Hirdetés
- PlayStation 5
- Battlefield 7
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako #1420 üzenetére
ha magad választhatod hogy egy adott versenyen legyen-e, box kiállás, az szerintem belefér. Első körben kíváncsi vagyok, hogyan múködne egy ilyen játék mechanika.
#1421 peternac
Az open world irány valami új lenne, csak töltsék meg élettel meg tennivalóval úgy ahogy a Mario Odyssey vagy Zelda-k csinálták.szerk: Anno a Lego Racers2-ben volt ilyen semi-Open World szerű kialkítás, kistacskó fejjel nagyon szerettem - szerintem egész jól működött, az más kérdés hogy a "mellékküldetések"' elég gyengék voltak itt-ott (szedj össze x valamit y idő alatt).
-
Jacob Gibbs
tag
Nintendo Life ír egy Switch 2 kiegészítőről amit lehet már előrendelni, és várhatóan tavasszal szállítják.
Ha ez ebben a formában megállja a helyét, akkor még június előtt a boltokba kerülhet a Switch2.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
sirarcheer #1094 üzenetére
-
Jacob Gibbs
tag
Amúgy az a kis Mario Kart részlet ami volt rajta, az lehet egy kis teaser egy új MK-ból? Azt néztem hogy a pálya meg a kocsik nem hasonlítottak semmire az MK8-ból.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
hombre[EU] #1060 üzenetére
"Apa kezdődik!!! "
-
Jacob Gibbs
tag
A kicsit sem elfogult oldal szerint a Nintendo "megsértődött" a leakek miatt. Mennyi a valóságtartalma, vagy miben változtatja a bejelentés idejét azt csak a Nintendo tudja.
Minden estre ezt itt hagyom 2 doboz Pringles között
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Farkassacred #976 üzenetére
8K 240 fps
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
hombre[EU] #479 üzenetére
Ez miben segít? Csökkenti az input lagot, vagy kisebb helyet foglal?
Ha nem drift-tel már az is siker! -
Jacob Gibbs
tag
Kérdés mekkora hőt fejleszt a GPU meg a CPU, nem PS5 szintű teljesítményt fog leadni természetesen, de a hőelvezetést aránylag értelmesen kell megoldaniuk. Senki nem akar féltégla handheld-et a kezében tartani, mert akkora hűtést kell belenyomni. Mellette meg ne legyen olyan helikopter hangja mint a PS4 volt.
Másik meg, az akksi kapacitás terén tudnak-e olyat hozni, ami hasonló játékidőt hoz vagy jobbat mint a jelen switch.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest