Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Én erre azt mondom mindig, hogy hasonlóan mint az élsportban, a pénz sosem elég garancia arra, hogy valami sikeres legyen. Ezt is csapatok csinálják, a belső kohézió, a munka kultúra illetve a kreatív közeg megteremtése sokkal előbbre való. Én úgy gondolom, hogy ezek nélkül bármennyi pénze lehet valakinek, Cruijff szavaival élve: "Én még nem láttam olyat, hogy egy zsák pénz gólt rúgott volna."
Valószínűleg vannak olyan vagy negatív dolgok a többi helyen, vagy nagyon pozitív dolgok a Santa Monica-nál, amik észrevehetővé teszik a végeredmény minőségét. Sokszor hallani azt, hogy van ahol nem adnak szabad kezet, beleszólnak vagy a szakmai vagy a határidős részekbe.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
Semmiképp nem veszi fel a From a kesztyűt egy Naughty Dog, vagy Santa Monica stúdiókkal.
Maximum a Rockstar veszi fel. De ők meg egy olyan sajátságos helyzetben vannak, hogy a saját sikerük miatt nem kell kiadniuk játékot.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ma is megyek. 4°lesz elvileg délután, az má' jó! Végre. Múlthéten nem voltam egyszer sem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
A FromSoftware soha nem lesz ott minőségben, mint a Santa Monica. Láthatóan nem is céljük, tekintve, hogy évtizedes javítatlan bugokkal van tele az Elden Ring is, amiket valahol a második Dark Souls patch környékén korrigálni kellett volna.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest