Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobarat01
tag
-
thomas77
senior tag
válasz glaci #142890 üzenetére
Korhatáros tartalmakat is tudsz nézni vele.
Ez már csak csak azért is érdekes, mert mifelénk bármilyen simkártyát vesz az ember, mindegyiken tiltva van a felnőtt tartalom. A szolgáltató felé igazolni kell, hogy elmúltam 18. Utána mehetnek a szaftosabb oldalak is. Addig meg csak matiné műsor van.
-
MODERÁTOR
-
glaci
őstag
válasz glaci #142860 üzenetére
Sziasztok!
Köszi szépen a sok választ!
Sajnos kicsit félre ment a kérdésem, de bizonyos okok miatt nem akarom nagyon részletezni. Elnézéseteket kérem emiatt!
Szóval nekifutok még egyszer, hátha valaki megérti mi is érdekelne igazából és ír egy egy szavas (igen vagy nem) választ.
Tehát az lenne a kérdés - amennyiben valaki már próbálta - hogy az ünnepi 5 napos korlátlan mobilnet tényleg "korlátlan"-e. (Nyilván csak ebben a hónapban.)Előre is köszi szépen, ha valaki már nézte / próbálta és megosztja ezt az információt! (Szigorúan csak egy igen vagy nem formájában, semmi más nem kell és különösen nem szeretném, hogy részletezve legyen.)
Előre is nagyon szépen köszönöm! (Én sajnos nem vagyok hozzá elég bátor, hogy teszteljem.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Telekom mobilneten a szokásos módon nem lehet torrentezni. Yettel után T netem lett, akkor már csak második vonalként multisimmel, nem szerette az ilyenfajta terhelést, mondjuk így.
De egy kis Netflixtől nem fogyott el a nem létező keret.
[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
Cs1csó
félisten
a korlátlan korlátlan, persze ha van valami jogi szöveg azt olvasd el, lehet ha egy hét alatt leforgalmazol 2TB-ot akkor csökkentik sebességed vagy hasonló.
A vezetékes "korlátlan" netnél is van olyan apró betű, hogy ha mondjuk 1TB körül mozgatsz adatot akkor valami szankció járhat. A telekomnál is van ilyen de van aki nagy torrenthuszárként irgalmatlanul megküldi és semmi gondja.
-
félisten
-
vence
tag
válasz glaci #138832 üzenetére
Nyugodj meg, a chat leginkább semmire sem használható,
csak ilyen fölös terelő ötleteik vannak, mint amit írtál.Szóval, ha valaki nem Vandával csetelne, akkor simán felejtős
@ Tompika777
Ugye -ugye!Pedig még nekem is most kellene majd bekapcsolni ...
Szóval, írjatok a fejleményekről!Bezzeg majdnem 2 GB maradékot simán "lenyúltak" a múltkor !!!
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz glaci #138832 üzenetére
Nekem sem látszik két publikus Dominónál a lehetőség sem, délután még ott volt.... Chat a szokásos dolgokat mantrázza, ÜSz meg nekem azt mondta, hiba van... Kérdeztem, hogy akkor miért nem kapcsolja be ő, mert régebben ezt megtették. Közölte, hogy semmit nem tud bekapcsolni, azt pedig hogy emiatt kitolják e a határidőt szintén nem tudja, és ennyi... Nagyjából széttártava kezét és elköszönt.
-
kchris78
veterán
válasz glaci #135830 üzenetére
kicsit visszakozom, megnéztem 2 eves N78 lefedettseget es hat telekom kicsit szegyellheti magat azert. Arra meg meg mindig kivancsi lennek milyen birtok van soltvadkerti vadastonal hogy hogy-hogy-nem ott lett egy kis N78 fedettseg. Vagy van arra is egy tesztrendszer?
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz glaci #135827 üzenetére
Helyén kell kezelni a dolgot. Ha egy B1/7/3 mellé odatesznek egy N28-at, nyilván semmi értelme... De sok ember lakik azért N78-al lefedett helyen, nekik lehetett segítség. Illetve pl Balaton part mindenkinek aki megfordult ott. Ne túlozzunk azért nagyon negatív irányban . Illetve: pár héten belül lehet az N28 stabilabb lesz? (Bár ha DSS akkor B28-al egyben van?)
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz glaci #131727 üzenetére
Hát ugyanaz . VoLTE konfig is frissült és lehet egyszerűen egy verziószám alatt levágja a nem megfelelő telefonokat bizonyos szoftverrel. A VoLTE is egy elég kényes dolog, Telekom megteheti hogy elég szigorú legyen ebben a tekintetben. Illetve muszáj is neki ha nem akar megmagyarázhatatlan hibákkal szembesülni és átállítottak valamit UE (telefon) oldalon akkor megkövetelni hogy a kliensek igenis csak akkor léphessenek fel ha az átállított konfiggal rendelkeznek.. Én tennék egy próbát.
-
félisten
-
slice14
veterán
válasz glaci #131705 üzenetére
Nálam S21-nél van a gyors kapcsoló panelen egy Wifi hívás kapcsoló. Azt hosszan nyomva bejön a VoWiFi beállítása. Én csak innen érem el. Nálam csak Telekom SIM van (A13 XEH, de A12-nél is így volt. A10-nél nemtom.).
Tudom hogy ez nem Note 9, de talán segít.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
akaszajanos
tag
válasz glaci #131683 üzenetére
Ez általánosságban is igaz. Kimondhatjuk: egy kalap trágya a Telekom 4G-je a 3G lekapcsolása óta.
Mi volt a cél? A spóroláson túl. Csak mert rohadtul nem fejlődik azóta sem a 4G-jük, ami legalább most már rogyásig van terhelve is.
Valami hálózatfejlesztés láthatáron? Az 5G nem megoldás egyelőre, van egy rakás 4G only készülék a piacon.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
nagyúr
válasz glaci #112463 üzenetére
Jó bizony és biztosan lesznek még ilyen kellemes akciók, akár anno a Domino 10GB vásárláskor meg utána amit még adtak pár hónapra. A két hét alatt a 3 kártyán nekem is max 5GB lett elhasználva, ha belegondolok, mikor nagy állományt akartam, akkor is napi korlátlant vettem, mivel fene se tudta, mi okból nem megy a visszaszámlálás. (logikus, hogy nem vettem volna, ha előre tudom, hogy ez a helyzet)
Csak azért, mert ingyenes vagy korlátlan, nem kezd el az ember össze-vissza minden vackot letölteni.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
dptrsk
Topikgazda
A többségnek van / van lehetősége Telekom otthoni szolgáltatásra.
Mostmár a digi választás esetén azt is mérlegelni kell, hogy mennyit bukik mobil oldalon az előfizető.
Ha digis a terület vezetékes oldalon versenyképes ár is van.Szerintem a Telekomnak még van mobil oldalra is egy Digi piacra lépése esetén bevethető titkos lapja, de ha a Digi csúszik a Telekom se hülye, hogy most bevesse az ütőkártyáit.
-
Black_Raven
veterán
Ne legyél Next előfizető+Vegyél máshol telefont=Huzzál a Vodához csóreszkedni
@modern honnan veszed hogy kikapcsolt? ezt nem lehet ki-be kapcsolgatni, nem botmixer! Ha mutatja a 800mb adatot akkor aktív és működik.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Aaron14
őstag
Én T-Pontban szeretném átvenni, mert akkor már akár holnap is átvehetném. Egyébként találtam egy ilyen részt a telekom-hu-n, csak ez kiszállításra vonatkozik és nem személyes átvételre.
Más is átveheti rajtam kívül az online megrendelt terméket?
Szerződéses termék rendelése esetén, (új havi díjas előfizetés, meglévő előfizetéshez új készülék vásárlása, Domino készülékcsomag) csak a szerződő fél veheti át a terméket a futártól, illetve abban az esetben is, ha üzletbe vagy Pick Pack pontra kérted a kiszállítást.
Egyéb termékek esetén (tartozék, Domino feltöltőkártya, készülék vásárlása előfizetés nélkül) bármely, a szállítási címen tartózkodó személy átveheti a küldeményt:
ha a rendelést feladó személy ezt jelezte a „Fizetési és szállítási adatok” oldalon, a rendelés átvevője mezőben,
vagy ha az átvevő személy az előfizető ügyvédi, vagy közjegyző által aláírt meghatalmazásával rendelkezik, és ezt a megrendeléskor külön jelezték.
Ha több előfizető nevére szeretnél online ügyfélszolgálatunkról telefont rendelni, akkor azt külön megrendelésekben teheted meg.Utoljára frissítve: 2016. augusztus 29
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
313313
addikt
Ahogy "elkaszálták" a Tv Go "korlátlan adatforgalmát" (Korlátlan tv opció).
Úgy kaszálták ezt is el...
Éljen az EU és a NMHH...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mirci18
addikt
Jártam már én is így.
De a kedvencem akkor is az a húzás a telekomtól hogy ha veszel extra netet azt le is kell mondanod mert ha nem következő hónapban újra levonja az aktuális hónap összegét.
De jártam már úgy is az extra nettel hogy lemondtam pár nappal hóforduló előtt és hiába nem használtam az extra net egy részét el elvette a Telekom.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Én is ebben reménykedek hogy csak átnevezi.
Mert ugyan ritkán lenne rá szükségem de nagyon jó hogy van egy app amiben a saját tv csatornáim vannak benne és ráadásul megy mobilnettel és de mégsem fogyasztja a keretemet.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SUPREME7
addikt
Egy embernek nem lehet két előfizetése? Vedd át, várd meg a pénteket, ha nincs jobb akció megtartod, ha van, megrendeled azt, ezt meg lemondod, és beviszed leadni a bontatlan telefont, kárt se csináltál, stb.
Sőt, pickpackponton is tartogatják pár munkanapot, szóval át se kell addig venned.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Ha átveszed s visszadod tuti nem kerül le péntekig.
Partnernél azthiszem nem lehet visszaadni, csak T-Pontban/postán.Telefonos lemondás esetleg játszik, de az se biztos, hogy lekerül péntekig.
Valószínűleg itt senki nem tudta, hogy 2 BF lesz.
a topik infok pont a 25eiről szoltak csak, aztán hirtelen lett 18 is, gondolom edigi miatt főként.Kalendárium is szokott lenni, most még nincs róla info.
Egyébként a BF pont arról szól, hogy adott pillanatban dönts, hogy mi éri meg neked, s megvedd gyorsan.
-
-
anadroid
senior tag
Az edigital legalább annyit megtett, hogy kiírta: "A hajnali órákban
érkeznek ajánlataink! Nézz vissza később!"Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
Kerek 0,1Gb fogyott el. Azt nem tudom mire számolta. Végülis annyira nem zavar működik e csak kíváncsi voltam mert amúgy is kijövök a keretemből ( Next M + NetPlusz XXL + Korlátlan közösségi + korlátlan böngészés és e-mail). Inkább azért tettem fel mert van pár oldal ami magyarországról nem elérhető, ez meg USA-ba pozicionál.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomy86
addikt
Nekem csak az vált be, amit írtam is. Root - build.prop módosítás (telefon típusát átírni valamire, amit a TV Go támogat), majd unroot. De ezt több, mint fél éve csináltam meg. Azóta lehet, hogy van más megoldás.
Build.propban ebben a sorban van a készülék típusa: ro.product.model=xxxxx. Ezt kell átírni például így: ro.product.model=Sony Tablet S[ Szerkesztve ]
-
debianos
aktív tag
Köszi, hát akkor ezt benéztem. Meg van ez kavarva, mert amúgy nem az enyémről van szó, csak én próbálom most rendbe szedni. De amúgy már a hűségidőben sem vagyok biztos, mert két éve ez egy EcoSurfként indult, majd tavaly szeptemberben váltott át Next M-re. Na most a Telekom oldalán augusztusig írja a hűségnyilatkozatot és mielőtt jött volna ez az új oldal ott írta, hogy mikortól tudok kedvezményesen készüléket cserélni, de az már eltűnt(május 17. volt asszem). Viszont a szerződés kibővítésekor(Next M) 2017-ig szóló hűségnyilatkozat lett, de csak a Next díjcsomagra. A szerződésen felette ott maradt az augusztus is. Szóval most már nem értem. Muszáj lesz bemenni.
A másik meg, hogy 2 éve is volt kihozva részletre telefon és az augusztusban jár le(az ment most tönkre, ezért van ez az egész ), szóval abban sem vagyok biztos, hogy az előtt lehet kedvezményesen kihozni. A számláló eltűnt a honlapon, csak ezt találtam: "Ha lejárt vagy hamarosan lejár Telekom mobil-előfizetésed hűségideje, válassz kínálatunkból új készüléket!".Most már jól megkavartam magamat is.
Teszek rá még egy lapáttal. A Net&Roll M-et én használom, az biztosan most fog lejárni. Ahhoz adtak egy Huawei USB Stick-et, sosem használtam, mert Tabletben van a kártya. Mivel így úgy néz ki, hogy akkor maradni fog ez a szerződés is, felmerült bennem, hogy erre lehet tabletet kihozni? Mert vagy egy éve, amikor a mostani tabemet vettem, akkor előtte érdeklődtem és a Stick miatt nem lehetett. Na most, ha lejár, akkor elvileg lehet?
Azt megtapsolom, aki ezt érti, mert én nem.
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
legenda
az nem, kapcsolódó kérdésre írtam is korábban.
foxymaci; a hardverazonosságot olyan tekintetben nézhetik legfeljebb (jótállás/szavatosság keretében), hogy tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra cserélhetnek, ha az stimmel, akkor nem kell pontosan azonos típusra.
Carline; egyre több helyen van már lte-a, először a telekom székháznál és az infoparkban volt, aztán nyíregyházát harangozták be, de várható volt, hogy sorra jelenik majd meg máshol is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
ezt én is írtam neki korábban, de nem azzal van a gond.
rákérdez és kiderül, a rendszerben is lehet kapcsolódó probléma.Vangelis; csoda, hogy nem küldték vissza, de akkor csak jól jártál vele.
lugosi; nagyjából igen, nekem még egy kérdéses pont van a leírásban;
Elérhető az újonnan megrendelt(?) alábbi Telekom mobil díjcsomagokban: ...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest