Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Köszi, valóban az állt a háttérben. Ki is fizettük és elhoztunk egy 520-ast amíg még van, amire nem gondoltam akkor, hogy az új csomagba lépés, nullázza az előzőt, értem ezalatt azt, hogy így már nincs meg a arany tagság, pedig gondolkodtam egy arany Move M társkártyában.
Egyébként, hogy van ez a társkártya dolog? Külön előfizetés lenne a nevemre, vagy az eredeti előfizetés mellé kerülne fel? Ügyintézéshez szükséges az eredeti előfizető, vagy ha mondjuk az visszamondja az előfizetését, az akkor kihat a társkártyára is?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Temu
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest