Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azt egyebként észrevettétek, hogy ingyenes lett az adatforgalom lekérdezés (leglábbis neten keresztül)?
És még szép színes jelzőcsíkot is kapott.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Egy olyan kééan egy dominós kártyám, amit utoljára 2013. 03. 23.-án. És ugyebár 1 év már lejárt. Tehát a lejárat után van-e lehetőség még újra aktivvá tenni a SIM kártyát?Köszönöm.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
djculture
félisten
válasz vasi89 #43392 üzenetére
Sajnos az akksi az egy kényes pont legtöbbször csak nagyon korlátozott garancia vonatkozik rá mivel elhasználódásuk folyamatos. Eleve nem mindegy hogy kezeled ahogy az előttem szóló is irta meritsd le de nem csumáig mert azt nem szeretik majd utána töltsd fel maxra és ezt párszor megkell majd csinálni. Utána majd kiderül..
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz vasi89 #43392 üzenetére
Az az érték csak azt mutatja hogy az utolsó töltésnél mennyit vett fel a telefon.Merítsd le kb 5%-ra és kezd el feltölteni teljesen majd 100%-nál nézd meg újra a progival..
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
vasi89
addikt
válasz djculture #43391 üzenetére
Hello!
Aki jártas garis ügyekben attól kérdezném, hogy a telefonom akku állapota az elmúlt 1 hétben elég sokat romlott. Iphoneról van szó és gyárilag azt írják, hogy elvileg 400 töltés után esik le 80%ra. Nekem viszont ez 1 hét alatt bekövetkezett, múlt héten még 1500 körüli volt az érték most meg már csak 1290. Namost van ez az iBackupBot nevű program amihez semmiféle jailbreak nem kell, szimplán meg tudom nézni az állapotot. Garis ügyintézésnél erre hivatkozhatok? Vagy senkit nem fog érdekelni?
Ádám
-
djculture
félisten
válasz -secret- #43390 üzenetére
Hiába no éljen a környezet védelem. Mert magas szintű környezet védelem az hogy nem a szolgáltató pocsékolja rá a tintát meg a papírt hanem az ügyfél
Esetleg következő szintnek javasolnám azt hogy mindenki csak egy fényképet kapjon a megvásárolt telefonjáról azt is e-mailban és utána úgy szerzi be ahogy akarja
Ilyen megoldással a szolgáltatótól kapott telefon se fogja szennyezni a környezetet[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Udv!
Edesanyam telefonjat kell vinnem garanciaba. Ki kell nyomtatni a garilevelet, vagy megvan nekik?
Tudok igenyelni cseretelefont? -
veterán
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Lejárt a hűségem T-nél és gondolkozok hogy aláírok még 2 évet és veszek telefont is.
Részletre venném és az érdekelne hogy ha nem 2 év alatt akarom visszafizetni, akkor lehet egyszerre több részletet kiegyenlíteni?
Szóval előtörlesztés megoldható náluk?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Huroq
senior tag
válasz Gery1987 #43381 üzenetére
Nem a kötekedés a célom, de ez az érvelés nem éppen helytálló.
Ha az logikus, hogy ha online veszel valamit olcsóbb, mert kevesebb a ráfordítása az adott cégnek, akkor az online díjfizetés miért is nem az?
Interneten vásárolt dolgoknál azt hozod fel, hogy nem kell a boltban készletet tartani, illetve hozzá teszem, hogy nem kell annyi munkaerőt fizetni. Akkor az online díjfizetésnél pedig nem kell papír alapú számlát kibocsájtani, nem kell 3. félnek egyéb díjakat fizetnie a cégnek, illetve akár kevesebb embert kell hozzá foglalkoztatnia.
Tehát végeredményben pénzt spórol a cég mind a két esetben, amiért te kedvezményben részesülsz.
Nagy különbség a két esett között nincs, mégis úgy véled az egyik eset logikus és nem megkülönböztető a másik pedig logikátlan és megkülönbözető.A Telekom így is úgy is emelt volna díjakat. Ellenben ő inkább azt választotta, hogy díjat emel, de aki vállalja a váltást, annak kedvezményt nyújt így a díjemelés őt nem érinti vagy csak kisebb mértékben.
Nem tudom mennyivel lett volna az jobb, ha egyszerűen kihoz egy olyan ÁSZF szöveget, amiben az összes díjcsomagot teszem azt 600 Ft-al megemeli és punktum.
-
Gery1987
őstag
válasz M.A.Z. #43380 üzenetére
Az online ár és az hogy abban tesz megkülönböztetést hogyan fizetik a számlát kettő. Online a Telekom is olcsóbban ad, ezt lehet. Nem kell boltba készletezni helyet ott fenttartani stb...ez logikus húzás és nem is probléma. Kényelmes mindenkinek és olcsóbb mert nem kell befáradni sehova.
Az ami a Telekom csinál megkülönböztetés. Az E-Pack azt jelenti hogy mindent online fizetsz be és nem boltban kártyával, vagy csekken. Sajnos ez megkülönböztetés, van akinek nincs lehetősége online intézni még bankkártyával sem mert pl nincs nete. Vagy bankkártya nincs. És ha egyikre nincs pénz, sanszos hogy a másikra sem lesz sajnos.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz djculture #43350 üzenetére
Ha tilos lenne az online ár, akkor nem lenne például a Mediamarkt-nál sem...
[ Szerkesztve ]
-
-
blueye
veterán
Van vmi oka annak hogy a my T-ben nem tudok beállítani egy NextM mellé egy NetPluszL bővítőt?
-
Arcképgyáros
-
sarkanyolo2
őstag
Azért az vicces, hogy az sms-ben csak az akciós tájékoztatásról beszélnek, közben a netes oldalon már írják, hogy:
Vagyis hívogathatnának minden marhasággal, persze, ez így elég gáz...
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
zoli62
addikt
Én is mindig ezt mondom, hogy elég nehéz megtalálni a cégeknél a kék számok vezetékes megfelelőjét, amiknek nagy része amúgy budapesti, pedig ezeket az ÁSZF-ben is kötelező feltüntetni. Nem akar negatív reklám lenni, de élő példa erre a jelenségre a Telenor, ahol a telefonos ügyfélszolgálatukon akkor sem árulják el a vezetékes elérhetőségüket, (+36 1 4646020) ha valaki netán azt mondja, hogy külföldről szeretné őket elérni. Pozitív példa ebből a szempontból a Vodafone (+36 1 2881270), illetve a T-Mobile is (+36 1 2659210). Érdekes módon a T-Home-é jobban el van dugva, fejből nem is tudom. Viszont az Eon ügyfélszolgálatán már megint káosz van, ha meg akarod tőlük tudni a vezetékes ügyfélszolgálati számukat. Szóval van itt összevisszaság bőven a kék számok terén.
-
zoli62
addikt
Vodafone Red-nél a kék szám már beletartozik a korlátlanul hívható számok közé. Hiszen elvileg ezek ugyanúgy földrajzi számok, mint a többi alapdíjas, hiszen van mögöttük vezetékes szám. A Vodafone valószínűleg külső nyomásra vette ki a kék számokat a külön díjazásból a korlátlan díjcsomagjából, a Telekomnál úgy néz ki, ez még nem érte el a kritikus tömeget.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz polonic #43367 üzenetére
Csak sokan nincsenek ezzel tisztában, felhivják a kék számot miközben azt hiszik hogy ugyis ingyen van kvázi mert a lebeszélhetőségböl ketyeg lefele....Közben meg külön lóvé. Ez persze sehol nincsen jelezve az oldalon csak ha az ember átolvassa a több oldalas szerződési feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A next s-nél a forgalomba beleszámít a kék számok hívása? A 160 perces hálózaton kívüli forgalomra gondolok.
-
polonic
félisten
Működik nektek az online felület? Nem lehet belépni, technikai hibát ír.
-
MODERÁTOR
válasz LadaLord #43358 üzenetére
Szia!
Nincs ebben semmi érdekes. A hűségidőnek semmi köze a Like díjcsomag jogosultsághoz, a két dolog párhuzamosan fut. Attól, hogy hűség lett hosszabbítva a Like jogosultság nem lett hosszabbítva, hiszen azt eleve csak leghamarabb a jogosultság lejárta előtt 60 nappal lehet megtenni. Eco XS-be fogják átrakni, de innen bármikor válthat majd díjcsomagot. Az előfizetést csak akkor tudjátok felmondani, ha kifizetitek a szerződésben rögzített kötbéreket (akár több 100e Ft-os tétel).
-
Gery1987
őstag
válasz LadaLord #43358 üzenetére
Helló!
Ez érdekes szituáció! Pláne, hogy októberben lett hosszabbítva. Ha ez le van papírozva akkor azzal együtt kéne egy T-Pontba menni, vagy 1430-at felhívni.
Ha átváltják akkor viszont nincs hűség. Akkor bármibe át lehet menni minden további nélkül, mert ezek szerint szarul oldották meg.
Csak a NEXT díjcsomagok adnak korlátlan beszélgetést. Más nem. Meg a LIKE-ban a 100 óra 3 számra. Más nincs a Családbarát mellett.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Barátnőm októberben hosszabbította az akkor még érvényes diákjával a Like díjcsomagját 2 évre az előző 2 éve után. Ma kapott egy sms-t a telekomtól, hogy 30 napon belül mutassa be a diákját, mert különben az Eco XS csomagba fogják áttenni. Ezzel csak az a baj, hogy közben már nem diák, és nincs diákja, de ugye 2 évre meghosszabbították még anno a szerződését. Vagy van a szerződésben valami apróbetű, hogy kérhetik közben a diákot ellenőrzésre? De az első 2 évben ilyen probléma nem volt... Illetve még az, hogy akkor most ezt az Eco XS-t kell még a hátralévő időben fizetni? Vagy lehet másik díjcsomagot is választani? Vagy esetleg felmondani a szerződést, mert a szolgáltató akar változtatni? Ingyen beszélgetésre a "Családbarát kedvezmény"-en kívül van még valami lehetőség itt a t-mobilenál?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv,
Tamás -
313313
addikt
válasz pana0017 #43355 üzenetére
A kedvezmény amire ők utaltak az általában 2000-3000ft készülékenként, ezzel hálálja meg a té a hűségedet
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Ma kaptam sms-t, hogy a Like díjcsomagom hűsége heteken belül lejár és aranykártyásként kedvezményesen vásárolhatok készüléket. Fel is néztem a honlapra, bejelentkeztem, de egy forinttal sem olcsóbb. Miért van ez?
-
SLYM
veterán
sziasztok, Domino 5 csomagot választottam, mikor megrendeltem egy lumia 520-at. ott láttam, hogy van ilyen lehetőség: "5 választott belföldi vezetékes vagy mobil alapdíjas számra minden időszakban". ezt hol adhatom meg?
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #43348 üzenetére
Hát ja vagy 10 jogszabályban levan ez irva hogy tilos az ilyen vásárlói megkülönböztetés. Ahol ezeket alkalmazzák azt a helyet nyugodtan fel leheten nyomni a fogyvédnél ugyis nagy ahiány kell az államnak a pénz.. Telekomnál is nem nagyon értem hogy egyszer már emiatt született egy itélet ellenük akkor gyorsan visszavonták és megállpodtak a hatóssággal hogy eltekintenek a jogsértő cselekedettöl, most meg megprobálkoznak pozitiv ügyfél megkülönböztetéssel ezért ugyanigy büntetést fognak kapni ha biróságra adja a hatóság. Ráadásul ez már mivel egyszer már vállaltak valamit kemény több millás bünti lehet. Amit persze megint mi ügyfelek fizetünk a végén
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #43345 üzenetére
Erre van egy kisboltos példa.
Nálunk a kis boltban ki volt írva anno, hogy cigit nem vehetsz bankkártyával. (jutalék 2-3%)
De aztán mégis csak lehetett, egy 100e t-os büntetés után. Fogy védők nem tartották jó ötletnek a kiírást..
De már legalább megszabadultak a cigitől. Meg akkor a terminál is el lett rejtve
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
dptrsk
Topikgazda
válasz TheMarci #43344 üzenetére
Ennél azért kicsit összetettebb a dolog.
Bevezették a Next csomagokat, pl ATK Next S 5490Ft/hó bármilyen fizetéssel és sokan aláírták erre a csomagra a 2 évet.
Erre most a szolgáltató megemeli a havidíjat 6090Ft/hóra és biztosít e-pack kedvezményt ha elektronikusan fizeted 600ft/hó. tehát e-packel ugyanott vagy csak több kötelezettséged lett ugyan azért a szolgáltatásért!A te szemszögedből értem a dolgot, a Move csomagoknál nincs is probléma, mert azt úgy vezették be, hogy e-pack és e-pack nélküli havidíj, de a Nexteknél tarifahűség mellett, árat emel. Ez az ami az embereknél jogosan kiverte a biztosítékot.
erikviking: Ha valakinek van számlája, de nincs kártyája a csoportos beszedés akkor is működhet, ami szintén elektronikus.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz Gery1987 #43343 üzenetére
Az interneten történő számlabefizetéshez nem szükséges netbankkal rendelkezni. A Telekom internetes felületén a bankkártya adatok megadásával is befizethető a megadott összeg és ugyan úgy érvényesíthető ezáltal az e-Pack kedvezmény.
(#43342) djculture:
Természetesen én megértem ezt a nézőpontot és tudom, hogy az elmúlt időkben nem kicsit emelkedtek a banki költségek, de azért még ki lehet fogni egy-egy kedvezőbb díjtételű számlacsomagot. És nem is kell több 100 ezres forgalmat generálni rajtuk.
Amire ki akartam lyukadni pontosan Gery1987 kommentje miatt az az, hogy akinek egyébként is van egy számlacsomagja annak nem jelent feltétlenül extra költséget az online történő számlakiegyenlítés, hisz elég sok ember rendelkezik bankkártyával. -
djculture
félisten
-
TheMarci
addikt
válasz Gery1987 #43340 üzenetére
Szerintem akkor lenne negatív megkülönböztetés, ha nem is csináltathatna bakkártyát. Mi tartja vissza? Ha szeretne e pack kedvezményt, csináltasson bankkártyát, meg számlát, semmi akadálya. Kicsi olyan, amit írtok, mintha a sarki közértet feljelenteném, hogy drágább a kenyér, mint a hipermarketben.
Do You Dream?
-
Gery1987
őstag
Ez az e-pack arról szól a Telekom-nál, hogy minden otthonról netbankról intézz és nem bent a boltban kártyával. Elvielg arra is pluszt akarnak kivetni ha bent fizeted be. Nem akartam erre gondolni...félre értés ne essék.
-
Gery1987
őstag
válasz Vangelis #43338 üzenetére
Volt. Kíváncsi leszek rá mi lesz a vége mert ez negatív megkülönböztetés. Van aki akkor sem tud neten fizetni ha akarna mert nincs netbankja ami plusz költség is lehet banktól és csomagtól függően. Nem túl szép lépés. Határozottan nem az!
-
Vangelis
félisten
lehet vót má:
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz dptrsk #43331 üzenetére
?? Ugyanazt írják ott is mint amit én elmondtam.
A Mozaik díjcsomagokhoz a "'Sport info MMS extra" díjmentes extraként választható.
Ebből hogy sikerült azt értelmezned, hogy Move XS-hez ingyenes? A fenti részben is az van hogy Mozaik extra szolgáltatások. Nem pedig Move. -
dptrsk
Topikgazda
erre valaki?
-
MurdR
veterán
Nem. Mindig, sajnos. Egyszerre nem neteztem a két kártyán. Tegnap kb 10-12 alkalommal beszélgettem ügyfélszolgálatos hölgyekkel, legutoljára az egyik megkérdezte, hogy lassan:e, de behozza az oldalakat? Mondom igen, de csiga lassúsággal. Erre azt mondta, hogy nem veszi fel mégegyszer technikai problémának, mert a mobilinternetnél 0kb/s a garantált sebesség. Akkor mondtam neki hogy én ezt megértem, viszont ha nem akar ügyfélszolgálaton dolgozni akkor el lehet menni CBAba árufeltöltőnek, valószínűleg sokan pályáznának az állására. Letettem, bementem a Westend T-be, ott egy srác teljesen normálisan kezelte a problémámat, és mondta, hogy mivel nem az én nevemen van a SIMkártya, ezért a szerződéses tulajdonos menjen be hozzájuk, és elsőkörben megpróbálkozna Ő egy sim cserével, hátha a technika ördöge szól közbe.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
legenda
válasz lugosi #43315 üzenetére
a hálózati korlátozás feloldásának ügyviteli díja változik - és sok minden más is június 1-től -, olyan kitételt nem látok a tájékoztatóban, miszerint a készülék vásárlási dátuma befolyásolná azt, hogy a régi vagy az új díj érvényes annak függvényében.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
glaci
őstag
válasz Dante684 #43311 üzenetére
Én tavaly szeptemberben vettem S3 LTE -t LTE akcióban 50k -ért Mozaik S csomaggal. Elötte nem volt soha közöm a Telekom -hoz.
Neten megrendeltem pénteken bolti átvétellel.
Szombaton bementem, kivártam azt a 45 percet, amíg az ügyintéző lepapírozott mindent, aláírtam és már mehettem is.
Nem kértek semmit se akkor, se azóta. (Jó, a havi csekk persze azért jön!)
Szóval teljesen kiszámíthatatlan.
Meg persze ez még tavaly volt.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
MODERÁTOR
-
Gery1987
őstag
válasz Dante684 #43311 üzenetére
Ezt nem lehet megmondani. Ezt ott helyben a boltban vagy a rendelés véglegesítésnél mondják meg ha online vetted meg. Ha olyanjuk van akkor pitiáner összeg, ha nem akkor több 10 ezer forint. Ezt nm lehet megmondani. De mondom. Rendeld online, és akkor ha felhívnak a véglegesítés miatt akkor ha nem tetszik az összeg nem kéred és törlik...nem vesztesz vele.
-
-
Gery1987
őstag
válasz Dante684 #43308 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy mobilelőleg. Mivel teljesen új leszel a T-nél így szinte 100% hogy ezt kérni fogják amit beválthatsz a készülék árába, vagy leforgalmazhatod, ergó a havidíjat addig abból vonják le. Addig nem kell fizetned.
Az előleg függ a készüléktől és a hozzá választott díjcsomagtól. Ha nem tetszik akkor elállhatsz tőle nem kell megvenned.
[ Szerkesztve ]
-
Dante684
csendes tag
Sziasztok!
Az én kérdésem egy kicsit rendhagyó, bár nem találtam eddig erről kérdést a topicban.
Nos, az az én problémám hogy olvastam valahol hogy a T-nél is van valami forgalmi előleg szerűség.
Eddig a Telenornál voltam, most jár le az előfizum és átmennék a T-hez a Next S díjcsomag miatt, de már akkor telefont is vennék.
Valaki egy másik fórumon azt írta hogy akár 80k-t is elkérhetnek forgalmi előlegként.
Ennek van bármi alapja?
A tmobilnál már érdeklődtem, ott konkrét választ nem adtak először azt mondták rendeljem meg és telefonon egyeztetjük ezt a dolgot, de előre nem akarok beugrani semmi marhaságba, mert az kicsit durva lenne hogy a Galaxy S4 Next S előfizuval 80 ezer és még 80-at elkérjenek előlegként...Valaki van aki nemrég vásárolt a T-nél telót úgy hogy előtte nem volt ott előfizus?
-
1430
senior tag
Ez akkor szokott jelentkezni, ha egyszerre használod a két SIM-en a netet?
Frenky25
Fogalmazzunk úgy, hogy előbb beállították (már egy hete), mintsem hivatalos lenne a változás.
(a webes lekérdezéseket nullázták ki, a Telekom App-os már eleve ingyenes, a többi felületen viszont marad a díja)kokokka
Ez már nem egy mai darab, de talán segít''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz kokokka #43303 üzenetére
szia,
egy ideje nem divat kiírni, mert normális esetben beállítja a rendszer a sim kártya beazonosítását követően, de ha leírod a készülék típusát, akkor egyszerűbb lesz segíteni.
régebbi telefonokhoz megtalálható a dukomentumtárban; linkFrenky25; mindenre azt írja, hogy 0 ft!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kokokka
őstag
Lehet, hogy béna vagyok, de égen földön nem találom az androidos telefonok mobilnet beállításait a T-Mobile-nál. Le tudná írni ide valaki, hogy hova és mit kell beírni hogy menjen a net? Köszi előre is!
-
Frenky25
tag
Valaki illetékestől kérdezném, létezne, hogy a My T-Mobile felületen, a havi forgalom alatt, ahol részletesen lekérdezhetőek a forgalmak, azok ingyenesek lettek? Mert nekem azt írja, hogy lekérdezés díja: 0 Ft. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest