Hirdetés
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
van benne kraft, handheld 120fps
-
hombre[EU]
veterán
10ojrós nextgen patch?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2293 üzenetére
Improved resolution and fps es mobil real time connected app?
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #2293 üzenetére
Jajj de jó, hogy nem játszottam végig a TOTK_ot direkt félre tettem a switch 2-re. Ezek szerint bejöttek a számításaim.
-
pzstm
titán
Ott a Botw es Totk Switch2 edition
-
Sirandrish
Topikgazda
Zeldák...oké csá
-
cactuar
senior tag
Na, lehet upgradelni a Switch 2 verzióra, nem kell teljes áron újra megvenni
-
Rony949
őstag
Hú, hosszú 2 hónap lesz ez...
-
pzstm
titán
Pre-order merre mar?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2286 üzenetére
Punkosdi hosszuhetvege?
-
Sirandrish
Topikgazda
Juni 5...táppénz..jövök!
-
pzstm
titán
Uj Pro kontroller leak is pontos volt
-
cactuar
senior tag
pro controller, 2 hátsó gombbal és jack csatlakozóval
június 5!!
-
morfondőr
addikt
MicroSD Express only! Itthon nem is találtam amikor rákerestem a pletykák alapján!
-
JanR
addikt
Tényleg csináltak egy Astro Bot copy-t?
-
foxymaci
senior tag
Istenem akarom most.
-
cSuwwi
senior tag
4k60 dokkolva
2k120 handheld
alakul ez -
pzstm
titán
256GB
4k support dokkolva
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow, 1,2 millió néző
-
hombre[EU]
veterán
120hz nice
-
pzstm
titán
120fps 1080p kijelzo, johet a 40fps mod.
LCD screen -
foxymaci
senior tag
120hz hdr jeeee
-
morfondőr
addikt
Nálatok is csúszik a hang?
-
Sirandrish
Topikgazda
Chat....22. század
-
Rony949
őstag
Discord lényegében ezt már évek óta tudja, mint ez a GameChat. xD
-
cSuwwi
senior tag
A kamera miatt lesz a felső usb, hah
-
cactuar
senior tag
Na, a C gomb tényleg chat lett.
-
nagyatt
tag
Április 17!!!
Mario Kart!
GameChat-> C gomb
-
hombre[EU]
veterán
openworld mk. called it
-
pzstm
titán
Ott van az 50 milla eladas
-
cactuar
senior tag
Kezdődhet a show!
-
szabonagyur
félisten
Ki honnan rendeli elő?
-
cSuwwi
senior tag
T-5 perc, jöhet a nasy.
Tippre a C gomb lesz a show "one more thingje", vagyis valami nagyobb dobás.
Szolid 370e néző az Ndo America steamen. -
taki01
őstag
Az már sejtet valamit, hogy NS2 bemutató stream youtube-n Nintendo America csatornáján 4k60fps-el közvetítik
-
Bencus88
nagyúr
Köszi srácok feliratkoztam, meg most jelentették be vr srácok is hogy közvetítik. Fél óra!!! Jó szórakozást mindenkinek!
-
Rony949
őstag
Ha már GTA, mi lenne ha a Rockstar megint összeállna a Nintendo-val és kiadnának egy Nintendo (idő) exkluzív részt. Amennyire hallottam, az emberek szerették anno a Chinatown Wars-t.
-
kicsako
őstag
válasz
Bencus88 #2245 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=1uGRs-ispRU
VR stb "influencereket" kerülöm. Inkább alkotok saját véleményt mint másét tegyem magamévá
-
Szabi®
addikt
válasz
adalbert1 #2242 üzenetére
Megvették, attól az még nem validál semmit. Megvették a Sharknado 4-5 forgatókönyvét is . . . Ha meg divat lett 20 éves játékokat nyomni minden platformon "me csak" , akkor ahhoz nem kell új konzol. Azt megteheted a mostanin is, meg az előzőn is, meg az azelőttin is.
. -
Bencus88
nagyúr
Ki, hol fogja nézni? VR srácok közvetítik?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
markknight
veterán
válasz
adalbert1 #2242 üzenetére
A támadást inkább arra irányítanám, hogy látom magam előtt ahogy elkérik érte azt a fránya 20 ezer forintot. Az első hárommal kevesebb bajom lett volna ha nem ezt a remastert hanem az eredetiket adják ki, de ennél a játéknál már konkrétan arról beszélünk, hogy erősen kalóriacsökkentett az egész más platformokhoz képest. Ugyan a gépről még sokat nem tudunk, viszont nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Régebben a GBA verziók sem voltak olcsók, sőt! De általában azok teljesen más játékokat takartak, elég csak pl a Revenge of the Sith-re gondolni. Az okés. Ez nekem már annyira nem. Az, hogy mosottas, rozoga, szaggató szoftvert adnak ki a bevétel miatt, azt szerintem soha nem is fogja bevenni a gyomrom, mégha olyan választás elé is vagyok állítva, hogy vagy ez vagy semmi.
-
adalbert1
veterán
válasz
markknight #2239 üzenetére
Miért, a 3-vice city-san andreas remastert is megvették az emberek, nem?
Szerintem az, hogy handheld játszhatsz akár csak a story móddal is, anélkül, hogy mondjuk ezt PS portalon tennéd amihez kell egy PS5 is, jó dolog, leárazás esetén én tuti megvenném, annak ellenére is, hogy nekem is a Nintendo saját címei miatt van Switchem. -
kicsako
őstag
válasz
markknight #2239 üzenetére
Mai napig az egyik legnagyobb játékosbázisa van a GTA V-nek, szerintem simán topolná az eladásokat.
-
JanR
addikt
És vagyok én, aki kb. végigjátszotta a main story-t és szívesen nekiállnak újra, több fps-el.
A BoTW-be van ~ 130 órám, de azt is szívesen újrajátszanám.Azért a Nintendo játékai nem feltétlenül olyanok, hogy 1x kimaxolod és elfelejted örökre. Pl. a Mario játékok is mindig ugyan arról szólnak, de újra és újra megvesszük az újabbat és játszunk vele. Oké, a 2 utóbbi Zelda más tészta, de személy szerint én örülnék egy min. 60 fps-es patchnek, vagy upgrade-nek.
-
JanR
addikt
Erősen bízom benne, hogy ma élesedik a pre-order oldal.
Bár meg kellene várni a bemutatót előtte. Már sok jót és rosszat is hallottam, hogy mire számítsak. Kapja be a Nintendo, hogy ennyire szeretem a belsős címeit és kénytelen leszek megvenniBoTW / TOTK 120fps-t a népnek!
-
playmore
tag
válasz
koncsik #2231 üzenetére
Inkább "educated guess" amibe clickbaitet meg álmokat is beleszőnek. Egy csomó teljesen logikus következtetés azoknak akik az üzleti részére kevéssé látnak rá vagy csak szimplán túl sokat várnak a Nintendotól. Azért örülök, hogy nem derült ki minden előre, nekem nagyon elrontja a bejelentéseket, hogy már nincsenek ezek a semmiből showk mint pár évtizeddel ezelőtt. Mindent tudunk előre. Vagy leakből vagy valami elszólt / feltöltött dolgokból. Azért van egy nagy hátránya ennek a hosszas időhúzásnak amit a Nintendo a Switch 2vel művelt. Annyi időt hagytak a "rumor mill"nek, hogy szinte lehetetlen, hogy ne legyen csalódás valamilyen szinten amit végül megkapunk. Valami tényleg semmiből jövő meglepetéssel(ekkel) lehet(ne) ellensúlyozni csak azt ami lesz a végén.
Ha nem lesz PS4 szint akkor csalódás, ha nem lesz 60fps csalódás, nem lesz Oled (ez biztos) akkor csalódás stb. stb. Ha nem lesz valami nagyon ütős ÚJ cucc akkor csalódás, ha csak néhány jó cucc lesz csalódás... végletekig lehetne sorolni. -
Minden, amit írtam találgatás. Elég a bejelentések után szidni a Nintendo-t.
-
ldave
félisten
válasz
kicsako #2227 üzenetére
Ezt már többször beszéltük kinek mi a fontos
Mivel a jövő Nintendo játékai Switch 2-re fognak megjelenni, így részemről nem is kérdés, hogy kell az új konzol, hisz szeretek ezekkel a játékokkal játszani.
Ezen felül ami fontos nekem, hogy a közeljövő indie játékai is élvezhetőbb minőségben fognak megjelenni az aktuális Nintendo konzolra, mert itt is érezhetően elfogyott az erő a modernebb játékok alatt.A mindenféle 3rd party játékok viszont továbbra sem a Switch 2-n érdekelnek, szóval ez a része hagy engem hidegen, de tudom másnak meg ez is lényeges, szóval remélem itt is azért történik előrelépés majd.
-
peternac
tag
és eljött ez a nap is, már csak 5 óra...és (sok)minden kiderül
the hype is real!!44!4
amúgy sztem is az experience eventekig valszeg nem lesz kapható, hiszen akkor senki sem menne el ezekre -
Merész találgatások...
Switch 2 Direct final predictions
Price - $399 for 128gb version, $450 for 512gb version .
Release date - May 30th, 2025
Switch 1 game upgrades to switch 2, $10-20 extra
DS games added to online serviceFirst party games
Mario kart Mania (First Mario kart with story mode and custom track design, over 50 playable characters) (Launch title)
The Legend of Zelda Trilogy remasters (Wind waker, Twilight Princess, and Phantom hourglass) (Launch title)
Super Mario Space odyssey (pretty much galaxy and odyssey mixed) (Fall 2025)
New IP (summer 2025)
Kirby Planet Robobot remastered (Launch title)
Animal crossing (2026)
Paper Mario Life Recycle (2026)
Ice climbers 2 (2026)
Chibi robo remastered (Fall 2025)
Nintendo gutair hero type game but with Nintendo songs (Summer 2025)Third party
Sonic adventure 1 and 2 Remastered (2026)
Killer instinct Xbox one remastered (Summer 2025)
Forza Horizon 5 port (Launch title)
Halo collection (Summer 2025)
Red dead redemption 2 port (Launch title)
Elden ring port (Launch title)
GTA V port (Launch title)
COD black ops 6 port (Launch title)
Split fiction port (Launch title)Legjobb (nem ápr.1.?)
És józanító kommentek:
"Switch 2 Experience is the 1st of JUNEEEEE in Seoul. With Taipei and Hong Kong at a LATER DATE. HOW the hell do you want the console to release the 30th of May? LMAO
It will release on the second half of June after THE SWITCH 2 EXPERIENCE ends.""Saw somewhere that apprently a known leaker (NatetheHate) said not to expect remasters of old Zelda games but to expect them to be added to Switch Online. A bit disappointing in regards to Twlight Princess, it is a beautiful game but could use an upgrade. That said, I will be 100% happy if they get a port or remaster period."
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2220 üzenetére
Full extrás
-
gainwardgs
veterán
válasz
hombre[EU] #2209 üzenetére
Új mario kart, "elavult" hardver, ugyanaz lcd kijelző, csak hogy fél év múlva le lehessen húzni népet újra a switch 2 oled-el meg a finomított uj soc-val ami ugyanaz lesz csak optimalizáltabb gyártástechnologián, ami álltal kapunk majd +2 óra akksi-időt az eredeti modellhez képest, talán még valamennyi alap tárhelyet is dobnak hozzá pluszban.
Joyconoknak lesz valami új funkciója és talán raknak majd belé vmi jobbféle hálózati chipet amivel nem 10 éves élmény lesz a letöltés meg a store böngészése -
morfondőr
addikt
Április 3-4-én treehouse:
Úgy néz ki megindul a cunami! -
playmore
tag
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #2209 üzenetére
Tessék: [link]
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2207 üzenetére
24 óra és semmi leak...nagyon ügyesek
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt tudni hogy mikor jön a bejelentő videó holnap? Vagy nincs konkretizálva?
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest