- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Értem, hogy sokaknak csak az számít, hogy eladható legyen, de minden más szempontból súlyos visszalépés kezdve attól, hogy a drága belső tárhely így igencsak karcsú lesz. Meg persze mi lesz ha nem működnek a szerverek, nem megy a letöltés stb stb.
Kár, hogy ennyire durván belelépett a Nintendo, azt kellett volna mint más platformokon, hogy fokozatosan. A Switch 1re jött ki a legtöbb fizikai játék, még oylan kicsik is amik máshol sose jelentek volna meg és ezt most egyik pillanatról a másikra elvágják. Arról ugye nem is beszélek, hogy ez nem szünteti meg a kódokat sem, lásd Split Fiction. -
playmore
tag
Ez volt a legvalószínűbb miután a Marvelous játékok amik elvileg felférnének egy 8GBosra is 64GBoson jönnek. Vagy gyártási gond (kevésbé hihető) vagy kiakarják nyírni a fizikait azzal, hogy mindenkit a kulcsok felé terelnek. Technikai gond nem lehet, mert a Nintendo a saját játékait tuti megfelelő kisebb kártyákon fogja kiadni.
Nagyon sajnálatos ha ez ugyanúgy "online vagy semmi" géppé degradálná a Switch 2őt mint a többi konzolt. -
pzstm
titán
Nah ugye hogy kell az a Pro controller, az ujabb marmint
-
gainwardgs
veterán
válasz
Sirandrish #4199 üzenetére
Én nem tapsikolnék neki, de kinek mi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
gainwardgs #4194 üzenetére
Oled Pro Controller is coming...
-
gainwardgs
veterán
válasz
Sirandrish #4192 üzenetére
Remélem oled verzióhoz is lesz egy pár nem kompatibilis újdonság
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4192 üzenetére
B@szok én rá, úgy is kikapcsolom mindig.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #4184 üzenetére
Home gombbal probalod hosszan nyomva ?
( tegnap nalam ment)
-
Crvsh3R
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a 3rd party controllerek amik kompatibilisek S1-el vajon kapnak-e frissítést, hogy pl. S2-t is ébreszteni tudják...
Gondolkozom már egy ideje egy 8BitDo Ultimate 2 Bluetooth Controller-en, hogy lenne egy kontrollerem, amit a PC is simán kezel, de azt is szeretném, hogy az S2-vel is flottul menjen. -
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #4179 üzenetére
Igen. Csak nyilvan chatet nem tudsz gombbal inditani es a switch2-t nem fogja felebreszteni az S1 Pro controller
-
Rigormortiis
veterán
A S1 pro kontrollerek működni fognak S2-vel?
-
Baltazár123
őstag
válasz
adalbert1 #4175 üzenetére
Azt is kell vagy lehet nézni, hogy évente mennyi új "játékos" fiatal lép be a piacra. Szerintem főleg ők a célpont a régi játékok eladásánál, azt nehezebben tudom elképzelni, hogy valaki sok év után szánja csak rá magát a játékra, de biztosan van ilyen is, csak kisebb számban.
Ezért lenne indokolt mondjuk 5 év után némileg csökkenteni a játék alapárát, de gyakorlatilag csak az infláció eszi és az N jellemzően nem nyúl a játék alap árához. Néha, ritkán vannak akciók. Egy csökkentett árral nyilván több játékost, régit de főleg az újakat meg lehetne szólítani még jobban.
Ezért is ilyen élénk a használtpiac. Nem tudom van-e olyan adat, hogy egy fizikai játék hány kézen megy keresztül átlagban. Nehéz megtippelni, de már vettem több olyan tok nélküli játékot, ami már sok embernél volt korábban és valahol elveszett a tok.
-
adalbert1
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a Switch 1 sikerjátékainak mennyire fogja megdobni az eladását az, hogy Switch 2 patchet kapnak, a jelek szerint eléggé.
A BOTW már egy 8 éves játék, de ez a tény szerintem tuti rátesz még pár milliót az eddigi eladásaira, és így gyakorlatilag a Switch 2 kifutásáig a piacon fog maradni, ami még legalább 5-6 év lesz, addigra egy 13-14 éves játék lesz. -
Siegrune
csendes tag
-
-
Siegrune
csendes tag
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #4159 üzenetére
Meg a kulfoldi afahoz kepest azt a 7-8% afakulonbozetet
-
ldave
félisten
Azt nézem most én is, hogy már megnyitották az előrendelést a német Nintendo oldalon, így ugyanaz a csomag itthon kb 15 ezerrel drágább, mint most euróban fizetve. Durva különbség.
-
Siegrune
csendes tag
A Game Parknál hogy lehet lemondani előrendelést? A honlapon csak én nem találok ilyen opciót?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #4152 üzenetére
Így, hogy jön a Street Fighter júniusban én nem fecsérelnék rá időt.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Baltazár123 #4153 üzenetére
én nem nagyon játszok verekedős játékokkal (mortaloztam sokay arcade gépeken, soul calibur ps1-en), de biztosan érdekes ha ennyit eladnak belőle
-
Baltazár123
őstag
válasz
hombre[EU] #4152 üzenetére
Én azzal vettem a gépet bundle-ban, de őszintén szólva nyomkodunk össze-vissza és valaki leveri a másikat. Ennyi. Nem igazán értem, mitől ilyen népszerű, de tény, hogy annyira nekünk nem jött be, hogy betanuljunk minden támadási kombinációt. Ha fizikai játékot adtak volna hozzá, akkor eladtam volna.
-
pzstm
titán
Nintendo Hardware & Software Sales Update:
Switch - 152.12m
1) Mario Kart 8 Deluxe - 68.20m
2) Animal Crossing: New Horizons - 47.82m
3) Super Smash Bros. Ultimate - 36.24m
4) Zelda: Breath of the Wild - 32.81m
5) Super Mario Odyssey - 29.28m
6) Pokémon Scarlet/Violet - 26.79m
7) Pokémon Sword/Shield - 26.72m
8) Zelda: Tears of the Kingdom - 21.73m
9) Super Mario Party - 21.16m
10) New Super Mario Bros. U Deluxe - 18.25m
Other Games:
Super Mario Bros. Wonder - 16.03m
Zelda: Echoes of Wisdom - 4.09m
Paper Mario TTYD - 2.10m
Mario & Luigi Brothership - 1.97m
Luigi's Mansion 2 HD - 1.88m
Donkey Kong Country Returns HD - 1.27m -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4145 üzenetére
En raadasul utana heten nemigazan leszek, szoval ha megjon es nincs ki atvegye meg a vegen visszakuldik
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Sirandrish #4143 üzenetére
Olcsóbb (kb. 25k-val a Mario Kart Edition esetén) és max. pár napos késéssel jön meg. Nekem ennyit megért.
-
pzstm
titán
Foldi halandok is rendelhetnek kozvetlen a Nintendotol, viszont irjak, hogy olyan orszag vagyunk ahol nem Day1 kapjuk meg logisztika miatt…
nehez dontes hogy rendeljem-e toluk vagy csak kap kishazank is
-
pzstm
titán
válasz
gainwardgs #4138 üzenetére
Oled meg lehet 1-2”al nagyobb kijelzo a keskenyebb keret miatt
-
Rage47
veterán
válasz
gainwardgs #4136 üzenetére
Lötyögő joycon már nincs a youtuberek szerint. Többi majd kiderül. De mindenképp a legutolsó verzió lesz a legjobb, csak én nem akarok 5 évet várni most
-
-
Rage47
veterán
válasz
gainwardgs #4134 üzenetére
Volt valami a Switch 1 esetén?
-
30z.Samu
félisten
válasz
gainwardgs #4132 üzenetére
Bízzunk benne, de nem az lesz az első game, amit tolni fogsz. Hacsak nem várod meg a GTAVI Switch 2 megjelenést, mert akkor igen.
-
Szerintem le leszel lombozva, de én emglepődnék ha jobban futna mint Switch1-en. Tuti az lesz, hogy azok a játékok amik nem kapnak Switch2 patchet azok kb pontosan úgy fognak futni mint Switch1-en. PS4-PS5 váltásnál is ez volt, a PS4-es játékok PS5-ön futtatva nagyon max egy kicsit magasabb render felbontással mentek patch nélkül, meg mondjuk 28 fps helyett 30-al
-
30z.Samu
félisten
válasz
gainwardgs #4120 üzenetére
Oké jó!
-
(rögzített hozzászólás)
-
pzstm
titán
From Software revealed that Elden Ring Tarnished Edition for Switch 2 doesn't only include the Shadow of the Erdtree DLC.
It will also contain new content.
There will be two new classes, new armour and new customization options for the players mount. -
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Ps5 slim
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest