Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz rlazol #21794 üzenetére
talán az edzők annyira hozzászokta, hogy a séma meg a QB nem kényszerít jó WR-ek igazolására, hogy nem is fektettek rá hangsúlyt?
a séma alatt azt értem, hogy minden edző meg van győződve arról (és BB is biztos), hogy az a rendszer amit kitalált működik akkor, ha mindenki elvégzi a feladatát - nem kiemelkedően, csak átlagosan. és erre az átlagosságra volt egy átlagon messze felüli QB aki kimentette őket a sz.rból akkor is, ha a séma nem működött, mert az átlagos elkapók nem hozták az átlagos szintet
láttam már ilyet más edzőnél is, addig ragaszkodik egy elmélethez, míg ki nem rúgják miatta.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21790 üzenetére
Hát a NE offense biztos nem. A 15-ös yardos sárga, amit a végén bekapott az ARI ellensúlyozta a korábbi véleményes hívásokat, pl a TD visszafújását vagy az ide-ode PI újrajátszását. Nem jó, hogy a bírók ennyire belenyúltak, szar meccs volt anélkül is.
Igazából most látjuk Brady miért ment el: nincs elkapó. És azt is, hogy ő hasonló helyzetben azért 100-150 yarddal többet tudott, mint most Newton. Pedig Newton se lenne rossz, de ahogy a Denvernek nincs esélye QB nélkül, úgy nekünk sincs elkapó nélkül. Aki van az olyan WR3 szint.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
Egész jó volt a KC meccs, csak kár hogy a végén nem kapta vissza 1 percre a Tampa a labdát.
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Goff hozza a 4 TO-s boldom. Tudtam hogy a Ramsben bízhatok.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
KC-TB, KC alázás főleg Hill hátra szaltós TD-je is mutatja.
Brady és elkapók homály.rlazol
Mázli faktor, vagy inkább jó rugó nyerte meg a meccset.
De borzalmas szenvedés volt mindkét oldalról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21788 üzenetére
MÉG egál.
Pff, szerencsés mellé és szerencsés 50 yardos győztes FG
Nem érdemeltük meg.Newtonnak semmi célpontja, és önbizalom nélkül játszik, nem is fut. 2 buta INT, és vár-vár-vár. Persze, nincs célpontja, de ez akkor is gyenge játék. A védelem jó, csak pár buta szabálytalanság, főleg az ARI utolsó TD drive-jában. Szidnám a bírókat is, mert volt pár fura ítélet, de az a két kritikus holding sajnos jogos volt. Pff... De azért most örülünk, Vincent
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
NE-ARI - borzasztó meccs. A bírók is szarok, de Cam is szenved. De legalább vezettünk egy kicsit a meccsben, ilyen is rég volt.
-
darvinya
titán
Pit-Ravens meccs halasztva ismét, szerda 2-kor lesz Arena 4-en.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21783 üzenetére
Sose jön be. Részben mert nincsenek ott az összetevők, de inkább azért mert úgy gondolta ő is, JMD is, hogy egyből megengedheti magának azt, amit BB 20 év után. Pedig z agy lassú folyamat, fokozatos fejlődés eredménye volt. Nem tudod egyik percről a másikra gyökeresen kitépni a kultúrát és nem várhatod a tiszteletet a múltbeli eredményeid miatt ha helyben nem jönnek.
Bocs a politikáért: Pennsylvania állam kormányzóhelyettese kommentálta a Trump-kampány újabb bírósági vereségét: "Ha folytatják a folyamatos vereségeket, a Cleveland Browns be fogja perelni őket a szerzői jogok megsértése miatt" -
-
rlazol
veterán
Kirúgták Matt Patricia-t és Dann Quinn-t.
-
Zanik
addikt
Majdnem összejött a 4 turnover.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
Steelers-Ravens meccs halasztva.
-
A Zéé
Topikgazda
Hálaadás heti kérdéssor. [link]
Határidőre figyeljetek! Csütörtök fél7-től meccs van!Just a simple Lineman...
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Mottie #21771 üzenetére
Próbálta levezetni, de elég izzadtságszagúra sikeredett. Még a szakkommentátor sem értett vele egyet. Az elején kitalálta, aztán üvöltve ragaszkodott hozzá végig.
(Apropó: nekem valahogy ez az Arena4 stáb nagyon nem jön be. Buday Zolin és Márkon kívül kb borzalom a legtöbb szakértő, Maka meg nekem a legtöbbször túl sok. Néha olyan, mintha nem azt a képet néznék, amit mi. Tegnap is mutatják a sérülése után Riverst, ahogy visszatérve a kispadon a cipőt köti, erre jön a benyögés, hogy "kíváncsi vagyok, hogy Rivers visszajön-e az öltözőből"...ott van bammeg, épp őt mutatják) -
Mottie
őstag
válasz Balesz1899 #21769 üzenetére
Ezért kérdeztem.. :) vajon mondták-e, hogy ugyan miért lett volna szándékos.
Be Victorious!
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Mottie #21768 üzenetére
Én azt értem, a kommentátor hangoztatta, hogy szerinte szándékos volt. De ennyire hülye egy csapat sem lehet (még talán a Falcons se), hogy amikor megy a futás, kb egy first downra vannak a győzelemtől, akkor szándékosan hátraegerészik magukat 3&fényév távra. Csak azért, hogy lemenjen 15 másodperc az órából. Aminek a többszörösét letekergethették volna futásokkal.
-
Mottie
őstag
válasz Balesz1899 #21763 üzenetére
Uhh elég komoly meccs volt. Miért lettek volna a holding ok szándékosak? Megállították az időt, ha nincs minden down on holding lefutjak az időt... GB nem volt messze, hogy visszahozza :)
Be Victorious!
-
Hansomester
tag
válasz Aksomatic #21766 üzenetére
Nagyon jó a Chiefs, de örülök a Raidersnek is, jó nézni a játékukat, csak ezeket a banális hibákat kell kiküszöbölni
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Aksomatic
senior tag
válasz Hansomester #21764 üzenetére
clutch szituációban nekem verhetetlennek tűnik a Chiefs -
berek21
őstag
-
Hansomester
tag
Nagyon jó meccs volt a Raiders-Chiefs.
Nem spoilerezek, nézzétek meg Csak a végét sajnálom"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Balesz1899
aktív tag
Elég izgalmas meccs lett a Colts-GB. Múlt héten a Titanst nulláztuk le a második félidőben, most kis híján a Packerst. Valami azt súgja, hogy a félidei elemzések eléggé sikerülnek a Colts-stábnál.
Mondjuk a rendes játékidő végi holding-cunamitól megkímélhették volna az idegrendszeremet...hiába rikácsolja Maka, hogy szándékos volt. Egyszerű balf.szság volt, nem szándékos. -
ggeleven
őstag
Ajajj, azt hiszem rossz lovakra tettem a héten.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
*Mukeey*
addikt
válasz Balesz1899 #21760 üzenetére
Az szezonvége nála sajnos😔
GB meccset nézem, Adams hihetetlen.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Balesz1899
aktív tag
Burrow lábának meg jó időre annyi Nagyon durván összehajtogatták szerencsétlent
-
rlazol
veterán
Minden héten elmondom: Newton iszonyú lassan szabadul meg a labdától. És most nincs futójátékunk se :/
És amúgy nem lenne rossz ez az off, ha nem lenne ennyi hiba. 6 2nd down-ból 5 10+yardos vagy mert sack, vagy mínuszos futás vagy sárga.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
-
ak05
tag
Nekem sem sikerült időben tippelni
péntek hajnal 3kor sikerült tippelni kb a második negyedben járhattak -
A Zéé
Topikgazda
-
KoVee84
senior tag
válasz FollowTheORI #21747 üzenetére
És az Arizona - Buffalo is
-
F-ECT$
titán
-
nagyúr
Valaki kb feljegyezte, vagy fel tudja idézni melyik héten melyik meccsek voltak a "legjobbak"?
Befizettem a GP-re, most hogy már csak 50 dolcsi, és megnéznék pár jobb meccset utólag.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
A Zéé
Topikgazda
bocsi a csúszásért, tegnap negatívos nap volt, ha fegyvert fogtak volna a fejemhez sem csináltam volna meg a tippsort, de így legalább a Fűzővel kifelé stábja ki tudta válogatni nekünk a legszorosabbnak ígérkező meccseket
remélem most nem számoltam félre senkinek sem
Just a simple Lineman...
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #21738 üzenetére
Igen, idén valószínűleg nem lesz PO a Patsnek. De ez várható is volt azért már a szezon elött is, max a drukkerek bízhattak BB zsenijében.
Én a folytatásra leszek kíváncsi. BB-nek sincs már sok aktív év hátra. Elkezd jövőre építkezni? Vagy all-in mennek még egy SB győzelemért?iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #21737 üzenetére
Hát én se.
Szerintem kevesen. Amúgy a PATS elvileg nem rossz csapat, nagyon szoros meccset játszottunk a SEA-val és a BUF-val is, utolsó driveon dőlt el, de épp azért nem elit csapat, mert az utolsó driveokon ellenünk dől el. A NE rendszeresen lassan kezd, meglátjuk mire lesz elég. basszus, 5 vereséggel és negatív mérleggel nehéz rájátszásról álmodni. :/Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #21734 üzenetére
Innen a vasfüggöny mögül imádom, ha kikap a BAL, de valamirevaló pecc héterként meg utálom, ha győz a pecc. Én ilyenkor mindenképpen örülök és szomorú is vagyok. Mindenesetre a múlt heti temetés után szép eredmény volt!
Cards-Bills nagyon jó volt! És MIA milyen győzelmi szériában van? Besza-behu mik vannak.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
rlazol
veterán
A szakadó esőben feltámadt a NE, nem adtuk el végre a labdát, de engem így is meglepett a W.
-
callmeakos
veterán
Szerinem Murray túl sokat nézte Rodgers 16'os Hail Maryjét és bepróbálkozott vele, hátha
Brutal szép volt.
All→M8
-
KoVee84
senior tag
Úristen mi van a cards - bills meccsen
Az amerikai kommentátorok elmondták h Diggs a liga legjobb elkapója, majd rá 30 mpre Hopkins akkora TD-t szerez 3 emberrel a nyakában, hogy elképesztő. Brutál jó lett a vége![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Balesz1899 #21728 üzenetére
Jött egy meccs, egy gyenge csapat ellen.
Fejlődtek múltkori meccs óta, nem igazán, csak nem volt védelem, ami ezt éreztette volna.Pont ugyanez van Seahawks-nál is, Wilson hiába rak pontokat fel gyenge t.fal melllett, a védelme annyira semmi, hogy pillanatok alatt átgyalogolnak.
-
F-ECT$
titán
válasz Balesz1899 #21728 üzenetére
Megrázta magát. Még a hosszú célpontokat is túldobta. Beütött az anyag
Dive ever, work never.
-
callmeakos
veterán
2016 után először verte meg a Giants az Eaglest. Milyen kár hogy tették ezt mindezt az NFC LEast korában
All→M8
-
Balesz1899
aktív tag
Tampa 46 pont? Most akkor Brady égeti magát, vagy mivan?
-
Kotomicuki
senior tag
-
-
berek21
őstag
Halkan megjegyezném, hogy holnap a Sport2 átveszi az Aréna4-től, a gyorsasági motoros vb mindhárom futamának közvetítését. Remélem hogy legalább a az NFL rájátszásnál is hasonlóképpen döntenek.
Lancia Delta III eladó!
-
F-ECT$
titán
~6-8 éve már a "top" kategóriában van, nyert pl 3 Grammyt is. Szerintem az egyik legjobb száma (és egyben az egyik legnépszerűbb) az a Blinding Lights.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
vond
MODERÁTOR
válasz f4lcon #21719 üzenetére
Én nem ítéltem el, csak fingom nincs, hogy ki. És eddig azért bevett trend volt, hogy általában a "felső kategóriából" választottak, ami az ismeretséget jelenti.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy finoman szólva sem követem az újabb, populáris zenei trendeket. Jórészt rosszul vagyok az elmúlt 10-15 év mainstream zenéjétől. Nagyon kevés a kivétel, és az is inkább a régi motorosok új anyaga.
Az meg nagyon dühít, hogy a nyivákolós, hujjogatós, seggrázós, nulla zenei értékű baromságoknak százszor, ezerszer nagyobb nézettsége/hallgatottsága van, mint a valóban minőségi és értékes zenéknek. De ez már nagyon OFF, bocsi.
Mindjárt meghallgatom ezt a Hétvégét, hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
addikt
én Lady Gaga művészetét se kifejezetten ismertem addig, amíg nem énekelte el a himnuszt 2016-ban.
ha meghallgatod, akkor rájössz miért nem szabad senkit elítélni előre“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Zanik
addikt
Késedelmes kitöltés. Egy dobásból kimaradsz...
Tegnap úgy besűrűsödött a napom, hogy délelőtt nem jutott időm kitölteni a kérdéssort, estére meg teljesen kiment a fejemből, hogy elmaradt a csütörtök reggeli tippelés.
Ez van. Majd hajrázok PO-ban!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ak05
tag
tong Saints tippje nem zöldült be,viszont pontot kapott érte
-
vond
MODERÁTOR
Pete Carroll 2025-ig hosszabbított.
Kegyetlen az öreg.VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
A Zéé
Topikgazda
10. heti kérdéssor: [link]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest