Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz Bad Pritt #9599 üzenetére
Épp ezért tartom az egyik legrosszabbnak az Activision-Blizzard kombót. Van nekik bevált franchise amivel dől a lé és ennyi. Most megint képesek egy új modern warfare-t kiadni ami egyébként dlc-nek készült és valószínűleg teljes áru játék lesz. Ezért az egy dologért támogatnám az Xbox-ot, hogy végre valaki ott rendet tegyen. Semmi nincs nekik a tucat multiplayer címeken kívül. Pedig ott vannak tehetségek akik biztos szívesen készítenének mást.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, ebben mennyi a marketingrizsa, de az EA meghívott csomó embert az Immortals of Aveum extended bemutatójára és ott azt mondták, hogy az egész játék ötlete az egyik CoD fejlesztése során pattant ki Bret Robbins agyából (MW3, AW, WW2 van a neve mellett felsorolva), de az Activisionnek nem kellett egy ilyen mágikus DLC és innen egyenes út vezetett számára egy új stúdió alapításához és az EA Originals programhoz.
Amúgy rengeteg ex-Telltale fejlesztő dolgozik a játékon, narratív fps-t akarnak készíteni és minden, amit eddig kiadtak a játékból real-time renderelt volt, szóval legalább nem kamu, ha már szarul fut.
Én még mindig kétkedve fogadom, főleg mert single only és teljes áron adják, de fél szemmel érdemes lesz figyelni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
PS5 shipments top 38.4 million
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9594 üzenetére
Lesznek még szebb napok remélem.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
addikt
Ehhez kapcsolódva ---->
FTC responds to Activision CEO, says it 'absolutely did not collude' with CMA
----------
Illetve ha valakit érdekel:
FTC - Guide to Antitrust Laws Submenu
The Federal Government[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
opr
nagyúr
válasz zozika84 #9588 üzenetére
Annyira tudnám értékelni, ha végre egyszer lenne egy olyan, hogy úgy igazán, nagyon durván megszívják a scalperek.
Mindenki jól járna a dologgal, kivéve az emberiség mocskai.
A gyártó jól jár, mert elad egy szakajtó terméket, a gamer jól jár, mert a legatyásodott scalpertől szaré-hugyé meg tudja venni, a világ jól jár, mert lesz rá egy példa, hogy nem mindig éri ez meg, és onnantól, hogy kockázatos, kevésbé csinálnák...
Bilibe lóg a kezem, de akkor is, na. Férfi ember vagyok, az olyannak meg néha vannak ilyen erotikus álmai, na."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9589 üzenetére
Én is örülök, hogy lezártuk a témát.
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #9569 üzenetére
Reméljük eleget ahhoz, hogy a scalpereknek ne érje meg betárazni belőle.
-
addikt
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9583 üzenetére
Igen berakom az xbox logoval, mert ahogy írtad is, ez egy érettebb társaság és mint olyan, nyilván értik majd, hogy ez egy vicc...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #9584 üzenetére
"ha nem engedtek ebben, nem kaptok több windows-t"
Tudom hogy viccnek szántad, de valóság az, hogy sokaknak ennyiből áll a Microsoft, és kb. eddig jutnak el.
Olvasgatva FB -t láttam pár ezzel foglalkozó hír alatt olyan hozzászólásokat, hogy nem örülnének a felvásárlásnak, mert nem akarják, hogy a CoD exkluzív legyen. Sokan még mindig itt tartanak.
Szerk.:
Egyébként ez egy különösen fontos reakció az ügy szempontjából:"In response, a spokesperson for the UK Prime Minister Rishi Sunak said that Smith's remarks regarding the UK's viability as a tech business hub were "wrong," and "not borne of the facts." The spokesperson also said that the UK government would engage Microsoft on the issue while reiterating that the CMA is an unelected, independent body separate from the government."
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ez már sokkal inkább érdekes:
Microsoft: Block on the Activision-Xbox deal is the firm's "darkest day" in the UK (Update) | Windows CentralAmit páran előre jósoltak, az MS most azt húzza elő, hogy: "át kell gondolnunk az egész tevékenységünket ezek után az egész UK-ra vonatkozóan" kártyát, ami kvázi egy nyomásgyakorlás, hogy ha nem engedtek ebben, nem kaptok több windows-t... lebutítva.
Szép kis Barátok közt kezd ebből kikerekedni. Én személyesen úgy vagyok vele, hogy a Game Pass tartalom miatt mint földönfutó halandó gamer örülnék minden ABK címnek ami bekerül (főleg visszamenőleg: COD1 ), de mint aki már látott pársok MS felvásárlást a kukában landolni, nem sajnálnám, ha végül nem valósulna meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz zozika84 #9577 üzenetére
Szimplán azért nem illik ide, mert kvázi az üzenet az, hogy a Sony miatt blokkolta a CMA az egészet, holott erről szó sincs. Egész más érvek mentén született meg a döntés, a Sony agitációjától függetlenül. De ez a kép tipikus "fanboy" érvelés egy nehezen megérthető és elfogadható döntésre, ami pedig még csak nem is végleges. És ha végül mégis átengedi a felvásárlást a CMA, akkor beraksz ide ugyanilyen képet Xbox logóval?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
opr
nagyúr
válasz zozika84 #9579 üzenetére
Amugy ugy erzem, hogy ha nem lenne a tema ennyire elfaradva, akkor ez konkretan egy jo poen lenne. Csak mar tenyleg megfaradt picit. Ha nem errol szolna a fama minden nap mar franc tudja miota, jot rohogtem volna rajta valszeg. Igy csak sohajtottam, hogy jajj csak el ne kezdodojon mar megint.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9573 üzenetére
"Érettebb" társaságban nem mehet a poénkodás, vagy mi?
-
opr
nagyúr
Es Wesder: Hatalmas +1.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Wesder
félisten
Másik topikba se kellene berakni a Twitteres szemetet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #9569 üzenetére
Ahhh, tenyleg. Budos mocsok scalperekre nem is gondoltam.
-
-
addikt
válasz hombre[EU] #9564 üzenetére
Minden alap nélkül. Mert egyébként írták is páran, hogy néhány magát szakértőnek nevező ember és újságíró nem gyengén túltolta a témát.
Szerk.:
Néhány napja még Derek Strickland is elkezdett jogászkodni, aztán rendesen félre is vezette magát. Csak ő legalább bevallja, ha rossz következtetésre jut, vagy hülyeséget ír.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz hombre[EU] #9561 üzenetére
Az első bekezdésen kívüli rész természetesen igaz. Feljebb is veled egyetértésben reagáltam.
A CMA önmagában még brexit után is kevés ehhez. Amennyiben az EU is blokkolja, az már tényleg csúnya a régiót tekintve, de pont úgy el fognak lépni a fellebbviteli felé, ahogy az angoloknál. A jelenlegi fázisban nincsenek olyan ellenérvek az üzlet blokkolása mögött, amiben bármilyen esélyt is lehet latolgatni.
Viszont én nem tartom valószínűnek, hogy le fogják blokkolni a bizniszt. Csak egy hosszú és költséges folyamat lesz. Majd meglátjuk.
Mindezt egyébként úgy írom, hogy nekem aztán édes mindegy megvalósul -e a felvásárlás. Mert játékosként pozitív lezárásból sem profitálnék. Nagyjából a Diablo -nál kezdődik, és ott is ér véget a kötődésem a céghez. Amit akkor is meg kellett volna vennem, ha mindenki azonnal áment mond az üzletre.
-
hombre[EU]
veterán
a széliránynak nagyobb befolyása van egy éve még putin is azt hitte magáról,hogy fontos...pedig hozzájuk képest ez egy jelentéktelen garázscég.
az ftc megtámadta, cma blokkokta...ha az eu is ellenzi akkor verhetik a seggüket a földhöz,fenyegethetnek bárkit, akkor sem lesz belōle semmi. ha egyedül marad uk akkor jövōre összejöhet.
londonból most brüsszelbe kell küldeni a lobbistákat[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
opr
nagyúr
Az, hogy nem vesz figyelembe olyan aprosagokat, mint az uzemeltetes, fejlesztes, marketing koltsegek, stb. Es ezek nem alacsony osszegek. Nagyon nem.
A gamepass fejlesztesi, marketing es uzemeltetesi koltsegei pedig nem a jatekfejlesztes helyett, hanem mellett keletkeznek. Semmivel nem lesz olcsobb egy jatek kifejlesztese, supportja es marketingje azert, mert megy gamepassba (sot, meg egy minimalis extra fejlesztesi koltseget is jelent).Szoval nem, nem lehet a gamepass beveteleket elosztani az AAA jatek araval, mert teljesen fals adatot kapunk. A gamepass uzemeltetesbol jelenleg szarmazo netto haszon az, amit el kell osztani, akkor kapunk valos szamot. A problema az, hogy ezt nem tudjuk, mennyi. Phil Spencer is folyamatosan "revenue"-rol beszel, es ott hajlando is szamokat mondani, de arra, hogy mennyi nyereseget termel, csak annyit mond, hogy "it's profitable". Ez az, amirol nem tudunk semmit. Jellemzoen ez az egyetlen olyan szam, ami amugy jelent is valamit.
ui.: Ha tudnank, mennyi profitot hoz a jelenlegi modell, akkor tudnank, mennyi AAA jatek fejleszteset lehet ebbol finanszirozni.
Nyilvan ez is fals adat lenne, mert meg mindig beetetesi idoszak van gamepassnal, nagyon olcso, de tudjuk, hogy ez nem lesz mindig igy. Szoval nehez ugy ez. De ha annyi penzt hozna, hogy evente 37 AAA jatek fejleszteset fedezne, azt mar vilagga kurtoltek volna minden letezo forumon, mert az azt jelentene, hogy a gamepass a jelenlegi formajaban es araval is nyert, a MS az egesz xbox jovojet raepitheti gondolkodas nelkul.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Microsoft nyeresége az előzetes becslésnél jobban nőtt, de nem csak ez befolyásolja a növekedést. Itt részletesen áttekinthető, hogy miért nőtt. Az AB(K) felvásárlás csak csepp a tengerben, ha teljes egészében a Microsoft -ot nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyMRooD #9540 üzenetére
Üzletág értékesítés eddig is megvalósulhatott volna, de az, hogy a Microsoft -nak kizárólag a King kell, csak a kívülállók fejében született meg. Szó sem volt arról, hogy csak bizonyos területeket vagy jogokat akar birtokolni a Microsoft. Az egészet meg akarja venni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hombre[EU] #9533 üzenetére
Fellebbviteli bíróság elé kerül az ügy. Ennyi fog történni a következő időszakban.
Egyébként közel sem ilyen egyszerű a helyzet. Nem szimplán egy üzletet próbálnak megvétózni, hanem egy olyan tech óriásba állnak bele, akinek komoly befolyása van az európai régióban is.
Tehát számolniuk kell azzal, hogy a Microsoft különbséget fog tenni más piacok és az Egyesült Királyság között. Mind befektetési, mind állami együttműködési, mind munkahelyteremtési szempontból. Vagyis növelhetik az elszigetelődést Európától.
Itt majd nem szimplán egy felvásárlásról döntenek. Ami komoly és ténylegesen negatív hatással lehet a felvásárlásra az az, ha az Európa Unió is beáll erre az álláspontra. Mert akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz semmi ebből az üzletből.
A jelenlegi döntés egy nagy pofon, de nem egyenlő azzal, hogy valóban blokkolni fogják a felvásárlást. Ezen a ponton nagyjából még bármi lehetséges. Az is esélyes, hogy ezzel a döntéssel kivégzik az egész felvásárlást. Meg az ellenkezője is lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
MS-nel volt egy Q3 zaras, nem pici cloud and services novekedessel commercial szektorban
275rol 295re ugrott nyitasra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
opr
nagyúr
Azert erre a matekra olyat randult a szemoldokom, hogy ihaj.
Kb hasonlo matek, mint az, hogy ha a kocsim 5 litert fogyaszt szazon es 60 literes a tankja, akkor mennyi benzin kell, hogy eljussak vele a Holdra."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Ahogy az várható volt, az ABK rèszvènyek ára esett, viszont a Microsoft rèszvènyek meg nőttek a bejelentès hatására. Nem csökkennie kellett volna az Microsoft-nak is?
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #9551 üzenetére
Én a live service iránnyal nagyon nem vagyok bizakodó, ha a 10 készülő címből 1 megközelíti mondjuk a CoD Warzone-t már megfogjuk érezni a sztoriorientált játékokon. Egyébként én a Sony-t meg a Nintendo-t sem védeném, elég sok szemét húzásuk van, tényleg jó lenne ha az MS megközelítené őket (pontosabban a Sony-t, mert a Nintendo különutas), de csak annyira, hogy a verseny megmaradjon (nem hiszem, hogy a Sony vissza tudná venni a vezetést vagy egyáltalán sokáig talpon tudna maradni ha az MS beelőzné).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hadam98
senior tag
válasz NyMRooD #9548 üzenetére
A Sony most nagyon űzi az ipart ahogy a Nintendo is. Fantasztikus játékokat adnak ki. Ők a saját stúdiókat segítik és építik fel illetve ésszel vásárolnak. A mostani felvásárlás pedig segít, hiszen csinálnak 1-2 live service játékot is. Bizakodó vagyok és remélem az is összejön így több bevételre tesznek szert jobb játékokra. A live service hallatán sok ember megijed, de az nem esik le senkinek, hogy van direkt erre külön stúdió és sok olyan is aki ontja magából az olyan fantasztikus játékokat mint a God of War és a Ghost of Tsushima. Valahogy így kell csinálni.
-
NyMRooD
őstag
Lehet, de azzal szimplán nem értek egyet, hogy a Sony csak azért emelt mert megteheti, lehet, hogy azért voltak ők az elsők az emelésben, mert jól álltak a piacon, de az emelés valószínűleg elkerülhetetlen volt, nem hiába megy utánuk mindenki, még az előző genben megvert MS is, vagy a különutas piacvezető Nintendo.
szerk: és azzal sem értek egyet, hogy az MS megveszi az ABK-t akkor eljön valamilyen aranykor amikor havi 10 euróért mindennel is játszhatunk, mert nem lesz így, ha elégé beérik a Sony-t, ők is visszavesznek a jófejségből, amikor majd visszaakarják termelni ezt a 70-90 milliárdot amit az elmúlt években beleraktak az xbox-ba.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Nem látom az összefüggést, attól, hogy CoD bekerülne a 10€-s GP-be és PS-en 80€ lesz, a Last of Us 3-ért a Sony továbbra is elkérhetné a 100€ ha annyit akar, te pedig ha LoU3-al akarsz játszani hiába van ott a gp, nem érsz vele semmit. Az MS meg boldogan fogja felemelni PS-en a CoD árát 100€-ra ha a Sony már megtette a saját játékaival, sőt ha elégé ki lesz élesedve a helyzet simán árat emelhet a saját játékainál az MS minden platformon, még akkor is jobban megéri majd őket GP-n keresztül behúzni (na meg GP árát is emelheti, lásd a 300ft-os ár törlése). Szóval a lényeg, hogy az MS nem a megváltó, ahogy a Sony-ra sem igaz a for the players.
Hiába nyerte a Sony 2:1 arányban az előző gent az MS mégis követi az árazást, ha csak amiatt emelt volna a Sony mert nyeregben van MS nem menne utána.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9544 üzenetére
Ebből is csak az látszik hogy nem èrted a Microsoft üzletpolitikáját. Egy èvben kb 3 milliárd dollár körül termel nekik a GP bevètelt. (Jó esetben)
Ezt ha leosztod 80€-val, az akkor 37.5 eladott teljesárú játèkot jelent. Most hogy ebből nekik mennyi a profit/vesztesèg, meg már ne az èn gondom legyen, főleg egy 2000mrd dolláros válalatnál.[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Ez a day one gp nekem addig hangzott jól amíg nem készültek ennyi pénzért és ideig aaa játékok. Valaki azt magyarázza meg hol éri meg nekem fillérekért berakni egy olyan játékot ami évekig készült sok pénzért és jó, mikor eladhatom többszörös áron és úgy is megveszi mindenki. Sehogy.
-
hadam98
senior tag
válasz NyMRooD #9541 üzenetére
Az ms nagyon jó dolgot tett a gp-al ezt senki nem tagadja. Az AB felvásárlás abból az egy szempontból lenne jó, hogy lehet valami más is készülhet a tucat cod helyett, én így nézem. Viszont nem fognak tudni sok vizet zavarni addig még nem lesz náluk kézzel fogható dolog. A stúdióikkal kapcsolatban folyamatosan jönnek a jó-rossz hírek, megy már minden. Azt látja mindenki, hogy hiába van nekik ennyi stúdió, semmire nem mennek vele mert mindig félre megy valami. Ezen az AB se segít. Játékok nélkül nincs konzol. A Nintendo és a Sony a saját stúdióival folyamatosan nyeri a jobbnál-jobb játékok díja versenyt. Amíg ez nem rendeződik hiába vásárolják fel a fél világot, semmi nem lesz. Ezen a gp se fog segíteni. Én lennék a legboldogabb ha valami fényt látnék de nem… Évekig csinálnak valamit ráadásul elég sok pénzért és a végén nincs egy olyan, hogy azt tudjam mondani ezért a címért bemegyek és veszek egy Xbox-ot.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #9541 üzenetére
Csak a különbsèg annyi hogy nekik minden Day1 gamepass, ès nem mindegy hogy egy játèkkal 10 vagy 80€-èrt játszhatok Day1.
Szerk.
Ha a PS4 nem 2:1 arányban verte volna a One, akkor most nem biztos hogy 80€ lenne egy Sony játèk.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
Nézd, ha üzletelni akar az MS akkor ki kell találnia valamit, még mindig jobb elveszteni valamit mint bukni a teljes üzletet. Egyébként simán vannak ilyen versenyhivatali megállapodások, hogy az engedélyért cserébe később a felvásárolt cég egy részét / üzletágát értékesíti a felvásárló, volt már rá példa, még itthon is.
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #9536 üzenetére
Szvsz rövidtávon nyer a játékos világ ezzel a felvásárlással, sok álló vízet megbojgat, hosszú távon viszont nem lepődnék meg, hogy ha több kárt okozna mint hasznot, de a cloud gaming elég gyenge lábakon áll még, emiatt elkaszállni nem túl igazságos.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9536 üzenetére
Akkor majd a 100€-s játèkokra is mondjuk hogy "lehet jobb is így" mert a Microsoft megint nem fog tudni felzárkózni a konzolpiacon a Sony mellè, hogy fèket tegyen rá.
-
NyMRooD
őstag
válasz zozika84 #9535 üzenetére
Ja, az USA-ban a hivatalos korrupció (a lobbi és a kampánytámogatás), igen azt ott meglépte az MS, de európában nincs ilyen ha jól tudom, itt csak sima korrupció van, amit vagy büntetnek vagy nem (és a két céget elnézve szerintem itt egyik sem fizetett, mert a Sony pánikolt az MS meg fűt-fát megigért).
-
hadam98
senior tag
válasz hombre[EU] #9533 üzenetére
Lehet jobb is így. A meglévő stúdióival kezdjenek valamit. Ha a Bethesda nem lenne a mai napig nem lenne értelmes címük ennyi idő után. A Starfield talán megmentheti az idei évüket. Nem értem, hogy tudnának tisztába rakni egy ekkorát mint az AB. Aztán az is siralmas, hogy egy 600 fős Mojang csinált egy nagyon gyenge közepesnek mondható játékot ennyi idő után. Ez így nincs rendben. Más pedig csak azt látja, hogy csak a cod jöjjön gp-be
-
NyMRooD
őstag
válasz zozika84 #9528 üzenetére
Na a múltkor még annak örültél, hogy hoppon maradt a Sony és győzött az igazság, most meg, hogy még sem engedik a cloud miatt már kenőpénzt kerített a Sony? Nem hiszem, hogy jobban bele tudna szólni a Sony mint az MS, egyszerűen súlytalanok az MS mellett, látszik a pánikból amit náluk okozott ez az egész.
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #9525 üzenetére
és kivel menne perre? az angol kormánnyal? ez az egész az ō kezdeményezésük [link]
ha az eu is ellenzi akkor két megoldás marad. vagy lemenni kutyába és elfogadni minden feltételt (mert a kompromisszumokon már túl vannak, messze az eredeti elképzeléseiktōl...szerintem), vagy elengedni az egészet.
nem a cloud gaming a probléma...nem akarják,hogy ekkora összeolvadás megtörténjen. 5-10éve a kutyát sem érdekelte volna
Life, Uh, Finds A Way
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9530 üzenetére
Mert emellett annyit tudnak fizetni a szerződésért, amennyit nem szégyellnek
-
l.skywalker
félisten
Miért érné meg ebben az esetben az ABK-nak olyan céggel timed exkluzív szerződést kötnie, amelyiknek 75%-al kevesebb hardvere van a felhasználói piacon?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Egyèbkènt most ez ugye baj, hogy megvennèk az ABK, de gondolom azzal már nem lenne gondvha kizárólagosságot vennènek a CoD-ra, pont úgy ahogy a Sony teszi az FF-val meg mèg jópár 3rdparty contenttel.
-
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #9521 üzenetére
"...mert még az is olcsóbb, mint Diablo 4 megjelenés után Acti-Blizzardot venni."
Jelenleg (még a napi zárás előtt a ABK részvényeket $86-ért adják. Amikor tavaly bejelentették a felvásárlási szándékot akkor $65-t értek. És ugye az MS $95-t adna részvényenként. Viszont ugye a részvényesek megszavazták még korábban, hogy nekik megfelelő ez a deal.
hombre[EU]: az volt a terve, de igazából még meglépheti ezt is az MS nem fogja amúgy. De ez nem valószínű, mert bár hiába lenne egy per esetén szinte biztosan nagy valószínűséggel MS győzelem, azért egy ilyen cselekedett egy következő felvásárlás estén negatívan ütne vissza (még az eredeti terv, miszerint csak az FTC akadályozta volna, még akkor is problémás lenne).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #9518 üzenetére
Vagy pedig ahogyan a tegnapi másik hírben is volt, simán keresztülviszik a felvásárlást az FTC, és a CMA jóváhagyása nélkül is.
szerintem ilyen esetben (uk) ban is jár(hat), amit az eu követ. arról volt szó,hogy ha a cma és eu-n átmegy akkor ftc nélkül is végigviszik...mert kíhúzzák a méregfogát azzal,hogy a másik kontinens elfogadta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
Bad Pritt
félisten
Végülis nem gáz, csak két hónap múlva újra kéne tárgyalniuk az egész üzletet.
Ez egy szar helyzet és amúgy tényleg az a legvalószínűbb, amit negyven2 ír, hogy aláírják, aztán perre mennek inkább mindenkivel, mert még az is olcsóbb, mint Diablo 4 megjelenés után Acti-Blizzardot venni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #9517 üzenetére
Nem teszek rá, de ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az emberek, mint kellene. Nyilván sokkal egyszerűbb (és olcsóbb) lett volna, ha ez most átmegy, de most kb. annyi történt, hogy kezdhetik elölről az egészet. Annyi különbséggel, hogy most tudja a Microsoft milyen témát kell még koncentráltabban kezelni. Jelenleg azért ez még nem veszett fejsze. Bár természetesen nem is túl jó helyzet, de innen még fel lehet állni.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Vagy pedig ahogyan a tegnapi másik hírben is volt, simán keresztülviszik a felvásárlást az FTC, és a CMA jóváhagyása nélkül is. És majd a bíróságon megoldják, hogy engedélyezzék, hiszen azért az ebben jártas emberkék szerint egy per esetében sem a FTC-nek, sem a CMA-nak nincs sok esélye azon ércek alapján, amik ők kifogásolnak. Persze ha az EU is ellenzi majd, akkor az már módosítja ezt az elméletet, de még akkor sincs veszve semmi. Ugyanis az MS-nek, jobb egy akár évekig tartó pereskedés, mintsem egy évekig húzódó felvásárlási procedúra.
-
-
addikt
válasz NyMRooD #9512 üzenetére
"felvásárlás után adja el a CoD jogait vagy a Blizzardot"
Ilyen kötelezés nem lehetséges, mert a felvásárlás teljesülése után a tulajdonába kerül. Tehát onnantól nem kötelezhető rá.
Meg egyébként neki az egész kell, különben kivásárolná a King üzletágat és a kapcsolódó jogokat. Vagy a jogok egy részét.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz negyven2 #9507 üzenetére
“Microsoft already enjoys a powerful position and head start over other competitors in cloud gaming and this deal would strengthen that advantage giving it the ability to undermine new and innovative competitors,” Martin Coleman, chair of the independent panel of experts conducting this investigation, said. - Pedig az MS nem is olyan.
Viccet félretéve, nem értem, hogy miért ellenzik teljesen, mármint akkor kötelezzeék, hogy a felvásárlás után adja el a CoD jogait vagy a Blizzardot (vagy bármelyik olyan részlegét az ABK-nak ami szerintük sokat erősítené az MS-t cloud gaming piacon), akár egy másik cloud gaming-el foglalkozó cégnek, az MS-nek az állítása szerint úgy is a King kell főleg, mármint ezzel a deal-el meg akarnak erősödni, de szvsz pont nem a cloud gaming területe a cél. Akár ezt is kérhetnék, hogy az xcloud-ba ne kerüljenek be az ABK játékok, de máshová igen, amíg egyeduralkodó a piacon és utána is legyenek ott mindenhol az ABK game-ek. Így most egy picit igazságtalannak érzem, az MS gaming területén bőven nincs a top3-ban, de mivel cloud terén ami magában még nem sokat ér top1 ezért lényegében felvásárlással máshol sem erősödhet a gaming piacon.
-
Bad Pritt
félisten
Mennyire kemény, hogy egy emberek tízmillióit érintő üzlet elcsúszik egy lábjegyzetnek is kevés, pár tízezres tábort érintő aggodalmon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz l.skywalker #9501 üzenetére
Kicsit off, de errol beszelek, amikor azt mondom, hogy szep dolog az RT, jo dolog az RT, de meg minimum ket-harom generacio, mire ertelme is lesz. Mert az, hogy egy 4080 is csak DLSS performance beallitas mellett tudja a 60fps-t kifacsarni magabol RT mellett, meg csak nem is DLSS quality, az azt jelenti, hogy van, van, csak minek.
De mindig imadom, amikor valaki mas fizeti ki az early adopter felarat, mert igy par evvel kesobb en mar ertelmezheto arakon megkapom a jobbat, szoval kosz mindenkinek, aki ilyen arakon vesz vga-t es hasznalja az RT-t."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
válasz l.skywalker #9501 üzenetére
Viszont még rosszul is néz ki a játék. Mindegy milyen gépen fut.
-
addikt
Most már értem mire hajt Aloy. Talán majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest