Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wesder

    félisten

    válasz hadam98 #7437 üzenetére

    Saját szemszögből a PS+ a GamePass közelébe sem ér. Nincs Day1 1stparty se 3rdparty játék a szolgáltatásban. PS5 játékok tekintetében is eléggé vérszegény.
    Ami bent van, az vagy Pass-os, vagy már megvan, így igazából a 1stparty-n kívül nekem semmit sem ad. Ráadásul még a saját játékok többsége is PS4, aztán ha szerencséje van az embernek legalább 60fps-sel fut PS5-ön.

    Az az érzésem hogy a Sony csak összerakta az új PS+-t hogy Excelben ki lehessen pipálni, de nem veszi feltétlen komolyan. Még mindig az oldschool modelre támaszkodik, mint a Nintendo. Persze ki hibáztatná őket, mikor ezzel sikeres a Playstation üzletág.

    Az a baj hogy sokan még mindig úgy nézik a két konzolt hogy egymáshoz képest, közben meg a lényeg hogy az előző generációhoz képest hogy teljesítenek, és bizony mindkét gép időarányosan sokkal jobban áll, mint a az előző genben.

    A Microsoft nem sok mindent rakott hozzá ehez a sikerhez, már ami a 1stparty outputot illeti. A 1stparty játékok hiányát pedig szorgosan pótolta 3rdparty Day1 játékokkal, (ebben a hónapban 3 is jött, da havonta 1 simán bekerül) így nem marad más ami több konzolt adott volna el időarányosan mint bármelyik másik Xbox generációban, csak a GamePass.

    I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Új hozzászólás Aktív témák