Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #3924 üzenetére
Ha mikróval megkezeled, szerintem elég -
válasz
Sirandrish #3916 üzenetére
-10% (2 darabos) -
válasz
Sirandrish #3905 üzenetére
Lebuktam
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3891 üzenetére
Elo elorendeles is volt, bolt elott. Egy kis-kozepes varos boltja 60 darabot fog kapni…..40 MKW bundle es 20 sima kb
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #3858 üzenetére
Van amire hiába vársz hogy olcsóbb legyen
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3858 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #3847 üzenetére
Kb mintha Battlefront 2-be bekerülne a halálcsillagon tevékenykedő takarítónő
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3843 üzenetére
Lehet ez meg nem a teljes, meg tartogatni kell valamit a DLC-kre
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Sirandrish #3772 üzenetére
Reméltem/gondoltam, de nem voltam benne biztos. Köszi!
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Ugye ez beépített feature a NSW2-nél, így gondolom a rá megjelenő játékok nagyobb részben fogják ezt a funkciót támogatni mint az asztali gépeknél az "opcionális"-an csatlakoztatható egeret.
-
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Nekem is tetszik.
-
válasz
Sirandrish #3739 üzenetére
Ebből él... "jútyúber"
-
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish #3741 üzenetére
Sziasztok!
Én most készülök, majd újra játszani.
Szuper nintendón nőttem fel.
Azóta nem nagyon játszottam. Volt egy szuper nintendo mini-m, megtuningolva az összes snes játékkal. Ezt csak azért engedtem el, mert borzalmas volt a képe a nagy tv-n.
Ha nem ilyen borzalmas én jól ellettem volna vele.Ha már Switch 2-ben gondolkodok, akkor, érdemes mindent már úgy vennem, hogy a Switch 2-höz gyártott kiegészítőket? (Pl. kontrollereket) Ügyesen kitalálták, hogy valójában ezekre érdemes benevezni? Főleg ha nincsen még semmilyen controllerem.
Tv-re lesz kötve szinte mindig, így pl. ez a Switch tetején megnyomni a gombot, az macerásabb lehet.
-
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Jogos, persze.
-
válasz
Sirandrish #3741 üzenetére
Nintendo things...
Le speciel se xarom a pro kontrollert, de biztos sokan máshogy vélekednek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #3738 üzenetére
A Pro 2 felé terelnek azzal, hogy kényelmi funkciók ott érhetőek el. Ismét jófejség.
-
válasz
Sirandrish #3717 üzenetére
+ kamera (anélkül nem S2 az S2
)
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3717 üzenetére
Alap
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3714 üzenetére
Jaajmar, nem ugy, de valami kis ph szintu boomer/beginnert siman lehetne
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #3593 üzenetére
Jól tudod.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3529 üzenetére
Az lesz a topikban en mondtam. Mindenki jol kiduhongi magat aztan majd launch dayen tele leszunk kepekkel
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #3529 üzenetére
Meg hát.
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3470 üzenetére
Jóvanna.
#3472 l.skywalker Maximálisan megértem a nézőpontodat, és igen, tényleg sok volt a károgás. Sorry, én felhagyok ezzel. Peace
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #3447 üzenetére
nekem ez a "mennyi meló van benne" is inkább ilyen megfoghatatlan dolog. jelenleg a legtöbb AAA azért kegyetlenül drága,mert rossz a menedzsment.
illetve pl. egy zeldának a motorját elkészíteni és összehozni benne azokat a rendszereket szerintem "értékesebb meló", mint szalagmunkásokkal csillivilli highdef. asseteket gyártani orrba-szájba egyblicenszelt engine-be...hiába utóbbi drágább a papíron.
a gyàrtó dönti el mennyit ér a terméke, a vasárló pedig rábólint vagy azt mondja köszönöm nem kérem -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3441 üzenetére
Tuti ra fogok nezni, es lehet elkap majd nagyon is
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3440 üzenetére
Mi alapján árazzanak akkor ? Hasraütésszerűen ?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3437 üzenetére
Wind wakerrel soha eletemben nem jatszottam, nem tudom mennyire jonne be, az mar tul rajzoltnak hatott hirtelen persze majd ranezek
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #3422 üzenetére
Draga a Nintendo, nagyon dragak a jatekok, PS exkuzivokban tobb a munka es jobban megmagyarazhato az ar, nem akciozik a nintendo, remelhetoleg emberek nem veszik majd es Nintendo kap egy pofont, Gameparkban is van elorendeloi ar
lehet kihagytam valamit
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3422 üzenetére
Vannak akik szerint egy álom az amit a nintendo tesz, és vannak, akik szerint nem igazán.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
Azert homalyos mert emulatoron fut es van rajta valami AA filter. Eredetileg nagyon nem igy nez ki.
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
CRT miatt nem láttuk
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #3092 üzenetére
Bennem ilyen Skype féle PTSD-t váltott ki
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3070 üzenetére
"Milyen drága és rossz" lesz a témaindító
és nálam lennének a legtöbben.
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3068 üzenetére
Igen, és be lesz állítva a téma, hogy csak is kizárólag miről lehet szó.
Játékok véleményezése csak a "Jó, nagyon jó, splendid, kiváló" jelzőkkel történhet. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #3064 üzenetére
Amúgy kéne egy switch2 topik, mert itt csak rémhírterjesztés megy, és nagyon nehéz elkülöníteni, hogy ki az aki szándékosan hazudik, meg ki az aki csak simán nyelvi akadályokba ütközik, és nem érti miről van szó a Nintendo honlapon, meg van ez a másik téma, hogy az 1994es 50 dolláros játékárak hirtelen a semmiből, egyik pillanatról a másikra 80%-al megnőttek 32 évvel későbbre, és most zokogni kell, mert közben a fizetésünk/keresetünk/jövedelmünk nincs 80%-al több, mint 1994ben volt!
Mondjuk ez lehet nem a Nintendo hibája, hogy 32 év alatt vki nem tudta 80%-al megnövelni a bevételeit, de lehet tévedek!Szóval kéne egy valós switch2 topik emellé a közösségi zokogó és rémhír terjesztő topik mellé!
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #3052 üzenetére
Eleinte nem értettem miért csinálják itt egyesek, hogy a Nintendo által hivatalosan bejelentett, a honlapjukon elérhető infóknak az ellenkezőjét miért hozzák ide kész tényként, és miért temetnek mindent is ezerrel, de megvilágosodtam ma reggel.
Ez a pár kamu rémhír terjesztő egyszerűen aggódik, hogy nem fog nekik jutni a preordernél, és most azért hozzák ide a válogatott kamu rémhíreket, hogy minél többen lemondjak a preordert, hogy nekik tuti jusson.
-
kicsako
őstag
válasz
A pénztárcánkkal tudunk szavazni. Ha senki sem fogja megvenni 40ért a játékokat, akkor lehet nínótendó is csökkenti majd az árakat. Mint ahogy a YT Treehouse stream alatt is kb. csak arról pörgött a chat hogy "drop the price"
-
Szabi®
addikt
válasz
Nyilván én a saját preferenciáim szerint hozom meg az ítéletet. Egy 35k játékba legyen munka, legyen nívós, mert akaratlanul is, de látom a ps5-re miket vettem feleannyiért.
Ha a nintendo nem tudja megindokolni miért adja kétszer annyiért, ráadásul a tokban csak kód van, az abszolút elítélendő, és ahhoz nem szabad bólogatni, mert utána ez a vállalat bármit megtehet, és meg is tesz. Várjuk ki a végét, még nyilván csak spekulációk mennek, ahogy redditen is (ami már felrobbant a dühtől, a külföldiek kevésbé toleránsak) és majd meglátja mindenki mennyire lesz ez jó neki. -
playmore
tag
válasz
Sirandrish #3042 üzenetére
Azért ez erős túlzás, netes "buborék" effekt. Azért mert ebben a topicban fókuszált érdeklődésű emberek úgy állnak a dologhoz, hogy kerül amibe kerül (és olvashatsz elég "Nekem akkor ennyi volt" kommentet lejebb) az nem az átlag. Nem ez az első rodeóm egy itthon kevéssé népszerű géppel. Nekem megvolt a Ninja Gaiden Black OG Xboxra mikor az összes akkori pesti üzlet gyakorlatilag egy kézen megszámolható mennyiségűt rendelt be az országba belőle. Nemrégiben előre megvettem egy csak ázsiai régióban kiadott Switch címet egy pesti boltból (mert külföldről is kb annyi lett volna). Boltos megsúgta, hogy hármat rendeltek amikor megjelent és ez volt az utolsó. A játék 2019ben jött ki.
A viszonteladás is azt használja ki, hogy fősodratú Nintendos és pár kiemelt címen kívül gyakorlatilag nincs készlet semmiből és ha külföldről rendelsz akkor az ottani fizetésekhez igazított + szállítási költséges árakkal simán versenyképesek.Amúgy továbbra is az a véleményem, hogy a Switch 2nek a legnagyobb konkurencia nem a Playstation vagy a Steam Deck hanem a Swicth 1. Nem véletlen, hogy sokakban felmerült itt is, hogy akkor erősen korlátozzák majd a Switch 2 vásárlásokat és a (remélhetőleg) jó visszafelé kompatibilitás keretében majd Switch 1re fókuszálnak. Szerintem a Nintendonak nem lenne érdeke, hogy a régi gépen tartsa a vásárlóközönséget, de ők tudják. A harminc felé közelítő áraknak viszont "örülök".
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3047 üzenetére
Nekem csak egy-egy multipaltform kellene, de ha 40 ért adják, és még jóval rosszabb is, mint a konkurenciánál, akkor értelemszerűen így ez nekem kiesik.
Itthon nem tudom mennyi switch mehetett el, azt tudom hogy egész európában 39 milliót adtak el. 39 millió gép jutott 740 millió emberre, ennyi európa lakossága. -
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3045 üzenetére
Várjuk még ezt ki sztem. Még van pár hónap release dateig.
Egy új Zeldáért vakon fizetnék, de egy nem belsős címért, ami "amott" 10k sokkal fejlettebb grafikával, az már elgondolkodtató hogy itt miért ennyi, már ha tényleg 30-40kval indul egy Hogwarts pl. .Sztem ezzel az árazással sok játékost fog veszíteni a nintendo, vagy sokan maradnak inkább Switch 1-en, és mellette nyomják a nagy konzolokat.
Legalábbis a legtöbben ezt írták külföldiek. -
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3042 üzenetére
A 40 ezres árképzés az életképtelen ötlet. Mindazon felül, hogy ezt az árat az égadta világon semmi nem indokolja a konkurenciánál sokkal minőségibb összetettebb játékokat adnak olcsóbban. Kíváncsi leszek a megjelenés után az első félév játékeladásaira.
#3043 markknight Én soha nem voltam a warez híve, és szeretek bizonyos címeket én is a polcomon tudni. De volt amivel mellé lőttem, és utána a házban sem akartam látni. Ezeknek lesz kérdéses a sorsa így.
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3037 üzenetére
De azokból alig van eleve pár darab raktáron. A gyűjtői cuccokból biztos nem megy el itthon sok, ráadásul ezek sok esetben a gazdájukon rohadnak, mert alig bírják továbbadni. (legalábbis a facebookos nintendo közösségben ezt láttam)
Nagyon nem lesz mindegy azoknak, akik eddig kerestek havi 300 ezret (merthogy sok ilyen van), hogy abból eddig jutott két játék 50-ért, vagy most jut két játék 80 ért . . . Sokkal nagyobb otthon a baj, mint sokan hiszik. -
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
Márpedig itt boldogság lesz, ha mindenki beledöglik is
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #3017 üzenetére
Persze értelek, csak akkor valszeg így inkább megtartok még egy 1-es Switchet is, mert nem váltja ki 100%-osan a 2-es.
-
csaba951
veterán
válasz
Sirandrish #3010 üzenetére
>Simán játszható lesz
Az emuláció miatt ez teljesen bizonytalan. Mindenképpen meg kell nézni a gyakorlatban. Az N részéről lehet, hogy rendben van (nem fagy le), de tele van mondjuk micro lagokkal ami miatt az S1 élmény sincs meg.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #2988 üzenetére
Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta
-
playmore
tag
válasz
Sirandrish #2966 üzenetére
Annyiból jobb, hogy megvehettél és végigjátszhattól egy csomó játékot ami tetszett és nem néhány fizikai Nintendo címból kellett válogatnod ami tuti tartja az árát.
@Szabi® Az Nvidia teljesen leuralta a PC piacot, DLSS patchek nemhogy lesznek, de kb kötelezőek.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2898 üzenetére
Ettől félek én is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #2887 üzenetére
A fizetőseknél el is várom, hogy legyen nagy különbség.
Az ingyeneseknél szerintem odab*sznak egy 60fps patchet kicsit jobb lod-dal és annyi.
-
válasz
Sirandrish #2891 üzenetére
Vagy a scalpereknél.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2891 üzenetére
Igaz, meg nehogy véletlenül vastagodjon a ceruza megjelenés után.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2888 üzenetére
Mondjuk azon gondolkodom hogy igazából lehet hogy ráérek megvenni júliusban is, mert a júniusom elég sűrű lesz.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish #2881 üzenetére
Én arra tippelek hogy csak feldobja a játék indításakor hogy "update available", mint ahogy most is szokta.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2883 üzenetére
Amúgy most is előre ki kell csengetni az összeget ha előrendeled vagy elég amikor megkapom?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #2881 üzenetére
Szerintem leszed egy patchet és annyi. nem számítanék nagy változásra az ingyenesektől.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2875 üzenetére
Ezt használják ki, én is megfogom venni a konzolt valószínű és a játékokat is. Csak túl szép volt a konzol specifikációja, ez a játék árazás kicsit belerondított az örömbe.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2873 üzenetére
Hát belegondolva 4-5 új játék és kifizetted a konzol árát újra
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2869 üzenetére
Ez igaz. Azért a Metroid Prime 4 lehet befog húzni, mert ha már 40 lesz azt tuti nem veszem meg az 1re.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2846 üzenetére
Szemészeten ültem egész nap, magyar eü
-
hadam98
senior tag
válasz
Sirandrish #2849 üzenetére
Azt írták jövőhét eleje ahogy hivatalosan is.
Csak a MediaMarkt-nál a bank miatt akár megkapnám lehet kamatmentes részletre is. -
Rage47
veterán
válasz
Sirandrish #2814 üzenetére
komolyan elgondolkodtam, hogy beszerzem a 2-re a Botw-t majd o.O
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2709 üzenetére
Biztos nem, csak hát eléggé lassan bővíti a Nintendo ezeket a listákat
-
l.skywalker
titán
válasz
Sirandrish #2639 üzenetére
Felsejlettek bennem az Xbox360 időszakban a rengeteg Companion App meg volt az Xboxhoz a Smartglass cucc is
Én szerettem ezeket.
-
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish #2639 üzenetére
Nem igazán kötött le. Guide-ot nem szoktam használni (maximum 20-30 éves játékokhoz), ezek a Zeldás memory log-ok vagy mik...ezeket nem lehetett volna a játékba építeni alapból?
-
válasz
Sirandrish #2616 üzenetére
Már befoglaltattam neked 3-at
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #2616 üzenetére
Ebben bíztam én is hogy nem kell újat venni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #2380 üzenetére
PS-en is simán érdemes még lemezen venni. Ameddig lehet...
-
l.skywalker
titán
válasz
Sirandrish #2501 üzenetére
Na jó de Nintendoba integrálva még nem volt eddig
-
l.skywalker
titán
válasz
Sirandrish #2498 üzenetére
Valszeg anélkül is elő lehet majd varázsolni a Chat menüt valahogy
-
válasz
Sirandrish #2422 üzenetére
Már régóta családtagom vagy szerintem
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2422 üzenetére
En nem tudom kivel csaladolok de benne vagyok valakikkel
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2388 üzenetére
20-30at tippelnek, de Zelda upgradek ingyenesek ha online elofizud van/lesz
-
pr0bi
senior tag
válasz
Sirandrish #2388 üzenetére
Nem az up lenne ennyi hanem sw2 edition.
De ezek szerint sw1 verzió + up = sw2 edition árban -
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish #2392 üzenetére
Én kivárom hogy valahova felkerüljön a Mario Kart-os bundle és majd azt rendelem elő.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #2393 üzenetére
gondolom tele lesz fizetōs skinekkel, mint a többi live service
-
Delirious
tag
válasz
Sirandrish #2382 üzenetére
Ha aktív lesz az előrendelés, akkor sem tudják meg az emberek konkrétan milyen hardverért fizetnek? Nehogy félre értsetek, nem kötekedni akarok, én is meg fogom venni a konzolt majd.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #2367 üzenetére
Szinte eltalaltam
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sirandrish #2307 üzenetére
150e az Oled most, jóval!!! gyengébb hardverrel, szerintem simán várható.
De meglátjuk.
-
taki01
őstag
válasz
Sirandrish #2286 üzenetére
Én már be is írtam a szabit arra a napra.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2293 üzenetére
Improved resolution and fps es mobil real time connected app?
-
nagyatt
tag
válasz
Sirandrish #2293 üzenetére
Jajj de jó, hogy nem játszottam végig a TOTK_ot direkt félre tettem a switch 2-re. Ezek szerint bejöttek a számításaim.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2286 üzenetére
Punkosdi hosszuhetvege?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #2220 üzenetére
Full extrás
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish #2178 üzenetére
Szerintem Ő Link lesz.
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #2169 üzenetére
Valami Hunter Schafert vagy kit akarnak a szerepre. Vagy ő akarja? Nem tudom
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #2051 üzenetére
Szintén.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2023 üzenetére
Nem akartam reagálni, mivel egyből azzal jött, hogy hazugnak nevezem, ebbe a gödörbe pedig semmi kedvem nincs lemenni, mert méltatlan mindenkire nézve.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2004 üzenetére
En addig vegigviszem Mario RPG-t, lehet a Toad-ot is elkezdem
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #2001 üzenetére
jah persze. Április 2-ig már minden nap eggyel kevesebb nap van
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #1999 üzenetére
pletykák szerint igen de jó állítólag új is...
-
Simia
junior tag
válasz
Sirandrish #1976 üzenetére
Lehet, hogy olcsóbb lesz majd a használt.
Szerintem mindenképp érdemes várni. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1976 üzenetére
Várni várhatom ennyiért nem?
Max nem jön be.
vonSux: a játékokat biztos hogy nem digitálisan veszem, illetve még sosem volt Nintendom, szóval először a régebbi címeket húzom majd be használtan, és terv szerint adom is majd tovább őket.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1933 üzenetére
Ez igaz, eleinte nem érdekelt a 2 aztán egyre jobban. Most meg már szinte várom mikor lesz már.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1914 üzenetére
Csak nehogy Géza legyen
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1910 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1907 üzenetére
Lehet, természetesen szívesen hozok ezt-azt. Hayabusa Gsx R-t nem hozok.
#1906 Rigormortiis oda üres csíkos szatyorral megyek . .
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
10 év múlva még csak a Ps4 Pro-t tudja . . .
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
Vissza a jövőbe lesz....
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1793 üzenetére
igen, és 360p-ről skáláz. Full hd-ban majd a Switch 3 viszi, telhetetlenek vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest