Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
f4lcon, szgabor12, vvega30!
Ti még nem töltöttétek ki a javított kérdéssort, csak az első verziót!
+ akik még nem töltötték ki az utolsó kört a tippjátékból, ne felejtsétek el! [link]Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #20194 üzenetére
Wade Phillips is kiváló DC de csapnivaló HC volt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
addikt
válasz *Mukeey* #20192 üzenetére
attól, hogy valaki nem jó főedzőnek még nem jelenti azt, hogy pozíciós edzőnek nem tökéletes. nyilván nem véletlenül juthatott el egyáltalán oda, hogy főedzőnek szóba kerüljön bármikor is...
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #20189 üzenetére
Ezek azt hiszik lehet, hogy sok megbukott főedző=siker.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
berek21
őstag
-
F-ECT$
titán
-
callmeakos
veterán
Kitchens a Giantsben kötött ki mint TE edző. Háttttt ő, oké
All→M8
-
-
Zanik
addikt
Nem NFL, de ettől hangos a sajtó. Kobe Bryant helikopterbalesetben meghalt. 41 éves volt.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
válasz troland26 #20175 üzenetére
Sajnos az agyrázkódásos esetek jelentős hányada, mondhatni többsége, visszahordásos szituációban alakul ki, mert itt van ideje mindenkinek nagy sebességre felgyorsulni és úgy ütköznek. Én örülnék, ha maradna a kickoff és ez lenne az onside kick helyett. Annyiban rossz, hogy elvész a meglepetés ereje, csakúgy mint a kétpontosnál. Az milyen volt már amikor a Saints egy onside-val kezdte a SB második félidejét? Én ezt a fajta meglepetést hiányolom, amúgy rendben van.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
troland26
őstag
Tényleg !
Pro Bowl t nézi valaki ? Vagy nektek is tök érdektelen ?Az utóbbi évekbe nem néztem , de emlékeim szerint inkább "bohóckodás" megy ok , hogy senki nem akar megsérülni , de na.... -
vond
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #20165 üzenetére
Wilson és Cousins odatette.
Ezeket miért nem közvetíti a Sport TV, legalább felvételről?VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
-
darvinya
titán
válasz rlazol #20160 üzenetére
onside kick
Rágyúrnak a csapatok, hogy 25yard-ról azt 4. 15yard-ot behúzzák.
Tehát TD után onside kick, amiből félpályára eljut, onnét még egy ugrás TD.
És bekerültünk végtelen hurokba, mikor kicsit jobb a csapat.
Tehát 1 negyed alatt eldönthető a meccs, úgyhogy semmi esély nincs a fordításra.
Ezt a szabályt csak 4 negyedben alkalmazható, vagy félidőnként 1x lehesen megcsinálni.
Emiatt nem életszerű PB meccs, mert ott nem tét meccs.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Érdekes szabály változás lehet. [link]
Csak kérdés, hogy élőben.miként működik, mert PB erre alkalmatlan.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
A Zéé
Topikgazda
Super Bowl LIV kérdéssor újratöltve: [link]
Mindenki nyomja újra légyszives, és elnézést, a kimaradt opcióért.
Just a simple Lineman...
-
callmeakos
veterán
-
jsk
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
F-ECT$
titán
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
SB nézést ki hol tervezi?
A Ziccer pl ismerős valakinek innen?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
*Mukeey*
addikt
Igazából nézhetjük bármelyik oldalról, az idei két legjobb csapat játsza a superbowl-t.
Még a játékuk is nagyon hasonló stílusú, a legnagyobb erényük, hogy minden csapatrészük jó, nincs közepesnél rosszabb játékos se a kezdők közt.
Látványos döntőt várok, sok ponttal.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
törölt tag
Én a negyvenkilenceseket jelenleg összeszedettebb csapatnak tartom de mivel KC és nem mellesleg Mahomes drukker győzzön a KC. Csak az első negyedben nem lehet ilyen tutyimutyiként leülni mert a 49 -esek ellen azt nem lehet büntetlenül megtenni.Remélem jó kis mérkőzés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
-
berek21
őstag
Most nézem, hogy a Chiefs vegasban, másfél pontos favorit. Egyel nyitottak, de valamiért fél pontot emelkedett délután.
Lancia Delta III eladó!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20117 üzenetére
Teljesen egyetértek. Egyrészt én is a SF-t tartom esélyesebbnek, másrészt tényleg bármi lehet. Tavaly a No1 offense szerzett 3 pontot, a másik oldalon meg a 3. szerzett 13-at.
A védelem nyeri a bajnokságokat és szerintem ezen a téren a Frisco jobb.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Nem vártam sokat tőle, s pont annyit le is vett terhet Wilson-ról.
Viszont a csapat feladta az elején, s már nem akartak játszani.
Vezetők meg az a tipikus nagypapi.Én még kamera előtt is öröm és büszke könnyeket ejtettem volna.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #20114 üzenetére
Én most a 49ers-t érzem erősebbnek a jobb védelem és a jobb futó játék miatt. Ritkán nyer SB-t a jó passzjáték, de persze arra is volt már példa
Dive ever, work never.
-
nagyúr
válasz F-ECT$ #20113 üzenetére
Jah... nekem is ilyen előérzetem van, hogy valamelyik oldal át fog gázolni simán a másikon.
És mivel a Chiefs-t "komplettebb-érettebb" csapatnak érzem, így igen valószínű, hogy a maihoz hasonló forgatóköny lesz az 49ers ellen is.
De persze ez az NFL és lehet épp fordítva lesz, mert valami formaidőzítés probléma lesz, vagy "szellemi fáradtság" valahol... vagy mint a Titans ellen, sikerül kiiktatni az erősségüket.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
vond
MODERÁTOR
válasz darvinya #20111 üzenetére
Running Back-ként, 34 évesen, ilyen hosszú kihagyás után, gyors beugróként szerintem ez abszolút vállalható teljesítmény volt. Mondjuk úgy, hogy nem rajta múlt. Wilson-on meg végképp nem.
Visszatérve a továbbjutókra: Azért az mekkora pillanat volt, amikor a KC Chairman Clark Hunt átvette az apjáról elnevezett AFC trófeát.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz rgeorge #20108 üzenetére
Biztos más lett volna, de szerintem Lynch is megtette, ami tőle tellett. Minden meccsen TD, az előző héten kettő is. Ahhoz képest, hogy egy héttel előtte még a parkolóban osztogatta a tequilákat, ez nem rossz.
De yard-ban is hozhatott volna többet, ha nem a fele akkora Homer-t rakják be sokszor a darálóba. Ezt azóta se bírom felfogni, hogy ha tudják, hogy erőfutás jön, akkor miért a mozgékonyabb, de gyengébb játékost küldik be.
Mondjuk a Seahawks playhívás magában is megérne egy külön elemzést.
-
rgeorge
addikt
Olyan NFC döntő volt már, ahol Sherman benne volt a végleg mindent eldöntő labdaszerzésben a végén, akkor a 49ers volt a vesztes oldalon. Igaz, ott sokkal többet jelentett az a labdaszerzés mint most. Akkor a SuperBowl-t is Sherman csapata nyerte...
Az is jó kérdés, hogy eljutott volna-e ide a GB, ha a Seattleben legalább Chris Carson egészséges múlt héten...
Mindenesetre semleges nézőknek jó lesz ez a SuperBowl.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Arra mennyi esély van egyébként, hogy a Super Bowl-t két olyan csapat játsza, amelyik közül egyik sem a vond kedvence?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rlazol
veterán
Én csak most néztem az összefoglalót, ez alapján lényegében az első félidőben eldőlt. Tavaly izgibbek voltak a főcsoportdöntők, viszont ez egy álom párosítás a SB-ra!
Nem is tudom kinek drukkoljak, mindkét csapat szimpatikus, tele jó játékosokkal, szerethető arcokkal. Ried is megérdemelne egy gyűrűt végre, a 3-28 után szerintem Shanahannak is kijár.
Richard Sherman utoljára a Butler INT után lépett pályára SBban.
Garoppolo eddig csak csere volt ott.
Még NE drukkerként is élvezem, hogy nem az unalomig ismert sztorik és arcok lesznek! És mindenkit a fentiekből Brady-BB akadályozott eddig.
Nagy meccs lesz.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vond
MODERÁTOR
Tök jó, hogy pont a Seahawks ellen játszott jól a Packers, aztán se előtte, se utána. Ennél csak jobb lehetett volna egy Seattle@Frisco visszavágó.
Titans is kifújt, de legalább tökösek voltak a rájátsztásban, és hívtak meglepő játékokat. Más csapattól nem is nagyon láttam ilyet.
Egyik döntős se érdekel, de azért megnézzük a Super Bowl-t is.
-
bagyulajuve
addikt
Na, azért az utolsó 10 percet sikerült átaludni, de sok mindenről nem maradtam le. Elég sima lett ez a meccs, 1 percig nem volt kétséges ki jut tovább.
A döntő nagy meccs lesz: talán a legjobb offense vs legjobb defenseResistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest