Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz razorka777 #34974 üzenetére
Originalt,vagy bontott volt a Domino?
Ha origi,akkor menni kellene a bejelentkezésník,de ha bontott,akkor lehet,hogy már bereigisztrálták,és akkor bukta...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz razorka777 #34972 üzenetére
Nálam nincs probléma.Pár napja napjában többször,gyakran mindkét felhasználói nevemmel benn vagyok a rendszerbe,de egy pár nappal ezelőtti délutáni rendszerleálláson kívül semmi problémát nem tapasztaltam.
Illetve egyet mindig:magát a honlapot...
Szvsz kritikán aluli lett az új arculat,és a működés...Laggok,akadások,késve előugró ablakok,a sokszor hiányzó "egyet vissza" funkció...stbSamsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Azt vegyétek figyelembe,hogy 9500 ft,amiből 2000 ft lebeszélhető,ha Domino5-öt választottál.Tehát mit kapsz 7500 ft-ért?Nemegy alsókategóriás droidos telót állítottam be idősebb családtagjaimnak,mind elégedett a telefonjával.Egy modern telefont használnak,aminek egyszerű a kezelhetősége,egyedül azt kellet megszokniuk,hogy "simogatni"kell a nyomogatás helyet.Fb,Maps,Market és társait töröltem/tiltottam,mobilnet kikapcsolva,és van egy érintőkijelzős normál telefonom.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz St3ven #34628 üzenetére
Esetleg a kupon keretében érdemes megnézni a HTC G600-as külső akksiját.Alapbol 14 ezer,ez nem olcsó,de kuponnal pont jó áron van.1x feltöltöm a tabom,2-3 feltöltést még bir a telefonnak.A Gooo-nál erősebb,és ha van egy microUSB-microUSB kábel otthon,akkor egyszerre 2-t is tud tölteni...
-
punky10
addikt
válasz ShadowX #34315 üzenetére
Legalább megtalálja a futár...
Képzeld el,hogy egy microSD épp csak be van csomagolva,a futár átveszi,belöki egy Ford Transit hátuljába,végigdöcög hazánk "lankás"utjain x km-t,majd a célnál másfél órát keresgéli a cuccot...Egyébként én is akkor regeltem,amikor itt olvastam az akcióról,és ma délelőtt megjött az sms...
-
punky10
addikt
válasz HellGreg #34186 üzenetére
Sajnos Magyarországon az a sajátos helyzet alakult ki,hogy mobiltelefont nem érdemes mobilszolgáltatótól venni,mert függetlenül olcsóbban megkapja az ember a drágább készülékeket,mint 2 év hűséggel,előfizetésben.
Ez a lényeg:vasárut a vasboltból,kenyeret a pékségből,mobiltelefont a...bárhonnan,csak ne tőlük!Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz polonic #34169 üzenetére
Én a 34162-re válaszoltam
"csak az a vicc, ha vezetékesről hívsz mobilt, az hálózaton belül belefér 0 ft-ba..."
Erre irtam,hogy nem hálozaton belülire számolja,csak van egy fix összeg,amennyiért beszélhetsz 30-as irányba.Nem sok különbségnek tünik,mésem ugyanaz...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz polonic #34165 üzenetére
A Hoppá pont nem jó(nekünk ia az van)mert nem kezeli hálózaton belüli hívásként.200 perc van Telekom mobil irányban(régebben még 500 perc volt...)de akkor is külön dijszabás.Mobiltarifáknál több is van,ahol vezetékes Telekom irány hálozaton belüli tarifával számlázódik,de vezetékesben nem sok...
-
punky10
addikt
válasz HellGreg #34116 üzenetére
A honlapon a készülékek fejlécét töltsd ki:ne az uj előfizetésd válaszd,hanem a meglévő újítását,add meg a telefonszámod és a jelszót.Egyből más összegek fognak szerepelni.Csodát nem kell várni,de legalább nem lesz a független teló árának a kétszerese...
-
punky10
addikt
[link]
Erre senki sem tud választ?Bementem egy szerződéses Magentás boltba,de eltérő választ kaptam,attol függően,hogy melyik eladóval beszéltem...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Érdeklődnék a Like díjcsomagról.A lányom most kezdte meg felsőfokú tanulmányait,és még csak ideglenes diákigazolva van.Ezt elfogadják a Telekomnál,vagy meg kell várni a végleges igazolványt?
-
punky10
addikt
válasz homeless09 #32543 üzenetére
Gőzöm sincs...Sajnos vegyesek a tspasztalataim.'98 óta vagyok náluk,eleinte mindenben a legjobbak voltak,később hozzáidomultak a többihez.Fel lehet hívni az ügyfélszolgálatost(ez régebben mindent megoldott)de mostanában már onnan is van negatív tapasztalarom.Mindenesetre én megpróbálnám tőlük lekérni az infót...
-
punky10
addikt
válasz homeless09 #32539 üzenetére
Igen.Így működik az összes T-s számlázás.
Illetve így működik a Telekom számlázás...Szokni kell...
Mindent kiszámláznak teljes áron,majd jönnek a levonások.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz djculture #32477 üzenetére
Ezt a flottás csomagot nem igazán értem.Biztos vagyok benne,hogy 10 és 100 fő közötti előfizetés müatt egy cég nem nyel le veszteséget.Mégis az összes általam ismert flottás díjcsomag 5000 HUF havidíj alatti,minimum a havidíj 80 %-át lebeszélhető csomag volt,ami másodperc alapú,és a percdíj 20 forint alatt volt(nem ritján 10).A lakossági csomagok közt egy ilyet sem találtam...De még ami megközelíten,olyat sem...Ha a flottás nem míónuszos,akkor a kakossági mekkira haszonkulccsal működik?
-
punky10
addikt
válasz erdoke #32439 üzenetére
Ezek szerint nem csak nálam sz.r,nem csak engem irritál.Nem lenní gond,ha az átállás időszakában megtartotta volna a régit(külön s T-home és külön a T-mobile)és amikor problémamentes az új,összevont oldal,akkor csinálnak egy átállást.Igy nem más az egész,mint egy lejáratókampány..
-
punky10
addikt
A magentások uj honlapja kritikán aluli...Aki ezt csinálta és engedélyzte,az fogadja őszinte gratulációmat.
A "lista ujratöltés" üzenet már szinte dekorációs célként van jelen,annyiszor ugrik elő,a felugró ablakok összecsúsznak,a kereső használhatatlan.Ha sokára kijön a lista,és rámegyek egy telo részletes adatlapjára,akkor a visszagomb alapba teszi,kezdhetem ujra megadni a feltételeket...
Legalább 2 osztályt eset most a szemembe.
A burkolt áremelésekről ne is beszéljünk,pl a Hoppá vezetékes telefon előfizetésében lévő lebeszélhető perceket megfelezték,azonos áron a felét adja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Gmail
- Google Pixel topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.