Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #545 üzenetére
Switch-re visszatérve, nekem akár úgy ahogy van jó lenne a Zelda ahogy most kinéz, csak 60 FPS-el, meg esetleg natív 1080p-n. Ezt bőségesem meg fogja ugrani a Switch 2 ereje, az biztos.
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #496 üzenetére
Nem is tudom hogy képzeled, hogy az ízületek kímélése az alapcsomag része! De nézd a jó oldalát: rengeteg féle választási lehetőség van az olcsó ali-s gripeken keresztül a prémium skull&co vagy satisfye gripeken át a 3rd party joy-conokig. Vagy a pro controller és társai.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz Sirandrish #494 üzenetére
En ugyebar tavaly szalltam be Oleddel, mostanaban parszor handheldet tolok de leginkabb pro controllerrel kanapen elvezem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rony949
őstag
válasz Sirandrish #492 üzenetére
Majd úgy is vesz hozzá mindenki egy grip-et.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #468 üzenetére
Olvassa, és már nevet is, mert fél terrával lesz erősebb az új Switch, sokkal drágábban.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #464 üzenetére
Persze, maradjunk a realitások talaján. Handheld legyen meg a 5090ti SLI ereje duplán, és akkor rendben lesz ez, egy 8 colos 16k kijelzővel.
Dockolva meg simán rátriplázhat még erre! -
peternac
tag
válasz Sirandrish #443 üzenetére
hát majd kiderül, hogy mi igaz ebből
de ha valóban így néz majd ki, akkor ez csak egy Switch++ lesz
nem baj, vesszük ezt is -
ldave
félisten
válasz Sirandrish #435 üzenetére
A kérdés az, hogy valós Nintendótól származó adatok alapján vagy csak a leakek alapján előre dolgoznak, hátha jó lesz alapon
A Slime draws near! Command?
-
Balazs_
senior tag
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Mivel a konzol handheld is, ezért nincs sok választásuk.
Én inkább attól félek, hogy itt is lesz egy Xbox One/PS4-féle probléma, hogy a GPU aránylag erős lesz, de a gyenge/downclockolt magok visszafogják majd a teljesítményt. -
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Persze, ez nem kérdés hogy már nagyon itt az ideje a frissítésnek, mert a fejlesztők szerintem az idejük legnagyobb részét nem is a játék megírása, hanem az optimalizálás teszi ki, ami azért nem kis pénzbe kerülhet. Meg hát a kreativitásnak is gátat szab az ennyire korlátozott hw. Én is minden nap várom a bejelentést!
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #389 üzenetére
Csak meg kell nézni a Sony-t és a Microsoft-ot és máris látszik, hogy nem a konzol ereje adja el a platformot, hanem a játékok. Hiába van erős hw, ha több 100millióból fejlesztenek rá egy játékot ami csilli-villi, de egyébként dögunalom. A Nintendo meg töredék pénzből kiad egy minden tekintetben élvezetes alkotást (mint pl. az új Zeldát) ami nem egy látványorgia meg grafikai mérföldkő, de bőven elég ahogy kinéz! És még mindig veszik a Switchet! A MS meg lassan bezárja a hw részleget, a Sony meg majdnem dupla áron rukkol elő egy Pro-val, persze játék az nem jön egyelőre, csak remaster meg definitive edition (mondjuk ilyet a Nintendo is előszeretettel csinál)!
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #386 üzenetére
Jólvanna! A Zelda el fog futni . . .
Értelek am. Csak azt próbáltam szemléltetni, hogy már egy 2016-os konzol is 9-szer erősebb, mint a Switch. Eleve hatalmas mínusszal indult, úgy gondolom ez az arány kb mindig meglesz.
-
David888
tag
válasz Sirandrish #331 üzenetére
Pedig készülj fel, hogy itt is 30 fps lesz a cél, max 1440p-ben minden külsős címnél. Én befejeztem a Nintendot, mert túlságosan is családbarát lett (hiányoltam az FPS címeket). Viszont a Mario Kart-ot megsirattam.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #305 üzenetére
Jah tényleg, ott kiugró volt, amit a Ninti az emberek elé rakott. Kérdés ugye, mennyire akar örömet szerezni nekünk a Nintendo.
Egyébként még így is, ahogy nyomom a Zelda Totk-ot, csak ámulok hogy ezt összehozták ennyire komplexen. Helyenként a táj beleég az ember retinájába, szinte örök emlék marad.#306 tboy93 Igen, meglesz az áruk a sok-sok éves prevgen címeknek az biztos. Én egy Gta V, Ac origins/Valhalla, Tomb Raider, Red Dead 2-nek nagyon nagyon örülnék.
Az Asus Rog Ally X meg 8,6 Tflops 120hz-es kijelzővel és még egy csomó über feature-el, kérdés a Nintendo tud-e a Rog Ally létezéséről, hogy példát vegyen
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #303 üzenetére
Igen jó lenne az 1440p, de ahogy olvasgattam a híreket , és az eddig 30 évből kiindulva, sztem a hardver megint nem lesz acélos. Lehetne, mert mára vastagon érett a technológia arra, hogy handheldbe is irgalmatlan teljesítményt tudnak kihozni, de pont az ár lesz az, ami eldönti hogy nem lesz acélos. Eleve a Nintendonak számít a gépeken megfogott profit a többi konzolgyártóval szemben, + és ugye maga a gép ne is legyen húzós, tehát vegyék, sztem ebből adódóan lesz egy masszív 1080 60fps vagy ritkábban 1440 30. Aztán lehet meglepi lesz és erős vassal jönnek ki.
-
everest140
tag
válasz Sirandrish #297 üzenetére
Szerintem handheld módban elég a 1080p is. Ott a minimum 60fps zökkenőmentesen többet számít a fluidabb gameplay miatt. 30 fps tényleg gáz lenne már 2025 után.
Magasabb felbontásnak inkább a TV módnál lenne jóval nagyobb előnye, ott meg már mondhatni kevés is a fullHD a mai TV-ken.Érdekes lesz majd hogy fogják megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
erer1000
őstag
válasz Sirandrish #289 üzenetére
hát na, gondolom még össze akarják szedni azt a 10 millió db switchet hogy ne 3., hanem 2. legtöbbet eladott konzol legyen a switch
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #261 üzenetére
Okés, örcsi harcsi
Azt hittem az a kép a sztár, amin alsógatyás kapitányként tükröződtem a TV képernyőn[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #255 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
-
zozika84
őstag
-
addikt
válasz Sirandrish #197 üzenetére
Mondjuk attól, hogy nem OLED még lehet jó a kijelzője. Oké, egy OLED akkor is más, és én is arra gerjedek. De ha kap egy használható kijelzőt én leadom az előrendelést.
A notebook.hu -nál amúgy is mindig könnyű szerezni, ha pár héttel előtte is adom le valamire az előrendelést. Addigra meg már amúgy is lesznek tesztek.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Sirandrish #194 üzenetére
Játékra (is) én is OLED TV -ket használok. Ezért örültem anno, hogy a Nintendo is kijött egy OLED -del szerelt készülékkel. De hasonló lépést nem várnék megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Nekem is ez a bajom, ott az 55"os LG C1, aminek PC-n és PS5-el is gyönyörű képe volt, rádugom a nintendot és számolgatom a pixeleket . Cserébe viszont Fire Emblemezni meg pokémonozni nem tudok más platformon, szóval azért így is elégedett vagyok
-
addikt
válasz Sirandrish #188 üzenetére
Sony Trinitron PVM. Stúdió monitor. De használok mást is.
Ha már Nintendo topik, legyen ON is a TotK -val.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Amúgy sem elég hozzá egy CRT, csak jobban néz ki (szerintem) összességében nézve. Viszont minőségi átalakító nélkül azért lesznek "anomáliák". Például a kisebb szövegek olvashatósága. Nekem nem érte meg többet költeni, de azért pár játéknál én is használtam.
Nem csak Nintendo -nál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #182 üzenetére
Engem azzal húzott be a Nintendo, hogy van a konzolnak handheld opciója is. Így szinte csak akkor volt TV -re kötve, amikor a joycon -nal lehetett variálni a levegőben.
Egyébként még CRT -n is használtam, mert jobban nézett ki, mint nagyképernyős OLED -en.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #175 üzenetére
Anno emlékszem az LG G szériás telefonokra, amit nem AMOLED, de ennek ellenére kva jó kijelzővel szereltek. És ugye nem az volt az egyetlen jó kijelző az elmúlt évek során.
Szóval opció már régóta van. Nem is feltétlenül ragaszkodnék az OLED -hez, ha valamilyen frankó kijelzőt kap.
Csak marha nagy a szórás minőségben és a Nintendo szeret spórolni a komponensekben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #125 üzenetére
True story
@ ρσгτσ: fiók #127: hmmm, elgondolkoztattálEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz Sirandrish #125 üzenetére
Szerintem kamu. Inkább megvette digitálisan is (vagy mégegyszer), hogy ne kelljen kibontani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #120 üzenetére
Ha egyikünk végigviszi, a másik is örül
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #118 üzenetére
Én pont a türelem miatt vagyok a lemezes oldalon, mivel tudom azt, hogy idővel a lemezes kiadások ára beszakad, és nem csak 1-1 akción múlik, viszont a store-ban meg van az akció, de ezenfelül bizony sokáig sokkal vaskosabb árat tartanak a játékok, sztem indokolatlanul drágább a store-os vásárlás a lemezessel szemben.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ps4-ps5-ön se, tapasztalat . . . Szinte duplája sokszor a store ár, minta lemezes verzió. ha a konzolok meglépik az only digital korszakot, akkor én nem konzolozom. Csak egy pár példa Tony Hwak 1+2 ps5 digitálisan 17 ezer, lemezesen meg 9. Assassins Creedek ugyan ez . . . A lemezes játékok ára szinte konzisztens alacsonyabb mindig, mint a store.
-
hadam98
senior tag
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ha tényleg lesz visszafelé kompatibilítás úgy jóval több értelme van a digitális játék vásárlásnak. Egyébként első nap mennék a boltba ha ez a hír igaz. A konzol viszont tényleg remélem idén megjelenik.
-
nagyatt
tag
válasz Sirandrish #110 üzenetére
Akkor ez azt is jelenti, hogy ugyanez a cartridge megoldás lesz tovább örökítve. Magyarul nem csak online játékokat tud futtatni. Ahhoz képest, hogy mennyien temetik a fizikai adathordozót, még mindig van rá kereslet ezek szerint.
-
addikt
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Magyarországon élek, persze hogy értem.
Nah jó nem trollkodok többet.
Go Gunners!
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Ezt hívják felsőbb szintű kommunikációnak.
-
addikt
-
morfondőr
őstag
válasz Sirandrish #57 üzenetére
Ez nem jó, mert csak 50Hz-es
-
addikt
-
nagyúr
válasz Sirandrish #34 üzenetére
De akkor gyorsan leplezzék le
BF előtt illene ...
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #18 üzenetére
De Te azt mondtad korábban, hogy piszimászterrész akarsz lenni és nem kő konzol. Szóval emiatt kár aggódnod.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Sodorjam?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest