Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz blueye #41296 üzenetére
Igen, akkortól számlázzák, DE
ma váltottál rá keletkezett 2 év hűséged a NextMre
Ha fél év múlva veszel egy készüléket, akkor fél év múlva keletkezik egy 2 éves készülék&tarifa hűséged(NextM kategóriára és előfizetés megtartásra)....oké, hogy később kell többet fizetni, de ugyanúgy 24 hónapig
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Talán hasznos info: ma váltottam egy előfizetést Next M-re, készülék vásárlás nélkül, mert mint kiderült a hűség alatt bármikor lehet készüléket venni és akkortól számlázzák csak a magasabb havidíjat.
-
Vangelis
félisten
Meg biztos kérték a biztosnági kódot is a telefonszámhoz.
Vagy személyes okményokat ami alapján azonosították a hívószámot.Nem hinném, hogy csak úgy kiadnak bármi telefonszámot.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Ne tudjátok meg hogyan jártam. 2 hete ellopták a telefonomat és ma bementem vissza kérni a régi telefonszámomat ami ügye 4500 Ft. Bementem körülbelül 2 perc volt örültem is mert haza is tudtam jönni a busszal mert falun lakom hazaértem mondom megpróbálom felhívni húgomat. Hívom azt egy számjegy elvolt írva a számomba.. NA elkapott az ideg mondom biztos ki sem cserélik, mert majd azt mondják én mondtam rosszul vagy kifizettetik velem megint.. Visszabuszoztam és kicserélte szó nélkül.. Mondta szerinte én mondtam rosszul mondom nem hiszem 8 éve ez a számom van.. Na mind egy a lényeg megúsztam..Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
migabi24
nagyúr
Ha visszaviszek egy webshopos telót 8 napon belül, nincs baja csak nem jött be, másikat választanák, ugye nem fognak kötöszködni velem, és mikor vehetek másikat?
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Sziasztok.
Én mozaik xs csomagban vagyok jelenleg. Most hogy elhasználtam a 200MB-os net keretemet, jött az sms, hogy megrendelhetem a NetPlusz L opciót, ami ugye +1GB net 1290 Ft-ért.
A telekom honlapján láttam, hogy van egy NetPlusz M opció is, ami 500MB netet tartalmaz és 990 Ft, viszont 1 hónapig csak 190 Ft.
Ezt én megrendelhetem a jelenlegi csomagomhoz akciós áron. -
Vamp
senior tag
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Ellopták a telefonom, amiben a T-mobile-tól webshopon keresztül rendelt, házhozszállítással kért Domino SIM volt. A megrendeléshez megadtunk minden szükséges adatot, édesanyám nevére rendeltük a kártyát, ő is vette át.
Szerettem volna pótSIM-et kérni egy T-s üzletben, két ízben is. A probléma az, hogy a kártya állítólagos tulajdonosa nem az én édesanyám, hanem valami vadidegen ombre, így csak akkor adhatnak ki másik SIM-et, ha én azt az ismeretlen arcot cibálom be egy kirendeltségbe. Ez mégis hogy lehetséges, mi a megoldás? Köszi a segítséget!
-
-
törölt tag
sziasztok,
díjcsomaghűséges ikon 200-ról aminek 6000 forint a havídija, gondolom nem lehet az e-pack-os Move M-re leváltani kötbérfizetés nélkül, ami 5490 Ft.?
-
aicon
senior tag
válasz lord.lakli #41264 üzenetére
Nem lehet egyelőre korlátozni.
VPN-hez ezt használom, ingyenes és jó, VoIP működik.[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
migabi24
nagyúr
Ha webshopból rendeltem telefont, és élek a 8 napos elálási lehetőségemmel, azt megtehetem egy hivatalos t pontban is? nem szivesen postázgatnák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Ha új mobilnetet akarok, akkor le kell mondnai ez előzőt, vagy elég cska megrendelni a másikat?
Előre is köszi!!
-
bajzal
őstag
Valaki tudja, hogy egy t-mobile-os sim kártyára hány darab névjegy fér?
-
MODERÁTOR
Valaki T-systems témában otthon van? Inkább privátban fárasztanám, ha van ilyen.
-
Varszegig
veterán
válasz lord.lakli #41262 üzenetére
Nem a telekomnál lehet előfizetni, hanem vannak erre szakosodott szolgáltatók. De ha van egy privát felhőben levő szervered (pl. amazon) 5 perc alatt összeütsz egyet. Pl. amazonnál havi 3000 körül tudsz már egy micro szervert erre beállítani. Még jobb, ha van már egy szervered, és mellesleg erre is használod
-
D@ve89
tag
válasz lord.lakli #41254 üzenetére
És ki mondta, hogy tiltani fogják?
-
xSide
őstag
Ez igen tegnap is teljes leállás és most délután is az üzletekben.
-
[balu]
tag
Üdv!
A Blackberry Z10 úgy látom, hogy megkapta a kifutó feliratot. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is várható belőle több raktárra/üzletekbe?[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
-
club1
veterán
válasz rayoliviero #41251 üzenetére
Emelt díjas sms-ek. Ritkán jársz a letiltással rosszul...
-
rayoliviero
veterán
Kaptam a T-től egy sms-t, hogy az MTSMS szolgáltatás tiltva van a kártyámon, hívjam fel őket. Ez mi lenne? Tegnap cseréltettem sim kártyát.
-
Teko001
őstag
válasz lord.lakli #41246 üzenetére
Keresni kell egy hazai vagy külföldi szolgáltatót (gyorsabb, ha hazait - "vpn szolgáltatás"), aztán beállítani az eszközön. Vannak ingyenes megoldások is, de azok korlátozottak általában vagy lassúak.
-
MODERÁTOR
Tényleg az a kettő jött ki egyszerre? Lehet hogy erre rosszul emlékeztem.
És azért mindenesetre piszok gyanús, hogy mekkora véletlenek vannak, nem?
Az is a verseny totális hiányát jelzi, hogy a T aztán kijött egy hóttotál ugyanolyan csomaggal. Remélem nem öltek bele túl sok energiát abba, hogy copy/pastelték a másikét! Ha ebbe fél óránál több munkát tettek akkor az érthetetlen. -
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #41226 üzenetére
VPN-t nem biztosít a szolgáltató (egyik szolgáltató se), az internetnek anélkül is mennie kell. Amennyiben VPN szolgáltatást szeretnél igénybe venni (biztonságos hálózatot lehet vele létrehozni, így például nyílt wifi hálózaton is biztonságos(abb)an tudsz internetezni). úgy elő kell fizetned egy ilyen szolgáltatásra.
-
D@ve89
tag
válasz Kispotter #41237 üzenetére
Ez szerintem olyan adatbázis, amit különféle programokkal méregetnek az egyszerű emberek, és megosztják a méréseket. Valamennyire valós, de sokmindenben téved is. Ahogy te is mondod, nem minden ott van, ahol kéne, meg nem is mutat mindent, ráadásul a Cell ID-kal is hadilábon áll...
-
1430
senior tag
válasz lugosi #41234 üzenetére
Most attól eltekintve, hogy a Vodafone és a Telenor jött ki egy napon (2013.10.04.) az új flat csomagokkal, azt kell mondjam, a Telekom nagyon is kimaradt a "buliból", sőt a 3 nappal előtte indult Next Buiness-t "dobhatták a kukába"! Viszont a válasz sem maradt el, rekord gyorsasággal jöttek ki az új Next-ekkel, és szerintem az elején ők (az illetékesek) sem hitték, hogy ezt 3 hét alatt össze tudják hozni. Az új Move-okra sokkal több idejük volt, ehhez képest sokkal döcögősebben indult (honlap hibák, adatcsomag hibák, önkiszolgáló hibák).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
bostone
addikt
Jól gondolom, hogy a move xs-hez nem lehet igénybe venni a hagyományos limitbővítő csomagot?
-
Kispotter
tag
válasz Kispotter #41235 üzenetére
De viszont találtam egy ilyet Ez mennyire lehet valós?? Mert vannak olyan helyek ahol szerintem nincs is adó, de vannak amik a helyükön vannak.. Valamint amit kiír a telefonomcell id-t azt ez a program nemtalálja..13214113
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
MrSealRD
veterán
Aktiváltam a Netplusz M-et. Hol fogom látni, hogy tutira 190-en vonnak le és nem 990-et?
Amikor jön a számla csak akkor?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Kispotter
tag
válasz Teko001 #41224 üzenetére
Androidra szedtem le pár ilyet most.. Kiír mindegyik mindent cell id-t, mnc, mcc, lac de térképen ezek sem jelenítik meg sehol sem hogy a torony hol van helyileg.. gondolom ez nem is lehetséges
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
MODERÁTOR
válasz Varszegig #41210 üzenetére
Totál egyetértek! Külön vicces, hogy jééé, mind a 3 ugyanolyan korlátozásokat vezet be. Legalább adnának egy kicsit a látszatra. Pl mikor valamelyik nap megjelent a telenoros flat rate csomag, aznap délután jött ki a tmobilos. És perrrrrszeeee, mindannyian elhisszük, hogy egy nap alatt vezettek be egy csomagot, ja.
Ha ezek előre nem egyeztetnek, akkor vagy látnokok dolgoznak náluk, vagy akkora véletlenek történnek sorozatban, hogy csak na. -
Avicularia
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ
-
1430
senior tag
válasz Polllen #41175 üzenetére
Ez így nem teljesen világos számomra. Van már ATK Next S díjcsomagos számod és annál ajánlja fel ezt vagy csak valami általános információs oldalon olvastad? Természetesen ATK Next díjcsomag (5490 Ft/hó) csak egy másik (legalább arany szintű) mobil vagy otthoni előfizetés mellé igényelhető.
Gazsi00
Most akkor újonnan vásárolnál vagy csak szimplán az a kérdés, hogy van egy Domino számod, és van e jelentősége annak, hogy milyen cím van hozzá rögzítve? Utóbbi esetben ritka, hogy levelezni akar a Telekom egy Domino-s ügyféllel, de ha mégis (pl. ÁFA-s számlát kérsz univerzális egyenleg elhasználásáról), akkor személyi ellenében üzletben tudnak rögzíteni Domino levelezési címet.raziel01
Igen, kivitelezhető. Fun csak üzletben váltható Move-ra, mert SIM cserével jár.Avicularia
Nagyobb Mozaik és Next díjcsomagok. Általánosságban talán úgy lehet összefoglalni, hogy 10 ezer Ft-os havidíj feletti díjcsomagokban engedélyezett a VoIP.n@p@lm
November 1 előtt minden hívószámra rátették a VoIP engedélyezést, de aki idő közben díjcsomagot vált(ott), arról ez lekerül(t) (kivéve ha olyan díjcsomagra vált(ott), ahol engedélyezett). Bár a díjszabásban az adatcsomagoknál is külön fel szokták tüntetni (arra az esetre, ha valaki adatmentes díjcsomaghoz aktiválná - megjegyzem egyik adatcsomag sem ad VoIP engedélyezést), de lényegében (a gyakorlatban) a díjcsomag vezérli az engedélyezést. Ha kiváltanál a flottából, neked sem feltétlen menne a VoIP.Varszegig
Azért megy Domino-nál a VoIP, amiért az LTE még nem >> technikai okokból.
Az elhatározás megvan, díjszabás szerint Domino Surf-nél sem lehet VoIP-ozni.bajzal
Mikor levonta a rendszer az időszaki díjat, onnantól indult a 30 nap. Nem fix napon újul meg a kereted (ha egyáltalán van elég egyenleged a megújuláshoz), de ezt már írtam.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
erdoke
titán
válasz Avicularia #41205 üzenetére
Alacsonyabb, adatot is tartalmazó havidíjas csomagokban tiltják, magasabbakban engedik. A honlapon és a díjszabásban megtalálják ok, hogy melyik pontosan milyen ebbol a szempontból. Valahol 8e Ft-nál kezdődik a zöld lámpa.
A legjobb aláírás a héten
-
timea1991
tag
Domino feltöltös Netplusz csomagoknál ha az adat mennyiség elfogy lassitanak vagy kikapcsolnak?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #41226 üzenetére
működik.
a probléma az volt, hogy rossz helyen kerestem a net beállítását!Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
legenda
válasz raziel01 #41222 üzenetére
régebben írta itt t-s illetékes is, hogy a domino mázlis - nem pedig előnyösen megkülönböztetett -, mert nem lehet bizonyos feltételeket beállítani/korlátozni a rendszerben, emiatt tippelek inkább a technikai oldalra.
az talán közvetve lehet ok, hogy direkt nem raktak mögé komoly szabályozási rendszert, mert talán nem érné meg a nem stabil/folyamatos domino felhasználói bázis miatt.
az előfizetéses ügyfelek sem mind rendelkeznek aktív hűséggel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Teko001 #41225 üzenetére
hát pedig itt nekem határozottan VPN-t kér!
Átjáró típusa: ide mi kell?
A hitelesítés típusánál nekem nincs PAP, csak PSK, PKI, EAP-TLS és EAP-MSCHAPv2 van
Előre megosztott kulcs: Ide mi kell?[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Teko001
őstag
válasz sz.balazs.95 #41211 üzenetére
Gondolom az APN beállításokra gondolsz, (habár nem blackberryhez van a pdf, de az adatok típus függetlenek), a csomaghoz megfelelően itt megtalálod őket: T-Mobile
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Kispotter #41189 üzenetére
Léteznek ilyen programok (Androidra 100%, keress rá hogy "cell id"), van pár ilyen adatbázis is (OpenCellID pl.), de mivel azokat nem adják ki hivatalosan, így a minőségük is olyan, mivel általában felhasználói adatokon alapul (Googlenak is van ilyen, nyilván mivel ők mindenhol ott vannak, illetve az autóikkal is gyűjtöttek ilyen/hasonló adatokat, így elég pontosan megvan nekik, de nem adják ki. Ezt használják a GPS nélküli helymeghatározáshoz.).
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Szeretnék egy palletta csomagot,csak a bökkenö hogy van egy next l mobil elöfizetésem ami 1 év múlva jár le és nem tudom hogy így válthatok e vagy sem mert igy lefelé módosulna az elöfizetés.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Ez mind szép, csak
1) Miért az előfizetősök szívnak, a dominosok (akik alapvetően jóval kevesebbet költenek) kedvükre vopi-zhetnek.
2) Semmi közöm ahhoz, hogy neki fáj, ha kevesebbet beszélek, nekik kellene alkalmazkodni a megváltozott világhoz.
3) A 3 szolgáltató kartellezéséhez meg gratulálok, ideje lenne egy pár md-os bírsággal honorálni. Kezdetnek fejenként 1-2 Md elég is lenne.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
November végén vissza vittem 8 napon belül egy telefont nem jött be. Éltem az elállási joggal.
Hibáztak kaptam karácsony előtt 3000 FT jóváírást egyik dominos számomra.
Újra hibáztak ma kaptam 2700 FT jóváírást újra. Legalább lezárult ez az ügy. Igaz kicsit sokára.
Minden hibánál korrektül kárpótoltak úgy érzem -
n@p@lm
őstag
Nem, nekem nem kell a next, nekem egy 1-1,5 Gb net kell, azt szeretném használni, nem torrentre.
Ez komoly, szélsőséges kérés? 2014-ben?
Menjenek már a p*ba... (mind a 3 szolgáltató).
osztom a véleményed.
kifizetem az adatmennyiséget, de ne határozza már meg hogy mire használom el.
olyan mintha vennék egy kiló húst, és a hentes azt mondaná hogy kolbászt nem tölthetek belőle mert az ott lóg a hentesboltban, de ha szeretném akkor pörköltet főzhetek belőle.
vicc...[ Szerkesztve ]
-
Summersky
újonc
Sziasztok! Lenne egy hatalmas problémám. Pár évvel ezelőtt vettem egy telefont mix díjcsomaggal, készülékbiztosítással, de nem az én nevemre. Azóta eltelt pár év és szeretnék sima feltöltőkártyás megoldásra váltani illetve lemondani a biztosítást is (az a lényeg, hogy többet semmilyen számlát ne kapjak), de mivel nem az én nevemen vannak a dolgok nem tudok intézkedni. A baj ott kezdődik, hogy a "tulajdonos" elveszett mint Petőfi a ködben, már több mint fél éve nem tudok vele kapcsolatba lépni, hogy intézkedjen. Mit lehet ilyenkor csinálni? Nagyon szeretnék már a végére érni ennek az egésznek :S Minden papír megvan, ha ez számít.
-
legenda
nem érdeke a szolgáltatótnak, hogy figyelembe vegyék egy harmadik fél által adott alkalmazás technológiai igényét, illetve igen, ha tenni akarnak mellette vagy ellene, mert adott alkalmazás - az ő szemszögükből - akár arra is szolgál, hogy az általuk biztosított szolgáltatásnál kedvezőbbet vegyen igénybe az ő előfizetőjük, így nyilván szándékoznak is bezárni bizonyos esetekben a kiskaput, vagy csak feláron biztosítanak rá lehetőséget - ez is üzletpolitika...
amennyiben egy másik szolgáltató biztosít kedvezőbb szolgáltatást, úgy még érthető az előfizető elvárása, hogy az ő szolgáltatója is ahhoz igazodjon, de nem erről van szó, mindegyik hazai szolgáltató meglépte a dolgot, ráadásul a telekom utolsónak, az meg nem érdeke senkinek, hogy egy harmadik fél járjon jól.
minden netes csomag árát nem emelhetik, hiszen akkor azokat is szankcionálnák, akik nem élnek a lehetőséggel, teljesen el sem vehetik a lehetőséget adott funkciók használatától, ezért a köztes megodás az, hogy vannak megfelelő funkciókkal bíró csomagok, amikben már adott az opció, akik igény tartanak rá, azok fizessék is meg a többletet.
más területeken is probléma ez a háromszög, és mivel csak részint vannak áfedések a szolgáltatásokban és igényekben a három fél között, ezért jellemzően nehéz is jó megoldást találni rá.
mindenki jogosnak érzi az igényeit és az elvárásait a saját oldaláról, de a másik oldalról is nézve, már kicsit sem ennyire egyszerű a helyzet.
azzal is gond van, hogy jellemzően a problémát követi a megoldás, és ha ez a szolgáltató oldalán valósul meg, akkor egyértelműen korlátozásnak veszi a sorrndet az előfizető, tehát ha például a szolgáltató biztosít egy szolgáltatást, és abban mindent engedélyez, majd csak akkor vezet be korlátozásokat, ha az előfizetői oldalon szélsőséges használatot/terhelést tapasztal, akkor a felhasználó korlátozásnak veszi, fordított esetben talán másként élné meg az előfizető is.
nem tudom, hogy a voip ténylegesen mekkora terhelést jelent, és esetlegesen inkább csak arról van/lehet szó, hogy a percdíj olcsóbb alternatívája (lehet) és ezért nem jó a szolgáltató számára, de probléma lesz ez még egy ideig, szerintem nem mostanság lesz az, hogy bárki is ráerőltesse hivatalosan a szolgáltatóra, hogy márpedig nem korlátozhat egyik csomagban sem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sz.balazs.95
veterán
A VPN beállításokat meg tudná valaki adni?
BB Z10-hez kéne!Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Varszegig
veterán
Én a mai okostelefonok korában nem tudom elfogadni, hogy bármi módon korlátozza az én általam használt (esetleg megvett) appok futását. Vagy ezzel próbáljon meg terelni a szégyentelenül drága csomagjai irányába. Nem, nekem nem kell a next, nekem egy 1-1,5 Gb net kell, azt szeretném használni, nem torrentre, csak esetleg a fiam ha felhív viberen akkor elérhessen. Ez komoly, szélsőséges kérés? 2014-ben? Menjenek már a p*ba... (mind a 3 szolgáltató).
-
kungzi
veterán
Na ingyen kicserélték a sim-t micro sim-re! Arra hivatkoztam, hogy a honlapon fel van tüntetve a 2évnél idősebb sim-nél az ingyenes csere. És már cserélte is. Először fizetőst akart.
-
M.A.Z.
aktív tag
-
legenda
válasz Varszegig #41204 üzenetére
elvileg 7.2 megabit/sec volt a mozaik xs + net&roll 1gb lte kombóm lte sebessége, a gyakorlatban meg jellemzően a négyszerese!
ja, és nem csak arról volt/van szó, hogy az elején nem állították be azonnal, mert vagy 10 hónapig így használtam, és nem csak én, illetve sokan azóta is, szóval...
engem az sem zavarna, ha azonnal rátennék minden előfizetésemre a voip tiltást, meg amúgy is az arany középutat választom, valahol a szélsőséges előfizető és a szolgáltató között, egyik se tehessen már meg bármit, a szolgáltató az előfizető pénzéből él ugyan, de az előfizető sem kérhet/várhat el bármit a pénzéért cserébe, a szolgáltató ad x összeg ellenében egy szolgáltatást, azt pedig vagy elfogadja valaki, vagy nem fizet rá elő, mert nem kötelező igénybe venni.
abba most nem megyek bele, hogy egy szolgáltatónak - illetve inkább a cégnek - nem feltétlenül csak az előfizetői bázis jelent nagy bevételt - aki belelát némileg a közberszerzési...stb eljárásokba, az tudja, hogy miről beszélek, mekkora összegekről -, szóval még az a veszély sem igazán fenyegeti a szolgáltatót, hogy jelentős problémát okozna, ha akár egy radikális változtatás miatt az előfizetők egy része elpártolna.
ettől függetlenül, biztos szeretne minél több előfizetőt a soraiban tudni egy/a szolgáltató, de nem mindenáron.
minden szolgáltatónak az a szerencséje, hogy van nála - valamiben - rosszabb, különben már eltűnt volna a süllyesztőben, legalábbis adott kategóriában - mert ugye másból is megélhet, lásd; fent.
saját véleményt taglaltam, csak előfizetői mivoltomban, más szintem nem kötődöm a szolgáltatóhoz, ezért merészkedem ilyeneket leírni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Varszegig #41202 üzenetére
az előfizetői netplusz bővítőkön sincs (egyelőre?) tiltás, legalábbis az m és az l alatt működik nálam, bár nem használom/használjuk, de kíváncsiságból kipróbáltam.
a díjcsomag is módosítva lett alatta a hónap elején, szóval nem azért nincs tiltás.
arról lehet inkább szó, hogy az új díjcsomagok/bővítők alatt nem lett (még?) beállítva.
vagy olyan ez, mint bizonyos olcsóbb díjcsomagok/bővítők esetén az lte sebesség korlátozása, papíron 7.2 meg 21 megabit/sec, a gyakorlatban jóval több, tudnak is róla, de egyelőre nem tesznek ellene, és az sosem baj, ha az előfizető számára kedvező irányába térnek el a szabályozástól.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest