Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz hadam98 #9961 üzenetére
Mondjuk pont a Naughty Dog képes lehetne valami fenomenálisra, ha nem erőltetnék ezt a mindent a szemnek narratív filmjáték zsánert. Értenek a puzzle-ökhöz, platformerhez, harcrendszerhez, jó a fizika a játékaikban, mindennek megvan az alapja. Azért azt sose felejtem el, mikor a fél internet oda volt, hogy a Last of Us 2-ben úristen, milyen jó a kötél fizikája, hogy tekeredik, csavarodik, de a nap végén mégis csak meghatározott helyeken tudtad használni meghatározott dolgokra.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9811 üzenetére
Ha lesz is ezekből valami, akkor ezek olyan címek lesznek mint mondjuk a Bloodborne, vagy a Death Stranding.
A Sony kiadta, ezzel nincs is semmi baj. A Timed ex címekkel van a baj. Főleg úgy hogy Timedkènt vannak hírdetve, de Xboxra vagy nagyon kèsőn, vagy soha nem jelennek meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz hadam98 #9716 üzenetére
Igazából ez a "nagyobb" jelző nem tudom mennyire érdemi, mert egyrészt projekt és pénztárca függő. Itt a PS belsős stúdiók nevére ha rákattintasz, akkor írja a Wikipedia, hogy melyiknél hány ember dolgozik: PlayStation Studios - Wikipedia
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz hadam98 #9714 üzenetére
Pontosan mire gondolsz? Az állományra? A Twitteren @klobrille szokott ilyen infógrafika szerű update-ket csinálni az Xbox stúdiókról, pl. ilyet, ha van valami változás: [link]
Ez pl. pont egy emberállomány bővülési hír után frissítette.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #9710 üzenetére
Szerintem a Sony kézikonzol ötlete a lehető legborzalmasabb ötlet ahogy egy kézikonzolt ellehet képzelni, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha a pletykáknak megfelelően valósul meg akkor ordas nagy bukta lesz, de majd lesz mivel példálózniuk, hogy miért nem csinálnak rendes kézikonzolt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #9707 üzenetére
howard szavai is annyit érnek...amennyit
de a starfield nem lesz rossz játék, ūrutazós bethesda rpg. persze bugos lesz, meg konzolon hitvány, de jó játék lesz a mūfajon belül. a redfall bugos, gyatra minōség és a játék is gyenge, ami így együtt egy csomagban elég kellemetlenLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #9683 üzenetére
nem kell aggódni a Starfield miatt...spencer kontrollálja a dolgokat
"Starfield and Redfall, which are our first big Xbox games with [Bethesda owner] ZeniMax coming into the team, I just wanted to make sure those teams felt they had the support they could get from Xbox. Maybe feel some of the benefit of being part of a larger organization that has other revenue streams and other things going on that could be helpful."Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz hadam98 #9683 üzenetére
Kék oldalon nekem idén nem sok minden van, amit várok. Redfall meg már a híre alapján sem érdekelt, de a korábbi videók alapján csak erősítette bennem azt az érzést, hogy engem egyáltalán nem érdekel.
Kreativitásban számomra erősebb a Nintendo, de PS -en nálam a legtöbb exkluzív cím unalomba fulladt. Egy-két tényleg baromi jó játéktól eltekintve. Meg ugye lesz olyan, ami nem PS exkluzív, de egyelőre nem tudni mikor jön zöldre.
Xbox nekem idén így is jobban pörög. Plusz jön még olyan cím, ami mellett keveset fog menni a PS.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz hadam98 #9660 üzenetére
A fenti azt jelenti, hogy a CMA 10 évre elutasítja a felvásárlást. A következő lépés az, hogy a CAT -hez fordul a Microsoft a fellebbezésért. Tehát még nem halott ügy. Nem jelenti azt, hogy az Egyesült Királyság teljes mértékben elutasította az üzletet.
Amennyiben a fellebbezés során is elutasítják, akkor lesz probléma. Mert utána újra a CMA -nál kellene futni a köröket, ami ugye egy darabig nem lehetséges.
A Sony egyébként azért nem költ ennyit, mert nem teheti meg, hogy ilyen szinten szórja a pénzt, mint a Microsoft.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9620 üzenetére
Tök mindegy, hogy mi lenne, vagy nem lenne. Egyszer nagyon csúnyán megègettèk magukat vele, töbször nem fogják. Egyèbkènt a 3rdparty fizetett ex a legg*cibb dolog az iparágban. Az hogy itt a fórumon többünknek van minden is, egyáltalán nem általános.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9617 üzenetére
De nem vesznek nagy AAA 3rdparty-t, mert a Tomb Radider miatt nagyon csúnyán lámpavasra lettek húzva, bezzeg a Sony-t orrba-szájba ünneplik ha valamit elhappolt az Xbox elöl.
-
opr
nagyúr
válasz hadam98 #9615 üzenetére
Ket olcsobb hardware-t?
Melyik az a ketto? Az egyik az XSS. A masik melyik?ui.: Amugy igen, temetni az xboxot, mikor most akarnak 70 milliard dollart rakolteni MS-ek az eleg zorall gondolkodas.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #9551 üzenetére
Én a live service iránnyal nagyon nem vagyok bizakodó, ha a 10 készülő címből 1 megközelíti mondjuk a CoD Warzone-t már megfogjuk érezni a sztoriorientált játékokon. Egyébként én a Sony-t meg a Nintendo-t sem védeném, elég sok szemét húzásuk van, tényleg jó lenne ha az MS megközelítené őket (pontosabban a Sony-t, mert a Nintendo különutas), de csak annyira, hogy a verseny megmaradjon (nem hiszem, hogy a Sony vissza tudná venni a vezetést vagy egyáltalán sokáig talpon tudna maradni ha az MS beelőzné).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9544 üzenetére
Ebből is csak az látszik hogy nem èrted a Microsoft üzletpolitikáját. Egy èvben kb 3 milliárd dollár körül termel nekik a GP bevètelt. (Jó esetben)
Ezt ha leosztod 80€-val, az akkor 37.5 eladott teljesárú játèkot jelent. Most hogy ebből nekik mennyi a profit/vesztesèg, meg már ne az èn gondom legyen, főleg egy 2000mrd dolláros válalatnál.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #9536 üzenetére
Szvsz rövidtávon nyer a játékos világ ezzel a felvásárlással, sok álló vízet megbojgat, hosszú távon viszont nem lepődnék meg, hogy ha több kárt okozna mint hasznot, de a cloud gaming elég gyenge lábakon áll még, emiatt elkaszállni nem túl igazságos.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9536 üzenetére
Akkor majd a 100€-s játèkokra is mondjuk hogy "lehet jobb is így" mert a Microsoft megint nem fog tudni felzárkózni a konzolpiacon a Sony mellè, hogy fèket tegyen rá.
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #7785 üzenetére
nem olyan gyenge az és amikor megjelent egy nagyon jó hardware volt. a switchen elfut a witcher3, egy rohadt nagy ps4-es openworld rpg. ez benne van a konzolban...csak nehezebb kihozni, fōleg azoknak akik 16szálat és 10tflopsot is képesek elpazarolni valami sz*rsággal
Life, Uh, Finds A Way
-
_drk
addikt
válasz hadam98 #7745 üzenetére
Megérdemlik. Ha rossz ha nem, ők legalább kiszolgálják a vevői igényeket.
Most vittem végig a Ragnarököt és csak egy kérdésem van: A többi AAA stúdió mit csinál?
Tudom, hogy Top-Top Stúdió a Sony végtelen pénzével, de máshol is van pénz és minőségben tényleg egy From Software veszi fel a kesztyűt?
Annyira hülyének vagyunk nézve, nem csoda, hogy mindenki ki van égve és inkább elmegy biciklizni (Bocsi .LnB ) -
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #7511 üzenetére
thirdparty aaa-ra is ugyanúgy vannak. csak a switchre már nem jelennek meg inkább csak prevgen portok
kinek mi a drága? én ha leosztom a játékóráimat akkor a ps5-seriesx drágább volt,mert csak a mariokartban volt annyi órám,mint a két gépben összesenLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #7508 üzenetére
nem egy olcsó mulatság, még leárazások sincsenek nagyon, ha igen az se nagy
ez így hülyeség. mindig vannak akciók és egyáltalán nem rosszabbak,mint a másik kettōn. pl. most az ori olcsóbb volt eshopban,mint az xbox store-on valaha is (tudom,hogy pass-es). csak a firstparty nintendo játékok,amelyek nem nagyon mennek 30-40€ alá.
Life, Uh, Finds A Way
-
Bogyi007
veterán
válasz hadam98 #7437 üzenetére
Azért az megvan hogy egy vadonaúj cím kiadása a kezdetektől mennyi idő és akár egy folytatás elkészítése?
Ha igen a válasz, akkor számolj vissza hogy a Bethesda felvásárlása is mikor volt.
Ha nem a válasz, akkor nézd meg akár a Sony oldalán hogy a HZD és a Gow vagy a még meg sem jelent Spiderman mikorra kapta/kapja meg az új részt.
Vagy mikor hallottál előszőr a Death Strandingről vagy a Days Goneról és mikorra jelentek meg.És az MS eleve hátrányból indul a rosszabb eladási mutatókkal mint a Sony. A Sonynak egy új cím elindítása is előnyből indul egy Ms címmel szemben mert utóbbiban összességében nagyobb a vásárlók bizalma.
Sajnos el kell fogadni hogy napjainkra a videójáték is drága móka lett fejlesztésileg mint a nagy filmek, sorozatok a moziknak és streamingszolgáltatóknak...
Azért a Gamepasst összehasonlítani a Ps Plus rendszerével vicces, NEKED tűnik úgy hogy jobb választás a kínálat mivel mint írtad is "nagy xboxos" voltál - ergo a Sony korábbi Ps4-es nagy címei kimaradhattak és most mind a nyakadba szakadt...
Aki meg eddig Ps fronton játszott, kvázi unatkozik a kínálatban turkálva és maximum egyszer-kétszer érne meg kifizetni egy hónapot nekik az Extrára.
Az mondjuk igaz hogy a Ps Plus alapszint az röhögve pofonvágja a goldot, de ez már nagyon régóta így van.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
_drk
addikt
válasz hadam98 #7458 üzenetére
Abban van egy kis igazság, hogy a játékok minőségére jó hatást nem tesz a GP. Meg is jelent egy "abba jó lesz kategória" mikor kiadó/studio/MS nem is akar többet kihozni a projectből csak az adott hónapba van mit beletenni.
De! Ellenpélda is van amikor egy bajba jutott project-et ment ki az MS, felkarolva megtudják csinálni a játékot amit szeretnének, ami tök jó win-win szituáció. -
F-ECT$
titán
Eddig csak PS konzolom volt az elmúlt években, eddig nem éreztem azt, hogy a GPU nekem megérné, de idén jön majd rá pár cím day 1, amit kipróbálnék (és valószínűleg PS-en majd vehetem meg jó drágán). A felvásárolt stúdiók is idén kezdik majd kitolni az első játékokat, de gondolom 2024 még izgalamsabb lesz. Ha meg az AB-t is megvehetik, akkor a GPU tényleg system seller lesz, bár szerintem már most is az.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
Saját szemszögből a PS+ a GamePass közelébe sem ér. Nincs Day1 1stparty se 3rdparty játék a szolgáltatásban. PS5 játékok tekintetében is eléggé vérszegény.
Ami bent van, az vagy Pass-os, vagy már megvan, így igazából a 1stparty-n kívül nekem semmit sem ad. Ráadásul még a saját játékok többsége is PS4, aztán ha szerencséje van az embernek legalább 60fps-sel fut PS5-ön.Az az érzésem hogy a Sony csak összerakta az új PS+-t hogy Excelben ki lehessen pipálni, de nem veszi feltétlen komolyan. Még mindig az oldschool modelre támaszkodik, mint a Nintendo. Persze ki hibáztatná őket, mikor ezzel sikeres a Playstation üzletág.
Az a baj hogy sokan még mindig úgy nézik a két konzolt hogy egymáshoz képest, közben meg a lényeg hogy az előző generációhoz képest hogy teljesítenek, és bizony mindkét gép időarányosan sokkal jobban áll, mint a az előző genben.
A Microsoft nem sok mindent rakott hozzá ehez a sikerhez, már ami a 1stparty outputot illeti. A 1stparty játékok hiányát pedig szorgosan pótolta 3rdparty Day1 játékokkal, (ebben a hónapban 3 is jött, da havonta 1 simán bekerül) így nem marad más ami több konzolt adott volna el időarányosan mint bármelyik másik Xbox generációban, csak a GamePass.
-
Madwe
nagyúr
válasz hadam98 #2507 üzenetére
Ezt már a ps3 idején mondták h majd a következő gen erről fog szólni. Se szolgáltatás minőségében, elérhetőségében se market penetrációban érdemi előrelépés nem történt. Stadia beszántva, geforce now árát most duplázták...
ebben a genben nem lesz érdemi alternatíva ahogy meglepne ha a lövetkezőben már az lenne. De talán, nagyon talán egy jó 10% market sharet a következő genre el tudnak érni, bár őszintén engem az is meglepne... -
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #2507 üzenetére
Strauss Zelnick szerintem elég jól bele lát ebbe a bizniszbe
So I suspect it will not be transformative. I'm speaking against my own interests, right? We're supposed to paint this picture of nirvana; however, I just don't think it's nirvana. Nirvana is making great hits, and then people will find them.
We've sold 135 million units of Grand Theft Auto V, 32 million units of Red Dead Redemption. I wish I could tell you that there will come a point where various cloud gaming services will mean those numbers are doubled or tripled, but I don't really see it.
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hadam98 #2503 üzenetére
"Várni kell még beindul a dolog."
Mint a facebooknak a VR berobbanására? Ez a stadia is akkora siker lett, hogy azóta ezen röhög mindenki Az MS mindig abban jó, hogy olyan nem látező versenyhelyzeteket talál magának, amiket a nemlétezés okán akár meg is nyerhet a nyilatkozatokban
-
hombre[EU]
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hadam98 #2503 üzenetére
Google éppen most bukott bele a Stadiaba.
Egy gigabites nettel játszanék itthon felhőben, de sajnos ez a net is kevés ahhoz, hogy normálisan tudjak játszani a Forza Horizon 4el.Kockás a kép, mint a kockás fülű nyúl.
Nagyon, de nagyon messze vagyunk még a Netflix/HBO go minőségű játékélménytől...az internet kábelek sem érnek el mindenhova, az 5G talán majd egyszer.
Szóval a Sonynak az ellenfele továbbra is az Microsoft, ami az életünk végéig sem fog megváltozni.
És ez jelenleg csak nekünk jó.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest