Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Bencus88 #2524 üzenetére
Amúgy az olvasás sem olcsó hobbi, ha valaki sokat olvas, és újonnan veszi a könyveket, egy új megjelenés simán 6-7k már (oké, lehet könyvtárból kivenni, használtan venni, várni 1+ évet valami nagyobb akcióra).
Kirándulásnál is, ha valaki elkezd technikai cuccokat vásárolni, akkor a világ minden pénzét el lehet költeni
De pl. ha valaki sportkártyákat gyűjt, arra is
LEGO-ra szintén.Szóval egyetértek veled, szerintem egy 50+ órás story alapú játékért, vagy egy olyan multis címért, amivel akár évekig játszik az ember, nem sok a 80 euró.
Egy közepes, vagy rossz játékért viszont az, igaz arra a 10-20 eurót is sajnálom -
adalbert1
veterán
Ahh, ez így elég rossz, a Nitendo saját játékainál ugyan figyelnek a méretre, de más játékokkal gyorsan el lehet majd fogyasztani a belső tárhelyet.
Mivel meetingem volt és a gyerekért rohangáltam utána, így lemaradtam a directről
Arról volt esetleg szó, hogy a sima Switch 1 játékok jobban fognak-e futni a gépen alapból (a 2 zelda patchről olvastam már)? -
adalbert1
veterán
válasz
markknight #2239 üzenetére
Miért, a 3-vice city-san andreas remastert is megvették az emberek, nem?
Szerintem az, hogy handheld játszhatsz akár csak a story móddal is, anélkül, hogy mondjuk ezt PS portalon tennéd amihez kell egy PS5 is, jó dolog, leárazás esetén én tuti megvenném, annak ellenére is, hogy nekem is a Nintendo saját címei miatt van Switchem. -
adalbert1
veterán
válasz
morfondőr #1151 üzenetére
Engem is érdekel, hogy miként fognak majd a switch játékok futni az új masinán - egész sok switch játék van még a backlogomban, és lehet, hogy inkább switch 2-n játszanék velük, ha ott nagyobb felbontásban/stabilabb fps-sel/stb futnának.
A gép day 1 vétel lesz nálam is, anno az elődje is az volt (és az volt az első konzol is egyben, amit day 1 vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest