Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agro

senior tag

válasz Atikusz #18949 üzenetére

én azt olvastam, hogy az NMHH-nál lévő szerződés minta rendben van minden szempontból és te gondolod úgy, hogy a nálad lévő nem felel meg a tartalmi elvárásoknak.

Nem vagyok jogász, ezért csak a saját véleményem írom le. Én úgy gondolom, hogy ha nincs kötöttség azt nem kell leírni. Ennyi erővel sokmillió más dolognak is benne kéne lennie. Pl nem kapsz hozzá TV-t és lehetne még más bolond témát is felhozni.

Ha pedig benne kell lennie akkor kétlem, hogy szándékos megtévesztés az oka annak, hogy te ezt az oldalt nem kaptad meg. Több okból kifolyólag gondolom így:
    1. A hűség a Vodafone-nak kedvez. Ha nincs meg ez a rész és te se írtad alá nincs hűséged még akkor sincs ha a rendszer ezt mutatja, mert nem a rendszer hanem a szerződés a mérvadó. A Vodafone maga alatt vágná a fát

2. Hatalmas kockázattal jár a Voda részéről, ha jogi szempontból nem megfelelő szerződéseket köt, mert azzal hatalmas bírságokat hívhat a nyakára és a bírságok általában nyílvánosságra kerülnek. Ezt pedig vélhetően hatalmas hívás,e-mail és panaszáradat követné az ügyfelek részéről. Ez pedig erőforrást von el.

Érdemes lett volna elkérned az NMHH-tól a szerződésmintát és azzal összevetni a tied

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés