Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
Az a tömeg a lelátókon... Nem is értem mit gondolhattak a szervezők...
Just a simple Lineman...
-
törölt tag
válasz Balesz1899 #20496 üzenetére
Na ennek örülök Hálistennek
-
törölt tag
Lesz egyáltalán ebből valami. Gondolok itt arra, hogy a vírus miatt lehet el sem jönnek.
-
darvinya
titán
Én is elgondolkodtam, de már előre látható volt, hogy egy káosz lesz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
troland26
őstag
Hát Én is eljátszottam a gondolattal , hogy kimegyek , de ez a hercehurca nincs ínyemre ...szerintem el lesz engedve
-
F-ECT$
titán
De elvileg lesz a Puskásban is, nem? Oda csak befér pár száz ember...
1. edzés: 12:30 – 14:30 – Panoráma Sportközpont
2. edzés: 17:00 – 19:00 – Puskás Aréna
3. edzés: 11:00 – 13:00 – Panoráma Sportközpont
4. edzés: 14:00 – 16:00 – Panoráma Sportközpont
Nézőként minden helyszínre lehet majd regisztrálni, mely jövő hét elején indul!Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
válasz F-ECT$ #20485 üzenetére
Nem fogsz. Csak regisztráció után lehet belépni. De regisztrálni nem lehet. 18:00 kor kezdődött a reg, de 18:03 kor már nem bírtam. Olvasd el a kpmmenteket fb-on.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Na jó ez az NFL-es training ez kabaré. Kiderült a végére, hogy a Puskásban egy edzés lesz csak. Most 18:00tól volt a regisztráció, de 18:03 kor már sold out volt... Baromi kíváncsi vagyok, hogy mennyien lesznek, mert ez egy vicc. A fb oldaluk is forrong.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rlazol
veterán
az FK! nyereménykártyákkal nem jutok egyről a kettőre, hiába írtam nekik több emailt is a témában, szerintem nem olvassák a vonatkozó emailcímet.
Tekintve, hogy az érvényességük augusztusban úgyis lejár, mit szólnátok hozzá ha kicsit eltolnánk és a nyertesek augusztusban, a 2020as kártyákból kapnának? Vagy esetleg valami megoldásra ötlet valakinek?[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
Megjött az én nyereményem is, külön köszönet Hansomesternek!
Dive ever, work never.
-
darvinya
titán
Sajnos én sem tudok menni, eddig úgy néz ki.
FB oldalon azt írják, hogy nézőknek nem kell regisztrálni.
Aki edzeni szeretne velük, azoknak kell regisztrálni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
Ezeken az időpontokon nézőként akkor fixen be lehet jutni? Gondolom belépő lesz, de mindegy, mert a Puskást is meg akartam nézni...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Zanik
addikt
Hát fasza lenne nézőként is kimenni, bár nem tudom mennyi esély lenne találkozni a játékosokkal (aláírás, közös fotó). Meg nincs is még Gurley mezem (Holt, Jackson, Donald), de talán a londoni Cardinals-Rams Duke meccslabdámat aláíratnám.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
válasz *Mukeey* #20466 üzenetére
Picúrnak vasárnaponként vannak meccsei általában. Így elég esélyes, hogy ez szombat lesz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem tudom volt e már:
Ki tervezi, hogy megy megnézni: [link]
Én szerintem igen, minimum egy napra, szombat, vagy vasárnap.[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Köszi srácok !
F-ECT$ [link] innen
-
OgreImre
senior tag
válasz troland26 #20454 üzenetére
Gratula!
Go Packers!
Nekem pizsamám van és sapkám, kaptam karácsonyra"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
darvinya
titán
Kíváncsi vagyok rá. [link]
Nem követem ezt a ligát, de…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz berek21 #20447 üzenetére
Jó de ők a Browns🤣🤣🤣
Rivers minden téren egy jó közepes meg vigyáz magára azért, nem egy ugrándozós típus. Simán vinném 1 v 2 évre egy rookie QB elé. Sztem a fizetési igénye se lehet durva, reálisan valahol 10M/évre saccolnám. Valaki most jól fog járni vele, ha igy gondolkodik.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
berek21
őstag
Most olvastam hogy Rivers 224 meccsen volt zsinórban kezdő. Ennyi idő alatt a Browns elfogyasztott 21 irányítót, köztük 4, per egyest.
Lancia Delta III eladó!
-
Balesz1899
aktív tag
Colts drukkerként mondom, hogy meglepődnék. Még ha lenne is benne ráció, hogy hozunk draftról egy QB-t, aki Rivers mögött tanulhat 1-2 évet. Annál többet felesleges, sokkal több meg már Riversben sincs.
Viszont számomra Rivers kb a legutáltabb játékosok egyike a ligában, szóval nem lenne őszinte a mosolyom.
A Tampát valószínűbbnek gondolom. És ha már kérni lehet, akkor jövőre Lawrence-t kérem a draftról irányító posztra, bár ahhoz jövőre az 1/1 környékén kellene végezni -
troland26
őstag
[link] Rivers befejezte a Chargersnél . Kíváncsi vagyok , hogy 38 évesen fog e valahol 1 évnél hosszabb szerződést kapni ...sztem max Miami vagy Browns .
-
Zanik
addikt
válasz F-ECT$ #20438 üzenetére
Nem muszáj európai játékosokkal feltölteni, játszhatnának az 53-as keretbe be nem jutó tartalékok.
MLB-nek és NHL-nek is jól mennek a fiókcsapatai a kisebb ligákban, ahol ideiglenesen játszathatják a fiatal, fejlődésképes játékosokat. Néha egy-egy csiszolatlan gyémánt előkerül onnan.
A kérdés inkább a financiális oldal, hogy képes-e nyereségesen működni egy fiókliga?!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
F-ECT$
titán
Most hogy beütött ide is az NFL lehet, hogy életképesebb lenne, de az a fő gond, hogy kellene 20-30 év, mire Európa az NFL közelébe érne színvonalban. Nem hiszem, hogy túl sok suliban választható sport lenne, anélkül meg nem lesz elég utánpótlás játékos.
Dive ever, work never.
-
addikt
nekem az a fura, hogy az NFL nem csinált még magának egy ilyen ligát, hiszen nem lenne konkurencia, főleg ha véget is érne úgy a nyári edzőtáborok idejére
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rlazol
veterán
Én úgy vagyok vele, mint a tavalyi ligával. Megvárom, túléli-e az első szezont mielőtt időt szánok rá. Szerintem nem elvetélt ötlet, csak legyenek türelmesek a tulajok és ne a 6. héten akarják kivenni a pénzt, mint ahogy tavaly történt.
Érdekes módon tavaly az nfl.com is követte az eseményeket, ezt viszont nem, talán nagyobb riválisnak tartják?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Belenéztem kicsit tegnap este az egyik XFL meccsbe (Seattle Dragons-DC Defenders). Pár dolog feltűnt:
- Kicsit gyengébb színvonalon játszanak a játékosok mint az NFL-ben. Kb. tényleg az College szint, talán egy fokkal jobb.
- Sokkal inkább támadójáték orientált, a védelmek ritkán domináltak.
- A Secondary-k nagyon gyengék, sok nagy játék a rossz védekezés miatt alakulhatott ki.
- A kickoff egész érdekes, sokkal kevésbé veszélyes mint az NFL-é, de továbbra is izgalmas.
- A sima PAT és 2pt conv. helyett lehet 2, 5 és 10 yardról 1, 2, és 3 pontos kísérletet tenni. Szerintem ez izgalmasabb mint a sima rúgás.
- Alapvetően pörgősebb, gyorsabb a játék.Nyilván egy meccs alapján nehéz messzemenő következtetéseket levonni. A kérdés az a közönség mennyire lesz vevő egy NFL szezon után induló tavaszi bajnokságra. Sajnos nincs jó előérzetem, pedig jót tenne az NFL-nek egy stabilan működő kiegészítő liga, ahol az 53-as keretekből kikerülő játékosok bizonyíthatnának.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
Gratulálok a nyerteseknek, és köszönet a játékért és szervezésért.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
Mégegyszer innen is gratula mindenkinek és az egész topiknak! Szuper közösség van itt! Szerintem ez már magában többet ér a mai világban, mint bármi féle nyeremény (persze az is jó dolog pluszban )!
Alig várom a következő szezont
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
berek21
őstag
Szuper volt a játék, és a hozzáállás is. Jó itt na!
Lancia Delta III eladó!
-
KoVee84
senior tag
Köszi mindenkinek a tippeldét és a szervezést, bárcsak más topikokban is ilyen közösség lenne! Jövőre folyt köv és halkan még ideteszem, hogy Zéével megbeszéltük: jövőre SB győztes a Cardinals lesz
-
rlazol
veterán
annyira nagylelkű és elegáns banda (Hansomester ), szuper ez a topik, szuper volt a játék, a nyertesek ellenvetései alapján hétfőn a következőt intézem:
-Zanik-nak
jóváírom a 3.000 Ft-ot 2020-as játékra
intézek egy 5.000 Ft-os FK! klubkártyát
intézek egy 20.000 Ft-os TD-Sture utalványt-troland26-nek
intézek egy 20.000 Ft-os TD-Sture utalványt-A Zéé-nek
átutalok 6000 Ft-ot Zanik figyelmességéből (egy tálca sörre elég )
intézek egy 5.000 Ft-os FK! klubkártyát troland26 figyelmességébőlElvileg mindenki felvette velem a kapcsolatot - jelzem ha valami nem jó.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Nekem lenne ellenvetésem.
Volt ugyanis egy beígért tálca sör, köszönetképpen az egész éves kitartó szervezői munkádért!
Úgyhogy én ezennel tisztelettel lemondanék a javadra 6.000 Ft-ról. A maradék 3.000 Ft-ot pedig rlazol fórumtársnál hagynám letétben a 2020-as tippjáték nyereményalapjába történő automatikus jelentkezésemként.
Természetesen ha nektek is megfelel így.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
A Zéé
Topikgazda
Nos, úgy néz ki, sikerült a végére jutnunk a tippjáték nyereményeinek elosztásával. Sajnos elég kötöttek a lehetőségek, de remélhetőleg sikerült igazságos, és a mindenkinek jó elosztást megtalálni.
Tehát:
1. helyezett: Zanik nyereménye: 1 db FK klubkártya, 1 db TD-Store vásárlási utalvány, és a fennmaradó 9.000 Ft, mindösszesen 34.000 Ft értékben
2. helyezett: troland26 nyereménye: 1 db FK klubkártya, 1 db TD-Store vásárlási utalvány, mindösszesen 25.000 Ft értékben
3. helyezett: F-ECT$ nyereménye: 20.000 Ft értékű táplálékkiegészítő és vitamincsomag Hansomester felajánlásával
+ az alapszakasz győzelemért: -=Vacsek=- nyereménye: 10.000 Ft értékű táplálékkiegészítő és vitamincsomag Hansomester felajánlásával.Amennyiben nincs senkinek sem ellenvetése, úgy az Zanik és troland26 kérlek titeket, hogy írjátok meg rlazol-nak az elérhetőségeteket (név, postázási cím, telefonszám), és a jövő hét elején útjára is indulnak a nyeremények. F-ECT$ és -=Vacsek=- pedig egyeztessetek Hansomester-el. Köszönöm!
Még egyszer gratulálok a győzteseknek, és köszönöm mindenkinek a részvételt, és a felajánlott nyereményeket!
Just a simple Lineman...
-
-
-
Zanik
addikt
Itt az új NFL bad lip reading: [link]
egy-kettő sírva röhögős!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
A Zéé
Topikgazda
válasz berek21 #20391 üzenetére
huhuuu, nem is tudtam, hogy te is földi vagy!
Szerintem legközelebb csak márciusban leszek otthon, de lehet, hogy majd beváltom a meghívást
Most jön majd csak az izgalmas időszak, jelenleg mindenki újra SB esélyes! Aztán majd ahogy közeledik a szeptember, úgy rontja el egyre több csapat ezt az esélytJust a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
válasz F-ECT$ #20407 üzenetére
Szerintem a Chiefs eléggé top AFC contender volt már a szezon előtt is. A Ravens szárnyalása sokkal meglepőbb volt szerintem. A Texans is sötét ló volt Watson tavalyi sérülése után. A Bills és a Titans inkább az, akire egyáltalán nem számítottam, illetve hogy a Steelers PO-ba se jut.
Az NFC meg tök homály, pl. senki se gondolta, hogy ennyi sérülttel fog küzdeni az Eagles. Az NFC West meg évek óta az egyik legerősebb csoport, szinte mindig 2 csapat is megy tőlük PO-ba, nehéz megtippelni adott évben ki lesz ott toppon.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
berek21
őstag
Egyébként, nagyon érdekes végigböngészni a 0. hét tippjeit.
Senki nem találta el az NFC bajnokát, vagy az 1/1-est.
A végső győztesre pedig 11 Pats tipp mellett 10 KC tipp volt, úgy hogy mindenki más akire tipp érkezett, max 2-t kapott!Lancia Delta III eladó!
-
törölt tag
válasz -=Vacsek=- #20401 üzenetére
Direkt hagytad nyerni a másikat nehogy feltünő legyen az a sok helyes tipp Cseles
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Én se vagyok jó ezekben a hosszú távú tippekben, meg a bold-ok is gyakran megviccelnek, de hát így lett kitalálva ez a játék
Az arányokon (mennyit lehet a meccsekért kapni és mennyi a varázsgömbös részért) még lehet igazítani (ha van rá igény), lesz most rá idő szeptemberigDive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Dehogy csaltál, baromi jól tippeltél.
És igen, a 0. kör sokat nyomott a végén a latba, bár az NFC oldalt én is jól benéztem ott, de a Chiefs-ben azért bíztam hogy nem hagynak cserben. Ha a 49ers nyeri az SB-t, valószínű nem én lettem volna az első.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest