Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Köszi én is a huzit
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Linkh
tag
Az én kódom: 2480-3704-2913
-
Edge
veterán
Vki nyomja itt a diablo 3 s20at jelenleg? Jól jönne egy 1-70 húzás meg egy kis boostolás is.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MODERÁTOR
válasz petymek #29347 üzenetére
Nintendo is disabling the ability to log into a Nintendo Account through a Nintendo Network ID (NNID), after 160,000 accounts have been affected by hacking attempts. Nintendo says login IDs and passwords “obtained illegally by some means other than our service,” have been used since the beginning of April to gain access to the accounts.
Nicknames, date of birth, country, and email addresses may have been accessed during the breach, and some accounts have experience fraudulent purchases. Nintendo is now recommending that all users enable two-factor authentication. That’s something you should be using for all of your online accounts.
Passwords are now being reset for affected accounts, and Nintendo is disabling the ability to log into a main Nintendo Account through a NNID. These older NNIDs were used for 3DS and Wii U devices. Nintendo’s latest Switch console uses a newer Nintendo Account system, which until today could be linked to these older accounts.
Affected users will also be notified via email, and the company is warning that if you’ve used the same password for an NNID and Nintendo account then “your balance and registered credit card / PayPal may be illegally used at My Nintendo Store or Nintendo eShop.”
Reports earlier this week suggested some accounts had been breached and people had been using them to buy digital items like bundles of Fortnite VBucks. Nintendo is asking affected users to contact the company so it can investigate the purchase history and cancel purchases.A Nintendo letiltja a Nintendo fiókba való bejelentkezés lehetőségét Nintendo Network ID (NNID) segítségével, miután 160 000 fiókot érintettek a hackelési kísérletek. A Nintendo szerint április eleje óta használják a bejelentkezési azonosítókat és jelszavakat, amelyeket „a szolgáltatásunkon kívül más módon illegálisan szereztek be”.
A becenevek, a születési dátum, az ország és az e-mail címek valószínűleg hozzáférhetők voltak a jogsértés során, és néhány fiók csalárd vásárlásokkal jár. A Nintendo most azt ajánlja, hogy minden felhasználó engedélyezze a két lépcsős hitelesítést. Ezt az összes online fiókhoz használni kellene.
Az érintett fiókok jelszavait most visszaállítják, és a Nintendo letiltja a Nintendo fő fiókba történő bejelentkezés lehetőségét NNID segítségével. Ezeket a régebbi NNID-ket a 3DS és a Wii U eszközökhöz használták. A Nintendo Switch egy újabb Nintendo fiókrendszert használ, amelyet a mai napig össze lehet kapcsolni ezekkel a régi fiókokkal.
Az érintett felhasználókat e-mailben is értesítik, és a vállalat figyelmeztet, hogy ha ugyanazt a jelszót használta NNID és Nintendo fiókokhoz, akkor „az egyenlegét és a regisztrált hitelkártyáját / PayPal-t illegálisan lehet felhasználni a My Nintendo Store-ban vagy a Nintendo eShop-ban. .”
A hét elején tett jelentések szerint néhány fiókot megsértettek, és az emberek digitális elemek vásárlására használták őket, például a Fortnite VBucks csomagjait. A Nintendo arra kéri az érintett felhasználókat, hogy lépjenek kapcsolatba a céggel, hogy kivizsgálhassa a vásárlási előzményeket és törölje a vásárlásokat.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dud998
őstag
-
sittes79
addikt
Köszi mindenkinek akkor kipróbálok egy ilyen 8bitdo cuccost!
-
consono
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz nxswitch #29385 üzenetére
Mivel a 3rdparty fejlesztőket nem érdekelte, ellenben Nintendo-n kb minden hasznàlja, így van értelme. Vicces egyébként, hogy ha van otthon PS, akkor a Nintendo Pro controllere teljesen felesleges.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz sittes79 #29380 üzenetére
8bitdo adapterről tudok nyilatkozni pontosan( van is róla videóm ), imádja az Xbox One-ost is a PS4-est olyan szinten még jobban, hogy még a Gyro-t is támogatja. Szóval részemről ajánlom. Remélem, hogy majd később egy frissítéssel a Dual Sense-t is szeretni fogja .
Viszont a "noname"-ekről nem tudok nyilatkozni, a hivatalos honlapján a felsorolásnál ezt írja:
It works with Xbox One S/X Bluetooth controllers, DS4, DS3, Switch Pro, JoyCons (including NES and FC versions), Wii U Pro, Wii remote, as well as all 8BitDo Bluetooth controllers.*Models which are not mentioned above are not compatible with this USB adapter.
Hasonló okokból szereztem be én is adaptert inkább, mint egy Pro Controllert.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ez remélem nem off
Ezek a kontroller adapterek mennyire működnek jól pl. Egy xbox one controller esetén vagy bármilyen no name bluetooth kontrolerrel, van itthon egy halom, ezért nem vennék nintendo pro controllert?!
-
MODERÁTOR
AZ ASZF szerint kölönösen tiltott kategóriába tartozik az OFF-olás”: túlzott mennyiségű témába nem vágó tartalom.
Konzolboltokról szóló megbeszélést nem nevezém ilyen tartalomnak, viszont akkor off-ba se kellene rakni. De ha valaki a Switch-ről akar olvasni, a konzolboltok téma nem biztos, hogy érdekli, az neki off.
Csak azért írom le, hogy miképpen próbálok gondolkozni ilyenkor, hogy megértsd, hogy nem akarok terrorizálni senkit, cenzúrázni sem (max. a nagyon egyértelmű warez-t kell törölnöm, mert ez a szabály - nem érdekel különösebben (még), wii U kapcsán pont kértem is segítséget tőled ilyen ügyben, de mivel bénáztam, hagytam a francba és megtartottam az eredeti játékokat).
Az abszőlut kötetelen beszélgetés helye a Nintendo off topik szerintem, ott minden mehet. (kivéve warez)
Ha a TG tevékenység nem elégíti ki az igényeket, a Moderátor kerestetik topikban nyugodtan lehet jelezni, de ha nekem szól közvetlenül a kritika, azon sem sértődök meg, igyekszem tanulni belőle.
További jó fórumozást.
SZERK: Na Zolibá jobban leírta, megérte néznem éccaka a live-ot
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Zolibacsi88
aktív tag
Dehogy van terror szaga. Szerintem az itteni "górék" nagyon is jól szabályozzák a dolgokat.
Van "x" témával engedve pár hozzászólás ami "off", ha ez elkezd elszaporodni akkor jön az, hogy "gyerekek, csak a megengedett udvaron játszani, az utcára nem szaladunk ki". (pláne úgy, hogy van erre off topic). -
g@bo
nagyúr
válasz Zolibacsi88 #29375 üzenetére
Inkább vmi terror szaga van. Olyan, mintha a fórum nem emberek kötetlen de a a témához kapcsolódó beszélgetése lenne, hanem valakinek a kényének történő verézelt megfelelés.
-
MODERÁTOR
További konzolbolt értékeléseket privát üzenet nélkül törlöm.
Van off topik topikunk, tessenek ott folytatni.
Köszönöm szépen.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Rony949 #29371 üzenetére
konzolokszervizeben az a jó hogy sok minden elérhető náluk. régen nagyon jók voltak (árakban is), de a videojátékbolttal való egyesülés nagyon nem segített rajtuk (az árak is az utóbbinál voltak magasak)
a torzsvasarloi pontjaik majdnem egy évig nem működtek (szóval kb semmi switch vásárlás után nincsenek nekem jóvá írva)konzolvilag szerintem jobb sokkal, ha tehetném ott vásárolnék, de sokszor nem elérhető ami engem érdekel (pl ring fit, vagy Pokémon Lite)
f3rdzs0
-
77Guba
aktív tag
1,49 € a Syberia 2 az eShopban!
-
Rony949
őstag
válasz DM-Fan #29370 üzenetére
Konzolvilággal egy a bajom....az árai. Ezen kívül nekem sincs semmi problémám velük. Habár igaz, eddig én csak személyesen vásároltam tőlük. De volt hogy előrendeltem náluk valamit, Day 1 át tudtam venni a játékot. Rendeltem játékot ami a szolnoki üzletüknél nem volt elérhető, rövid időn belül azt is meghozták Szolnokra és át tudtam venni.
Szóval ja, profi konzol bolt, de drága. Csak csekkoljatok le bármilyen játékot árukereső.hu-n és a Konzolvilág ára mindig magasabb szinte.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Scholes9 #29362 üzenetére
A Konzolvilágnál szerintem konkrétan nincs is jobb jelenleg a hazai piacon. Hosszú évek óta rendelek tőlük, soha de soha nem volt semmi gond, pedig személyes átvétellel, postaautomatával és futáros kiszállítással is rendeltem már tőlük számos alkalommal (GLS-sel dolgoznak). Mindent be tudtak szerezni nekem eddig, még a durván limitált kiadásokat is, legutóbb Doom Eternal-ból is tudtak szerezni sisakos limited edition-t nekem, pedig elég későn rendeltem elő és nem túl sok volt a játékból.
A Konzolokszervize viszont egy vicc! Elérhetetlen telefonos ügyfélszolgálat, hetekig újként álló, teljesítetlen, lereagálatlan megrendelések, egymás mellett elbeszélő alkalmazottak, hibázást követően megvont váll! Régen nem ilyenek voltak, de a fúzió óta katasztrófa, erősen kerülendő!Get Moded!
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #29368 üzenetére
Még rövid ideje van forgalomban, de a kar drift biztosan jósolható, használattól függően.
A többi a szokásos, amire használtnál figyelnél.
Néhány játék nem játszható vele.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
RangerFox
veterán
A Lite-nak vannak ismert típushibái? Azért kérdem, hogy érdemes-e használtban gondolkodni, vagy nem.
-
Norb79
őstag
válasz koncsik #29365 üzenetére
Lezárva az általam feldobott labdát, felhívtam őket, és sajnos nem ért be időre nekik a cucc, hétfőre várják, kedden lesz a kezemben, esetleg szerdán.
Szerencsére nincs dráma, a korábban safiyahtól átvett Octopath-ban még van 50 órányi gameplay hátra, szóval teljesen jó időben fog így is ideérni.
/szerk: Gunslinger az zseniális sztorimesélős cucc, csak ismételni tudom magam. Örülök, hogy jól sikerült a switch port.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
(Véletlenül az előzőre válaszoltam, most meg nem tudom újra bemásolni...csak ha ezt is ideírom)
Összefoglalásképpen: mindenkinek vannak mindenféle tapasztalatai mindenféle konzolboltokkal. Ha jól értem.
Zárjuk le, ha lehet.
Nem mintha nagyon sok izgalmas info lenne.
Nekem Call of Juarez: Gunslinger (5 percem volt rá) eddig nagyon teszik a Switch mini-n, meglepődtem milyen jó a grafika. Remélem később sem lesz csalódás. Bocs az on-ért.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Kai_Rong #29357 üzenetére
Nekem se volt még bajom Konzolvilággal, bár Nintendo Switch címek közül csak Pokemon: Shield-et rendeltem tőlük elő, és azt megjött megjelenés napján. Viszont jövőben nem preferálom őket, szimplán azért mert NEM hivatalos Nintendo partnerek, így náluk előfordulhat friss megjelenéseknél a csúszás talán, szerintem. Viszont eddigi 1 Nintendo és sok Sony PS rendelésem is megjött megjelenés napján hozzájuk időre, vidéki üzletbe.
Ha Nintendo akkor Gamepark vagy PlatinumShop talán legbiztosabb.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Faterkam
addikt
válasz Kai_Rong #29357 üzenetére
A Konzolok Szervizétől rendeltem elő a második AC-t. Március 20-án 11h-kor személyesen vettem át a kért helyen, ajándékokkal, a meghirdetett áron -törzsvásárlói pontokat is levonták belőle!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
MODERÁTOR
válasz scyllafren #29354 üzenetére
Csak álmodoztam... a wii fit-ben osztott képernyő volt, ha jól emlékszem
-
Norb79
őstag
Mára konzolvilágból rendelt trials of manáról semmi hír. Más is rendelt onnan? Reggeli confcall őrület lemegy, akkor rájuk csörgök, hogy mire számítsak.
-
MODERÁTOR
válasz bb.bocs #29352 üzenetére
Tartaléknak a Ring Fit eredeti "hardware" mellé biztos jó lehet. Ki kellene próbálni...
Igazán poén az lenne, ha lenne több játékos mód, mint a wii fit-ben pl., akkor nagyon jól jönne.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz petymek #29347 üzenetére
Jogos Köszönet!
Én is tegnapelőtt állítottam be a 2 lépcsős azonosítást, elnézést, hogy elmulasztottam itt közzétenni.
Legalább angolul:
Összefoglaló cikk
Nintendo Account Recovery Process
A cikk végén angolul ott van, hogyan kell beállítani a kétlépcsős azonosítást, ide magyarítom gyorsan:Hogyan állítsunk be 2 lépcsős azonosítást a Nintendo Switch Account-unkhoz
Menjünk a Nintendo Account website-ra és lépjünk be a Nintendo Account-unkra.
Válasszuk ki a "Sign-in"-t and "security settings"-et, tekerjünk le a "2-Step Verification"-höz and kattintsunk ("katt") az "Edit"-re.
Katt a "2-Step Verification settings"-re .
Katt a "Send email"-re hogy igazoló kódot kapjunk a regisztrált e-mail címünkre.
Ha az e-mail cím nem stimmel, katt az "Email address menu"-re a "User Info" alatt a megváltoztatáshoz.
Írjuk be az e-mailben kapott igazoló kódot és katt "Submit"-re.
Installáljuk a Google Authenticator app-ot okos készülénkünkre. Ingyenes applikáció, elérhető a Google Play-en (Android) és az App Store-on (iOS) is. Használjuk a Nintendo Account képernyőn megjelenő QR köd beolvasására.
Egy 6 jegyű igazoló kód fog megjelenni az okoskészülékünkön. Ezt kell beírni a "step 3" alatti mezőbe a Nintendo Account képernyőn és katt "Submit".
Backup kódok listája jelenik meg, copy-paste ezeket biztonságos helyre.
Backup kódra lesz szükségünk, ha nincs hozzáférésünk a Google Authenticator-höz (1x használatosak). TÁROLJUK A KÓDOKAT BIZTONSÁGOS HELYEN!
Katt "I have saved the backup codes", utána katt "OK".(Once set, you can return to the 2-step verification settings section to review the backup codes and remove the 2-step restriction.)
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
PH-n megérne egy cikket a ninteno fiók feltörésekkel is foglalkozni.
Főleg Pay-Pal érintett, ettől függetlenül javasolt kettős hitelesítés beállítás, etc.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tboy93 #29337 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy oldal azt állítja hogy a Crytek emailben azt mondta nekik hogy nem lesz benne. Ami vagy igaz, vagy nem. (mailt nem mutatták)
Ennyi erővel én is kitehetném a főoldalra hogy Cevat Yerlivel dumáltam mailben és ő azt mondta hogy jön a 2 meg a 3 is. Szóval óvatosan az ilyen "hírekkel" (Ettől függetlenül persze igaz lehet, de egyelőre annyi a fix, hogy a Saber-es vezető törölte a korábbi twitteres bejegyzését és azóta a témábban nem jött ki semmi új)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
petymek
senior tag
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz bb.bocs #29296 üzenetére
Ring Fit alternatíva. Nem a boltot, csak a terméket mutatom.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
-
Quinine911
aktív tag
Szóval lehet kiröhögtök, de leárazva vannak, szóval megvettem a Toki Tori egyet és a Toki Tori kettőt.
Nagyon bejön a dolog és azt kell mondjam, azért van amelyik pályán rendesen gondolkodni kell.
Aki szereti az ilyesmi puzzle, fejtőrős, mászkálós aranyos játékokat, ennyiért (0.99 a Toki Tori és talán 1.45 euró a 2. rész), nagyon megéri.[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
nxswitch
senior tag
válasz Norb79 #29323 üzenetére
Ez nem baj, engem is sok AAA PS4-es játék nem köt le. Leginkább open-world és/vagy akció játékok.
Még mindig várom a példányomat angliából, de az alapján amit láttam nagyon tetszik. Szinte végtelen időt bele lehet ölni, fejleszteni, gyüjtögetni, testre szabni. A világa pedig nagyon aranyos. És az egész játék nagyon nyugis, kikapcsol.
-
nxswitch
senior tag
ACból több mint 5M digitális példány kelt el egy hónap alatt a jelentések alapján, ami több mint eddig bármelyik konzol játék.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #29298 üzenetére
Hát sajna nem lesz meg a héten Ring fit. Most hívtak platinumshop-ból, hétfőn kapnak szállítmányt, így kedd-szerda kapom meg. Viszont legalább jön.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
smokin
tag
válasz l.skywalker #29318 üzenetére
Apr 28án kezdődik a beta,de már tölthető a game.
i'm too old for this shit
-
smokin
tag
válasz l.skywalker #29315 üzenetére
Köszi,közben láttam,hogy már tölthető.
-
bb.bocs
őstag
na visszakaptam a pénzt legalabb...
-
smokin
tag
A Ninjala az free game lesz?
-
MODERÁTOR
válasz sittes79 #29311 üzenetére
Szerintem így kellen működnie: (ÖF )
Hogyan vigyük át a digitális játékokat / N Account-okat egyik Switch-ről a másikra ((1)-ről a (2)-re...)?
Kövessük az alábbi lépéseket:
1. Az aktív konzolon(1) lépj be a Nintendo eShop-ba a N Account-oddal és deaktiváljuk a konzolt(1) - (részletesebben ÖF).
2. A másik konzolon(2) kapcsold össze a N Account-odat egy új vagy meglevő fiókkal.
3. A másik konzolon(2) lépj be a N eShop-ba a N Account-oddal. A rendszer automatikusan beállítodik a N Account-odhoz, mint aktív konzol(2).
Ha ellenőrízni akarod, bizonyosodj meg róla, hogy az “Active-Console Status”-t “active”-nek mutatja Nintendo eShop Account Information.
4. Az account így már használható egyenlegfeltöltésre, játékvásárlásra és a korábbi software vásárlások letöltésére (beleértve a DLC-ket és az in-game item-eket (játékban vásárolt tárgyakat).
Az aktív konzolon(2) valamennyi fiók játszhat a játékokkal.
Ha a vásárlásaidat egy másik rendszerre(3) akarod költöztetni (vagy vissza az elsőre(1)), hajtsd végre a 1-3 lépéseket a deaktiváláshoz(2) és aktiválj egy másikat.Szóval szerintem csak Account-ot viszi át.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Költöznék lite-ról nagy switch-re ez a migrálás csak a user adatokat másolja vagy a játékokat is?
-
bb.bocs
őstag
válasz l.skywalker #29307 üzenetére
igen am én is megbízhatóbb helyről veszek ha veszek, de most csak innen "tudtam" rendelni...
-
Sordoran
addikt
válasz bb.bocs #29306 üzenetére
Én ezért rendelek csak hivatalos partnerektől, még ha picit drágábbak is esetleg. Új megjelenéseknél biztos kapnak,nem manipulálnak annyira említett készlet elérhetőséggel se, és azért ők hoznak egy adott színvonalat amúgy is, ezt pedig támogatom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
l.skywalker
félisten
válasz bb.bocs #29306 üzenetére
Én az árukeresőn már vagy 30 esetben írtam, hogy vegyék már le az ajánlataikat, mert olyan termékekre adja ki a kereső, hogy a supergamer-en kapható, hogy már komolyan, ahogy te írod dühítő. De semmi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sordoran
addikt
válasz bb.bocs #29304 üzenetére
Supergamers-t én kerülném, tényleg ráírják mindenre hogy jön/kapnak aztán semmi, inkább csak becsalogatják a vevőt, és talán megkapja amit keres időben. Előre utalni pedig sehova nem szoktam, ha nem muszáj, ne üljenek a pénzemen. (Van amúgy olyan bolt, ahol az előre kifizetett árukat később szállítják ki, míg az utánvéteseket gyorsabban, szimplán mert utóbbinál számít hogy előbb megkapják a pénzt, előbbonél pedig a pénz már náluk, felesleges sietni. Persze ez nem általános eset ezekre, csak akad ilyen is.)
-
bb.bocs
őstag
válasz l.skywalker #29303 üzenetére
remek... akkor lehet hagyom a fenébe aztán utalják vissza a pénzt ki tudja jön e nekik... annyira nem is életszükséglet...
-
l.skywalker
félisten
válasz bb.bocs #29301 üzenetére
A supergamer-ről csak annyit, hogy náluk mindig mindenre azt írja ki az összes kereső, hogy van, mert cseszik levenni ami nincs raktáron.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bb.bocs
őstag
válasz Sordoran #29298 üzenetére
z a supergamer, csak azt dobta ki a google. azt irták mikor rendeltem hogy megközelítőleg 04.17-én érkezik a raktárukba, most rájuk irtam és ezt írják a beérkezést május 21-re várják... kösz hogy szóltatok úgy hogy nem kérdeztem rá.... -_- megközelítőleg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest