lehet rendelni?) Mivel magyar (ami ha jól tudom UK/Ireland-hoz van sorolva, €-ban) accountom van ezért gondoltam onnan rendelni, de ezek szerint ugyanez lenne az osztrák vagy német rendelésnél is. Itthon nem lehet garanciát érvényesíttetni a hivatalos szerviznél.
Online persze be lehet a Nintendo weboldalán jelenteni, visszaküldeni és foglalkoznak vele (és ugyanúgy 2 év gari ahogy olvastam), csak jelentősen macerásabb, mint itthon a Game Park. -
playmore
tag
válasz
Crvsh3R #3375 üzenetére
Pár napja kérdeztem pont emiatt, hogy mi a garancia helyzet, de nem kaptam rá választ és amiatt írtam nekik. Volt egy sejtésem, hogy a global garancia mint amit például az MS csinál az Xboxal az nem alap mindenhol. Még mindig megérné anyagilag rendelni csak én eléggé megszívtam pár alkalommal garanciáztatással msá cégeknél és nem tudom kísértsem-e a sorsot.
-
Miért ilyen drága a Switch 2 - a Nintendo magyarázata. (Nem fogod elhinni:
)infláció főleg
Why the Switch 2 is so expensive, according to Nintendo
We spoke with Nintendo’s Bill Trinen to get to the bottom of the Switch 2’s price point -
Crvsh3R
senior tag
válasz
playmore #3374 üzenetére
Szuper, de valahogy nem tudok azonosulni a válasszal. Nem valami sufni GSM boltból vásárolnám, hanem a gyártói hivatalos webshopok egyikéből és az itthoni hivatalos márkaszervízbe szeretném (nem szeretném, de ha kell, kell) vinni. Mi ezzel a gondjuk? Ez normális? Most azért eléggé kiakadtam.
-
Bad Pritt
félisten
Igen. Nem hiszem, hogy prio nekik így előfizetőket szerezni amúgy, a Switch 2 Edition magyarázó oldalán csutkára a legaljára kell tekerni, hogy ezt is lásd, mint opciót, míg mondjuk a GP vagy a PS+ Extra kiüti a szemed a többieknél.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3345 üzenetére
BRÉKING!
Gondoltam azért a biztonság kedvéért ráírok a Game Park-ra, mint hivatalos szerviz, hogy ugye ugyanazok a garanciális feltételek vonatkoznak a hivatalos webshopból vásárolt konzolokra és kiegészítőkre. Konkrétan az ír Nintendo webshopra kérdeztem rá (onnan szoktam a platinum pontos cuccokat rendelni, de mindig a szomszédos országok egyikéből szokták feladni), mert onnan szoktam rendelni angolul, €-ban, de a válasz tartalmát tekintve végülis mind1:"Kedves Zsolt,
A prágai forgalmazónk, csak a kelet-európai régióban (cseh, lengyel, szlovák, magyar) vásárolt gépeket fogadja el itthon garanciában.
Üdv,
Game Park Team"Nem tudom, hogy ez most csak nekem új vagy változott valami, de ezzel nem tudok egyet érteni. Ha gond van akkor hova lehet fordulni? Így hiába olcsóbb a hivatalos gyártói webshopból, ha nem tudom a garanciát érvényesíteni, de akkor sem értem az egészet.
Egyébként eddig abban a tudatban éltem, hogy Közép-Európához tartozunk...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sanraith #3361 üzenetére
A kártyán lesz. Én inkább amiatt nem merném megvenni a Switch 2 Edition kártyát a két Zeldából, mert előfizetésben elérhető az upgrade és emiatt nálam bejelzett a villogó, kicsit az Xbox day1 Game Pass megoldásához hasonló helyzet, amivel rapid módon kinyírták a használt piacot. Nintendóra lefordítva minek vedd meg a drága játékot, ha megveheted az olcsóbbat + előfizu?
-
Digital Foundry elemzés - még nem volt időm és félek is megnézni...
(Switch 2 specs breakdown) -
g@bo
nagyúr
válasz
Big_Boss #3330 üzenetére
vagy, össze kellene engedni a srácokat, némi tipitapira..
amúgy, alakul a hiszti. van 30 játékom, ha veszek egy uj gépet, net nélkül tolhatom mind, nem kell nintendo szerver. ha szükséges, letölti az ingyenes javítást dlc-t kiegészítést frissítést.
amúgy 256GB belső tárral jön a gép, legyen egy combos játék 50 giga.... osztás.
akkor majd törölgetni kell? vagy venni még egy 256 os vagy 512 es spéci nintendo microsd express hyper kártyát 100e ért? ez a nem mindegy. -
Btk-vel kapcsolatos szálat töröltem (ártatlanok is áldozatul estek, bocsánat).
Minden véleménynek helye van, rajongóktól az ellentáboron át a tényszerű techszakikon keresztül a pénzügyi elemzőkig.
Amit azonnal törlök (egy ideig más konzekvencia nélkül) az a személyeskedés, a politizálás és szükség szerint más is, ahogy a helyzet hozza...(#mindentistörölnemhiszemel).
Fontos tények: aki nem ért egyet a moderációval vagy hiányolja azt, kérem tegye meg a "Moderátort keresek a fórumhoz!" vagy a "Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések"
topikban. Nyugodtan lehet ezekben jelezni bármit, nem tartom magam tévedhetetlennek, ha a hibámat javítjuk, segítségnek tekintem.
Más moderációjával kapcsolatban senki sem fog információt kapni, mindenkire csak a sajátja tartozik.Megerősített/hivatalos információk az összefoglalóban vannak, kérdezni/találgatni bárhol lehet.
Kérek mindenkit, hogy őrízzük meg a topik családias/baráti jellegét, ahogy éveken át tettük.
Mindenféle hőbörgést off topikban, egymás inzultálását privátban kéretik megtenni. -
Sanraith
aktív tag
-
Szabi®
addikt
válasz
koncsik #3356 üzenetére
Igen, ez így van, de ez ott történhet offline. A patchek leszedését is lehet ignorálni és játszani nélkülük.
Ha Switchen egy kód segítségével tölt le, akkor ott nyilván csak online tér játszik. Ami kibírható nyilván, de egy utazás közben vásárolt játékot nem biztos hogy le lehet tölteni, és lehet élvezni, ha nincs internet a közelben. -
Crvsh3R
senior tag
Mondjuk volt 1 évem magán előfizetőként, utána folyamatában 1 év PH family tagként, majd mielőtt lejárt volna az csináltam saját családot az otthoniaknak és abban én vagyok a családfő. A poén, hogy ugye előre ki van fizetve ez az 1 év is.
Nem nagyon van kedvem az itthoni áron megvenni, de ha nem lesz más, akkor végül az lesz sajnos.Egyébként olvastam fentebb, hogy valaki Netflix klienst és böngészőt hiányol. Én csak egy Plex klienst látnék szívesen a Switch 2-n.
-
NyMRooD
őstag
Azért is írtam, hogy talán, rágugliztam és azt írták, hogy warez játékok még nem futtathatóak, igaz tavaly október-novemberi hír volt. De a mondanivalón nem változtat, nem azon múlik a feltörés, böngésző nélkül megvagyok, de ennyiért azért azt a pár streaming szolgáltatást beengedhetnék.
-
Crvsh3R
senior tag
Remélem a hivatalos online oldalról történő előrendelés feltételei változni/finomodni fognak. Onnan szeretnék előrendeli, mert €-ban jelentősen olcsóbban jönne ki (ha jól számoltam 15-20k HUF-al olcsóbban) a Mario Kart bundle és a sima alapgép is és a garancia ugyanúgy a Game Park-hoz szólna.
Hiába már 2+ év folyamatos Online + Expansion előfizetésem, csomó játékom és játékidőm van az accounton, nem kaptam meghívót, gondolom azért, mert ebből 1 évet egy PH-s családban tagként voltam és nem saját jogon.
Értem én, hogy a scalperek ellen irányul az egész, de szerintem ez az online előfizetéses kitétel kicsit túl lett tolva. Lehetne betöltött 1 év a másik két feltétel mellé, de mondjuk szerintem sokan vannak előfizetés nélkül is. -
vonSux
őstag
válasz
l.skywalker #3333 üzenetére
Jézus mi lesz az oled modellnél
-
válasz
l.skywalker #3333 üzenetére
-
cactuar
senior tag
Már a Gameparkból is előrendelhető a masina.
Én megrendeltem innen, és az Alzából. Így remélhetőleg megkapom első körben, még ha kevés készletet is jut az országba. -
vonSux
őstag
Eskü azt hittem, hogy sok év xbox/ps fórumozás után a családbarát konzol topikjában lelem meg a nyugi-nirvánát…
-
Lehetne már június 5.
Talán kevesebb feszkó lenne a topicban... -
Na inkább hozok valami ontopikot, a Hori-s Piranha Plant kamera úgy néz ki olcsóbb lesz mint a "hivatalos" kamera - cserébe nem 1080p-ben tud rögzíteni, hanem csak 480p-ben.
Hivatalos infó itt.
Aki nem hiszi el az infót, azt beperlem!!44!!444444 -
Szabi®
addikt
Most őszintén, miről másról tudnánk társalogni ha nem ezekről az infókról ? Írjuk le hogy mennyire várjuk a Donkey-t, vagy szép a konzol színe ? Földbe állna a topik, ha bizonyos hírek nem lehetnének napirenden. Vagy pl az ára. Én ezen bosszankodtam, viszont ezt sztem semmi nem tiltja. Teszem hozzá nem nyomdafestéket nem tűrően fejeztem ki magam soha.
-
Norb79
őstag
Ez addig igaz, amíg nincs hivatalos álláspont. Amikor bejelentették, hogy x konzolból lesz lemezes meg digital only, akkor senki nem fröcsögött az adott konzol topikjában, hogy márpedig ő tutira tudja a redditről, hogy nem is lesz lemezes és a digitális játékok esetén pedig csak perc díjas bérlet lesz, mert ő mindent is kinéz az x gyártóból, aki személyesen az ördög. Kéccer.
Itt meg ez a szint mehet simán. Ez számomra borzasztó. És ez már sajna az a szint, ami szembemegy az ÁSZF-el, mert vkiről tudhatóan nem valós negatívat írni, az rágalmazás.
-
Ha ilyen könnyen lehetne rágalmazásért perelni, akkor a PH userseregének a fele beperelhetné a másikat.
Chill plz, mindenki tévedhet, mindenki félreérthet és mindenki eldöntheti, hogy hisz-e egy random screenshotnak, ami vagy igaz, vagy nem.
Egyébként ez a game key card elnevezés elég szerencsétlen lett, elég erős az áthallás a cd key és a key code kifejezésekhez.
-
Szabi®
addikt
Az interneten ilyen nincs. Ez nem szaklap, nem orgánum, egy fórum. Itt találgatások mennek, dezinformációk amiből valami igaz lesz, valami nem. Ez mindig így volt.
Amekkora nintendo gyűjteményed van, kb pontosan tudod hogy az elmúlt 20 évben minden konzolmegjelenés előtt ez ment. Nézd meg a ps5 topikban amíg nem jelent meg a konzol mi ment. Attól ezek az emberek nem bűnözök. Lehetnél kicsit megértőbb most a fórumtársak irányába. Aztán ha megjelenik a gép, úgyis kész tények lesznek.
Viszont ha egy csoportot, ami körülvesz minősíted, az az ászf szerint szankcionálható. -
hombre[EU]
veterán
válasz
playmore #3312 üzenetére
ha nem fér rá a kàrtyára akkor kóddal érkezik,ahogyan most is switch1-re. pl. a cyberpunk 60giga alatt van,rajta lesz a kártyán. ha valami 90gigás lesz az csak kóddal jön.
egyébként az xboxos cyberpunk lemezemen van 30-40giga (1.0, ami szinte nem is működik), de le kell tölteni 100-at hogy a játszható verziót megkapjam -
Szabi®
addikt
Már ne is haragudj, nem én irkálok magaslóról kioktatóan, és minősítgetek mindenkit, meg jövök az analfabetizmussal hanem te. Nem tudom mi a problémád, nem tudom hol bibis, nem is érdekel, de a szabályok rád is vonatkoznak.
Ha velem van problémád jöhet privibe, ezt a topikbeli hisztit pedig fejezd be, nem ide tartozik. -
playmore
tag
válasz
hombre[EU] #3308 üzenetére
Azért mert ugyan volt már ilyesmi máshol egyedi esetekben - pl Moder Warfare valahány kijött egy 100GBos Blurayen, de csak 100MB volt rajta ami hitelesítette a letöltést - ez mégiscsak egy új dolog egy olyan platformon ahol nagyon sok a fizikai gyűjtő a mai napig. Ahogy tudom ezek a kártyák tényleg csak hitelesítőként fognak üzemelni, számottevő adat nem lesz rajtuk. Ezek nem egyenlőek azokkal a kártyákkal amin jelenleg mondjuk rajta van egy játék és a másik kettőt töltsd le. Fillérekbe fognak kerülni a kiadóknak és ugyan eladhatóak... mégis csak addig fognak létezni amíg a support szerverek.
Az emberek pedig észrevették volna mindenképpen, mert nemcsak nem működnek ezek a kártyák net nélkül (sok helyen a mai napig letöltési korlátok vannak) hanem az új drágább SD kártyákat is nagyon könnyen meg lehet majd tölteni így. -
NyMRooD
őstag
válasz
kicsako #3292 üzenetére
A PS5 és Xbox Series konzolok is rendelkeznek böngészővel és streaming appal is és talán még nincsenek feltörve, a Switch pedig nem rendelkezik ezekkel és fel van törve, szóval nem ezen múlik, csak akaraton. Ennyi pénzért én elvárnám egyébként, hogy legyen rajta, akár használnám, akár nem.
-
Norb79
őstag
válasz
Bad Pritt #3307 üzenetére
Figyi, 3 dologról van szó:
- van a sw2 edition kártya, azon rajta a játék, ami kommentre válaszoltak a #3295-ben az arról szólt
- van a keycard, az szót se érdemel, az összefoglalóban ott a leírás, aki azt nem tudja elolvasni és értelmezni, annak hiába írsz bármit is, egyszerűen az analfabétizmus ellen nem lehet hatékonyan harcolni írásban
- és vannak azok a dobozok, amiben csak egy kód van, kártya nincs, ez annyi új és meglepő, hogy ugye sw1 esetén is van ilyen, sőt már sw1 játékok esetén is elfordul, hogy van olyan dobozos verzió, amiben csak kód van és van olyan is, amiben játék, ugyanannál a játéknál, és neked kell vadászni, hogy kártyás dobozost akarsz vagy letöltő kódos dobozost
-
hombre[EU]
veterán
én azt nem értem,hogy mit értetlenkednek az emberek?!
ha nem mondtak volna semmit erről a kulcsos dologról akkor észre sem veszik. ami ráfér rajta lesz, ami nem az meg lesz jelölve, kártya ugyanúgy tovább/eladható...mi nem világos,nem értem -
Bad Pritt
félisten
Láttam, mire gondol, azért mondom, hogy egy tök más téma.
Itt Nathaniel azt akarta megtudni, hogy a Switch 1 játékok Switch 2 Edition kártyáin hogy lesz az adat. A game-key card rendszernek ehhez nem sok köze van.
A SF6 meg Bravely Default is ilyen lesz, KV-nál kicsit félrevezető szerintem a hozzájuk kitalált szöveg:
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ez a kiadás kizárólag letöltőkódot tartalmaz!
Ez számomra pl. azt jelentené, hogy egy egyszer használatos kódot veszek, de nyilván nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest