Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alajos85
csendes tag
válasz
csaba951 #3747 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Mindenképpen szeretnék előfizetni majd, ehhez keresek majd lehetőséget más "családjába" bekerülni. Itt is van Expansion Pack, csak olyan "családot" keressek?
Ezek a snes játékok így már élvezhető minőségűek lesznek?
Illetve elég egy Pro Controller? Ha néha valakivel játszok itthon, azokra az alkalmakra elég a második embernek a Joy Con?
Vagy nem olyan sok a két felhasználós játék itthoni felhasználásnál már? -
TBT
addikt
-
jófejsrác
senior tag
válasz
csaba951 #3130 üzenetére
Mentés: Expansionos elofizuban vagyok egyik családtag így akkor az nem probléma.
SD kártya: most egy Samsung Evo 512 GB kártya van benne amiért így akkor kár. De fel tudom legalább más eszközben használni.
Összeségében akkor könnyedén át tudok költözni majd az új masinara ha úgy alakul.
Koszi mindenkinek aki válaszolt nekem. -
playmore
tag
válasz
csaba951 #3007 üzenetére
1) MVG válaszol erre a cikk alapján. A Nintendo azt mondta, hogy ha direkt hardveresen oldották volna meg mint idáig ami azt jelenti, hogy az eredeti Switch 1 hardware is van az alaplapon akkor túl sokat evett volna. Ez az áram és (nekik) költséghatékonyabb megoldás.
2) A real time shader fordításnak meg úgy általában az úgynevezett "wrapper" nem arról szól. MVG csinált már több wrapperes játékot. Az annyit jelent, hogy van egy program az emulált játék felett, de a gép operációs rendszere alatt. Amikor a játék kifelé kommunikál, mondjuk meghív egy Switch rendszerfunkciót akkor a wrapperen át beszélget kifelé. A wrappert úgy írják meg, hogy elkapja a belső üzeneteket és olyan formában továbbítsa kifelé amit a hardver, esetünkben a Switch 2 megért. Amikor pedig visszajön a válasz akkor azt lefordítja a játék Switch 1 nyelvére. Ez semmit nem garantál csak ennyit. Ettől nem lesz jobb a játék. Ha úgy írják meg a wrappert hogy biztosítson egyéb funkciókat akkor lehet. A gond az, hogy a Nintendo szerinted mit fog csinálni? Átfordítja neked egy komoly pénzből és munkából megírt wrapperrel 4K60ra a játékot ami valószínűleg egyedi patcheket is igényel játékonként mint amit a Microsoft csinált mondjuk VAGY megkapod egy az egyben amit Switch 1en mert az nulla munka, illetve ha valami gány lesz akkor az még rosszabul is fog futni? Nem akarok senkit elkedvetleníteni, de már sokadszor merül fel, hogy a Switch 1 játékok itt majd komoylan fel lesznek javítva miközben pénzért árulják ugyanezt a Zelda és társai esetén. A legreálisabb amit elvárhat(nánk) az az, hogy nem fognak szaggatni a játékok és ha dinamikus a felbontásuk akkor maxon fognak menni, de erre sincs SEMMI garancia.
3) Szinte biztos, hogy nem, az egy szoftveres megoldás, az emulátor fog valamennyi helyet foglalni. Kivéve ha bizonyos játékok egyedi patcheket kapnak. Még azt sem tudjuk igazából hogy fognak-e futni a kártyák online frissítés nélkül... -
válasz
csaba951 #3007 üzenetére
1) Biztosan lesz valamekkora, hiszen plusz egy réteg lesz köztünk és a bináris közt, de ezt szerintem soha nem fogjuk tudni kimérni - hacsak nem jön egy játék aminek lesz Switch2 patche a konzol megjelenése után.
2-3) 99%-ig biztos vagyok benne, hogy lesz shader cache, majd szépen letölti a Nintendotól. Saját kútfő, logikusnak tűnik, de nem olvastam erről semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest