Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
csak én tettem a GreenBay-re, be is buktam
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #26124 üzenetére
a függönnyel vasárnap nem 36-6 lett volna a vége, hanem 36-10, nem mindegy?
Dallasba most elsősorban egy rendes O-fal edző kell, meg még egy első körös prospect LT-be, mert én hajlandó lennék a Guyton experimentről lemondani, és visszatenni a "természetes élőhelyére" azaz RT-be
onnan Steele-től megszabadulnék (post june1 cut, 14 millió szabad hely)
így akkor lenne 3 első körös, egy harmadik körös, meg valaki (RG-ben, mert Martin az is csoda, ha ezt az évet túléli) a falban amire lehet építkezni, Prescott nem fog szellemeket látni, és futójáték is alakulhatna.
ha ez megvan, akkor még kell egy WR2, meg egy b@szó 1-Tech DT ezzel így meg is lenne az első három kör.
depth-be kell cornerback, linebacker, safety és futó de ezeket mindet lehet találni hátsó körökben is[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #26121 üzenetére
komoly harc lesz az 1/1-ért a Cowboys-al, lesz még idén roncsderbi
-
addikt
senki nem tette meg a Rams-et a Vikings ellen? első kör után egyformán mindenkinek nulla pontja van
-
addikt
válasz ggeleven #26097 üzenetére
én is csak egyet buktam be, nagyon jött a papírforma
a Jets meg... LOL, kíváncsi vagyok mikor bukik bele Aaron ebbe a "hozzuk ide minden haveromat, hátha akkor majd sikeres leszek" koncepcióba.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #26093 üzenetére
úgy, hogy mióta itt van, Saleh egy ligaelit védelmet hozott össze, az utóbbi 3 évben:
- 1st in points per drive
- 1st in EPA per play
- 3rd in success rate“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #26090 üzenetére
igen, a riportok alapján Saleh lefokozni (vagy meneszteni) próbálta Rodgers hand picked OC-ját Hackettet, mire Rodgers a vörös vonalon hívta a tulajt azonnal, másnap reggelre meg is volt az eredmény...
Rodgers-ről az a véleményem, hogy minél öregebb, annál kevésbé elfogadható ez a meg nem értett zseni hozzáállás, szerintem nem mindenki hülye és ő helikopter, hanem ő hülye. a saját HOF karrierjét nem értem miért akarja lerombolni.
-
-
addikt
abban nincs egy böngésző? szerintem legalább a Chrome elérhető rá
és/vagy telefonról indítani a lejátszást, és áttenni a képet a tv-re (mirrorscreen és társai)[ Szerkesztve ]
-
addikt
a Dallas meg megcsinálta az új onside kick szabály első sikeres onside kickjét. és kikaptak
-
addikt
válasz ggeleven #26018 üzenetére
ez a harmadik komoly agyrázkódása
el kellene gondolkozni azon, hogy meddig lehet még ezt csinálni
ennél sokkal kevesebb problémával is abbahagyták már a játékot mások“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
nem most lesz Bajnokok ligája a Sport1/2-n?
#25993 NB2
🏈Dak Prescott: $60M (2-5)
🏈Joe Burrow: $55M (5-2)
🏈Jordan Love: $55M (1-1)
🏈Trevor Lawrence: $55M (1-1)
🏈Tua Tagovailoa: $53.1M (0-1)
🏈Jared Goff: $53M (5-4)
🏈Justin Herbert: $52.5M (0-1)
🏈Lamar Jackson: $52M (2-4)
🏈Jalen Hurts: $51M (2-3)
mellékeltem a postseason eredményeket is a kedvedért, bár minden rendes szurkoló tudja, hogy "Wins are not a QB stat"
amire rá szerettem volna világítani: 1) ez a piaci ára, sőt még kevesebb is, mint a piaci ára 2) a többiek se tettek többet le az asztalra 3) Mahomes-ből 10 évente egy van“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
állítólag jó meccs volt
-
addikt
válasz F-ECT$ #25979 üzenetére
öfo = összefoglaló? csak tippelem
mióta van gyerek (2020 óta) én csak az este 10-es meccseket tudom megnézni. a hajnal hármas már későn van, a korábbiak meg belerondítanak a családi életbe, olyankor vacsora van, fürdetés meg mese olvasás...
-
addikt
válasz rlazol #25972 üzenetére
jól mutatja a game planning hiányát, hogy a Cowboys első előszezon meccsén az új DC Mike Zimmer egyszerűen fejből, playsheet nélkül hívta a játékokat egész meccs alatt.
-
addikt
azéer előszezon ide-oda, Caleb Williams jól néz ki NFL irányítóként
-
addikt
Aaron Rodgersben se látott senki semmit 2009-ben, amikor kapott egy 10 millió APY szerződést (8%-a az akkori salary cap-nek) ami egyébként a mostani tudásunkkal egy iszonyat bargain volt, de Rodgers alig pár hónapja volt csak kezdő irányító.
igen, padozott már évek óta, de ez nem garancia semmire, lásd Garoppolo“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
én értem az érvelést: akkor kell kihúzni valakit, amikor lehetőséged van rá, nem akkor, amikor kell
Cousins plafonja kb mint Prescott-é: első körös playoff loss.
de első körös playoff loss után a huszas közepe pickek járnak, nem top8“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #25933 üzenetére
ha csak a fele, akkor már jó
az elmúlt 10 évből talán, ha 10 franchise irányítót fel tudok sorolni, és az első 2 körben meg minden évben draftolnak legalább 4-5-öt“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
na, a Steelers gyűjti a sack mágnes QB-kat
(Fields is az övék)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
a Cowboys is belépett az FA piacra
leigazolta a volt punterét, egy évre
way to go!“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
-
addikt
válasz callmeakos #25682 üzenetére
az a baj, hogy olyan alacsony a sample size (évente egy lehetőség) hogy nehéz belőle mintát alkotni
idén is mi volt a nagyobb baj, a top5 védelem összeomlása, mert nem tudtak volna egy orrfolyást sem megállítani, vagy Dak összeomlása, aki egyébként hiába passzolt Lamb-nek a mellkasára, ha az nem kapta el? (nem felmentve a két katasztrofális picksix alól)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #25577 üzenetére
Daboll miért akart nyerni?
gondolom a draft pozíciója nem javult“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
What are Expected Points Added (EPA) in the NFL | nfelo.app (nfeloapp.com)
minden egyes play ennyi pontot eredményezne, ha nem csak 1/2/3/6 pontot lehetne szerezni és azt sem csak speciális körülmények teljesülése esetén. a védelemnél a negatív EPA a jó érték, hiszen minden védelmi játék csökkenti az ellenfél által szerezhető elméleti pontok számát.
a konferencia döntőre: ha a Cowboys 5th seed lesz, akkor nem látom az esélyt a konferencia döntőre (mert akkor a második körben a 49ers jön) de ha 2/3 seed valamelyike, akkor jó eséllyel csak a döntőben találkozna a 49ers és a Cowboys, így akkor szerintem az valósul meg, főleg, hogy a 2 seed hazai pályát is eredményezne az első két fordulóban
[ Szerkesztve ]
-
addikt
azért a 49ers nem hektikus, csak amikor nincs kezdő futó meg kezdő LT akkor nekik is nehezen megy, mint mindenki másnak
összességében a helyzetet jól illusztrálja ez a kép:
-
addikt
és mind Mahomes mind Reid azon pampog, hogy miért nem figyelmeztette őket először a bíró, miért dobtak azonnal zászlót. hiszen csak egy kicsit lógott át.
oké, legközelebb a DT direktben a QB mellett áll majd fel, és akkor először csak figyelmeztessék, jó?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
helyre állt a világ rendje, már csak 8. vagyok az ESPN ligában
-
addikt
kérlek ne menjünk bele abba, hogy itthon nem Halloween van, hanem Mindenszentek meg halottak napja.
szóval de, Magyarországon lakom, ráadásul nem Budapesten, hanem vidéken.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz ggeleven #25494 üzenetére
ja, úgy voltam vele, hogy majd visszanézek később, amikor több infóm lesz, aztán elfelejtettem
(nálunk az utcában/környéken van Halloween-kor csokit-vagy-csalunk, jönnek a gyerekek aztán kis késéssel az apukák-anyukák, és hát ott folyik a pálesz, valamelyik szomszéd kirakott két hangfalat meg fényeket, hajnal háromig ment az "utcabál" és hát így kicsit meghajoltunk, én is.)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
én az angol közvetítést néztem, de Greg Olsen se sokkal jobb
mármint a focihoz ért, csak utálja a Dallastegyébként mivel bírózni nem illik, így csak annyit, hogy az Eagles-nek most minden kiadta, a Cowboys-nak meg sok nem adta ki. remélem januárban fordítva lesz
-
addikt
a Cowboys 46 mp-el a negyedik negyed vége előtt a saját 14 yardosáról eljut az ellenfél 6 yardosára, és 4 kísérletből 27 mp alatt nem sikerül egyetlen pontot sem szerezni
-
addikt
válasz callmeakos #25471 üzenetére
-9 passing yard azért elég komoly stat
-
addikt
nem mertem megtenni egyetlen upset-et se, így jöttök fel a nyakamra mind
-
addikt
válasz ggeleven #25450 üzenetére
meg voltam győződve, hogy a Dallas eltossza a MNF-et, ha ott a papírformára teszek akkor 5 meccs a különbség
nem hiszem, hogy fenntartható az eredményem, de egy év végi top3-nak azért örülnék.
(beléptem a "Cowboys fans" nevű, 14.600 tagot számláló csoportba, ott 80. vagyok)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ggeleven #25444 üzenetére
nagyon durva, hogy mindezek ellenére is több találatom volt mint a múlt héten (most 11*, múlt héten 7) szóval annyira nem totógyilkos, már ami az összetettet illeti.
*pending MNF“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
nem hát, küldték
de szerintem még így is Dallasban van a legtöbb pénz RB-re allokálva.... főleg, ha hozzá adjuk az a 8 millányi dead moneyt amit Zeke után maradt“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
a Cardinals beárazta a Cowboys védelmét
-
addikt
válasz callmeakos #25374 üzenetére
az első drive futásait nézve az jutott eszembe, hogy úristen, hiába volt a Mazi Smith draft, ebben a témában (futás elleni védekezés) semmit nem fejlődött a csapat... aztán valamiért a Giants elkezdte erőltetni a passzolást, jött a blokkolt extra pont, hirtelen 7 pontos majdnem előnyből 9 pontos hátrányba kerültek, onnan már értem miért kellett dobálni.
azt viszont nem értem, mire gondolt Daboll akkor, amikor a negyedik negyedben 40-0 állásnál is Daniel Jones jött ki irányítónak... azt akarta sugallani, hogy nem adja fel sose? nincs fehér zászló? csak mert a Cowboys akkor már bőven a második sorral játszott a védelemben is, és ha véletlenül összetörik a 40 millás irányítót egy rossz esésnél, akkor nem lesz megdicsérve“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #25371 üzenetére
azért az eső sem segített, lásd Prescott statline
13/24 for 143 yards (54,2%), 0 TD, 0 INT, 72,7 QBR
a visszavágó keményebb lesz“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
castolni az azt jelenti nálad, hogy a telefonról a tv-re küldeni?
az nflbite-os stream-ek engedik az iPhone-omról a Sony tv-mre a megosztást, de a nappaliban lévő Roku is veszi“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
ahogy nézem konszenzusos volt az első meccs eredménye
-
addikt
válasz Scrake^;DD #25337 üzenetére
erről eltérő az elképzelésünk
egyrészt egy egy csapat játék, tehát egy valaki nem lehet hibás (ez ugye alapvetés, nem vitatkozási alap)
a playoff-ban Prescott lehozott egy 33/25 305 yard, 4TD, 0Int meccset a Bucs ellen és egy 37/23 206 yard, 1TD, 2Int meccset a liga legjobb védelme ellen. melyik az a tétmeccs, amire gondolsz? a 49ers ellenire?
ha érdekel a téma annál jobban, amennyire most a hozzászólásaid alapján tűnik, akkor itt egy remek videó: [link] egyből azzal kezd, amire gondolsz. az első int-nél Gallup a szélen nem futja meg az útvonalat amit egy comeback megkövetel. a második Dak hibája, egyértelműen bámulja Ceedee Lamb-et a slotban, ezt még középiskolában is összeszedik... ha vissza megyünk az alapszakaszba, akkor olyan INT-ek jönnek elő mint amikor a Jax ellen megdobja Noah Brown mezszámát (a mellkasa közepét) és az nem kapja el, hanem kipattan a kezéből és a védő összeszedi... vagy Lamb a Giants ellen, és Hendershot a Titans ellen - mindketten beleérnek a passzba, megpattan rajtuk és így kapja el a jókor, jó helyen lévő védő. ezek mindegyike elkapható labda volt, ebből arra következtetek*, hogy nem az irányító hibája.
*nem vagyok egyedül ezzel a következtetéssel, aki érdemben foglalkozott a témával, az mind erre jutott“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Scrake^;DD #25332 üzenetére
ebbe ne menjünk bele, volt oka annak, hogy sok volt az INT
karrier szinten még mindig 2% alatt van“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
Trey Lance miután a 49ers feladta érte a házat két éve, egy negyedik körért Dallasba költözik
-
addikt
na, ilyen lehetett volna már 3 éve is, Zéé-nek nem lett volna ennyi dolga
-
addikt
támogatom
-
addikt
-
addikt
marad az nflbite, ahogy tavaly is
-
addikt
válasz callmeakos #25203 üzenetére
ha ilyen sérülékenységgel valaki más is full garantált szerződést szeretne (CMC például, vagy Luke Kuechly, Sean Lee, bárki a jelenben vagy a múltban, hogy nehogy feljöjjön a rasszizmus vonal) annak ugyanígy nem lenne piaca
szerintem a tulajdonosok már nem akarnak full garantált szerződéseket kiosztani, tanultak az előző hibákból (Cousins, ugye, hogy csak egyet mondjak)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
igen, nekem is Murray ugrott be Jackson hisztijéről...
értem a motivációt, ő is tudja, hogy a futkározós irányítók nem élnek sokáig a ligában, nyilván igyekszik biztosítani magát
a probléma azzal van, hogy pocket passerként nem bizonyított, és a sérülések sem könnyítik a helyzetét“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
-
addikt
lesz megoldás, és még több sérült is.
értem, hogy kontakt sport, de amikor 150 kilós emberek vannak egymás hegyén-hátán, akkor azért az nem vicces, ott komoly nyak, gerinc és térdsérülések jöhetnek össze, főleg a fejel előrebukó offensive lineman-ek körében
mindenki csak addig szeretné nézni, amíg a kedvenc csapatának irányítóját ki nem nullázza egy ilyen játék, és jön egy egész évados sz.pás“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
mivel Dallas drukker vagyok, így én az Eagles ELLEN szurkolok
-
addikt
válasz rgeorge #24933 üzenetére
"csak" 1 SB, aha
ugyan abban az időszakban, amikor McCarthy Rodgers-el is "csak" egy SB-t tudott megnyerni, mert közben volt egy legendás Brady - Bellichick páros...
eleve alig van SB, és g.tszi nehéz odajutni, letalone megnyerni.... szóval ne csakozzuk már le. szerintem.
sokkal több jó edző van aki még nem nyert SB-t, mint fordítva.[ Szerkesztve ]
-
addikt
penge éles az Eagles, kelleni fog a Mahomes-magic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest