Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
csendes tag
Huh, hát nem gondoltam volna, hogy pont a Halo MCC lesz számon kérve a Switchen. Szerintem nem érdemes ott leragadni, hogy már megint régi játékok lesznek. Amíg a Nintendo nem akar veszíteni a hardveren és belemenni egy olyan versenyzésbe náluk nagyobb cégekkel amit nem tud megnyerni addig olyan lesz a grafikai színvonal amilyen. Én megértem, hogy jó lenne ha lenne, de ott tartunk 2025ben, hogy 150 millió Switch van eladva, 3 millió Deck és talán ötszázezer Rog Ally mellett. Az videojáték árazás meg egy teljesen külön dolog, arról alig szoktam kommenteket látni, hogy megveszed a nagykonzolokat és a PS/MS Storeban lévő játékok 90%a vígan elfut a Switchen miközben alig kerülnek kevesebbe. Imádom az Octopath Travelert, de ha elkezdjük patikamérlegen nézegetni, hogy mit kapsz a pénzedért akkor kb 1000Ftba kellene kerülnie újonnan az összes 2025ös 2DHD / pixelart csodának és mégsem annyi.
A Halo MCC pedig egyébként abszolút speciális eset aminek a legeslegutolsó pontja az, hogy jön a Switch 2. A Microsoft átviszi magát multiplatformba és ki lett adva az ukáz, hogy kifacsarják az utolsó cseppet is mindenből ami van. Mindent kiadnak mindenre hátha keresnek rajta öt forintot. Ha nem, akkor megy a levesbe a fejlesztőkkel együtt. A Halo MCC se PSen, se Switchen se sehol sem fog reálisan nézve fogyni komoly mértékben, de két tucat majom át tudja portolni éhbérért. Egy bizonyos réteg megveszi vagy érdeklődésből vagy gúnyolódási célzattal és ennyi. Azok a játékok a mai Fortnite / COD közönségnek nullák, pedig a 1,2 elég jól fel lett újítva és a 4-5 még ma is megállja a helyét. Az Infinitet nem értem honnan veszitek, a leggányabb Halo, unalmas, gyenge, a belső helyszínek elmennek kinézet ügyileg, de az open world siralmas. nem véletlen, hogy 3 hónap után földbe állt akármilyen ingyenes volt. Csak az volt a szerencséje az elején, hogy mosolyszünet volt a COD/Battlefield/Overwatch bénázásai miatt akkoriban.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest