Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alajos85
csendes tag
válasz
csaba951 #3747 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Mindenképpen szeretnék előfizetni majd, ehhez keresek majd lehetőséget más "családjába" bekerülni. Itt is van Expansion Pack, csak olyan "családot" keressek?
Ezek a snes játékok így már élvezhető minőségűek lesznek?
Illetve elég egy Pro Controller? Ha néha valakivel játszok itthon, azokra az alkalmakra elég a második embernek a Joy Con?
Vagy nem olyan sok a két felhasználós játék itthoni felhasználásnál már? -
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish #3741 üzenetére
Sziasztok!
Én most készülök, majd újra játszani.
Szuper nintendón nőttem fel.
Azóta nem nagyon játszottam. Volt egy szuper nintendo mini-m, megtuningolva az összes snes játékkal. Ezt csak azért engedtem el, mert borzalmas volt a képe a nagy tv-n.
Ha nem ilyen borzalmas én jól ellettem volna vele.Ha már Switch 2-ben gondolkodok, akkor, érdemes mindent már úgy vennem, hogy a Switch 2-höz gyártott kiegészítőket? (Pl. kontrollereket) Ügyesen kitalálták, hogy valójában ezekre érdemes benevezni? Főleg ha nincsen még semmilyen controllerem.
Tv-re lesz kötve szinte mindig, így pl. ez a Switch tetején megnyomni a gombot, az macerásabb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest