-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Megjelenés napján mikortól játszhatóak a digitálisan megvásárolt játékok? Már időzóna szerinti éjféltől, vagy meg kell várni valamit?
-
zegram
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogyha az eshop -ból veszem meg a Final Fantasy X/X-II -et akkor azokat külön külön is le lehet tölteni vagy csak egyben? Tárhely hiány miatt kérdezem.
-
SH4D0W2011
őstag
Nem néztem a Direct-et, vótmá'? Cyanide & Happiness – Freakpocalypse - Announcement Trailer - Nintendo Switch
-
Zolibacsi88
aktív tag
Mindenki nyugodjon le a pi...
Engem is hívtak,lesz minden.most ha szemét lennék azt mondanám, hogy "ó de kár, ha hétvégétől kijárási tilalom lesz". De ilyet nem mondunk!!! -
Faterkam
addikt
válasz #09990144 #28195 üzenetére
Minket is, de csak annak péntek, aki kiszállítással kérte (mi is)
Bár nem hiszem, hogy személyesen előbb kiadják :/[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
Most hívott a Gamepark, pénteken jön az AC
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
scyllafren
senior tag
Official Indie World video, aki nem akar keresgelni
-
Kvelstadt
veterán
válasz Zolibacsi88 #28183 üzenetére
Akkor lehet nálam pont emiatt nem volt kémia.
Viszont a baldo meg a lasz bonfire az várós."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
pethYeti
addikt
1,5-2 év után + vírus miatt visszatértem egy Lite-tal. Mennyivel jobb a fogása mint a sima switchnek. Nem nyeszereg az ember kezében
Nagyon várom az AC-t. Remélhetőleg a konzolokszervíze feladja és péntekre ideér. Erre érdemes rákérdezni náluk? Ha nem jön akkor én megveszem online.
-
SH4D0W2011
őstag
Találtam magyar Animal Crossing: New Horizons tesztet. Várom a pénteket én is.
-
Rony949
őstag
Aki pedig hiányolta a Hollow Knight-ot...arról szerintem a Direct-en fognak beszélni.
-
MODERÁTOR
-
Zolibacsi88
aktív tag
A Blue Fire-be azonnal “abbanapillanatban” szerelem első látásra, egy 3D-s Hollow Knight
Ui.: Eldest Souls természetesen szintúgy, szereti a testem a szenvedést
[ Szerkesztve ]
-
ojoba1
csendes tag
Baldo jöhet...
-
woodbear
addikt
-
Zolibacsi88
aktív tag
Olcsó Cooperative játékok Eshopból rovatunk agymenéses formában :)
-
nxswitch
senior tag
Nekem UK-ből jön Animal Crossing. A dockolóm pedig kínából.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz #09990144 #28168 üzenetére
hát most nálunk azon megy a matek, hogy akkor házhoz kérjük vagy maradjon a személyes átvétel (péntekre már megkukulunk a lakásban, muszáj lesz kimenni valahova valamiért). de ha bevezetik az általános bolt bezárást, akkor ennek is lőttek
plusz ha nincs itt pénteken a kazettás AC, akkor bnőm megőrül hogy én meg játszom már a digitálissal mellette :D
f3rdzs0
-
tboldi
nagyúr
válasz #09990144 #28168 üzenetére
Én Szlovéniából várok egy csomagot, most azért izgulok, ma reggel "shippelték". Cirka egy év keresgélés után végre találtam az autóm évjáratához passzoló ködlámpakeretet, így a célegyenesben nehogy most ne kapjam kézhez. Minden más megvan, lámpatest, kapcsoló, vezetékek, relék, csak ez hiányzik még ahhoz, hogy beszerelhessem.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #28161 üzenetére
Végül ma a közeli Media Marktban vettem egy sárga példányt - egyelőre kicsit furcsa a fogása a normál méret után, de szerintem meg fogunk barátkozni, ma tesztelgetem még majd kicsit.
Ami tetszik, hogy szinte minden játék támogatja a cloud save-et, így viszonylag könnyen lehet mozgatni a játékmentéseket a gépek között.
Az általad említett helyen voltam már párszor, jó dolgokat vettem ott, kedvesek is voltak, csak ne lenne kb. a város másik végénLeftpaw: úúú, remélem tényleg ennyire jó lesz az AC, szerintem meg fogom várni (igaz, még pár tetsztet megvárok róla).
-
törölt tag
Animal Crossing: New Horizons review
Conclusion:
Animal Crossing: New Horizons takes Animal Crossing and not only drags it back onto home consoles, but improves upon every single facet imaginable. There's more to do, more to see, more to change, more to mould, and more to love; fans and first-time players are going to find themselves losing hours at a time gathering materials, creating new furniture, and making their island undeniably theirs. Every moment is unashamedly blissful, with excellently-written characters that truly feel alive and an island paradise that gives infinitely back more than you put in. Back when Animal Crossing: New Leaf hit the shelves all those years ago and created a whole new generation of fans, many people were wondering how Nintendo could possibly top it, but here we have our answer. This is a masterpiece that has been well worth waiting for.10/10
Jól sikerült
-
törölt tag
A múltkori pletyka első fele bejött:
Holnap 20 perces Indie World bemutató lesz. -
-
f3rdzs0
senior tag
-
nxswitch
senior tag
DIY Animal Crossing Limited edition.
-
-
nxswitch
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja ezt a dokkolót? Holnap rendelek egyet valószínűleg, még nem olvastam sehol sem, hogy egyet is tönkretett volna. Tudom, hogy nem lehet 100% biztonságos, de lehet így is megéri nekem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zolibacsi88
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #28135 üzenetére
Hmm, akkor még egy ok, hogy végre rászánjam magam a Lite vásárlásra - igaz, azt nézem, hogy pl. a media marktban már felfelé ment az ára 80k-ról 85k-ra (igaz, sok helyen még egész olcsón van türkiz vagy szürke, de nekem a sárga tetszik ).
Vagy még lehet, hogy megérné lecserélnem a 3 éves V1-et akár egy Animal Crossing V2 bundle-ra is, csak annyira nem tetszik az ára - 140k, és 3 éve megjelenéskor 1 V1 gépet, egy Nintendo gyártmányú puha tokot és a Zeldát vettem 130k-ért - igaz, akkor az euro árfolyam is csak 310 körül volt (most pedig 340 körül), illetve volt egy kis akció is a launch miatt (talán a tokot ajándékba adták a Zelda és a gép mellé).
Viszont ha rossz esetben hetekig/hónapokig itthon kell ülni, akkor jobb lenne, ha lenne a jelenleginél egy újabb gépem is, azért így 3 éves korában már szerintem nagyobb a lehetősége, hogy megadja magát (viszont a mérleg másik serpenyőjében meg ott van az, hogy lehet, hogy most főleg nem kellene ész nélkül költekezni, főleg, hogy azért van egy rakás másik platform is, amin tudok játszani, ha akarok, szóval kicsit úgy érzem, hogy ez már inkább ocd a részemről egy kicsit )... -
törölt tag
Végigjátszottam Switchen is az Orit
Ahogy befejeztem, kaptam egy emailt, egy kérdőívvel, hogy mi a véleményem a játékról. Megírtam, hogy igényt tartok a folytatásra is, szóval kezdjenek hozzá a Switch porthoz -
Derek V.
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Nem halogatjuk akkor a vásárlást, 115 ezerért Switch Bundle lesz valószínűleg.
-
Just486
senior tag
Ha valaki nem csak az ár-összehasonlító oldalakon keres, lehet talál olcsóbban is. Én múlt héten vettem 100-ért egyet. Csak blokkot kaptam és házi garanciajegyet, de új volt a konzol.
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
7 éves kislánynak szeretnénk Nintendo Switch-et venni.Szokott lenni akcióban így húsvét előtt vagy nyugodtan megvehetjük 115 ezer forintért úgy sem lesz olcsóbb?
Az elmúlt kb. 1 évben mennyi volt a legolcsóbb ára? Az árukeresőn néztem az ár diagramot ott kb. 96 ezer forint volt a legalacsonyabb. Szokott ennél olcsóbb lenni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Zolibacsi88
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #28129 üzenetére
Szeretem a legót de ez valamiért nem hat rám, ami nrm.is baj.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
Topikgazda
-
SH4D0W2011
őstag
válasz scyllafren #28098 üzenetére
Csatlakoztam én is.
-
krokk
senior tag
Én játszottam bár Xboxon, nagyon tetszett az elején, pár órám benne van, de egy idő után nagyon egyhangú és unalmas lett. Szóval otthagytam. Néztem most switchre én is, de végül nem vettem meg. Amúgy valószínűleg ha switchre vettem volna meg xbox helyett annó, akkor lehet többet játszottam volna vele
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
bb.bocs
őstag
tényleg sehol ring fit ?
-
f3rdzs0
senior tag
már volt, de igen
bnőmnek meg elő van rendelve a fizikális kazettás változat és majd megosztozunk az előrendelői ajándékokon (remélem marad még, mire átveszi, bár most a legnagyobb félelme az, hogy karantén lesz és bezárnak a konzolboltok )
szerk.: Skull&Co kiad egy AC gripet is, szerintem a kék Lite-hoz is illene akár
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
g@bo
nagyúr
én berendeltem, ds verziótól kezdve mind megvan. nálam alap.
harvest moon is
rune factory t lassan meg kéne néznem...
[ Szerkesztve ]
-
snake78
tag
Sziasztok!
Jatszott már valaki a Battle Chasers: Nightwar játékkal ?
Velemenyt tudna valaki mondani róla ? -
tboldi
nagyúr
Asszem, ideje újra elővennem a Legót.
[link] -
Faterkam
addikt
válasz scyllafren #28110 üzenetére
Pont ez miatt kell mindig kettő AC, a nagyobbiknak van a Switch, a lánynak, meg a Lite, kiárulva ez miatt minden N2Ds és N3Ds konzol, játék stb.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
woodbear
addikt
válasz Quinine911 #28102 üzenetére
Utolsó sziget vége-felé járok. Néha legszívesebben földhöz vágtam volna a kontrollert de azért ilyen 1-2 órás adagokban szórakoztató. Frankó platformer amúgy
Oldalam: www.swsfoto.de
-
consono
nagyúr
válasz scyllafren #28104 üzenetére
Köszi! Megnézetem vele
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Faterkam
addikt
Én már kettőnél tartok! (AC NH-ból és a gyerekekből is) mindkettőnél itt húztam meg a határt, több nem lesz Az AC játékok pont nem olyanok, hogy add már kölcsön, és is játszanék vele! :/
-
tboldi
nagyúr
válasz scyllafren #28104 üzenetére
Nekem a döntésben nemigen tudott segíteni.
-
scyllafren
senior tag
válasz consono #28100 üzenetére
Animal Crossing: Pocket Camp mobilra hasonlo, az megfelel demonak
-
Zolibacsi88
aktív tag
Mint a szél! Mint a pinty! Gameparkból szóltak, hogy sajna az “ajcsik” elfogytak, de máshova telóztam és volt, úgyhogy lesz majd szép kulcstartóm is
[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
Holnap hozza a futár a Donkey Kong Country: Tropical Freeze-t, yeah Kaptam céges ajándkutalványt/kupont ajándékba, így ingyen sztem megérte
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
törölt tag
Jelen!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok