-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
Azért illene szerintem, hogy a Switch 1-es játékokat kicsit felskálázza az új gép. Mondjuk a Ninendo online-ról elérhető retro (nes/snes) játékokon se finomítottak semmit.
-
tl-x
őstag
válasz Farkassacred #1572 üzenetére
Az iPadek IPS kijelzője és a PS Portal LCD kijelzője is szép szerintem. Ha jó minőségűt tesznek bele akkor nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Kis pletyi: [link] Ár és megjelenési dátum kamu valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Szerintetek ezen is lesz gyárilag fólia a törés ellen vagy azt csak az OLED kapott?
-
tl-x
őstag
válasz Rigormortiis #1556 üzenetére
Lehet Switch 2-n majd szépen muzsikál.
-
tl-x
őstag
válasz Sidorovich #1524 üzenetére
Szerintem nem.
-
tl-x
őstag
Úgy érzem nagyon messze van még az a megjelenés, addig szét fogjuk "találgatni" magunkat, hogy mi lesz.
-
tl-x
őstag
válasz Rigormortiis #1510 üzenetére
Azért a Oled SteamDeck tovább is bírja, játék és beállítás függő.
-
tl-x
őstag
válasz Kis Samurai #1503 üzenetére
Az tuti, hogy nem ingyen lesz a jobb élmény!
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1501 üzenetére
Igen, most virítaniuk kell valamit mert, különben nagyon lemaradnak a többiektől. 2017-ben nem volt konkurens kézi konzol, azóta viszont egyre több kijött.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1494 üzenetére
Egész biztos, de azt a Nintendótól kapták
-
tl-x
őstag
válasz Peaceliker #1491 üzenetére
Nekem van PS Portalom is, nagyon szép a 8 colos LCD kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1484 üzenetére
Azért az durva lenne érte az OLED Steam Deck volt annyi amikor megjelent.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1483 üzenetére
Nem semmi mert lesz gép. Mondjuk anno (2019-ben) az egyik konzolboltban előlehetett rendelni a Metroid Prime 4-et is .
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Baltazár123 #1479 üzenetére
Hát ha jól számoltam, az ottani ár 144e kb forintban. Erre nyilván a magyar még rátesz, plusz az áfa, bfa stb...
Én 180-ra tippelek.[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1477 üzenetére
Ezt írják az oldalon: "A mostani előrendeléssel garantálhatod a kedvezményes árat! A szállítás mindig a hivatalos megjelenés napján történik, azonban a GamesAndMovies.co.uk ezt nem tudja garantálni, mivel nem felelős a futár vagy a forgalmazó késedelméért."
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1473 üzenetére
Derejét akartam írni
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1469 üzenetére
Bízzunk az új masina erejében!
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1465 üzenetére
Felhő(ben)ből fog menni
-
tl-x
őstag
Röviden: "A Microsoft játékipari vezérigazgatója dicsérte a Nintendo Switch 2-t, és elmondta, hogy Xbox-játékok portjaival tervezi támogatni a készülő platformot. A Nintendo végül a hónap elején jelentette be az új Switchet, és bár hivatalosan még nem jelentettek be játékokat a platformra, az Xbox csapatai állítólag több kiadást is előkészítenek, köztük a Diablo 4-et, a Halo: The Master Chief Collectiont és a Microsoft Flight Simulátort. A Microsoft által frissen felvásárolt Activision az FTC-vel kötött megállapodásán keresztül azt is vállalta, hogy Call of Duty-játékokat ad ki Switch 2-re. A Gamertag Radio pénteken megjelent új interjújában Spencer megerősítette, hogy az Xbox támogatni fogja a platformot, és elmondta, hogy a Switch 2 leleplezése után üzenetet váltott a Nintendo elnökével."
-
tl-x
őstag
válasz Baltazár123 #1449 üzenetére
Értem, én is sokmindent eladtam anno mert nem volt pénzem és utólag már bánom, hiányoznak. Ilyen volt az első Gameboy, PSP, PS Vita OLED. Mondjuk gameboyt szeretzem azóta a szekrénynek
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1446 üzenetére
Igen pont erre gondoltam, hogy később se fog annyit érni amiért érdemes őrizgetni.
-
tl-x
őstag
válasz Baltazár123 #1443 üzenetére
Ez igaz, de kinek van ideje 10-20 évet várni rá, hogy dupla/tripla áron adhassa el a konzolt vagy a játékot? Gameboy esetén is látszik ez, de azért nem lehet belőle meggazdagodni.
-
tl-x
őstag
válasz TrishtanAG #1386 üzenetére
Én a kék oldalon nyomom Portal-al gépről és felhőből nekem is minden sima. Szerintem jó háttérrel megoldják itt is.
-
tl-x
őstag
válasz hombre[EU] #1354 üzenetére
De csak be kell kapcsolni rajta a flight módot
-
tl-x
őstag
válasz hombre[EU] #1339 üzenetére
Pedig azt simán el fogja bírni szerintem. Nekem megvolt a D3 is switchre dobozosan.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1312 üzenetére
Tudom én is a játékok miatt vettem, Zelda, Metroid, Mario, Donkey stb... és ez lesz a kövinél is.
-
tl-x
őstag
válasz gainwardgs #1301 üzenetére
Tudom, N ilyen sajnos. Aztán majd kiadja egy 1 év múlva az OLED verziót, még egy lehúzás . De pl.: PS Portal, iPad IPS kijelzői elég jók.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz gainwardgs #1298 üzenetére
LCD is lehet szép ha nem a leghitványabbat teszik bele.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1230 üzenetére
Ezt nem is értem. Az új gép hardveresen nem tudja felhúzni az eredetit ahogy tették azt a betiltott emulátorok? Vagy így újra el tudja adni a Nintendo?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Xbox 360 Játékok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest