Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz alex devil #117423 üzenetére
Nem biztos. Én tavaly Mobil S 2017 +3Gb ról Mobil S 2019 + 3Gb ra váltásnál (2790Ft vs 2390Ft) 3 ból 2 előfizetésnél simán engedte hosszabbítás vagy kötbér nélkül , 1 nél pedig mindenáron 11000Ft kötbért kért. Mindhárom elofizetés egyszerre lett vásárolva ugyanolyan csomaggal készülék nélkül. De próbáld meg, ha valami van úgyis szól weboldal.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zeki
nagyúr
????
Nekem magentában a mobil S + kötelező legkisebb net (2+2GB) 2303Ft.
Hogy 2000 Ft neked? -
vpanangin
senior tag
Igen.
-
legenda
válasz alex devil #111798 üzenetére
SMS a 1430-ra: +WIFIHANG XXXXX
XXXXX: Előfizetéshez tartozó jelszó[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz alex devil #111232 üzenetére
szia,elvileg kérni is kell, majd aktiválás után egy ki/be kapcsolást szoktak javasolni
A Telekom úgy jelzi a VoWifi-t, hogy a Telekom Hu helyett Wifi-t ír mint szolgáltató
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Keem1
veterán
Sajnos ezt nem tudom, lehet érdemes lenne megkérdezni az üfszt. Én eddig még csak a Digis számommal használtam, ott ment minden magától, semmit nem kellett külön kérni. De a telefon jelzi hogy VoWifin megy a hívás.
-
4Grider
nagyúr
Szolgáltatónál kell bekapcsoltatni. Céges és domino előfizetésekre nem kapcsolják be. Az általad említett készülékekre nem biztos a Telekom VoLTE támogatás.
-
Keem1
veterán
válasz alex devil #111229 üzenetére
VoWifit esetleg nem tud a telefonod? Az jó, gyors és ingyenes megoldás lehetne.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alex devil #108233 üzenetére
Mindent az új szolgáltató intéz, annyi, hogy a személyes adataid legyenek rendben(ugyanúgy, mint az okmányaidban)
pl. ha esetleg volt személyi igazolványcseréd, akkor, ha nem jelezted a Telekom felé, a számhordozás előtt át kellene íratni.
-
martonl
senior tag
válasz alex devil #108018 üzenetére
Kérni kell és visszakapod. Most erről itt megint vita fog kibontakozni, ne is törődj vele. Én Vodától már 2x kértem vissza, ott elég telefonon felhívni őket, bediktáltam a bankszámla adataimat és 30 napon belül utalják. Telekomnál nem tudom, elég-e ennyi, legfeljebb írásban kell kérni az összeg visszautalását. Saját bankszámlára szeretnek utalni, ha jól tudom.
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ, de úgy látom, legtöbb helyen már csak két évvel szeretnek készüléket adni.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alex devil #108018 üzenetére
Nem jár vissza a feltöltött összeg számhordozás esetén sehol.
Csak 2 éves készülékhűség van. -
Vangelis
félisten
válasz alex devil #107979 üzenetére
Lista áron természetesen.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MrCsiT
addikt
válasz alex devil #105534 üzenetére
Itt nincs, de ubyegon2 látóasszonyok topikjában, na OTT, hót tuti, hogy lesz!!4!!négy!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
legenda
válasz alex devil #103146 üzenetére
Szia,
Jót látod, az S8 ára jól beragadt valamiért, nem is érdemes annyiért foglalkozni azzal, az S9 viszont korrekt annyiért, tekintve, hogy sok hivatalos hazai viszonteladónál akciósan is drágább és a Telekom is függetlenül adja.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz alex devil #99064 üzenetére
Szia,
Domino és költségkontroll esetén a roaming aktiválása: *104#, a kikapcsolás pedig: *105#
Működni fog automatikusan, ha a fentiek szerint aktiválva van a roaming.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz alex devil #82908 üzenetére
Voltak azért elég szép akciók tavaly. Na meg ha amúgyis sokat beszélsz és kell az előfizu és mellé olcsóbban kapsz telót vagy ugyanannyiért részletre az jó sokaknak.
Nem tetszik a Telekom mostani húzása nem is védem őket sőt.. De a +40%? Na ne szórakozz már.. Konkrét példát mutass. Pl S7. Hol kapod meg 40%-al olcsóbban? Sufni gsm nem számít mivel ott a garancia semmit nem ér és nemis 2év..
PS5
-
Deck
titán
válasz alex devil #82903 üzenetére
Van kamatmentes részletfizetés a Telekomnál ami jó dolog. És mindenki van annyira felnőtt, hogy eldönti kell-e neki a részletfizetés vagy nem.
PS5
-
toeki
senior tag
válasz alex devil #82864 üzenetére
hátde pont azt mondom, hogy akinek nincs rá 115ezer forintja egyben az csak részletre tudja megvenni
és a nagy webshopokban ahol részletre is vásárolhatsz bőven többe kerül mint itt a szolgáltatónál ... -
toeki
senior tag
válasz alex devil #82873 üzenetére
dehogynem beleszámoltam
csak itt mindenki valami nyakatekert módon levonja az előfizetői kedvezményt és azt veszi etalonnak
ennél az összeállításnál (mint írtam ez az én preferenciám, nekem ilyenre van szükségem)
a 6000 huf a csomag alapára
ha nem veszek telefont akkor lejön belőle 300 huf
ha veszek telefont akkor lejön a telefonhavidíjból 500 hufa korábban linkelt tarifatáblázatból ezek nagyon szépen kiolvashatóak, vannak olyan csomagösszeállítások amiknél sokkal nagyobbra jön ki az előfizetői kedvezmény és vannak olyanok ahol a telefonkedvezmény a nagyobb, ezért mutattam, hogy ki lehet ragadni az egyik oldalon olyat ahol a részletre vett telefon többre jön ki mint a telefon alapára és lehet olyat is ahol ez pont fordítva van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alex devil #82855 üzenetére
Ne az olcsó telókat nézd, azok nettó lehúzások, pont azért, mert azt fog a legtöbb ember venni.
Az XZ-m kevesebb, mint 150 volt, a mostani Next L csomagommal. XL csomaggal pedig Ha jól emlékszem, valahol 80 körül volt. De Az XL-t sosem használnám ki, így maradt az L. Feltöltősen 200. Mostani Mobil L csomaggal 170. Drágult egy cirka húszast, az tény. Sufni GSM boltokban már van 150 körül. Mikor vettem, akkor híre hamva sem volt, vagy azonos áron, mint a szolgáltatós.
Most mobil XL csomaggal egy százas, feltöltősen pedig szintén 200. Az olcsó előfizus csomaggal szintén 200.
Az tény, hogy aki nem tudja kihasználni a nagy csomagot, annak nettó bukta akármilyen szolgáltatós telefont is nézünk. Ez eddig sem volt máshogy...
Sőt, most, hogy nézegetem, a mobil XL Azt a felállást hozza, mint a korábbi Next L majd féláron.[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
válasz alex devil #82855 üzenetére
kiragadni kilehet ilyeneket is...
akkor lássunk egy másik példátmobil S + 4 giga net ( ez az én preferenciám...)
s7 edge vásárlás
előfizu 6000 huf
s7 edge listaár 194160előfizu készülék nélkül 5700 - készülékkel 6000, tehát fizetek 300*24= 7200 huf
készülék kedvezményes részletára 7590 * 24 = 182160
összesen 189360 huf ami kisebb mint a listaárszerintem nem a párezer forintos telefonokra találták ki a részletfizetés lehetőségét
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
-
Beca1990
senior tag
válasz alex devil #82648 üzenetére
így csak jobban néz ki hogy olcsóbb a készülék ára.
megtévesztés... -
SUPREME7
addikt
válasz alex devil #82648 üzenetére
Így van, ezt vázoltam korábban Mondjátom, hogy nem zseniálisak.
-
matthewKER
tag
válasz alex devil #82398 üzenetére
Nem jól érted, készülék nélkül 6000Ft lett.
-
the.odzsy
aktív tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz alex devil #80734 üzenetére
Nekünk már nem elérhető, csak Telekom dolgozóknak.
-
Arcképgyáros
válasz alex devil #80596 üzenetére
Van, hívd fel Őket (1430) és kérd az ajánlatot abban az esetben ha hosszabbítod a hűségidőd.
-
törölt tag
válasz alex devil #80069 üzenetére
Hát azért emelkedik mert ki kell fizetni a telefont is. Ha az alapárat hozzáadod az emelt árhoz kijön a telefon ára. Telenornál is ugyan ez van.
Egyedül ATK ban nem változik a tarifa ára ha telefont veszel.
-
addikt
válasz alex devil #80062 üzenetére
A Next S díja, ha készülékkel veszed, akkor 1500 Forinttal magasabb, mint készülék nélkül. Bővebben
Megelőztél egy picit. Üzletpolitikát ne itt keress, mert úgysem ismeri senki. Aki meg esetleg igen, úgysem mondja meg.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Mister_X
nagyúr
válasz alex devil #80065 üzenetére
Konkretizáld a készüléket, mert anélkül nehezen tudjuk megnézni, hogy mi van.
Nem tudom elképzelni, hogy miért lenne magasabb a havidíj.
Egyébiránt ha azt akarod kiszámolni, hogy most köcsög-e a szolgáltató, hogy két év alatt a telefon + előfizetés pont annyi, mintha Dominóban vennéd, akkor annyit tudok mondani, hogy vedd meg Dominósan és töltsd fel a kártyád, ha telefonálni vagy netezni szeretnél...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Arcképgyáros
válasz alex devil #80062 üzenetére
Az a telefon törlesztője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest