Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz Bad Pritt #9099 üzenetére
Igy is a mindazosszes toke tele van a fejlesztoknek a hataridokkel, csoda, hogy kiadnak valamit, ami egyaltalan elindul minden platformon, plane ha meg a switch-re is ki kell majd adniuk meg stb. Nameg megis, mi a francert rontana valaki a sajat termeken szandekosan? Azon a termeken, ami igy is eppenhogy megfelel a minimum kovetelmenyeknek?
Ez amugy megint valami ugyvednyilatkozat volt, ami fel lett fujva, vagy valami ujsagiro volt ilyen okos most eppen?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
The Last of Us PC megjelenése utáni különösen mókás ez a pár hetes szösszenet: Microsoft might release a PlayStation version of Call of Duty where bugs and errors emerge only on the game’s final level or after later updates. Even if such degradations could be swiftly detected, any remedy would likely come too late, by which time the gaming community would have lost confidence in PlayStation as a go-to venue to play Call of Duty.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Én tökre elismerem a BotW-t. Három éve tetszett is (akkor pótoltam).
De most visszagondolva, nekem nem került oda a legek játékai közé. Másoknak meg ez a nonplusz ultra.
Szóval ez a trailer se váltott ki belőlem szinte semmit. Azon mosolyogtam, hogy a fiamnak folyamatosan ilyen, számomra noname, craftolós játékokat kell megvennem steam-en, mert ezekkel játszanak. Ezt a formulát teszik bele a Zelda-ba is, csak ez mögött egy Nintendo méretű cég áll, elég komoly kreativitással.
Szóval biztos marha érdekes, meg komplex lesz. Viszont szerintem nem fogja hozni a BotW sikerét. Eladásokba igen, de ez nem lesz akkora kult játék. Így első ránézésre. Én meg tuti nem veszek negyedjére is Switch-et emiatt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #9096 üzenetére
Nem hiszem, EU közös piac.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #9078 üzenetére
Twitter szerint most a németek kezdtek el vizsgálódni.
Nem tudom számít e valamit.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem tudom, mert hombre[EU] felvetette azt, hogy a videóban sem oké valami. A saját topikban. Ezt pedig el tudom fogadni. Meg lehet még itt némileg béta állapotról van szó.
Szóval inkább várok későbbi játszós videókra, de az előrendelés bent marad.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
nagyúr
válasz Farkassacred #9087 üzenetére
Hat ezaz, hogy az "alapjatekhoz" kepest en nem erzek akkor a fejlődést. Nyilván lesznek benne ujdonsagok, de rengeteg dolog ujra lett hasznositva a video alapjan. A terkep, az itemek, a mechanikak.
Kivancsi leszek a többi videora, szépen lassan biztos szivárognak majd. Aztan lehet leteszem a hajam De most még nem érzem a must have érzést. Mondom ezt ugy, hogy eppen a BotW-t nyomom egy 50 oraja.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #9087 üzenetére
Milyen alapjátèk? A TotK nem DLC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
Az alapjáték után hova kéne hűha érzés? Az az egész játék egy hűha, egy open world csoda.
Ezután már elég rossz szájízzel fog leülni egy másik open world elé az ember..
Hát igen, vannak akik csak pénzt keresnek és vannak azok akik alkotnak is, respect nekik.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #9084 üzenetére
Jó lenne többet látni belőle. Talán megérteném hova ment 6 évnyi fejlesztési idő
-
hombre[EU]
veterán
az "autós trailer" után gondoltam,hogy lesz egy jó craftsystem...de ez elég overkill lett
most már csak arra vagyok kiváncsi,hogy mennyi dungeonnel töltötték fel az újrahasznosított mapot. mert így,hogy nagyjából mindenki ismeri (még ha változtattak is a környezetem)+ az Ascend/Fuse kombóval szupergyors lesz a közlekedés, kiesik nagyon sok gameplay idō.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #9079 üzenetére
Zeldacraft is lehetne a címe.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #9079 üzenetére
Ezt most úgy írod, mintha az elmúlt 10 èvből csak a Switch lenne kèpes futtatni az új Zeldát ha nem lenne ex.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Mr. Aonuma Gameplay Demonstration
ez a nextgen, nem a raytracing
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
Igazából csak ezek azok a felügyeleti szervek akik elkezdték vizsgálni az ügyet. Hogy hatással van-e a döntése pár kisebb régióban az adott cégek életére, az már kérdéses.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9075 üzenetére
Köszi az infót.
Akkor lesz még pár körPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #9070 üzenetére
Valahogy így gondolod? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #9063 üzenetére
Egyèbkènt csak azèrt tartott nekik ilyen sokáig döntèst hozni, mert idáig kerestèk azt az embert, aki látott már Xboxot japánban.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #9066 üzenetére
Tök lekezelő, hogy belinkelted az angolt. Kikérem magamnak!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #9066 üzenetére
Amúgy miért meglepő? Japánoknál a CoD is jóval kevésbé fontos tényező, Xbox meg kb. lábjegyzet, sok vizet nem fog zavarni ez az üzlet.
-
l.skywalker
félisten
Itt van angolul is: The JFTC Reviewed the Proposed Acquisition of Activision Blizzard, Inc. by Microsoft Corporation | Japan Fair Trade Commission
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
Szerencséd, hogy linkelted a pdf-et, mert az nélkül tuti nem hittem volna el!!
-
l.skywalker
félisten
Na ez némileg meglepett: 230328_ma.pdf (jftc.go.jp)
"The Japan Fair Trade Commission has determined that the merger of Activision Blizzard and Xbox "would not substantially restrain competition.""
-
NyMRooD
őstag
Kb én is így gondolom, esetleg még olcsóbbá teszik mint a mostani ára, marketing szempontból jó húzás lenne.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
addikt
Igen, hasonlóan gondoltam én is. Mondhatni szimplán átnevezik a Gold -ot és ennyi.
PS -nél amúgy én Premium -ban vagyok, de ahogy lejár az egy évem szerintem nekem az Extra bőven elég lesz. Nem sok értelme van számomra a legnagyobb csomagnak.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Kap egy GamePass Basic-et, ès hozzá lehet csapni a Gold előfizetőket a GamePass-hez, pont úgy ahogy a Sony csinálta. Jól mutat a dián a 47 millió PS+ előfizető, csak annak a ¾-e valszeg Essential.
-
addikt
válasz NyMRooD #9055 üzenetére
Fizetős játékoknál, ahol van multi, oda jól jön a Gold. Nem kell kifizetni a GPU árát, ha valaki amúgy is csak egy-két játékkal tolja. Pl. 90 százalékban Fifa pörög a konzolon. Ilyenekből is sok van.
A Gold szerintem nem fog megszűnni, max. némileg átalakulhat...de én max. arra tudok tudok gondolni, hogy valamikor a jövőben átnevezik és ennyi. Más nem nagyon történik azzal a csomaggal.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #9052 üzenetére
friends and family totálisan filléres ajánlat.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
válasz l.skywalker #9054 üzenetére
Igen, úgy gondolom én is, hogy a gold szolgáltatásai közül az "ingyen" játékokat elengedik a többit meg hozzácsapják az alap gp-hez Persze, csak találgatás, de jól láthatóan az MS már nem épít a gold-ra, szóval az elengedése szvsz erősen benne van a pakliban.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
félisten
válasz NyMRooD #9053 üzenetére
A Gold teljesen más funkcióval bír, mint a GP. A fő lényege a Live Gold-nak a multiplayer játékok elérése. Ha kivezetik a Gold-ot, akkor vagy a multiplayer-t kell full ingyenessé tenni mindenki számára, annak is aki nem fizet elő Game Pass féle szolgáltatásra, vagy a Gold-ot az "alap" Game Pass-ba kell integrálniuk. Mondjuk ha kiderülne mikor és milyen formában érkezik az Ubisoft+ Xbox-ra, (mert most már nagyon érik) akkor akár az is lehet, hogy a GPU-ba az kerülne és a Gold pedig a sima GP-be. De ezek mind csak találgatások.
-
NyMRooD
őstag
A konvertálást lehet egyszerűen megoldja az MS azzal, hogy kivezeti a gold-ot, már nem sok értelme van a GP mellett (szerintem csak simán befogja olvasztani a gp-be).
-
ProEvoFan
nagyúr
Ok.Köszönöm a válaszokat.
Remélem időben értesülünk róla, mert januárban lejár a 3 év GPUm, szóval gyorsan előfizetek még három évre, mielőtt vége van a jó világnak. -
l.skywalker
félisten
válasz ProEvoFan #9047 üzenetére
Nem az ezt nem foglalja magába. Az nem az olcsó GPU-től függ, hanem attól, hogy meglévő Gold vagy sima Game Pass előfizetésre ha veszel bármilyen időtartalomra GPU-t és beaktiválod akkor 1:1-ben átváltja GPU-ra az egészet. Ezt még nem szüntették meg, de mi régóta mondjuk, hogy egyszer vége lesz, mert ez nyilvánvalóan a GPU-nak valamiféle promója, még ha tart is lassan 4 éve (Áprilisban lesz 4 éves a GPU)
Ez csak a szezononkénti mostanra már állandósult 300 forintért 1-3 GPU/PC Game Pass stb. ajánlatok megszűnését jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ProEvoFan #9047 üzenetére
Erről még nem nyilatkoztak. Csak annyiról van szó, hogy nem dobja majd fel a 300 forintos akciót. Viszont csodálkoznék, ha a jövőben megmaradna a konvertálás ebben a formában, ahogy most van. Valamikor biztosan ahhoz is hozzányúlnak.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #9046 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy vége van az olcsósított kiskapus hardveraprós GPUnak?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
A 300 forintos GPU mókának úgy néz ki lőttek Xbox-on:
Microsoft has confirmed it has stopped its Xbox Game Pass $1 trial offer. It's now "evaluating different marketing promotions for new members."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #9044 üzenetére
Fast paced FPS-t multiban én még nem próbáltam vele, pedig arra kíváncsi lennék.
Live-Die-Respawn
-
_drk
addikt
A Cod elég jól tartja az árát. Legalabbis ahhoz kepest, hogy évente frissül, tehát el is avul, kampány meg alig van...
Még a 3 éves MW-t se nagyon láttam 5 ezerért, de a Cold war-t láttam a múltkor 7-8 ezerért.
Activision ebből szedte meg magát, az túl nagy stúdió ingyen fenttartani.
Max ilyen GP verziót képzelek el, hogy Warzone, 1-2 alap multis pálya, meg kampány demó első pályáról vagy ilyesmi. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #9030 üzenetére
"itt a legjobban a nintendo járt,mert az ölébe hulott a cod...legrosszabbul meg a cod devek "
Felkutatják a régi fejlesztőket, akik csodás módon portolták a COD: Ghosts-ot WiiU-ra.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #9038 üzenetére
xCloud nèlkül is berakhatják GamePass-be, illetve most boldog-boldogtalannak odaadják bármilyen szolgáltatásba, így nem hiszem hogy ez akkora probléma lenne.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #9038 üzenetére
Nem próbáltam még xCloud alól semmilyen Fps-t de nincs ott olyan mértékű késés hogy egyáltalán használni érdemes legyen?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #9032 üzenetére
Szerintem a Game Pass-ba nem kerülés lesz az ára annak hogy pl. a britek jóvá hagyják. Azon belül is az xCloud a leginkább most problémás rész. Mert ott talán az MS már piacvezető, és egy COD-dal ez durván nőhet
-
l.skywalker
félisten
válasz zozika84 #9028 üzenetére
Azért mert arra jutott a CMA, hogy a jelen konzolos piaci részesedésben az MS-nek nagyobb profitja lesz abból, ha más platformokon is elérhető marad/lesz a COD, mint ha exkluzívvá teszik és várják tőle a konzol eladások emelkedését.
-
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Őt is olyan gyorsan cancelelték az első hír után, hogy mire én olvastam róla, már mindenhonnan kirakták meg eltávolodtak tőle. Kíváncsi leszek, most merre tovább, az egyik legjobb író az iparban, remélem visszatalál a top rpg fejlesztőkhöz.
-
addikt
Chris Avellone, ha valaki nem ismerné.
-
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #9030 üzenetére
Amugy igen, gyakorlatilag ennyi. Amig csak a duma ment MS reszrol meg az igergetes, addig szurkaltak oket, mert... Volt mar ra pelda, hogy szoban nyitottsagot igergettek felvasarlas elott, aztan kozepso ujjat kapott mindenki felvasarlas utan. Most, hogy minden jottment bekopogtat egy random nyilvanosWC-bufe-MS reseller-posta-kavezo lakoautoba es kap a kezebe egy 10 eves szerzodest azert mar nagyon mas a leanyzo fekvese.
szerk: Igen, a CoD devek arcat megneztem volna, mikor a great managga letette elejuk a papirt, hogy mostantol erre a piritossutore is ki kell adni a jatekot. Igen, azt a jatekot, aminek az alap merete, extrak nelkul 72GB. Ha kell az is, ami mindenki masnak is van, akkor ~200GB-tol beszelgetunk. Igen, arra a konzolra, aminek a beepitett hattertara maximum 64GB.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hombre[EU]
veterán
-
zozika84
őstag
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a briteket hirtelen miért nem zavarja a felvásárlás CoD része...
Elég lett volna a Nintendo, Steam stb szerzodes?[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
-
l.skywalker
félisten
válasz zozika84 #9024 üzenetére
A gond csak az veled, hogy ebben a topikban pont ezt a fajta kommunikációt próbáljuk elkerülni, amit te folytatsz le. Megértjük, ha más a véleményed, de ha nem tudod objektíven képviselni, akkor ide nem kéne írnod inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #9023 üzenetére
CoD-in kívül a Sony-t egyáltalán nem èrdekli hogy mi lesz vagy lehet majd Xboz ex.
Elèggè sokatmondó hogy egy ève a CoD-on vergődtek/nek, miközben olyan franchise-ok fognak a Microsofthoz kerülni, amik megalapozták PS1 sikerèt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz zozika84 #9021 üzenetére
És szerinted ha drasztikusan csökkennek a bevételek (nem lesz 15+ cím, amik évtizedek alatt bejáratott, ismert játékok voltak a konzolra, mert MS exkluzívok lesznek) akkor majd kísérletezni avagy jobban fognak kockáztatni, mint eddig?
Szerintem itt feladtam.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #9020 üzenetére
Hogyne, ez mindenkire igaz, de a Microsoft egyelőre tanuljon meg studiókat vezetni
A Sony viszont eléggé tehetségesek ahhoz, hogy nagyszerű dolgok születhessenek egy ilyen kísérletezésbőlPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
l.skywalker
félisten
válasz zozika84 #9014 üzenetére
Semmi gond.
Értem mire gondolsz, de igazából ez a "kísérletezhetnének" ugyanúgy igaz lehetne az MS-re, mert a kötelező Forza, Halo, Minecraft mellett sok újat nem hoztak még be ők sem, vagyis! nem többet mint akár a Sony. De ez az szinte az összes ipari szereplőre igaz.
Fossák magukból az Assassin's Creed-eket, a Far Cry-okat, COD-okat. Sok újítás nincs, amire meg igazán vártunk (Cyberpunk) az meg megjelenéskor kaka. Egyvalamire megtanított az elmúlt pár év, hogy nem rendelek elő semmit, nem várok semmit és így nincs miben csalódnom. A Game Pass-al demózom amire van időm és ami megtetszik azt utána megveszem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9015 üzenetére
Őszinte leszek, elbizonytalanodtam kicsit és nem találtam megbízható forrást, ami egyértelműen leírná, hogy ez a platform teljes bevétele vagy csak a Sony része. A józan ész azt diktálná, hogy a kék oszlopba csak a Sony bevétele kerül, hisz a nem SIE játékok digitális eladásainak 70%-a nem náluk landol és az elég fals lenne, ha megjelenítenék, hisz a Sony-n csak átfolyik az az összeg.
Viszont ez a táblázat sales-t ír, ami egyértelműen eladásokra utal, ami az én fejemben a teljes összegeket jelenti, nem csak a 30%-ot:
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #8998 üzenetére
A felrázza részét arra értettem, hogy kisérleteznek új jatekokkal, merészen, bátran.
Az hogy piacvezetők nem csak a minőségi szoftvereknek, de a keményvonalas fanboyoknak köszönhetik. És igen nem feltétlenül ok-okozat, mert sokan már új bepépőként is fanboykodnak úgy, hogy eddig max 2 jatekkal jatszottak. Agymosásban bazi jó a Sony
Itt az sem volt baj, hogy megvárták a gt7 ben a hivatalos teszteket és UTÁNA egy több órás leállást előidéző frissítéssel tették bele a fizetős autókat
Vagy hovatovább -és ez a fórumon hangzott el- érezte a delikvens, hogy a TLOU Part I nem kerek és rohadtul nem értett egyet azzal, hogy semmi tortenetet stb nem adtak hozzá, DE megvette teljes áron megjeleneskor , mert ND játék és Sony....
Na velük van baszott nagy mázlija a cégnek, mert nekik minden f*sza , ami Sony és johet a f*szkorbács, akkor is tapsolnak.
Termeszetesen mindig tisztelet a tudatosan vasarlo kivetelnek.Helyesirasert bocsi zotyog a vonat es kicsi a telo
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9009 üzenetére
Csak a cut, de amúgy nem 30%?
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #9009 üzenetére
Én éééértem ezeket a nintendós a világ összes pénzét, de ez részben akkora urban legend, hogyha a tizede igaz lenne, akkor más már nem lenne a piacon, de a valóság az, hogy a nintendo továbbra sem egy gigantikus vállalat, és önmagához képest óriási pénzt csinál, de rohadt sokat kell nekik is ezért kaparni, és a méretükhöz képest néha rohadtanagy rizikót bevállalni. Ráadásul náluk a legnagyobb kérdőjel atekintetben, hogy meddig lesz ez fenntartható, vagy megtartható, hiszen ezt az egy üzleti modell ismerik. A világ meg nem olyan hely, ahol sokáig változatlanok maradnak a viszonyok.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #9007 üzenetére
Amièrt anno a Microsoftot a mèdia ès a játèkosok karóra húzták, az mostanra a Sony-nál "remek üzleti döntès".
A pofám leszakad ettől a kèpmutatástól.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
meg van olyan,aki elad rohadt sok hardware nagy profittal + még több saját softwaret rohadt nagy profittal és több marad nála,mint az xbox-ps-steamnél òsszesen
egyébként mikor lehozzák ezeket a negyedéves jelentéseket és ott van,hogy pl. software eladásból volt 2B USD bevételük...akkor ez a teljes összeg,amit a store-on befizettünk (és ebbōl lejön nekik 80% amit a kiadónak fizetnek) vagy ott már csak a saját 20%-ukat tüntetik fel?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz Farkassacred #9007 üzenetére
Ilyen remek üzleti döntés volt a Forspoken is Ezek próbálják minden szarra rátenni a kezüket, vagy bejön vagy nem. Amihez még van elég pénzük persze. Hát ez most popnt pofáraesés lett, a Kena meg nem. Egyik sem rajtuk múlott, mert lószar közük nincs az egészhez. De ha ezt az MS csinálja, akkor meg hisztiznek, mint a kislányok az oviban.
/nem, nem csak PS-re van, van PC-re is, annyi pénze nincs a sonynak, hogy le tudjon vásárolni a pc vonalról egy rizikós címet, amit nem ő rendel.
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
Ti csak a rosszat látjátok mindenben..
Kena egyedül ps-re van, innentől ez az ő remek üzleti döntésük.
A Blizzard mit tudott felmutatni az elmúlt pár évben Az a baj, hogy amiben ők jók, az elhalt a 2000-es években a Sacred-el együtt..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #9005 üzenetére
Neki abból van a legtöbb pénze, amit a store-ban elad, de nem ők készítik. Minden másnak óriási költségoldala van. Ennek csak bevétele. És ugyanígy van ezzel minden más piaci szereplő. De ahhoz, hogy erre rátegye a kezét, ahhoz sok konzolt kell eladnia. Mert ugye van ez a valahol 10-nél meghúzott piros vonal a Tie Ratio-n, amit jelentősen senkinek nem sikerül átlépni. Tehát a sok szoftver eladáshoz sajnos sok konzol is el kell adnia. Pedig ha el tudná a szoftvert enélkül is adni...
...akkor Gabe Newell-nek hívnák De ők is fosnak, hogy ennek lassan befellegzik, azért merészkednek bele a Steam Deckbe is.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Kérdés miből van a Sony legtöbb bevétele a Playstation-ből: hardver eladások vagy játék eladások? És mi triggerel mit? A játékok triggerelik a konzol vásárlást vagy a meglévő konzol tulajok veszik meg a sok játékot?
-
Moby
addikt
válasz Farkassacred #9001 üzenetére
Mint a Kena? A Kena-nak a sonyhoz annyi köze van, hogy megvették a konzolexkluzivitást. Ez milyen potenciált mutat?
-
Farkassacred
őstag
válasz l.skywalker #8998 üzenetére
Én is így látom, hogy a gaming részlegén fejleszthetne rendesen a box. Legalábbis, ha szeretne még több eladást.
Van 3 nagyobb konzol cég jelenleg és én lassan úgy látom, hogy munka meg miegymás mellett, ha fixen választanom kéne egyet tuti a nintendo maradna. Gyerekeknek is tökéletes, multi/split tartalmakra családnak a legjobb választás.
De a PS-től az olyan játékok miatt, mint a Kena pl. nem érdemes megválni, hihetetlen potenciál van a cégben.I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 Éves jubileumi Kontroller
- Super Mario 3D All Stars
- Új, bontatlan PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition PS5
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest