Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #3924 üzenetére
Ha mikróval megkezeled, szerintem elég -
válasz
Sirandrish #3916 üzenetére
-10% (2 darabos) -
válasz
Sirandrish #3905 üzenetére
Lebuktam
-
válasz
Crvsh3R #3886 üzenetére
Skull & Co. Savage Raven
Első benyomások alapján igényes, szép kivitelezésű. Kemény tok, de mégis vékony, követi az S2 formâját. Jó a törlőkendő. Kombóban vettem a védőburkolattal, azt kézben tartva a PS Portal-hoz hasonlítanám. Jó cucc, jó lenne tényleges tapasztalatokat szerezni… -
mostmáraztántényleg
-
Boldog Húsvétot! -
válasz
gainwardgs #3793 üzenetére
Ez csak egy találgatás (reméljük). Inkább Crvsh3R verziója valószínű szerintem is.
-
válasz
Sirandrish #3739 üzenetére
Ebből él... "jútyúber"
-
válasz
Sirandrish #3717 üzenetére
+ kamera (anélkül nem S2 az S2
)
-
válasz
hadam98 #3669 üzenetére
Sajnos a gép ára és játékok (ha megjelentek már) tények. Simán mindenki elmondja, amit gondol - van olyan, aki nagyon nem ért egyet, van olyan is, aki csak szomorúan tudomásul veszi, gondolom senki nem örül az árak emelkedésének (különösen ilyen arányban).
Ahogy moby korábban írta, ilyen a Nintendo. Nem vagyok pénzügyi szakember, nagyot tévedhetek, nem ismerem az előrendelési adatok jelenlegi állását sem, de úgy gondolom, hogy a Nintendo-nak simán belefér egy kevésbé sikeres konzol a pénzügyeibe - az én tippem szerint nem lesz akkora siker, mint a Switch, de nagy bukta sem várható.
Én biztosan megveszem, de én hülye vagyok (wii-vel léptem be, wii U, Switch v1, Switch OLED... minden megvan még, a 2/3DS-ekről nem is beszélve - ez nyilván nem normális).
Ha normális lennék és most épp lenne egy OLED-em/sok kijátszatlan játékom (különösen ha nem várható S2 upgrade hozzájuk), lehet hogy megvárnám az első leértékelést. Vagy az OLED S2-t. Persze a világgazdaság irányát sem tudom, mennyire szól bele az infláció az árakba... (a N vezér elsősorban ezzel magyarázta a árak emelkedését). -
válasz
gainwardgs #3398 üzenetére
OLED-re mernék fogadni.
-
Miért ilyen drága a Switch 2 - a Nintendo magyarázata. (Nem fogod elhinni:
)infláció főleg
Why the Switch 2 is so expensive, according to Nintendo
We spoke with Nintendo’s Bill Trinen to get to the bottom of the Switch 2’s price point -
Digital Foundry elemzés - még nem volt időm és félek is megnézni...
(Switch 2 specs breakdown) -
Btk-vel kapcsolatos szálat töröltem (ártatlanok is áldozatul estek, bocsánat).
Minden véleménynek helye van, rajongóktól az ellentáboron át a tényszerű techszakikon keresztül a pénzügyi elemzőkig.
Amit azonnal törlök (egy ideig más konzekvencia nélkül) az a személyeskedés, a politizálás és szükség szerint más is, ahogy a helyzet hozza...(#mindentistörölnemhiszemel).
Fontos tények: aki nem ért egyet a moderációval vagy hiányolja azt, kérem tegye meg a "Moderátort keresek a fórumhoz!" vagy a "Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések"
topikban. Nyugodtan lehet ezekben jelezni bármit, nem tartom magam tévedhetetlennek, ha a hibámat javítjuk, segítségnek tekintem.
Más moderációjával kapcsolatban senki sem fog információt kapni, mindenkire csak a sajátja tartozik.Megerősített/hivatalos információk az összefoglalóban vannak, kérdezni/találgatni bárhol lehet.
Kérek mindenkit, hogy őrízzük meg a topik családias/baráti jellegét, ahogy éveken át tettük.
Mindenféle hőbörgést off topikban, egymás inzultálását privátban kéretik megtenni. -
Van politika topik.. köszi
“csakszólok” előre
nem terrorizálni akarok
-
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
Márpedig itt boldogság lesz, ha mindenki beledöglik is
-
A rengeteg hozzászólás olvasgatása után továbbra is az az érzésem, hogy a találgatások folytatódnak csak, ugyanúgy, mint a bejelentés és az április 2.-ai bemutató között. Persze ennek oka a Nintendo szűkszavúsága is.
Én nagy reményekkel vagyok, de azt, hogy ténylegesen mire képes a konzol, csak akkor fogjuk megtudni, amikor kézbevesszük. Illetve a tesztelők, az elsőnapkonzoltszétszedők elmondják a tapasztalataikat/boncolás eredényeit. És még akkor is kell jó pár hónap a valós tapasztalatokhoz, esetleges általános problémák kiderüléséhez. -
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
-
válasz
#95712068 #2741 üzenetére
Nem látok vagy érzek semmit, amit jelzel, nem is értem, hogy mire gondolsz? A "Moderátor kerestetik"-ben jelezheted, ha nem értesz egyet. Sajnálom, ha így érzel, remélem csak félreértettél valamit.
Szerk.: ok látom, már jelezted. (Ezt meg nem biztos, hogy olvasod. Sorry)
-
válasz
cactuar #2653 üzenetére
Én azért reménykedem, hogy az lesz igaz, hogy maradnak a rendes fizikai kártyák és csak néhány lesz Game Key Card."Many have already taken to social media to point out that, while some early looks at Switch 2 box art, including covers for games like Street Fighter 6 and the Bravely Default remaster, do indeed feature that game-key card disclaimer, others, such as Mario Kart World and Donkey Kong Bananza, do not.
It appears the game-key card approach will likely be reserved for a few especially hefty games that might benefit from the key strategy, such as something like Hogwarts Legacy or Final Fantasy 7 Remake. Even then, developer CD Projekt Red has already confirmed Cyberpunk 2077: Ultimate Edition will ship with a game card that comes in at a whopping 64 GB on the Switch 2’s launch day.
Every game-key card case will be appropriately labeled on the lower portion of the front of the box, so if you’re concerned about what exactly you’re purchasing, you should have a heads-up right away." -
Microsoft együttműködésről/játékokról volt szó valahol a S2 tegnapi bemutatója után?
Gamepass-t el tudnám viselni, még ha csak felhőalapon is. -
válasz
Sirandrish #2616 üzenetére
Már befoglaltattam neked 3-at
-
válasz
l.skywalker #2609 üzenetére
+1 (értesítés nélküli törlésre kerülnek a továbbiak - ha személyeskedést olvasok, az is...)
-
válasz
l.skywalker #2487 üzenetére
NAGY KÖSZÖNET minden kieg.-ért
-
Összefoglalót frissítettem, mit rakjak még bele? Köszönöm, ha ránéztek és javasoltok.
Majd visszajövök, amúgy boldog szülinapot mindenkinek, akinek a környéken van -
válasz
l.skywalker #2451 üzenetére
PS Portal-on megy a CP2077 (ha handheld kell), PC-n szintén megvan, nem hiszem, hogy lesz kidobnivaló pénzem... (már kidobtam...
) #jóvanezígy
Amúgy veled örülök most, hogy komolyabban sosem estem neki az "újgenerációs" Zeldáknak, bár az OLED-en már nagy volt a kisértés, azért most kivárom a restaurálást...
-
Reméljük megemelik a ruhapénzt siker esetén. #gonoszirigykoncsik
(tudom, tudom, más a japán munkakultúra stb., de mégis, na) -
válasz
Sirandrish #2422 üzenetére
Már régóta családtagom vagy szerintem
-
Minden, amit írtam találgatás. Elég a bejelentések után szidni a Nintendo-t.
-
Merész találgatások...
Switch 2 Direct final predictions
Price - $399 for 128gb version, $450 for 512gb version .
Release date - May 30th, 2025
Switch 1 game upgrades to switch 2, $10-20 extra
DS games added to online serviceFirst party games
Mario kart Mania (First Mario kart with story mode and custom track design, over 50 playable characters) (Launch title)
The Legend of Zelda Trilogy remasters (Wind waker, Twilight Princess, and Phantom hourglass) (Launch title)
Super Mario Space odyssey (pretty much galaxy and odyssey mixed) (Fall 2025)
New IP (summer 2025)
Kirby Planet Robobot remastered (Launch title)
Animal crossing (2026)
Paper Mario Life Recycle (2026)
Ice climbers 2 (2026)
Chibi robo remastered (Fall 2025)
Nintendo gutair hero type game but with Nintendo songs (Summer 2025)Third party
Sonic adventure 1 and 2 Remastered (2026)
Killer instinct Xbox one remastered (Summer 2025)
Forza Horizon 5 port (Launch title)
Halo collection (Summer 2025)
Red dead redemption 2 port (Launch title)
Elden ring port (Launch title)
GTA V port (Launch title)
COD black ops 6 port (Launch title)
Split fiction port (Launch title)Legjobb (nem ápr.1.?)
És józanító kommentek:
"Switch 2 Experience is the 1st of JUNEEEEE in Seoul. With Taipei and Hong Kong at a LATER DATE. HOW the hell do you want the console to release the 30th of May? LMAO
It will release on the second half of June after THE SWITCH 2 EXPERIENCE ends.""Saw somewhere that apprently a known leaker (NatetheHate) said not to expect remasters of old Zelda games but to expect them to be added to Switch Online. A bit disappointing in regards to Twlight Princess, it is a beautiful game but could use an upgrade. That said, I will be 100% happy if they get a port or remaster period."
-
Nem biztos, hogy érdemes eladni a korábbi Switch-ünket...
A "C" gomb pletyka
A Nintendo Today alkalmazás tartalmaz egy kis képet a Switch 2-ről. Első pillantásra ugyanaz a kép, amit mindenhol láthattunk, mióta a konzolt januárban bemutatták, de közelebbről megvizsgálva látható, hogy az új gomb, amit a Nintendo korábban kitakart, most a 'C' betűvel van díszítve.
Még mindig nem tudjuk, hogy ez mit csinál, de ez mindenképpen egy izgalmas utalás a nagy Switch 2 Direct előtt, amely jövő héten, április 2-án lesz.
A gombot korábban 'C' gombként írták le a hivatalos bejelentés előtti szivárgásokban, de most már világos, hogy a Nintendo el akarta rejteni ezt a részletet a hivatalos bejelentésében...
...HA AZ ALÁBBI IGAZ...
In a new video shared today, eXstas1s, who proved to be an overall reliable insider in the past, revealed that, according to their sources, the C button will be used, among other things, to connect the Nintendo Switch 2 to an original Switch console to use it as a controller or an additional screen, essentially turning the previous generation console into something akin to the Wii U GamePad. As not every Nintendo Switch 2 user may also be the owner of its predecessor, there's no doubt that this connectivity feature will be completely optional, but, on the other hand, it could open up some very interesting possibilities, such as proper emulation of Nintendo DS and 3DS games.
While eXstas1s has proven to be somewhat reliable in the past, we have to take this Nintendo Switch 2 rumor with a grain of salt until the C button functionality is officially revealed next week. At the same time, a patent that emerged online earlier this month suggested some sort of dual-screen functionality for the system, so the ability to use the original Switch as a second screen doesn't sound all that improbable. -
featuring around 30 minutes of upcoming games for Nintendo Switch. There will be no updates about Nintendo Switch 2 during this presentation. -
S2 Végső találgatások innen-onnan összekapkodva...
(incl. "vágyaink")
( vad - ha van ilyen... / talán reálisabb ):
Ápr.2-án már indul a preorder, megjelenés május 15. (Doom: Dark Ages-zel? ráadásul a LEGO Mario Kart készlete is ekkor jelenik meg, valamint San Francisco-ban ekkor nyit a Nintendo Store)) / júniusi megjelenés (Experience-k után).
Ár: 500 / 400 USD/Euro, esetleg 500-ért valami bundle
Nagyobb, mint a S1. Ez biztos.
Kijelző: LED 120Hz (90?),VRR - OLED / HQ LED 60Hz, gyro alapú képernyő forgatás (mint pl. a PS Portal) - esetleg 2 verziójú S2? Premium ezzel 120-as kijelzővel?
Tegra T239, 12 vagy16GB RAM of 128-bit LPDDR5, DLSS upscaling, 4k upscaling, 256GB tárhely, HDMI 2.1 portok, USB-C, WiFi 6, NFC (amiiboknak)
3 TFLOPs dokkolva, 1,5 kézben
Az új kocka alakú gomb a jobb JoyCon-on: egér (bár ez 99%)/ mágneses csatlakozású JC-ok.Induló címek:
New Mario Kart (9?)
Zelda: BOTW "4k" (vaaaad)
Pokémon Legends: Z-A
Metroid Prime 4: Beyond
Professor Layton and the New World of Steam
Dragon Quest I & II HD-2D remake.
GTA 6 (ha nem is induló, de vad remény nagyon...)
Yooka-Replayee – Playtonic Games
Littlelands – Rafael Martin and Kyle Creamer
Bestiario – Wiggin Industries
Synth Beasts – Radhood Advance
Aurascope – Nick Oztok
My Time at Evershine – Pathea Games
Secret Forest – Zelcar Games
3 Bandai Namco játék (ha júniusi indulás lesz):
Dragon Ball: Sparking! Zero
Elden Ring
Tekken 8Ami biztos: The Switch 2 Nintendo Direct Event airs at 6 a.m. PDT. - délután 2 a jelenlegi időszámítás szerint, nem tudom hogyan változik az óraátállítással, lehet délután 3? Vagy PDT is változik? Jaj. Bocs.
-
Örülnénk 120Hz-es, VRR, HDR képes, de LED kijelzőnek kicsit drágábban?
-
#2040 előtti megbeszélésre:
Telihold, hidegfront, stb.
Kb.:
Nemá' gyerekek. KösziiiiAmúgy a kapcsolónak minden szükséges HW ereje megvan az akadásmentes játékhoz.
Vagyis, khmmm. Izé. Örülünk, hogy még beKAPCSOLÓdik. Temettem már procihibás Lite-ot. Szerencsére nem saját volt. -
válasz
szildavid90 #1931 üzenetére
Nem kizárt ( #1288 )
-
Nagy a csönd...
Nézegettem ezt:
2016 októberben jött az info, 2017 januárban mutatták be, 2017 márciusban jelent meg.Most 2025 januárban jött az info, ugyanúgy kb. 3 hónapra rá lesz a bemutató áprilisban.
Ezzel az ütemtervvel számolva június körül kellene megjelennie, akkor még nyáron mindenki cipelhetné magával. Az első hands-on/experience is rögtön a bemutató után kezdődött az elsőnél és utána kb. 2 hónap volt a megjelenés. Meglátjuk, remélem tévedtem itt: #1288 -
PT Hozzászól #8: Nintendo SWITCH2 fejlesztői szemmel - adatok szivárgásokból!
-
-
válasz
TrishtanAG #1633 üzenetére
PS Portal
- ha ilyen lenne a kijelzője a S2-nek, nem panaszkodnék.
-
Elmegy az angol néha, de lehetőleg ragaszkodjunk a magyar nyelv használatához. KÖSZI
-
válasz
hombre[EU] #1276 üzenetére
Én is reménykedem a nyári megjelenésben.
De (beszélgettem egy szakértővel):
Simán kinéz-ek/-ünk ez alapján egy októberi megjelenést az áprilishoz képest.
Az "Experience" tapasztalait még be tudják tenni...Bocs az ünneprontásért, remélem tévedés.
-
Jobban örültem volna szülinapi ajándékként a megjelenésnek, mint a Direct-nek...
A nevét telibe találtuk
-
válasz
Sirandrish #995 üzenetére
Az arról szóló pletyka...
-
válasz
Sidorovich #989 üzenetére
...according to The Verge, Nintendo will announce the Direct/Trailer on January 15, followed by the broadcast on January 16.
Based on previous reports, the console itself will have a May/June release date...Ha igazak a pletykák, ma már a megjelenés dátumát bejelentő Direct időpontját (holnap?) be fogják jelenteni.
Nagyon nagy a hype...
-
Switch: Először a mobil játékfejlesztő DeNa-val közös sajtókonferencián jelentették be a tervezett megjelenést 2015. március 17.-én (NX), 2016. október 20.-án mutatták be, a megjelenés időpontja 2017. március 3... addig kb. 2400 hozzászólás volt a topikjában... 2016.ápr.27 az első h.sz.
-
válasz
Sirandrish #941 üzenetére
Legközelebb megyek, rajzolok egyet szívesen, de csak megjelenés után hasonlíthatod össze
-
válasz
hombre[EU] #938 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #932 üzenetére
Majd én. Sőt, be is zárhatunk 1-2 napra, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Személyeskedés, minősítgetés szakmai tartalomtól függetlenül, figyelmeztetés nélkül törlésre kerül. Ha figyelmeztetést is kapsz, rossz jel
Jelenleg még mindig csak találgatunk és egészen a megjelenésig minden találgatásnak minősül. Megjelenés után 1-2 napig mehetnek az ugyeénmegmondtam hozzászólások, aztán kezdhetjük fikázni a kütyüt. Ja nem! Kötelező lesz imádni. Naazért. Uff, én beszéltem. -
válasz
l.skywalker #801 üzenetére
Nem is kell lecserélni, csak venni S2-t
-
Ma valahol azt olvastam (nem keresem most meg, bocs), hogy hó végéig bejelentik, márc.-ápr. megjelenik. Gotham Knights-ról olvastam, ami még be nem jelentett platform-ra is érkezik. Persze mindez pletyka.
-
BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest