Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Ringman #107153 üzenetére
Á dehogy...
Mezőtúrról indulva kb a megyehatárnál már csak 1 rublika van a 4G-n,Nagylaposnál el is tünik.3G-n félig,majd Gyoma előtt visszajön a 4G,de csak azért,hogy Csárdaszállásnál ismét vissza tudjon váltani 3-ra.Mezőberénytől Muronyig még elmegy,Murony elhagyva van egy kis ingadozás,de Csaba felé már visszajön stabilra(nem maxra...) a 4G.
Samsung tablett,Samsung,Huawei és Xiaomi telefonnal tesztelve.
Ezekből valóban a Samsung telefon volt a leggyengébb,de egy alsós J sorozatúval néztem.
Viszont összeadva szeriintem nincs 85%-on a 4G...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Sziasztok.
Jól emlékszem,hogy havidíjas előfizetés átváltása Dominóra(lejárt a hűségidő)csak személyesen lehet,mert cserélik a SIM lártyát?Mert nem találtam sehol ilyen menüpontot...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz MaxxDamage #103892 üzenetére
Olyan,hogy hűségidő lejárta után megemelik az előfizetés díját,már nincs.A tavalyi évben jött rá törvény.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Aaron14 #103248 üzenetére
Menj be egy üzletbe,mert webes rendelésnél az autómata szokott vad előlegeket írni,ami személyes vásárlásnál nem jelentkezik.Ez a szokásos telekomos baki,miért működne jól,ha működhet sz@rul is...
Én részletre vettem pl a fiam által használt előfizetésre S8‐at,az asszony előfizetésére Huawei P Smartot,mobilnetre(duo kártyával)egy Samsung táblagépet,vezetékes hosszabbításra egy Huawei P20‐at,tv hosszabbításra egy 50"‐os Samsung tv‐t.Mindezt 4 hónapon belül,személyes ügyintézéssel,előleg nélkül...Az internetem még szabad...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz tibdo #101975 üzenetére
Igen,működik.De nem is kell átrakni a kártyát,elég ha valaki hozzárendeli az okostelefonján a dominós előfizetésed.Igaz ez olyan veszélyekkel is jár(-hat),hogy a telefon tulajdonosa látja,hogy mennyi van a kártyádon.Sőt,rosszabb esetben még tõlteni is tud rá,a tudtod nélkül,úgyhogy ezzel csak óvatosan!
Miért,az nem negatív diszkrimináció,mikor egy cég a "helyes megfejtők között xy nyereményt sorsolnak ki" mondattal reklámoz egy játékot?És ha én nem vagyok helyes?Pedig az asszonynak tetszek(vagy tetszettem...)Ki dönti el ki vehet részt a játékban?A Fásy?
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz tibor23 #101779 üzenetére
És ha szétnéztem, akkor mi legyen?
Te is nézz szét, hogy mit nyert el idehaza a Digi. És gondolkodj el azon is, hogy ez mire lesz elég... Csak azért,mert sokan azt hiszik, ha piacra lép a Digi, akkor eljön a Kánaán...
Örülnék neki, de szerintem semmi sem fog történni. A Digi nem tud idehaza kellő minőségű, olcsó szolgáltatás indítani.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Aki a Digitől várja a csodát annak csak annyit üzennék,hogy...szóval...izé...
Na,vágjunk bele!Legyél erős!Tudom fájni fog,de muszáj megtudnod:nem létezik Télapó,és nincs Jézuska sem!Ez van!A szeretteidtől kapod az ajándékokat!És a húsvéti nyúl is maximum a szakácskönyvben létezhet!
A Digi meg...hagyjuk..
Ennyi sokk elég volt mára,holnap,ha megerősődsz,folytatjuk a Digivel...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Fox Mulder #101608 üzenetére
Az elmúlt 6 évben csak úgy hosszabítottam hűséget,hogy minimum 1500 forint havidíj-kedvezményt kaptam...Meg két éve egy 30 ezres okosórát 5000-ért,a havidíjkedvezményen felül...
Ja,és nem 10 ezer feletti a díjcsomagom!Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
És minőségi cuccokat (is...)lehetett venni a pontokból.A Westeles övtáskám még mindig megvan,melózni használom...A csengőhanggyűjteményem nemrég dobtam ki,kicsit lenyersült a garázsban tartva...
Drága volt a percdíj(drágább,mint a konkurenciánál.De minőségibb volt a szolgáltatás.5 percen belül mindig bejött egy ügyintéző,aki meg is tudta oldani a problémát.Volt egy eset,már nem emlékszem konkrétan mit akartunk haverommal beállítani telefonon,valami wappos hülyeség lehetet.Én kb 4 perc alatt be tudtam kapcsoltatni azt az opciót a Westelnél(kb 2 perc várakozás,1 perc magyarázás,fél perc a részükről,majd másik fél perc a telefon újraindítása)mig a haver a Vodafonnal Szeged-Rókustól Csorvásig komolyzenét hallgatott(mondjuk kevésbé volt idegesítő,mint a Westel várakoztató zenéje)mire a nagy nehezen elért ügyintéző lefoglalt neki másnapra egy időpontot a békéscsabai Vodafonhoz...
Mára már csökkentek az árak,de sajnos csökkent a minøség is...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz #77646080 #101012 üzenetére
Ezzel én is így vagyok:rokonok,munkatársak,mindnek más telefon,más nyűg...Néha meg a saját telefonomnál is megtorpanok,hogy mi hol van.Tegnap még MIUI-t állítottam,azelőtt Samsungot,most meg EMUI-t...
Ja,és én sem értek a horgászathoz...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
Sziasztok!
Hűség-hosszabítással vettem új készüléket a Tekekomtól.Ma meg is jött,vele egy SIM-kártya,és egy levél.A levél azt tartalmazta,hogy örülnek...blablabla...és az új telefon nano SIM-mel működik,ezért küldtek,egy 3 méretben használható kártyát,és leírták hogyan lshet aktiválni.2 problémám van.
-első,nem azzal a kártyával akarom használni a telefont,amire meg lett hosszabitva a hűség.
-második,viszont az a kártya,amire hosszabbítottam,már az is ilyen mindhárom méretet tartalmazó kártya,kb 3 hónapja cseréltem ki.
Ha tehát nekem minden jó így,ahogy most van,és nem aktiválom az új kártyát,akkor későb nem fog magától inaktiválódni a régebbi SIM?Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Genova1983 #100469 üzenetére
Nagyon jó,csak sajnos a Mate 10 Pro azon kevés Huawei telefonok egyike,amelyből a Telekom a SingleSIM-es verziót árulja....
Ha DS lenne,mint a P20-as család,vagy a Honor10,már venném is.Illetve akkor már vettem volna kicsit drágábban... Bár még így is agyalok rajta egy kicsit.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Fox Mulder #100135 üzenetére
Nem kell ujra aktiválni sem...Autómatikusan újra jön az SMS az aktiválásról.
-
punky10
addikt
Szisztok!Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől,hogy a Telekom hogy áll az amoledek beégésének javításához?Tavaly év vége felé vettem egy Samsung s8-at,és mára elég szépen meglátszik a Messenger felső sávja,és a fényképek köre.Még nem megy a használhatóság rovására,de már zavaró.És nemsoká lejár az 1 év garancia.Érdemes ezzel reklamálnom?
-
punky10
addikt
Akkor én is írok egy példát:
Veszek egy telefont a telekomtól ,100 ezer forint értékűt,Mivel hűséget hosszabbítok,lejön mondjuk egy 20-as.Bevonom Magentába,lejön belőle 50 ezer.Tehát 30-at fizetek a telefonért.Elromlik,nem tudják javítani,mit kapjak érte?Egy 100 ezres telefont,vagy egy 30 ezrest?
Az,hogy az adott időszakban milyen kedvezmények voltak,illetve mit tud a vásárló kicsikarni,az a telefon értékét tekintve mindegy.Ui:az általam felsorolt kedvezmények ,ha jól tudom,már lejártak...Sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz #77646080 #99335 üzenetére
Nekem csak félig választották le...A fiókomban nem láttam,de nem tudtam újra hozzáadni,mert azt írta,hogy már hozzá van rendelve ehez a fiókhoz... A végén ügyintéző leválasztotta teljesen,és így sikerült újra hozzáadni a fiókomhoz.
-
punky10
addikt
Miután váltottál,gondolom kaptál legalább egy SMS-t,hogy az ASZF-t hol tudod megnézni.Szerintem abban benne van,ha hajlandó vagy átolvasni tõbb oldal unalmas,hivatalos szöveget...
Úgy tudom,régebben a bekapcsolt álapot volt az alap,de az sem volt jó.Határ mellett hamar átváltott,és már le is ment a számla...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz #08205312 #98561 üzenetére
Itt a pont!Mindenki idézi az ide vágó jogszabályt,miközben nem látják a lényeget,hogy valaki,merő jóindulatból estleg segíteni akart.És ezzel nem csak az ügyfélnek,hanem a cégének is jót tett.
És itt inkább abbahagyom,nem akarom,hogy moderáljanak...megteszem saját magam...(#98566)benfolds:tanúsítom,hogy Te értetted félre...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz #08205312 #98490 üzenetére
Ott a pont! Én is így vettem észre.Ráadásul más hülyesége miatt én kínlódtam több órán keresztül,mire kideritettem kitől kaptam ezt a nem kivánt pluszt,felhívtam,közöltem vele a tényállást,elpostáztam(saját költségen...)annyit nem írt,hogy köszönöm...
Ezek után Nekem bárki tölt a dominós kártyámra,lesz@rom...
És ettől függetlenül a gerincem megvan,bár néha túlságosan is jelentkezik...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Ateszpapa #98472 üzenetére
Hát Papi,van legalább 3 olyan dominós számom,amire ha valaki feltölt,inkább odaadnám a SIM-et,mert nekem nem kell,csak van.Anno akcióban/ajándékba kaptam,lehasználtam,senkinek nem kell,de még pár hónapig él.Na most valaki tölt rá,mikor már nem használom,akkor mi a fer játék? Nekem nem kell,nem tudom kihasználni.Max adjon egy levelezési címet,elküldöm postán a SIM-et,így is van plusz költségem,de nem annyi,mint visszatölteni az Ő kártyájára.
Az ötlet nem csak kitaláció,sajnos tavaly megjátszottam..Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz tsteve #97891 üzenetére
Hát(tudom,háttal nem kezdünk mondatot,ezért gyorsan megfordultam)nekem erről a Szerencsejáték Zrt Kenó játéka jut eszembe...Így kezdődik:"akár 1 milliárd forintot is nyerhet"...Ez így van,de csak akkor,ha 1000 forintos téten(200 az alap),és 10 számmal játszol.Ja,és persze kihúzták mind a 10 számodat... Még megy a reklám.Ha beperled a T-t,szerintem,ha lúd legyen kövér,pereld a Szerencsejátékot is...Hajrá...
-
punky10
addikt
válasz RoSSo3 #97680 üzenetére
Szerintem csak a szokásos weboldal(...nem...)működés...
A SAT tv megy,csak a csomagok új nevet kaptak.A Net esetén is,hiába 50 talán a legkissebb(vagy lehet,hogy a 100)pl nálam sem tudtak technikai okból 30-nál többet adni,így azt teszik be a csomagba.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz RoSSo3 #97677 üzenetére
Fussunk neki mégegyszer...
Hol nem érhető el a SAT TV?Szerkeztés : bocs,a honlapjuk szerint pl nálunk sem érhető el a szolgáltatás.Ezt most csak halkan,szinte suttogva írom,nehogy meghallja a kb 10 éve nálunk működő 3 Sat Tv beltéri egység valamelyike,mert ha ők is megtudják,hogy valójában ők nem is tudnak nálam működni,akkor kikalcsolnak,és sohasem tudom meg,mi lesz Rosalina-Marina-Esmeralda és José-Almaro-Estefan szerelmének a következménye...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Ez a moilnet-duplázás csak 1 előfizetés/ fő limittel van,vagy ahány előfizetés van a nevemen,mindhez jár?Mert a 15G-ás mobilnetemen nincs változás,de egy másik előfizetésemnél dupláztak.
-
punky10
addikt
válasz Soulfly842 #97218 üzenetére
Nem kellett még felhasználnom egyszer sem,remélem nem is kell soha.
De a törvény szerint nem lehet felvételt készíteni akkor,ha a másik fél nem tudja,illetve tudja,de nem egyezik bele,hogy felvétel történjék.Ebben az esetben viszont a túloldal tudja,hogy rögzítik a beszélgetést,hiszen Ő (is...)rögzíti,és mivel rögzít,így bele is egyezett a hangfelvételbe.Tehát tud róla,hogy felvétel készül,és elfogadta.Ennek inkább akkor lenne jelentősége,ha vitás ügy esetén közölnék velem,hogy nagyon sajnálják,de valami hiba folytán eltünt az a felvétel,amelyik esetleg igazolná a sérelmem jogosságát.Ekkor lehet velük közölni,hogy természetesen megértem,tévedni emberi dolog,még szerencse,hogy nekem megvan a másolat...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Ha érdekes a téma,és a túloldal közli,hogy felvétel készül,akkor néha én is bekapcsolom a rögzítőt.Kínai telefonom van,még csak észre sem veszik.Közölni meg nekem minek?Mivel a másik oldal mondta először,így tudomása van arról,hogy készül hangfelvétel.Legfeljebb azt nem tudják,hogy lesz egy példány nekem is...
-
punky10
addikt
válasz lugosi #96831 üzenetére
Nem,semmi nem történt az elmúlt 5 évben.Az a szerencsém,hogy a 2 Dominóból csak az egyiket választotta le,ami az anyósom telefonjában vanTöbb éve használja,tavaly nem volt probléma.A másik kellemetlenebbül érintett volna,az nem telefonba van...
-
-
punky10
addikt
Sziasztok! Volna egy kérdésem az itteni tudorokhoz.
Van egy mobilelőfizetésem, Mobil S, 4 giga nettel, még hűségidős. Most látom, hogy szinte olyan árban, mint az én 4 gigám, van 6 giga is. A kérdés:mindenféle kötbér nélkül válthatok az új mobilnetre?Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
A Telekomnál sajnos minden nem normális dolog normálisnak minősül.
Én a múlt hónapban rendeltem TV-t.Egy pénteken.Következő hét szerdáján 11 óra körül kaptam egy e-mailt,hogy futárszolgálatnak átadva,csomagszámot is küldtek.Rákeresve a GLS oldalon kiderült,hogy aznap délelőtt 9-kor sikertelen kézbesítés történt.Telefonálás,egyeztetés,másnap megjött a tv.
A GLS semmit nem jelzett előre(pedig megnéztem az oldalukon,kellett volna)a Telekom pedig egy kicsit késve küldött értesítést.Úgyhogy várj türelemmel,egyszer csak megjön az a tv...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz redbiro #96120 üzenetére
Nem védeni akarom a szolgáltatót,de előfizettél 1,azaz 1 korlátlan netre X összegért.Ha kapnál hozzá társkártyát,akkor X összeg +párszáz forintér 2 korlátlan előfizetésed lenne.
Nekünk nagyon jó lenne,de ott sem amatőrök ülnek(amatőrök csak ott vannak,ahol a weblapot készítik.)Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Jól látom,hogy most már Telekomos számla terhére is lehet vásárolni Play áruházból?
-
punky10
addikt
válasz Donki Hóte #95798 üzenetére
Ha wifi stickben van,az tud SMS-t fogadni.Legalábbis az Alcatel tudott,és a Huawei mifi is...
-
punky10
addikt
válasz Alvin_ti4200 #95147 üzenetére
Előzménytörlés vagy inkognitó-mód.
De miért?
Mert a Fluimucil feloldja a lerakódott...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Nemrég belefutottam egy Telekomos kérdőívbe.Volt időm,hát végiglapoztam,feleltem minden kérdésre.A legvégén egy kis rublikában pedig az állt,hogy szivesen vesznek minden javaslatot.Beleírtam az enyémet:
1-az IT-s szakembergárdát páros lábbal kirugni,bíróságtól végzést szerezni,hogy 500 méterre nem közelíthetnek semmiféle Telekomos objektumot.
2-felkeresni a közeli általános iskola igazgatóját,és felajánlani az iskola teljes felokosítását,kivetítőkkel,táblagépekkel,laptopokkal.
3-cserébe az iskola alsós számitástechnikai fakultációs csoportja szerkeszt a Telekomnak egy honlapot,és délutáni foglalkozás keretében felügyeli azt.
Mindenki jobban jár.A Telekom is,a iskola is, mi is...De úgy érzem,valami miatt nem vettek komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Utananéztem.Ha a státuszod "jóváhagyva"lett,akkor van esélyed,úgy tudom ilyen esetekben kj is adják.De ha csak "jóváhagyás alatt"-ig jutott,akkor nincs semmi.Webes rendeléskor ők ajánlanak egy terméket x áron.Te megrendeled,ezzel jelzed,hogy vevő lennél az eszközre.Ők jóváhagyják a rendelést,ez az a pont,amikor már jogilag lehet valamit kezdeni,ezt már fel lehet fohni szerződésnek.De amig nincs jóváhagyva,addig nem történik semmi.Mint ha boltban vásárolnál:nézed a cikkeket a polcon(jelen esetben webshop)meglátsz egy telefont,szólsz az eladónak,hogy ez téged érdekel(leadod a rendelést)eladó megnézi az árut(jóváhagyás alatt)majd rábólint(jóváhagyva).Lehet kardoskodi,hogy 60-ért volt kirakva,de (sajnos)nem jöt létre a szerződés.Mindenféle jogi csavarok vannak,mert a webes vásárlás kicsit különbözik a boltban történő vásárlástól.
-
punky10
addikt
válasz Lackooo84 #94177 üzenetére
Amig nem kaptak észbe,és jóváhagyták a rendelést,azoknak kiküldték,de miután gyanússá válhatott a megnövekedett rendelésszám,kapcsoltak,és elkezdődött az időhúzás.Majd gondolom megszületett a döntés,akiknek nem hagyták jóvá,azokat érvénytelenítették.
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #94166 üzenetére
Nem,valoszinűleg elárazták a telefont.
Mondjuk tényleg áron alul volt,ez pedig nem jellemző mostanában a Telekomra.Ez van,szerencsére semmi bajom a mostanival,csak felmerült a csere lehetősége,én pedig már majdnem beleéltem magam...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #94148 üzenetére
Annyit közöltek,hogy a 21. században,egy telekommunikációs cégnél több napig is eltarthat,mire megszámolják a megrendelő nevén lévő dominós előfizetéseket...Mert ha esetleg túllépne valaki a 10 SIM-en,akkor nagy irgum-burgum lenne.Én naív azt hittem,ezt pár billentyű leütésével megtudhatja egy erre jogosult személy,de úgy néz ki tévedtem.
Egyébként üdv,névrokon!
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Sziasztok.Mi a fenét jelent egy webshoppos telefon+domino rendelésénél az a status,hogy elbírálás alatt?Már két napja...
-
punky10
addikt
Én tegnap rendeltem egy kiegészítőt,azonnali átvétellel.Reggel a státuszom:visszahívásra vár.Mi van?Ki hívjon vissza,mit?
10-kor még semmi változás,így inkább én hívtam őket.Az ügyintéző azt monta,hogy ez egy hiba a rendszerben.Mondtam,hogy nem,szerintem a rendszerük maga a Hiba...De besétáltam a T-pontba,és elhoztam a megrendelt cikket.A státuszom azótais:visszahívásra vár...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
A T online felületét el lehet felejteni.Már régota használhatatlan.Legfeljebb arra jó,hogy az adott készüléket forgalmazza-e a cég...
-
punky10
addikt
válasz #04441088 #92120 üzenetére
Másfél hónapja hoztam ki egy S8-at kamatmentes részlete, nem kellett semmit sem befizetnem.A haverom most vett egy Note 8-at, és egy Samu A5-öt, tőle sem kértek semmit.Mindkettőnknek volt legalább 1 olyan előfizetése, ami több mint 1 éve probléma nélküli.
-
punky10
addikt
válasz Mr.Csizmás #88830 üzenetére
Köszi! Itt volt a szemem előtt, de hála a "remekül"működő oldaluknak, mostanában leszoktam az oldaluk böngészéséről...
-
punky10
addikt
válasz Mr.Csizmás #88828 üzenetére
Úgy néz ki nálam is a lotto lesz a megoldás.Viszont még nem csináltam ilyet.Röviden leírnád a menetét?
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #88719 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy amennyiben a VoLTE egy szabvány(és az...) és a szolgáltató támogatja,a telefonom támogatja, akkor miért csak a túlárazott celeb-telók használhatják a VoLTE-t...
-
punky10
addikt
Sajnos csak ott lehet.Én egy hetet vártam rá:5 napot, hogy meg tudjam rendelni, és két napot, hogy kihozzák...
Ja és az is csak úgy ment, hogy kikérem, és beléptetés nélkül, simán csak megadva az adataim, megrendeltem.Belépve a végén(de tényleg az utolsó ponton) mindig elküldött egy hibaüzenettel.
Ez is bizonyítja, hogy a Telekomnak mennyire fontos a régi regisztrált felhasználó...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz enginev3.0 #81022 üzenetére
Nem csak azt lehet, bár a webes felületen én sem tudtam mást előhozni.De üzletben simán megcsinálják bármelyik dijcsomaggal.Én pl csak egy Fun S csomaggal vagyok benne.Illetve kettővel...
-
punky10
addikt
válasz radio100jozs #80996 üzenetére
Szerintem én is ezt írtam...
Internet:3 pálcika,hívás(vissza 3/2G-re):1 pálcika...
A 4-s hálózat erősebb pár helyen,mint a 3G.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Dave1984 #80986 üzenetére
Olyan helyeken, ahol nem építettek ki 3G-s hálózatokat(Szolnok- és Békés-megyében több ilyen hely is van) out csak 2G és 4G van.Itt sok helyen nem sűrítették be 1800-as tornyokkal a rendszert, maradt a 900-as kiosztás.Itt,a "peremvidéken"több helyt előfordult, hogy az internet 4G-n három pálcika, híváskor pedig leugrott 1-re.
-
punky10
addikt
válasz Black_Raven #80201 üzenetére
"ilyen stílusban legközelebb a párodnak írj,"...ne ide...
És ha nem tetszik, akkor se válaszolj semmit,mert ".Mert ez nem az"Önnek mi a véleménye erről" topik.Köszönöm. ..."
Nem kell túlreagálni!Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Sziasztok!Van egy problémám, hátha itt tudjátok rá a megoldást.Van egy mobilinternet előfizetésem, amit egy mobil-routerrel használok.Nemsoká lejár a hűségidőm, de addig id szeretném felmondani a routeren lévő készülék-biztosítást.Az online-felületen nem találok semmit,üzlet bezár mire hazaérek,a 1430 pedig az új menüjével számomra kiismerhetetlen.Létezik az, hogy belépve a saját fiókomra, az online oldalon nem tudok lemondani egy biztosítást?
-
punky10
addikt
Nem tudom mi bajorok van az új webes felülettel.Igenis van fejlődés.Pl a "kis türelmet" animációs sokkal szebb lett.Meg a ...meg a...most hirtelen más nem jut eszembe...
De mivel legtöbbször úgyis ez a felíratot láttam a honlapon, így igenis látványos a fejlődés...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
Régebben volt olyan lehetőség a Telekomnál,hogy ki lehetett fizetni egyszerre több részletet is.Most nem láttok ilyen lehetőséget.Megszüntették, vagy csak még nem sikerült beintegrálni az új arculatba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest