Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aicon
senior tag
A VoIP topikban a Surfeasy, VPN-t szoktuk ajánlani a tiltásra.
De nyilvános hotspotoknál is erősen ajánlott, biztonsági szempontból, voip tiltástól függetlenül.Működik! És ingyenes.
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
-
slashing
senior tag
A NetPlusz S + BlackBerry Instant E-mail -hez mindenképpen kell valami előfizetés/tarifa csomag( vagy hogy a fenébe kell ezt meghatározni) vagy össze lehet ezt hozni Domino alá is?
Nem telefonálok sokat, sőőt, szóval nekem a domino tökéletes.... de kéne az internet elérés de a napi 200huf/10mega vagy 900huf/150mega nagyon nem tetszik mint alternatíva
-
glaci
őstag
Mi ez a progi? Meg tudnád mondani a nevét? Köszi előre is!
(#42693) RedCactus:
Ez engem is érdekelne! Már sokat agyaltam rajta. Szerintem úgy lenne logikus, hogy az nem számít bele! (De hát a logika sajnos nem minden! Nem is mertem még megrendelni. Sőt még az ingyenes csatornát sem mertem kipróbálni, pont az adatkeret miatt, mert kinézem belőlük, hogy simán ráterhelik a forgalmat!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
RedCactus
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy a Mobil TV előfizetésekor felszámolják az adatforgalmat is vagy azt korlátlanul lehet használni. Nem írnak erről semmit az oldalon...
-
peugeotmate
őstag
Az miért van, hogy a 1430-as számot felhívva azt az infót kapom egyszer, hogy a Like díjcsomag meghosszabbításához külföldi tartózkodás esetén elég elküldeni a diákigazolvány másolatát/róla fényképet. De amikor ezt az ugyfelszolgalat@t-mobile.hu címre elküldöm, azt a választ kapom, hogy kizárólag személyesen, kirendeltségük valamelyikén tehetem meg ezt... Mást lát, aki szóban és mást aki írásban válaszol? A pláne az, hogy ma ismét felhívtam a 1430-at, amikor is egy harmadik választ kaptam, mégpedig azt, hogy a Like-ot csak személyesen hosszabbíthatom meg, azonban Like S-re upgradelhetek a neten keresztül is, pusztán a diákszám megadásával. (Persze magasabb havidíjért, magasabb percdíjért, a 3 kedvezményezett szám drasztikusan csökkentett limitideje mellett.)
Szóval, ennek tényleg működnie kéne, hogy emailben elküldjük a fotót/képet az érvényes felsőoktatásos diákigazolványról, hogy meghosszabbíthassuk a Like díjcsomagot? (Félek, hogy ha harmadszorra is felhívom őket, akkor egy negyedik opció is képbe jön...)[ Szerkesztve ]
meg
-
Vangelis
félisten
Lehet volt már de ezt kaptam:
Megkeresését köszönjük.
Az áremelésről, és az ÁSZF változásokról szóló tájékoztatót a változásokat megelőzően kiküldjük ügyfeleink részére, illetőleg a változások megtalálhatóak az Internetes oldalunkon is.
Abban az esetben, ha nem ért egyet a változással, jelezheti a díjcsomag módosítási igényét, amennyiben a díjcsomagra is vállat korábban hűségnyilatkozatot. Ebben az esetben a díjcsomagra érvényes hűségnyilatkozat megszegése nélkül tud díjcsomagot változtatni egy, a korábbi díjnak megfelelő díjcsomagra. Amennyiben jelenleg sem terheli a hívószámát díjcsomag hűség, abban az esetben havonta egy alkalommal van lehetősége díjcsomagot változtatni, melyet az Online felületünkön díjmentesen megtehet.
Mindemellett a hívószám megszüntetését a hűségnyilatkozat ideje alatt kizárólag a kötbér megfizetése mellett teheti meg, függetlenül a havidíjak, és a percdíjak változásától. Ettől a kötbérfizetési kötelezettségtől az hűségnyilatkozat ideje alatti megszüntetés esetében eltekinteni nincs lehetőségünk.
Megértését köszönjük!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
polonic
félisten
-
1430
senior tag
válasz polonic #42650 üzenetére
Üzletvezetői engedéllyel válthatsz Fun-ra (még arany szint sem kell hozzá az otthoni szolgáltatásnál), és valóban SIM cserével fog járni (technikai okokból).
tomy86
A díjcsomagoknál azért megy "rendesen" a törthavi számlázás, mert azok másnaptól számlázódnak. Mikor 2009-ben bejöttek a RelaxNet adatcsomagok, akkor ezeknél átáltak az aznaptól való számlázásra, mert így legalább egy napi díjat ki lehetet számlázni, ha még aznap kikapcsolásra kerül az adatcsomag, miközben akár a teljes keret felhasználható volt (akkor még aktiválási díj sem volt).porse
A NetPluszokon kívül most elsejétől minden adatcsomag le lett zárva, így N&R opció már nem aktiválható.n@p@lm
Dominonál nincs VoIP korlátozás.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
n@p@lm
őstag
Domino NetPlusz M-ben (nem a bővítős verzióban, a simában) van voip tiltás?
-
porse
őstag
Lehet még aktiválni a net&roll t? Nem leltem már ra honlapon, bar nem feszultem ra... Mozaik xs hez,
én se ezrem ezt a garantált 2mbit/s-es sávot hát meg 60. Illetve ha igen, most aktiváltam elsején a netplusL t, jol sejtem h csak következő hónapban lenne díjmentes?... szerintem.
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42673 üzenetére
Ha nem volt készüléked véve 2 éven belül hűséggel akkor mindenképp hiba. Szerintem egy reklamációt megér.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz lugosi #42670 üzenetére
Azert hetfon megy a reklamacio szoban ill. Irasban is. Az asszony is igy valtott, neki 6490... nem ertem azt az uzletpolitikat hogy egy uj beesik az utcarol, adnak neki 6490ert nextses simet a szaraz valagara, en meg 15 ev utan platinaszintukent fizessek 36ezerrel tobbet a 2 ev alatt? Szerintem ez valami hiba lesz...
Most neztem a szerzodeskieget, van rajta 3000 havidijkiegeszites, meg hogy 6300 ft alattira nem valthatok.[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42664 üzenetére
Nem tudom hogy valahol le van-e írva. Nekem szóban mondták mikor váltottam. Hogy várjak még vele pár napot, mert akkor lemegy a készülékhűség és akkor választható a 6490-es és olyanom is lett.
-
tomy86
addikt
válasz pepe091 #42663 üzenetére
Egyébként ez annyiban is sántít, hogy pl. amikor IPTV díjcsomagot vagy vezetékes telefon csomagot váltottam (szintén magenta), akkor soha nem volt átfedés. Visszakerestem és IPTV-nél így nézett ki a számla: extra: 13/31, családi: 18/31. 18+13=31. Ugyanígy nem volt átfedés a Mediamániáról Mozaikra váltásnál sem.
Csak most nem volt ez megoldható??[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Pontosan. Nem is LTE képes a telefonom.
(#42663) pepe091: bár ezzel sem értek egyet. Két tök egyforma árazású szolgáltatásról van szó. Ezek szerint 3.-án két szolgáltatást használtam párhuzamosan. Értem, hogy nem fogják órára lebontani, de akkor vagy az egyiket számlázzák az adott napra vagy a másikat. Nem azonos árnál, még azt is inkább elfogadnám, ha a váltás napjára a drágább díjcsomagot számláznák, mint hogy mind a kettőt kifizettetik.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
-
tomy86
addikt
Megnéztem a számlám. Nem kellett volna. Megtudtam, hogy a március 32 napos volt. Korábban volt egy Net&Roll 1GB limitbővítőm, amit a T átváltott 1GB LTE opcióra. Számla szerint az elsőt használtam három napig (3/31 napot számláztak), az utóbbit 29 napig (29/31). Ok, hogy csak 32 Ft plusz, de költsék arra, amire gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dptrsk #42627 üzenetére
Igazából nem azt vállaltad, hogy a hűség végéig 3200 Ft havidíjat fizetsz, hanem hogy a hűség végéig nem mész le egy bizonyos havidíj szint alá (a konkrét összeget megtalálod a megállapodásban).
Varszegig
Április 1-től ha tarifahűséggel veszel készüléket, akkor csak két éves konstrukció van, de ha nem válalsz tarifahűséget vagy nem veszel készüléket, akkor van egy éves lehetőség is.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Varszegig
veterán
Az komoly, hogy már a move csomagok is csak 2 év hűséggel választhatóak? Mert a honlapon ez áll. Igaz a díjszabás szerint meg nem.
-
Lmh
őstag
válasz pepe091 #42647 üzenetére
úú, akkor jó, megnyugtattál, köszi
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
-
polonic
félisten
Vajon a mozaik xs-t le tudom valtani fun aranytarskartyara? Ezt a csomagot arany szintu otthoni elofizetes melle is lehet igenyelni, igaz? Ezna feltetel megvan nekem.
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42648 üzenetére
Ha még ahhoz a csomaghoz, amiről váltottál, anno vettél készüléket, és annak a hűsége nem telt le, és ez alatt váltottál, akkor a 7990-es ár a next s.
-
szili.tamas1
senior tag
Valami hozzaertotol kernek segitseget/magyarazatot. Valtottam next s csomagra, 2 ev huseggel, keszulekvaltas nelkul. Jol ertelmeztem-e, hogy ennek 6490 ftnak kene lenni havonta? Keszulekkel meg 7990? Most neztem a szamlat, f@szán kiszamlaztak a 7990et. Jo ez igy, vagy mehetek verni az asztalt?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Felnéztem a T-mobile honlapjára és meglepődve tapasztaltam, hogy a Like díjcsomagom már nem is létezik és baromira másmilyen és sokkal a drágább a hozzá legközelebb álló díjcsomag is. Ez mióta van így, mi lesz az én előfizummal? Át fognak rakni másik csomagba? Ebben a hónapban még az original Like számlát kaptam de hogyan tovább?
Előre is köszi!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
polonic
félisten
Miert van az, hogy a szamla egyszer mar 4-en kesz van, maskor meg 5-en csak.
Automata rendszer van, nem? Nem ugyanugy mukodik minden egyes alkalommal es emiatt ugyanakkor kene elkeszulni a szamlanak? -
törölt tag
válasz pepe091 #42640 üzenetére
Nem tudom annak idején Vangelis hogy tudott kicsikarni belőlük havidíjkedvezményt....
Nekem is adtak a 2 db FUN kártyámra anno 500-500 Ft kedvezmény 1 évig (Szeptemberben jár le) amikor emelték a perc/ sms és havi díjat,Én csak annyit mondtam nekik hogy akkor viszlát ha nem ad kedvezményt de állítólag most ilyen nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez vicces volt... Beszéltem egy ügyintézővel a 1430-on az áremelések miatt, kérdeztem, hogy mégis hogyan lehetne ezt kompenzálni, vagy hogy jobban jöjjek ki. (Jelenleg Like 300 csomagom van.) Erre elkezdi ajánlgatni nekem a Next S csomagot, hogy az hú de jó, mert korlátlan, és csak 7k. Mondom az ügyintézőnek, hogy ha szerinte itt problémázok 2-3k-s csomagok környékén, akkor mi a francért váltanék egy 7k-sra... Kérdeztem, hogy bármiféle kedvezményt, lehet-e kapni emiatt vagy akármi, azt mondta nem.
Lehet leváltok Move XS-re, aztán jónapot'. A 100 óra 0 perces hívást sem használom ki, ráadásul 90%-ban egy másik Like díjcsomagban lévő számot hívok, aki engem szintén ingyen hív, így nem lenne gond. A difi a 300 vs 30MB adatforgalom lenne, viszont úgyis van egy Net Plusz L bővítésem. Így legalább ha az elfogyna akkor Net Plusz XL-lel kb ugyanott lennék mint most a like-kal csak 3GB adatforgalommal.
Nem tudom annak idején Vangelis hogy tudott kicsikarni belőlük havidíjkedvezményt.... -
timea1991
tag
Május 1től indul az aldi mobile de nem a telekommal hanem a vodával
-
atirag
őstag
válasz 313313 #42633 üzenetére
Van néha előnye is a dolognak mert mikor vettem a telefonom a 11K-s csomagra kötöttem hűséget és azzal a kedvezménnyel kaptam. Közben kijött a next s ami azt tudta csak fél árban. De az emelés miatt váltahattam lefele. Emiat spórolok havonta 6ezret per előfizetés.
Persze ez senkit sem boldogít. És értem amit mondanak az elöttem szólók. -
313313
addikt
Jót derülök itt 1-2 emberen, engem is érint az emelés... Na de ne felejtsük el, hogy a többi szolgáltató se kutya, múlt év vége-felé a másik 2 szolgáltató játszott el hasonló dolgokat díjcsomag bevezetéssel együtt... Akkor persze jó volt a Témobil...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Ati007
őstag
én csak 1 évre írtam alá de ez már a második emelés
-
szili.tamas1
senior tag
Azert erdekes modon a tobbi szolgaltatonal megoldhato a "havidijgarancia" a huseg vegeig, csak a mobilszolgaltatok verik a flasztert idonkent...
Next s helyett a vodafone red akkor joval elonyosebb konstrukcio, meg szerencse hogy csak a szolgaltatonak engedi a szerzodesszegest a jogszabaly, nekem nem...[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz dptrsk #42627 üzenetére
Igen, ez kicsit olyan szitu, mintha vennél egy autót mondjuk 4M-ért, majd amikor át akarják adni, azt mondanák, sajnos megemelkedtek az árak, ezért vagy többet fizetsz, vagy csak 3 kereke lesz 4Mért az autónak És ők betartották a szerződést, mert nem kérnek tőled többet, az meg hol van leírva a szerződésben, hogy 4 kereke van az autónak?
-
dptrsk
Topikgazda
Valahol egyet tudok érteni az álláspontoddal, DE én egy Mozaik XS csomaghűséggel azt vállaltam, hogy fizetem a 3200Ft havidíjat 2 évig, a szolgáltató pedig azt vállalta, hogy 3200 forintért biztosítja nekem a csomagot.
Tehát mikor én felelősen betervezek 3200 ft/hó díjat 2 évre ne módosíthassa akármikor. A hívási szokásaim nem engedik, hogy Move XSbe váltsak mert drágábban jönnék ki, tehát számomra ez nem megoldás...
Viszont többet se szeretnék fizetni, mivel nem ebben egyeztünk meg szerződés kötéskor.
Azt is mondhatnám, hogy abban egyeztünk meg, hogy 91 percet hálón belül és 200Mb-t használhatok 3200 forintért.Ha árat akar emelni, emeljen, DE szerződést szeg szerintem, tehát el kéne engedje azon ügyfeleket akiket ez hátrányosan érint és eljönnének!
"ezzel az erővel akkor sosem emelhetnének, ha valaki mindig ír alá hűséget folyamatosan."
Emelhet árat, de nem visszamenőleg, ha azt mondaná, hogy aki Mozaik XSre vált június 1 után az nem 3200ért kapja hanem 3390ért ezt megérteném.
Érdekes vezetékes üzletágon megcsinálták, hogy akinek internetre hűsége volt 4690Ft maradt a havidíja amig le nem jár a hűség, aki újat köt annak már az új 4790es ár érvényes(NetMánia M).Én emiatt nem tartom elfogadhatónak, hogy csak úgy árat emel...
-
StLui
veterán
Ausztriai árak, bármelyik magyar "szolgáltató" topicjába bedobható lenne, a végén egy telefonvásárlós hűségídős összehasonlítás is van.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ati007
őstag
De mondjuk én akkor sem az alacsonyabb díjcsomagra vállaltam hűséget hanem az adott díjcsomagra az adott áron. Persze megtehetik és meg is teszik de biztos vagyok benne később még visszájára is fordulhat a bizalomvesztés.
Azért kíváncsi volnék ezt a németeknél , osztrákoknál meg mernék e lépni.
(van tapasztalatom más szolgáltatóval magyarországon ahol időközben emeltek de volt lehetőség a szerződés felbontására). -
legenda
válasz Blackmirror #42623 üzenetére
díjcsomag függvénye is, de jellemzően igaz, hogy az olcsóbb díjcsomagban drágább a percdíj...stb, viszont a jogszabály nem ezt veszi figyelembe adott esetben, hanem az alap havidíj összegét.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blackmirror
őstag
Bocs, hogy beleszólok,de csak kérdésem lenne ehhez kapcsolódóan:"engedik alacsonyabb díjcsomagba lépni"
Az rendben van, hogy engedik alacsonyabb díjcsomagban lépni csak az a baj hogy az a díjcsomag pedig úgy "drágább" hogy több a percdíj vagy kevesebb a net.Ez így van, igaz?
Ezért nem találom ezt túl korrekt megoldásnak.iPhone X@R, iPad Pro
-
legenda
válasz Vangelis #42620 üzenetére
azt csinálnak, amit a jogszabály megenged számukra, vagy amit képesek lenyomni az előfizetők torkán.
ahol papíron is problémás a dolog, ott engedik is alacsonyabb díjcsomagba az előfizetőket, de csak azokat.
én sem örülök például a korábban leírt net&roll 1gb lte emelésnek, hogy terelnek az újabb és drágább módozat felé, ha már a marketinget nem ettem meg, miszerint a drágább gyorsabb is, de én tudatos is lehetek, hogy a mobiltelefonon nem használom ki a 60-as lte sebességet, maga gyorsabbság ténye meg nem izgat, csak azért feleslegesnek tartom többet fizetni, viszont semmi sem tiltja, hogy eszközöljék adott módosítást az árazás tekintetében.HofiZoli; igen, komolyan gondolom, hiszen továbbra sem a tarifára írt alá hűséget, hanem csak az előfizetésre! ezzel az erővel akkor sosem emelhetnének, ha valaki mindig ír alá hűséget folyamatosan.
aki a díjcsomagra írt alá hűséget, annak biztosítják is, hogy ne kelljen többet fizetnie, engedik alacsonyabb díjcsomagba lépni.
nem a t-nél dolgozom, szabadúszó vagyok, sok mindennel foglalkozom, de a t-nek csak és kizárólag előfizetője vagyok.
amennyiben követnéd a témát, úgy olvashattad volna, hogy vezetékes téren pont leléptem a t-től, mert problémák voltak az ügyintézésükkel.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HofiZoli
senior tag
Ezek szerint tényleg komolyan gondolod azt, hogy hűségidő alatt árat emelni teljesen rendben van?? Mert ebben az esetben nagy a baj, vagy ott dolgozol és kötelességed a mundér becsületét védeni..
[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
Vangelis
félisten
Tehát ha a B.packot is bevezetik én leszek a hibás, hogy nekem jó.
Akkor bármit bevezethetnek.
Legközelebb csak az lesz jó, ha előre befizetjük a 1 vagy 2 évnyi havidíjat ....Aztán úgy emelik majd a díjakat, hogy ne legyen elég csak fele időre... jah ez már a C PACK....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
E.Kaufmann
veterán
54-es körzetben lehalt minden ami analóg vagy ISDN telefon, ADSL éppen még van, igaz én más szolgáltatónál vagyok, de a T adja a kábelt.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
legenda
válasz Vangelis #42612 üzenetére
mert csak azt írtad alá, hogy 2 évig nem mondod fel adott előfizetést, konkrét díjcsomag nem volt meghatározva, abból a szempontból ugrálsz, ahogy akarsz.
lenne olcsóbb díjcsomag is, ha menne részedről az e-pack, arról meg már nem feltétlenül ők tehetnek, hogy az neked nem okés...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raziel01
veterán
Ha a FUN aranytárskártyát át akarom váltani Move XS-re akkor mit vigyek magammal a T üzletbe?
A fő számomat meg lemondom, mert az már 2 és fél éve lett kötve. Ahhoz is kell valami? -
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #42611 üzenetére
De miért köteleznek arra, hogy elfogadjam?
Vagy váltsak még feljebb!!!
Vicc tényleg.
-
Vangelis
félisten
ezt ajánlották!
Én írtam:
Tisztelt Telekom!
Köszönöm gyors válaszukat.
Akkor Eco Xs-ről mire lehet váltani ami hasonló és nem drágább?
E-pack nekem nem jöhet szóba sajnos.
Köszönettel: XY
Köszönjük megkeresését!
Kérdésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy jelenleg az Eco XS díjcsomag havidíjával megegyező díjcsomagunk, sajnos nincs jelenleg.
Ezen a díjcsomagon kívül a Move XS csomagot ajánljuk figyelmébe, melynek díja e-Pack nélkül bruttó 2290 Ft, mely bruttó 1990 Ft lebeszélhetőséget foglal magába alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, és SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön, valamint 30 MB belföldön felhasználható internet használatot.
A Move XS díjcsomagunkról ide kattintva tájékozódhat bővebben.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehetünk.
Tehát akkor bármire válthatok.. de csak feljebb SZUPER!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
313313
addikt
válasz korcsillio #42607 üzenetére
A számla mellett lesz gondolom valami levélke, vagy a számlán pár sor általánosságba és nézz rá honlapon..
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
őstag
Aldi a Telekom hálózatát fogja használni? Új diszkont mobilszolgáltató indulhat Magyarországon - pl. alditelekom.hu cím miatt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
Azért ez egy vicc hogy megtehetik hogy kötök egy szerződést velük amiben vállalom hogy az adott szolgáltatást igénybe veszem az adott áron a szerződés lejártáig majd gondolnak egyet és megemelik.
Ez nem az első esett és szerintem nem is az utolsó, én biztos nem írok alá hűséget a t.-vel többet.
Az sem vigasztal hogy kisebb csomagba léphetek hisz ha nekem az kellett volna eleve arra kötöttem volna szerződést. Ezzel elveszítik az előfizetők bizalmát .
Mondjuk eleve nincsenek olyan jó akciók hogy megérje 2év rabságba verni magunkat főleg a legnagyobb csomagokban vicc mennyiket kérnek a telefonokért..... -
polonic
félisten
Valtanek move xs tarifacsomagba, de rosszabbak a feltetelei joval.
-
reechyke
tag
válasz HofiZoli #42602 üzenetére
Hät ez undorito ami itt megy... Ausztriäban, ha kötöttel szerzödest, azt nem szoktäk modositani. Ha pl van egy 7.5€ alapcsomagod amiert van 1000 perc sms es mb, akkor az annyi marad, hiäba drägultak a jelenlegi dijcsomagok mär 10 12 €ra. Amig nem mondod fel, annyi marad.
-
HofiZoli
senior tag
válasz Vangelis #42601 üzenetére
Határozott idejű szerződés esetén a hatályos jogszabályok nem adnak lehetőséget a szerződés felmondására ÁSZF változás miatt.
Mocskos banda, akkor mi miatt lehet ha ők szegnek szerződést??[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Vangelis
félisten
Köszönjük megkeresését.
Kérdésére az alábbiakban válaszolunk!
Amennyiben nem fogadja el az Önt érintő díjemelést és erről határidőn belül (értesítés kézhezvétele+15 nap) nyilatkozik, akkor;
Fel tudunk ajánlani az Ön számára egy másik, a jelenlegi díjcsomagja, díjemelés előtti paramétereihez leginkább hasonló díjcsomagot kötbérterhelés nélkül.
Lehetősége van bármely más, elérhető díjcsomagot is választani, a díjcsomagra vállalt kötbér kiterhelése nélkül.
A tarifahűséggel rendelkező Ügyfeleink tehát kötbérfizetés nélkül díjcsomagot válthatnak és a hűségéből fennmaradó időt átteheti új csomagjára.
- Készülék és tarifakötbér megléte esetén ez azt jelenti, hogy a tarifakötelezettség törlésre kerül, a kötbér változatlan összeggel csak készülék kötbérként marad fent a szerződésen
- Készülék kötbér esetén bármikor szabadon válthat díjcsomagot, így ebben az esetben a módosítás nem érinti a kötbérét.
Határozott idejű szerződés esetén a hatályos jogszabályok nem adnak lehetőséget a szerződés felmondására ÁSZF változás miatt. Amennyiben ennek ellenére ragaszkodik a szerződés felmondásához, a készülék kötbért kiszámlázzuk, és ha a szerződéshez készülék részlet is kapcsolódik, a hátralévő részletek egy összegben esedékessé válnak.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehetünk.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest