Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokokka
őstag
Nálunk van olyan mint a vörös szolgáltatónál?
A Red Asszisztens gondoskodik a meghibásodott mobilod javításáról és kölcsönkészüléket is küld házhozszállítással. Ha bármilyen gond van, hívd bátran a 1270-et és hamarosan indul is hozzád a futár, aki a javított telefonodat is házhoz viszi!
-
andris811
tag
-
Teko001
őstag
A szövegértelmezéssel nincs gond, azon az oldalon teljesen egyértelmű. Én arra az oldalra gondolok, ahonnan oda lehet navigálni.
"Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának2 maximum 110%-ig terjedő értékben."
"2) A készülékek akciós kiskereskedelmi árai az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók."Mivel felette a díjszámítást is az aktuális árlista alapján számítják, és ezen az oldalon sehol nincs megemlítve (vagy legalábbis én nem találtam), hogy a legutolsó árlista alapján számolnák, így az lenne a logikus, hogy a vásárláskori értéket nézik. Valamint ez alapján a mondat alapján ha már nem forgalmazzák a készüléket, akkor nyilvánvalóan nincs is benne az épp aktuális árlistában, amiből megint arra lehet következtetni szerintem, hogy az az ár számít, ami alapján az összeget fizeti az illető. Viszont érdekes kérdés, ha a biztosításnál a legutolsót nézik, és mondjuk közben csökken abban a listában az értéke, akkor az előfizetési díj is vele csökken? Gondolom nem...
Ha már az árlistáról van szó: Ezek az árlisták jól sejtem, hogy nem találhatók meg archiválva a honlapon (szintén nem találtam)?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
-
batyesz
tag
Üdv!
Dominó kártyás készüléket tilthat a T?
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Céges előfizetésem van, mobilinternet nincs a csomagban. Ezért NetPlusz S rendelésén gondolkodom, ami így 1090 Ft/hó/200 MB. Ezt személy szerint rablásnak tartom.
Van olyan opció is, hogy meglévő mobilnet bővítése, jelentősen kedvezőbb áron. Ha először a fent említett csomagot igényelem, azt akár 1 hónap után bővíthetem is kedvezményesen? Gondolom ilyen kiskaput nem hagynak nyitva...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Elnézést hogy ennyire a kályhától kezdem, de szeretnék rávilágítani a ponthatár változásakor az új ponthatárra való átállásra. Korábban 340 pont volt az arany határ, 2014.02.01-től pedig 150. Ugyanakkor 2014.02.01-től a pontszámítás is megváltozott (nem véletlenül csökkent le ennyire a ponthatár). Hogy történik az átállás, mikor a ponthatár változik? Az átfutás bő fél év! Miért? Az utolsó 6 havi pontszám (nem meglepő módon) az utolsó 6 hónapban adott pontok összege. Minden hónap 10. napja tájt van a vizsgálat, és ekkor először is kiszámolja a múlt havi számla (Domino esetén elköltött egyenleg) alapján a rendszer az adható pontokat. Bár február 1-től van az új szabály, mivel februárban még a januári számlát elemezte a rendszer, arra még a januárban érvényes szabály érvényesült, így természetesen a ponthatár is 340 pont volt. Március 10-én viszont már a februári szabályok alapján kaptál pontot, így az a helyzet állt elő, hogy az utolsó 6 havi pontszámodból 1 hónapra már az új szabály szerinti pontszámot kaptad, 5-re meg még a régi volt. Ebből adódóan még nem a 150, de már nem is 340 pont volt a figyelembe vett ponthatár, hanem 308! Ez hogy jött ki? A régi és az új ponthatár különbözetének hatodával csökkent a ponthatár, vagy ha úgy tetszik, a régi és az új ponthatár súlyozott átlaga érvényesült, ahol a súlyt az adta, hogy a régi és az új határ hány hónappal képviseltette magát a 6 havi pontszámban. Szóval a logikát folytatva a május 10-i vizsgálatkor 245 pontod kellett legyen ahhoz, hogy a következő hónaptól arany szintre kerülj. Mivel 252 pontod van és állításod szerint lejárt számlád nem volt május 10-e tájt (a tárgyhavi ilyenkor még nyilván nem lehet lejárt, hiszen írtad is, hogy 19-e volt a határideje), ezért véleményem szerint megítélte neked a rendszer az arany szintet, de az csak következő hónap 1-étől lép életbe. Ha június 1-én nem vált aranyra az online felület, akkor vagy mégis volt elmaradásod, vagy hiba van, amit nyilván megreklamálhatsz. Amúgy meg az augusztusi vizsgálat lesz az első, ahol a 150 pontos határ fog érvényesülni, és annak hatása szeptember 1-től mutatkozik meg.
Teko001
"Az vicces, mert a honlapon aktuálisat írnak."
Erre gondolsz?
"Telefonját 15 napon belül megjavítjuk, vagy ha ez nem lehetséges, pontosan ugyanolyan, típusazonos1 telefonra cseréljük. Ha az adott telefon már nem kapható, akkor más típusú, az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában megtalálható telefont választhat, a sérült telefon legutolsó akciós kiskereskedelmi árának maximum 110%-ig terjedő értékben."
Mert akkor értelmezzük: ha az adott típus nem kapható, akkor az éppen aktuális kikser akciós árlistából választhatsz a már nem kapható készülék utolsó kisker akciós árának max 110%-áig.SzGee
Vedd meg a Domino Web-es Stick-et, utána váltsd át előfizetésre. Ilyenkor nem kell hűséget vállalnod és az átváltás is díjmentes (bár előleget még bekérhetnek, ha úgy ítélik meg), és akkor választhatsz a több 10 GB-os csomagokból is (kivéve a társkártyás konstrukciókat, legalábbis ha nincs másik, legalább arany szintű előfizetésed). Mikor már nem kell, megszünteted. Viszont ha nagyon vidékre mész, kérdezz rá a lefedettségre is!''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MaxxDamage
félisten
válasz lugosi #44579 üzenetére
mind1, lényegtelen, azért köszi, hogy jelezted !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44576 üzenetére
Itt látszik, ahova betetted a képet, hogy mi a neved, telszámod, szerződésszámod stb. Nem jól van kihúzva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz lugosi #44575 üzenetére
Mire gondolsz ? (hol ? ) - rendes dok. másolatot is elküldtem és a teljes .pdf fájlt is a részükre, hogy lássák miről is beszélek (T-nek)
Küldtem levelet / bejelentést is a "Social Media <mtkapcsolat@telekom.hu>" -ra és ezt írták..."Panaszbejelentését a 1234xxx... iktatási számon rögzítettem, és megsürgettem illetékes munkatársaimnál.
Kollégáim mindent megtesznek annak érdekében, hogy ügyét minél hamarabb rendezzék és visszajelzést küldjenek. Megértését és türelmét ezúton is köszönöm. A továbbiakban, amennyiben kérése merülne fel, akkor a fent jelzett iktatószám alapján, a 1430-as Telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet."
Kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége... ha hibáznak ismerjék el és vállalják a következményeket...
Számtech területén mindennek nyoma van és ha kivették a rendszerből a dokumentumok, nyomon lehet követni és megtudni mit miért csináltak... rossz szaga van a dolognak !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44574 üzenetére
Neved / tel.számod látszik.
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy érdekes dolog... most beszéltem a Video Call Centerrel és nincs a rendszerbe ez sehol... (hanem a teljes összeg van csak) és a dokumentum se található meg a személyes ügyfélszolgálat / dokumentumok résznél ! (peddig onnan töltöttem le! (2014.05.05. 16:46 -kor...) - és a gépemen is megvan még a .pdf fájl...) ilyenkor mit tehetek ? /Telekom rendszerébe nincs nyoma ennek a dokumentumnak, kivették vagy nemtom !?/ ezek a T-sek.. pff.
csatolom a dokumentumot !
L
[ Módosította: Speed® ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz #41133696 #44567 üzenetére
Köszi, de tök "láma" vagyok hozzá...
L
-
St3ven
addikt
válasz MaxxDamage #44565 üzenetére
Root Call Blocker. Erre elég a próbaverzió is.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
egy éve még z-m volt, illetve azóta is sok volt nálam frissítésre...stb, de bárhogy töröm a fejem, nem ugrik be pontosan, talán itt nézelődj; hívásbeállítások -> hívásletiltás
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
MaxxDamage
félisten
pontosabb konkrétumot tudnál mondani, mert számomra ismeretlen ez... ?
/xPeria Z esetén mit tehetek pl. ?/L
-
legenda
válasz MaxxDamage #44563 üzenetére
a legtöbb telefon szoftveresen tudja ezt, illetve sok ilyen alkalmazás is letölthető az áruházakból, díjmentesen is.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Azt nem lehet kérni / beáll. hogy az az ember és szám amire "ismeretlen szám" van írva... ne is tudjon hívni ?
(magyarul aki nem küldi el a számát az ne is tudjon hívni !? - ez lenne jó ha választható lenne akár... még fizetnék is érte)L
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok! Kicsöngés alatt hallható zene választása mennyibe kerül, illetve a saját hangposta üzenet beállítása szintén mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
soultrapp
senior tag
hello!
nem tudjátok,hogy viberen mièrt nem tudok telefonálni mobilnettel??engem hallanak,de èn nem hallok semmit.
feltöltőkártyás vagyok. -
club1
veterán
válasz lugosi #44554 üzenetére
Ha bizonyítható a csalás, akkor igen. Csakhogy az eladó az eladás pillanatában nem tudhatta, hogy az egy hónappal későbbi törlesztőt már nem tudja fizetni. .. Persze ha az adás-vételibe beírja azt amivel meg tudják fogni és hivatalból üldöződendővé válik az ügylet, még akkor sem biztos, hogy 3 hónap múlva nem zárják le a nyomozást ismeretlen elkövetővel.
-
csacsi67
addikt
válasz lugosi #44554 üzenetére
A magyar jog ismer egy olyat ,hogy önhiba .Ilyenkor sajna nem csalás .Hidd el akik ilyenbe utaznak tudják mit kell mondani,hogy polgári peres ügy legyen belöle.
Itt egyedül a szolgáltató élhetne a feljelentéssel mivel részletre vett telefon nem adható el.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz #40993792 #44556 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, szuperek vagytok! Amúgy annyit éppen most tudtam meg a T-Mobil-nál hogy amennyiben a számlán szerepel az a mondat, hogy "induló részlet brutto 0.00 FT", akkor az TUTI részletre lett vásárólva! Ez mndenkinek tanulság lehet! Mégegyszer köszi mindenkinek!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
club1
veterán
válasz majestic #44547 üzenetére
Rendőrség nagy valószínűséggel nem foglalkozik vele, mivel nem büntetőjogi kategória. Marad a magánjog. Alsó hangon 2 év, plusz kezdetben te fizetsz mindent, ha pedig nyersz (csak 80-90%), csak részben jön vissza a perköltség (az ügyvédek hivatalos és nem hivatalos munkadíjának különbözősége miatt). Akik ebből élnek, jól tudják ezt.
-
dptrsk
Topikgazda
Azt az eshetőséget ne felejtsd ki, hogy ha részletre is vette, előtörleszteni lehet, tehát a vásárlás után bármikor kifizetheti az egész telefon árát, s nem jön neki havi részlet, ha ilyet csinál arról kap bizonylatot, hogy befizetett x db részletet. (ettől függetlenül a készülék tiltható, ha nem fizeti a telefonszámláit)
-
legenda
egyrészt nem biztos, hogy saját (névre) vásárlás, másrészt ha most kell neki a pénzt, akkor talán nem is érdekli, hogy mi lesz belőle a későbbiekben, a végén, jövőre, vagy még később...
igaz, az sem teljesen kizárt, hogy végig fizetni fogja a részleteket és a számlát rendesen, és csak azért nem vallotta be a részlefizetéses konstrukciót, mert úgy sokkal nehezebb eladni.
a lényeg, hogy számodra duplán hibalehetőség így, és erősen meggondolandó a vásárlás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raziel01
veterán
válasz szabogabor10 #44548 üzenetére
Vodafone-nál van így.
-
veterán
-
majestic
őstag
válasz dptrsk #44542 üzenetére
Magyarul BIZTOS RÉSZLETRE lett vásárólva. Csak akkor azt nem értem, hogy ki az a hülye, aki megadja az összes adatát és utánna átb@sz valakit. Ez egyenlő a rendőrségi üggyel, bírósággal és ha évekig el is tart, akkor is tuti veszik, ergó fizetnie kell...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
raziel01
veterán
válasz lugosi #44543 üzenetére
Az kavart be, hogy olvasom a Telekom facebook oldalát is, meg néha a Vodafone-ét is.
Az említett dolog kb 4-5 hónapja volt. Valaki kérdezte a falukon, hogy miért tiltott a tethering. Azt válaszolták, hogy sajnos ez így van, nem tudnak mit tenni.
De a többiek kijavítottak itt a fórumon. -
-
legenda
válasz majestic #44537 üzenetére
az ügyfélszolgálaton nem adhatnak ki konstrukciós infót sem illetéktelennek, de egyértelműen kellett volna, hogy lássa azt, vagy látta is, csak nem akart foglalkozni vele, de sajnos az sem teljesen kizárt, hogy vakon volt az illetékes...
a kezdőrészlet 0 ft is lehet - ahogy szerepel is a számlán -, de ha már részletfizetési melléklet van, akkor az nem véletlen, kérni kell azt is, azon szerepel a lényeg!
egyben kifizetve, nem lenne részletfizetési melléklet, és az nem lenne figyelmeztetésül feltüntetve a számla első oldalán.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz dptrsk #44538 üzenetére
Na pont erre mondta azt a csaj, hogy ezért van teljesen kifizetve a telefon... Hiszen ha nincs kezdő részlet, akkor ki lett fizetve az egész telefon... Na akkor mi az igazság, úraim????
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Erre mondta a T-Mobilos csaj, hogy az minden számlán ottvan.... de az is lehet, hogy teljesen hülye volt, nem értette a dolgát, fogalmam sincs...
Nem akarom elhinni, hogy ilyen alap dolgot nem lehet kideríteni, nem arra vagyok kíványcsi, hogy mennyi van a svájci bankszámláján....
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz majestic #44535 üzenetére
részletre lett vásárolva, ott a; a számla részletfizetési melléklettel érvényes. mondat a sorok között.
amennyiben csak ezt mutatta, és a többi oldalt nem, úgy mutassa meg azokat is, illetve ha ráfogta, hogy egyben kifizetve, akkor mutassa meg azt a számlát is, ami szerint utólag (egyben) kifizette a részleteket.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Nem konkrétan neked szól hanem a többi embernek aki használt telefont akar venni:
Letiltás elleni garancia meg semmit nem ér.
Gondoljunk bele logikusan.
Ha letiltják a telefont akkor nem fizette/nem tudta fizetni a részleteket.
Most belegondolva akkor az ilyen embernek honnan lenne mondjuk 100.000 Ft-ja visszavásárolni?
Bíróságon amúgy semmit nem ér az ilyen papír.Itt van egy jó komment:
"Mindig a fillérb*szók b*sznak rá. Hol előbb, hol utóbb.
Mindig azok akik a 100.000.Ft -os telefonnál kicsinyeskednek azon, hogy nem boltban veszik meg, hanem majd "okosban" meg "neten" meg "webshopon sokkal olcsóbb", mondjuk 96-97.000.Ft -ért.
Nyernek 3.000.Ft -ot, sokkal több telefonálgatás, variálás, no meg a fent olvasható kockázat árán."Én azt javaslom, hogy vegyél inkább részletre vagy inkább várj vele. Nem érdemes kockáztatni.
-
legenda
válasz majestic #44527 üzenetére
szia,
hiába lett egyben kifizetve, ha hűséges előfizetéshez tartozik, akkor a kapcsolódó hűség intervalluma alatt abban az esetben is tiltható, ha csak a számlával marad el az előfizető.
akkor nem tiltható, ha domino konstrukcióban, vagy listaáron lett vásárolva - ezek pedig kiderülnek a számla alapján.
amennyiben részletre történik a vásárlás, úgy ha le is hagyja "véletlenül" a részleteket tartalmazó mellékletet, a számlán szerepel a sorok között, hogy; a számla részletfizetési melléklettel érvényes.
takard ki a személyes adatokat, és úgy tedd fel vagy küldd át privátban a számlát, hátha többet is tudunk segíteni.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Srácok!
Nagy segítség kellene, vagy itt vagy privátban! Vennék egy Sony Xperia Z2-es telcsit. Az eladó azt állítja, hogy teljes összegben ki van fizetve a telefon (ebben az esetben ügyebár nem lehet azt akkor sem letíltani, ha az ügyfél esetleg nem fizeti a számláit), számlát is elküldte, Bementem a T-Mobilhoz és azt mondták, hogy ez alapján nem derül ki, hogy tényleg részletre lett-e véve a telefon vagy sem. További infóval pedig kizárólag a tulajdonosnak tudnaknak szolgálni. Megvan az IMEI szám, a név, stb. minden csak azt nem tudom kideríteni, hogy ki lett-e fizetve a telefon vagy részletre lett kihozva.... Hogy a búbánatban deríthetném mégis ki???? (gyors válasz kellene)
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz kokokka #44518 üzenetére
Az, hogy valami tiltott nem jelenti azt, hogy nem tudod használni.
Erre pont nem működik nekik a rendszer de ASZF-ben benne, hogy nem lehet más eszközre megosztani.
lugosi: mifi router-rel igen. De simán hangalapú csomaghoz igénybe vehető netnél tiltott.
Szerk.: Lehet keverem a Vodafone-nal. De valamelyiknél tiltott az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz raziel01 #44517 üzenetére
Minden eszközöm (mobilok és tablet) tudják ezt a funkciót, még a hálózatfüggők is. Ha tiltott lenne akkor alapból nem is lehetne használni ezeken a gépeken! Arról nem is beszélve, hogy egy hónapja pont a T-Mobile javasolta ezt nekem egy tablettel kapcsolatban lévén, hogy az nem tudja az OTG-t. Azt írták, hogy a telefonomon érvényben lévő mobilnetet osszam meg és így használhatom a TAB-ot WiFi-n. Ezek után nem mondja nekem senki, hogy tiltott, ez egy nagy butaság! De minél többet beszélünk itt rőla, annál előbb eszükbe jut, hogy ebből is lehetne kisajtolni némi bevételt! Úgyhogy elég legyen!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz szabogabor10 #44515 üzenetére
Érdekes. Be is k@phatják. No, de a mi esetünkben szerencse, hogy itthon még nincsenek így elkanászodva a szolgáltatók.
Egyébként a kérdezőnek mondanám,hogy nekem van valahol ilyen domino web sim-em, feltöltős netes akármi, csak nincs hozzá modemem. ha kell, akkor megkeresem és kölcsönadom. Mondjuk a konstrukciója elég fos.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
legenda
válasz djculture #44508 üzenetére
a maga kockázataival...
SzGee; tényleg az a legegyszerűbb, ha van valamilyen t-s sim kártyád - domino és havidíjas is jó - egy/a telefonban, és arra kérsz adatcsomagot, arról nem is beszélve, ha esetleg olyan előfizetésed lenne, amiben alapban van valamennyi adatkeret, mert akkor még sokkal olcsóbb is lenne azonos adatmennyiség, bővítés formájában.
a telefonok jellemzően wifi és kábel útján is képesek nyomni a netet a notinak, így a kapcsolat sem bonyolult.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 313313 #44455 üzenetére
Igazából - persze én is elismerem, hogy ez így van -, de kicsit meglepő. A T-Mobile-nak van két hatalmas előnye, a másik kettővel szemben, mégpedig az, hogy vezetékes hoppás csomagról havi 200 percet ingyen lehet lebeszélni. Nálam például önmagában ez döntő tényező, hogy a másik kettőre véletlenül se váltsak át. Pedig a kékeknél volt LG F6 telefon Karácsonykor, T-nél meg nem...
Aztán itt van az is, hogy remek mindent magába foglaló platformot nyújtanak, áram, vezetékes telefon, Internet, Sat TV, Mobilnet, kedvezmény program, részletre is vásárolható extra kedvezményes (az N7 például 48 k volt 75+k helyett) eszközök (nekünk három is van párhuzamosan).
Szóval a másik kettő nekem olyan, mint amik csak arra jók, hogy valamelyest az árak ne szálljanak el, de hogy miért éri meg másoknak nem váltani róla, azt azok tudják, akik benne vannak...
Igazából ilyen céges flotta kedvezménnyel nyomulhatnak, meg tudom is én... annyira nem érdekel, nálam marad a T ameddig csak lehet Netnél most csábító lenne az Invitel 50 megás elérhető csomagja is, de azt is csak úgy érné meg ha több szolgáltatást is rendelnék mellé... szóval marad a VDSL2, egyelőre elég az is.
-
V.Stryker
nagyúr
Most viccelsz... mi tiltott? Hogy a telefonom hot spot-nak használom és megosztom a notimmal vagy a tabletemmel a netet? egy fenét. Ilyet én még nem is hallottam,hogy tiltott lenne. Én pont ezért nem fizettem 30k-val többet a 3G-s ipad-ért, mert iPhone-ról egy pillanat átadni neki a netet és úgy megy, mint az álom.
-
-
SzGee
aktív tag
válasz V.Stryker #44507 üzenetére
ha jól tudom az "tiltott" nem?
valami olyasmire lenne szükségem, hogy 5000 Ft/hó és nem kell figyelni az adatmennyiségre, mert csak lassítanak
de ahogy elnézem ilyen csak előfizetéses konstrukcióban van, én pedig nem akarok előfizetést, mert 2 hónapra nem éri megdjculture
tényleg szinte a semmi közepére mennék, vidéki csendes falu, nem hiszem hogy valamelyik mammernek lenne wifije...
bár ki tudja[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
SzGee
aktív tag
sziasztok, kb 2-3 hónapra lenne szükségem netre, notebookhoz, előfizetést emiatt nem szeretnék vállalni
jól látom, hogy csak a domino web van a t-nél?
picit erősnek vélem a 10 GB/10 000 Ft-os kombót, ráadásul ha jól látom túlforgalmazni sem lehetvan esetleg valami más lehetőség? vagy a másik két szolgáltatónál?
tehát amire szükségem lenne:
net kb 2 hónapra, minél olcsóbban, a sebesség annyira nem lényeges, nem videókat akarok nézni csak böngészéshez kell, de nem telefonon, hanem laptoponköszi előre is a hozzászólásokat
If you leave me, can I come, too?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest