Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Bogyi007 #16974 üzenetére
Köszi a tanácsot
Éppenséggel van tartalék itthon
Nekem van:
- 1 gyári és 1 utángyártott fekete PS3 kontroller
- 1 piros, 1 fekete, 1 camo V2-es és 1 V1-es fehér PS4 kontoller
- 1 fekete Xbox Series kontroller
- 1 Steam kontroller
- 1 PS2 kontroller
- 1 PS1 kontroller
A fiamnak:
- 2 gyári PS5 kontroller
- 1 PS Portal
A lányomnak:
- 1 fehér V2 PS4 kontrollerhttps://tinyurl.com/rasoapro
-
opr
nagyúr
válasz Bogyi007 #13769 üzenetére
Na, akkor otthon is megy ez, helyes. Amúgy tudom, hogy teljesen esélytelen, de nagyon érdekes lenne egy ilyen kimutatás, országokra lebontva, hogy hogy mennek el a konzolok, mekkora része havi pénz és mekkora része egy összeg az eladásoknak.
Mert így most csak tippelni lehet személyes tapasztalatok alapján, de az... fogalmazzunk finoman: nem statisztikailag releváns adathalmaz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #13683 üzenetére
eladták és...??? a minōségérōl beszéltem. látom mit játszanak az emberek ( Activision claims Modern Warfare 3 is seeing record engagement levels for the trilogy ). gémerek imádják az igénytelen copy-paste sz*rokat
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #12883 üzenetére
A Rare 2009-óta az MS-è.
T10 már az első Motorsportnál MS stúdió volt.
Coalition saját alapított MS stúdió.
Moon Studios 2ndparty volt.Ryse mèg a Tombraider elött jött.
A Quantum Break-et megadom, az jogos.
Akkor nem is feltètlen a TR miatt nincsenek 3rdparty exek, simán lehet a QB bukott akkorát hogy azt mondta az akkori vezetès hogy akkor ebből többet nem kèrnek.
Ez ugye mèg a GamePass elötti Xbox idők voltak.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Bogyi007 #10615 üzenetére
Leghamarabb 2025. január elsejétől kerülhetnek be a CoD részek Game Pass-ba! Ugyanis a Sony-ABK közötti deal tiltja azt, hogy bármely előfizetés szolgáltatásba be kerülhessen bármelyik CoD rész, a 25.01.01-es dátumnál hamarabb!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
A Sony azért van beszarva mert az a LEGFŐBB bevételi forrása apadna el jelentősen azzal ha a CODhoz tartozó szerződések irányítása az MS kezében lenne és nem az Activisionnál
a komplett activision eladások a playstation (nem sony) bevételeinek ~1%-át teszi ki. a sony egyszerūen csak azt nem akarja,hogy növekedjen az xbox. neki tökmindegy ki tartja meg a 80%-ot...csak ne a microsoft
Life, Uh, Finds A Way
-
gyimger
őstag
válasz Bogyi007 #10618 üzenetére
Így látom én is, már tavaly is mondtuk, hatalmas pénztől esne el a Microsoft. Erőfitogtatásnak jó volt, össze is piszkították magukat, de itt nincs valós veszély.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #10618 üzenetére
Azután hogy tegnap Phil a bíróságon eskü alatt megigèrte hogy addig lesz CoD PS-en, míg a Sony azt engedi, nehezen hiszem hogy a Sonynál az èrvük mèg vèdhető maradt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Inkább azèrt vannak betojva, mert az MS csak azèrt vette meg a Zenimax-ot, hisz már a 3. játèkot akarta tőlük a Sony behúzni exkluzívra, kb úgy mint a Final Fantasy-t.
Amikor elkezdesz taktikusan nagy játékokat lefogni, hogy a konkurenciát egyre rosszabb helyzetbe hozd, aztán meg hírtelen azt látod hogy ezzel csak azt èrted el hogy kinyitották a pènzcsapot, akkor az elèg nagy hidegzuhany lehet.
-
addikt
válasz Bogyi007 #10440 üzenetére
Mondjuk ez attól függ, hogy mivel szeret játszani. Mert aki nincs oda a single story játékokért, annak mindegy mennyi év maradt ki PS -en. Meg ha például autózni szeret akkor sem biztos, hogy jobb választás a PS. Attól függ mit, milyen stílust.
Ezért kérdeztem tőle, hogy mi lenne az irány.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NyMRooD
őstag
válasz Bogyi007 #10270 üzenetére
És milyen sztárok vannak benne?
Igazság szerint a csalódottság beszél belőlem, tetszett nagyon aztán meg szét barmolta magát, mint a the Boys-ban starlight-ot játszó csajszi.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
_drk
addikt
válasz Bogyi007 #8868 üzenetére
Első eredeti játékom a half life volt kb 2003-4 környékén amikor kellett a multis CS-hez.
Előtte még a másolt CD is 2000ft volt olyan 2000 környékén, ami külön szülinapi ajandek volt (vampire ❤️)
Ismerős is 500 Ft-ért irta a lemezt ami kb 200ft körül volt.
Átlag magyarnak ezek voltak a reális árazások, de még ezt is külön be kellett adni szülőknek...A minap azon gondolkoztam hogy tavaly előtt mindenki hüledezett, a 27 ezer Ft-os játék árakon, köztük én is. Hát már most viszonyítási alapon annyira nem is drága. Egy étteremben ott hagyok annyit, de még a mekiben is egy 10k a páros menü extrákkal, vagy bárminek is nézem az árát.
Mondjuk ez azt hozza magával hogy majd 80dodo lesz egy játék. -
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #8049 üzenetére
De nem azokról a játékokról van szó, amik az elmúlt 20 évben jelkentek meg és te még nem játszottál velük, hanem azokról, amik az új gépekkel jöttek és esetleg tudtak újítani valamilyen formában, ha máshogy nem, akkor technikailag. Ezt legalább ebben a topikban jó lenne figyelembe venni, hogy ne a saját érzéseinket és egyéni hasznunkat hozzuk előtérbe a beszélgetések folyamán, hanem úgy en-bloc a gamin ipar aktuális objektív helyzetét. Mi vagyunk most itt a gaming davos-i fóruma, vagy a gényolca.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #8044 üzenetére
Nem, nem megy olyan ütemben. Az eladási ütem lassul. Azért tudnak ennyi szoftvert eladni, mert rengeteg az eladott gép, de a piac nem végtelen számú gépet fog felvásárolni. Senki nem beszélt a szoftvereladásokról, rajtad kívül. És igen, biztos lehetsz benne, hogy lassul.
-
addikt
válasz Bogyi007 #7816 üzenetére
Na ez a világ az, amiben sosem éreztem otthon magam...és a legújabb részt elnézve olyan érzésem van, mintha visszarepültem volna az időben.
De hát nem minden játékot csinálnak nekem, és azt is elimerem, hogy rengeteg munka van a sikere mögött. Ilyen címek még akkor is baromi fontosak, ha az a néhány multiplatform cím termeli a legtöbb bevételt, amiről minden topikban megy a diskurzus. Mert ezek tartják életben a Nintendo -t.
Tehát elsősorban nem az, hogy kézi vagy hibrid konzolról beszélünk. Ami nyilván megint egy pozitív tényező lehet vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bogyi007 #7808 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani a Nintendo exkluzív játékait a konkurens konzolok saját játékaival. A Sony -nál rengeteg minőségi, de ezzel együtt főleg rétegjátékok kerültek piacra.
A Nintendo játékai pont olyanok, amivel elég széles palettát, változatos korosztályt el tud érni. Ráadásul sok esetben a közös szórakozáson van a hangsúly. Ezáltal jobban eladható.
Nem véletlen az sem, hogy a teljes konzol palettát nézve kimagasló szinten áll exkluzív játékok eladásában Nintendo. Nem csak Switch -nél. Ráadásul vannak olyan sorozatok is náluk, aminél elég csak elfingania magát, bezárni egy üvegbe és ráragasztani egy nevet. Mert ha nem igazán jó, akkor is elpattan belőle pillanatok alatt 20 millió. Nem nevezném meg, de itt is volt róla szó...
[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
válasz Bogyi007 #7808 üzenetére
Igen, ez így igaz. A Sony is nagyon küzd, ez tisztán látszik. De ők legalább megpróbálják, még ha nem is sikerül eddig olyan jól a dolog mint az előző generációban. De szegény Xbox tulajok mit kapnak az egy szem autós játékon kívül? Kaptak egy Halot siralmas állapotban, kapnak még pár shootert ki tudja milyen minőségben, és nagyjából ennyi. Igaz volt egy nagyon jó pentiment. Nem tudom meddig lehet húzni a dolgokat, azzal, hogy van gamepass. S akkor ott van a jó öreg pc is nekünk, ahol olyan portokat kapunk, ami szinte mindenen rosszul fut. Igaz, a Nintendon kívül már lassan minden jön oda legalább day1.
-
addikt
válasz Bogyi007 #7804 üzenetére
Immortals Fenyx Rising is távol van a Zelda -tól. Ráadásul olyan minőségben fut Switch -en, hogy az arcomat lekaparom.
Egyébként abból a legtöbb helyen olyan doboz van, amiben csak digitális kód található. Csak sajnos sokszor még az üzletek sincsenek ezzel tisztában, pedig rajta van a doboz elején...
Valaki arra készülne, hogy mégis megveszi, ezekkel érdemes tisztában lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #7804 üzenetére
Az is csak játékelemekben másolja. A zeldát nem a benne lévő, szinte eghedi módon használt fizika adja el. Nem az óriási világ. Nem a korok puzzle-k. Nem a shrine-ok. Hanem a világa. A korábbi zeldák között is van rengeteg iszonyúan sikeres (szinte mind az), és szinte majdnem mind olyan, amit ma is bátran elő lehet venni, és az ember vigyorogva tolja végig úgy, hogy a BOTW receptnek a töredékét sem tudják. Ez a Zelda zsenialitása, nem a játékelemek. Előveszel ma egy Wind Wakert, és szinte tökéletes játék ma is. HÚSZ éves. mosógép elektronikáján elfut.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bogyi007 #7801 üzenetére
Teljesen mindegy, mert a Nintendo -nak a kínálata teszi különlegessé a konzolt. Ehhez pedig remekül illeszkedik a hibrid kialakítás.
Az, hogy mit tud (vagy tud majd későb) a warez most teljesen másodlagos.
Nintendo az egyetlen konzolcsalád, ami szerintem soha nem fog igazán kinyitni (hivatalosan) a PC felé.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #7564 üzenetére
errōl nemrég volt egy jó reddit poszt,most nem találom melyik subon. tavaly év elején a micro bejelentette,hogy 25 millió elōfizetōnél tartanak és év végén spencer beszélt róla,hogy a bevételeik kb 15%-a a gamepass. ebbōl az jött ki,hogy rohadt sokan konvertálhatnak
valami olyan lett a végeredmény,hogy 2millárd bevételük volt passbōl,amit ~15millió konzolos teljes áron lefed...szóval hiânyzik 10millió emberLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #7565 üzenetére
Amíg csak a storyküldetèseket csinálja az ember tök jó, de amint elkezded az openworld activityket is csinálni az egész egy Ubisoft: The Game szintjére esik. A Morales-t már be se tudtam fejezni, pedig csak 7-8 óra.
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #7323 üzenetére
Szerintem nem volt nagy szam a jatek. BotW klón, csak sztem nem er a nyomaba (mondom ezt ugy hogy a zeldarol amugy csak videokat neztem eddig).
Nekem nagyon hianyoztak belole az npc-k, plusz repetetiv volt az egesz. Szerettem volna szeretni, de nem sikerult. (Azert vegignyomtam)
-
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #7323 üzenetére
Én ebben gonosz vagyok és azt mondom, hogy agyatlan lövöldözős BR játékokra mindig lesz többszáz millió játékos, míg olyan játékokra ahol fejtörők vannak ennek a huszada sem. Több streamer közvetíti a Warzone-t mint ahány játékos játszott a Fenyx-el szerintem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #6976 üzenetére
"Ők csináltak a Microsoftnak egy Sunset Overdriveot"
Ők nem a microsoftnak csinálták az SO-t, hanem csináltak maguknak egy SO-t, amire a sony nemet mondott, majd elkezdtek házalni vele, és az MS okét adott rá, és nem a felvásárlás óta használják őket erre, hanem az amúgy sikeres spiderman (amit még függtelenként csináltak megrendelésre a sonynak) után vette meg őket a sony. Ráadásul nem 70 milliárdért, hanem (ehhez képest netvetséges) 229 millióért. Megvehette volna őket az MS is, szerintem senki nem hisztizuett volna érte.
-
Wesder
félisten
Sunseten kívül csak a Sony-nak dolgoztak, ráadásul filléreket fizetett értük a Sony, így persze hogy nem volt vele probléma.
A Marvel a Microsoftot is megkereste 2014-ben hogy csinálnának-e játékot valamelyik karakterrel, de nem éltel vele, mondván a saját IP-kre akarnak koncentrálni. Kaptuk is a Halo/Gears/Forza-t rotálva az előző generációban.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Egy Insomniac méretű cég felvásárlásával kapcsolatban egy emailt nem vesztegetnének ezek a szervek. A Bluepoint a másik ilyen cég, még jó egy évtizede ők készítették a 360-ra az MGS HD Collectiont, illetve kevesen tudják, de a Titanfall 360-as portját is, aztán a Sony szépen magáévá tette őket is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Szabi®
addikt
válasz Bogyi007 #6695 üzenetére
Én nem azt látom, hogy afelé orientálódnának, hogy sorozatos NAGY dobásra készülnek.
A micro egy pénzhegyen ül, egyszerűen megteheti azt, hogy vesz pár studiót, és megcsinálják azoknak a játékoknak a folytatásait, amiknek eddig is volt.
Az is lehet én látom rosszul és a színfalak mögött majd megszakadnak hogy valamit alkossanak. Sztem alapvetően sem ilyen üzleti modellre vannak berendezkedve, hogy veszik a studiókat, fizetik a tonnányi alkalmazottat (már ezeknek a megtérülése is kérdéses/deficites), hogy aztán a végterméket meg bedobják a gamepassba.. .
És lehet én látom rosszul, de majd az idő igazolja.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #6233 üzenetére
Már maga az arányok is beszédesek. Nagy AAA címre az MS nem nagyon csinál timed szerződést a Rise of the TR óta, illetve egy évnél is rövidebbek ezek a megállapodások, miközben a Sony bármire ráhúzza a minimum 1 év timedet.
Persze ehez az is kellett hogy a Microsoft verbális kövezésben részesült a TR miatt, azóta csak óvatosan kötnek ilyen üzletet.
-
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #4603 üzenetére
Nem baj, ha egy költségvetésében majdnem indie stúdió játéka multiplatform. Eddig az MS felkarolta és le tudták tenni a nevüket, nem baj, ha ki tudnak és ki akarnak lépni nagyobb piacra. Ha pedig az MS úgy érzi, hogy üzletileg megérné őket is bevonni, biztos megpróbálnák - lehet, hogy meg is próbálták.
Viszont az Ori nem rétegjáték, emiatt nem is biztos, hogy jó őket lekorlátozni, a termékük értékének biztos jót tesz, ha más szélesebb platformokon is elérhetővé válik.
Azt meg kétlem, hogy összerúgták volna a port. Ha volt is szó felvásárlásról, valószínűleg a Moon stúdió nem szerette volna feladni az önállóságát, ami valljuk be ezekben az időkben egy becsülendő tulajdonság - azt viszont majd az idő dönti el, hogy üzletileg is okos döntés volt-e.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
KKaresz45
senior tag
válasz Bogyi007 #4471 üzenetére
Alapvetően arra gondoltam amikor azt a hsz-t írtam, hogy a WOW portolása konzolra túl drága és ahhoz képest kockázatos lenne nekik. Persze meg tudnák oldani, csak nem biztos hogy kaszálnának vele eleget. Az olyan projekteket szeretik, ahol kis munka befektetésével (értsd: olcsón) sokat kereshetnek. Mint pl. A D2 vagy WC3 remasterek. Most talán majd Boxra megcsinálják WOW-ot, így hogy van aki fizeti.
-
Szabi®
addikt
válasz Bogyi007 #4010 üzenetére
Persze, biztos megvan ennek a maga szépsége, és egy elég új dolog is hogy mobilon akár teljes értékű HALO-t nyomjon az egyén, én csak azon akadtam fent, hogy ez már másoknak azzal van egyeztetve, hogy így a Micronak nem is kell konzolt eladnia, vagy kb mindegy is neki.
Azt említettétek hogy a Sonynak ilyenkor nulláról kell mindent behúzni, az igaz, viszont ez igaz a box esetében is, sőt ha nagyon igazságosak akarunk lenni, akkor a boxnak legyen a mércéje az xbox 360 sikeri faktora, és akkor elmondhatjuk, hogy most vannak nullán. Merthogy ugye a One éra kudarc volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bogyi007 #4010 üzenetére
Online FPS -re nem használnám, nem is szeretem őket...de nyár óta már elég sokat javult. Azóta teljesen jól használható. Például art of rally nagy részét azzal vittem végig. Meg pár játék futott már onnan: Back4Blood, FH4, Gears 5, Dirt5, Scarlet Nexus, Avengers...stb.
Mondhatni rendszeresen használom, bár ez inkább időszak függő. Eddig külön Series kontrollerrel játszottam, de mostanában nézegetek alternatívát. Pl. Razer Kishi eléggé vonzó...
Szerk.:
2.4-5 GHz wifi és mobilnettel is.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Bogyi007 #3969 üzenetére
""0edig a világ változik, vagy te a filmeket és a zenéket is még VHS és Cd/DVD-n (vagy látva a Sony iránti nagy védelmedet: Betacom, MiniDisc és Umd) kölcsönzöd ki a sarki tékából?
Vagy az RTL-en és a TV2-n nézed reklámokkal? ""Apukám, mekkora lózung, azért addig-addig erőlködtök, hogy a végén csak egy " Sony fan vagy" érvelés buggyan ki ... Majd küldj pm-et, ha beáll az only streaming kora jó ?
5g ? Hol is van az 5g ? Milyen lefedettsége is van az 5g-nek ? Kik tudnak 5g-n mobilozni ? Olvasgass azért utána, vannak hiányosságok. Technológia az van, csak épp pont az zajlik amit írtam, szegényebb régiókban halott a dolog ...
A pc maga meg egy eszköz, tudod amin van online/offline tér. Streaming szolgáltatásnál az online köhögős, az offline meg nincs vagy csak részleges.#3972 Fizzie Az igaz, de ha a boxnak annyira mindegy lenne minden, akkor nem kezdett volna stúdiókat venni, nyilván vannak címek, amiket boxon tolnak többet, és nem pc-n.
A warzer eléri a box címeket is pc-n. Erről nyilván naprakész információitok vannak. Volt téma elég helyen...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bogyi007 #3962 üzenetére
Talàn 2016 óta van ez így. Ők azóta építgetik az Xbox ökoszisztémàt, ahol a konzol mint olyan màr csak egy belépési pont ebbe az egészbe. Ràadàsul a crossplay, cross save, crossbuy tök alap dolog és egy plusz fillérjébe se kerül az embernek.
-
opr
nagyúr
válasz Bogyi007 #3677 üzenetére
Lol. Ne haragudj, de ez most annyira mellement, hogy az valami hihetetlen. Sokan meg a heti nagybevasarlast is amazonon intezik ujabban. Bekattintgatod, es meg aznap delutan hozzak, rendes bolti arakon (igen, a kaja-mosopor-budipapir vonalon is). Mi odivatuak vagyunk, altalaban elmegyunk a boltba es ugy csinaljuk a nagybevasarlast, de ezzel lassan mi leszunk a kisebbseg. Azert ha ugy van, hogy rohadtul nincs kedvunk boltba menni, neha mi is csak osszekattintgatjuk es kesz.
Az atlagember pl angliaban Amazon, Argos, Currys vonalon mozog (kb ebben a sorrendben).Amikor Spanyolorszagban kiramoltak a kocsit, es kerdeztuk a szallasados urget, hogy honnan tudnank a fontos dolgokat asap jelleggel potolni, azonnal ravagta, hogy amazon, masnapra hozzak. Amikor mondtuk neki, hogy most a masnap annyira nem fer bele, percekig kellett agyalnia, hogy honnan lehetne szemelyesen megvenni a mindent.
Magyarorszagon nincs amazon, tehat az atlagember nem onnan fog rendelni. De ahol van, ott letarol mindent IS, sokan pont ezert utaljak.
Gyors, jo akciokkal, olcso/arban van es borzaszto kenyelmes. Telefonos app, keres, talal, egy gombnyomas, altalaban masnap erkezik a cucc, es ehhez jon meg egy eleg vilagbajnok support.
Unnepi szezont, Black Friday-t, iskolakezdesi szezont, mindent az amazon szokott nyugaton megnyerni, magasan a legnagyobb a forgalma. Ennel reprezentativabb mutato, mint hogy meg ott is elerheto valami, ahol az emberek 90%-a elsore megnezi, nem letezik.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Bogyi007 #3675 üzenetére
Kivancsisagbol gyorsan megneztem amazonon az XSS-t:
.co.uk: Van, boven, masnapra szallitjak.
.de: Van, boven, mai rendelessel szept 30-an szallitjak.
.es: Van, de csak jatek vagy GP extraval.
.com: Van, de csak jatek (Madden NFL ~$20-ert) extraval.
.jp (): Nem elerheto sehogy.Ez azert nekem eleg elerhetonek tunik globalis szinten is, konkretan barmikor leemelheto a polcokrol szinten. PS5/XSX-nek se hire se hamva, amikor eppen kapnak, par percig/max egy oraig van, de utana megint nincs vagy egy hetig (vagy neha tovabb is).
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #2551 üzenetére
tele van a twitter,reddit, külföldi fórumok azzal hogyan táraztak/táraznak be gpu-ból. egy E3-mon promózta a microsoft ez nem ilyen titok ami mélyen el van relytve az interneten. sōt mindenki tudja aki érti az angol szavakat,mert a rendszer is elmondja
nem véletlenül most duplázódott meg a gpu elōfizetōl száma. jöttek a nextgen konzolok és a pc részét is megtolták...na ezek nem "béla bácsi userek"Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #2542 üzenetére
És ha a fizettél a gamepassért, akkor mennyit fizettél a médiumért? Kigurult a két málnaszörp ára a musztiitól konvertálva vett éves akármiből, vagy csak 1 gurult ki a Mediumra?
Egyébként nekem spec 600 forintomban volt a 3 év gamepass. Nyilván ez is azért azért lehetett, mert a naaaagy valóság az az, hogy az MS konfetti helyett szórja. Nem törtem be érte sehova, nem vettem semmilyen lopott dolgot, csak lehajoltam érte.
Hogy globálisan mi a milyen gyakori eset, arról a leghalványabb fogalmatok sincs. Nekem sem, csak én nem teszek úgy, mintha lenne -
Carlos Padre
veterán
válasz Bogyi007 #2234 üzenetére
Ne haragudj meg ( vagy tedd, pont leszarom) , de ez a fanboy hiszti és erőltetett píszí milyen szinten kapcsolódik egy technikai jellegű hozzászóláshoz egy szakmai (lol) fórumon? Nem baj az, ha nem érdekel hogy működik, vagy nem értesz hozzá, de akkkor figyelj szép csendben és tanulj. Vagy csak lapozz tovább.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
F-ECT$
titán
válasz Bogyi007 #2197 üzenetére
Nekem kb 10 játék fenn van a gépen, és még van szabad hely. Nem minden játék foglal 100 GB-ot, vannak 20-40 GB körüliek is szép számmal.
De az igaz, hogy minél több tárhely van, annál jobb, így egyrészt lesz lehetőség tárhely bővítésre, másrészt szerintem 2022-ben jönnek majd a nagyobb tárhellyel szerelt gépek is.Dive ever, work never.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest