Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
legenda
Nem mindenki akar emiatt külön külsős alkalmazásokkal foglalkozni, azokat külön telepíteni és beállítani, az integrált e-mail kliensben csak a szükséges adatokat kell megadni és már működnek is.
E-mail útján is nagyon egyszerű képet küldeni, nem muszáj előtte a kliensben matatni, a levelet elkezdeni írni...stb., elég csak a küldeni kívánt képen hosszan nyomni, megosztás e-mailben, címzett kiválaszt és mehet.
Egyéni preferencia kérdése ez, hogy kinek mi a szimpatikusabb.
A magam részéről nem szoktam plusz külön külsős alkalmazásokat erőltetni azoknál, akik kevésbé értenek a dolgokhoz, mert úgy csak a hibalehetőségek száma nő, itt pedig nem csak az emberi oldalra gondolok, hanem a külsős alkalmazásokra is. (Némelyiknél kikapcsolhatatlan az értesítés, a helyhozzáférés, lebutítja a képeket, indokolatlanul sokat harap a tárból és RAM-ból, eszi az akkumulátort...stb.)Nem is gondoltam volna, hogy hétvégén is kerülnek fel új termékek a webshopba.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lupus_l
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
Vagyis a mai a 4. nap a péntekkel együtt
14 naptári napról szól a távollévő felek közötti szerződéskötés esetén, nem munkanapról.Pirosas a kijelző? Úgy emlékszem ezt sokan jelezték, Samsung szoftverfrissítéssel szándékozik javítani a problémát.
-
Soulfly842
addikt
Kevered kicsit a dolgokat
távollévő felek közötti szerződéskötés értelmében (online vásárlás) 14 nap elállási idő van s nem azonnali csere.
Ez annyit jelent, hogy ha visszaküldöd 14 napon belül, akkor sztornózzák a tranzakciót, a vásárlást.
A 72 órán belüli csere - meghibásodosás/gyárilag hibás esetén - arról szól, hogy típusazonosra kicserélik neked a készüléket.
-
MODERÁTOR
Összehasonlítás a Telenor konkurens csomagjával.
2 év hűség mindkettőre
azonos adatmennyiség (50 giga)Telenor: 4792.- Ft
Telekom: 11.490.- FtTelenor: használható a telepítési címtől eltérő más címen
Telekom: fizikailag használható más címen, de napi 2k felárTelenor: havi 2500 Ft benne van egyéb szolgáltatásra (adatbővítő, netes tv)
Telekom: nem tudunk róla jelenleg, hogy van-e benne valami plusz (feltételezésem: nincs)Telenor: az 50 giga mellett korlátlan böngészés és email a csomagban
Telekom: egyelőre nem tudok ilyesmirőlTömören: amennyiért a Telekomnál a korlátozottan hozzáférhető és korlátozottan használható csomagot adják, annak a feléért kijön a Telenor 2x annyi adatot tartalmazó csomagja, +100 giga éjszakai nettel, HBO Go-val és korlátlan böngészéssel és emaillel.
Ezt szerintem nagyon meg kéne gondolni a Telekomnak, hogy van-e értelme, illetve azt is át kéne gondolnia nagyon gyorsan, hogy van-e valódi válasza a korlátlan adatforgalomra. Telik az idő, és nincs. (A mobil L és XL nyár végéig korlátlan net promóciót nem tekintem annak, szerintem ez egy tűzoltás jellegű akció, amivel addig megpróbálják megállítani az elvándorlást, ameddig ki nem jönnek a végleges megoldással.)
Egyébként nem haragszok rájuk. Valószínű, hogy váratlanul érte őket a telenor korlátlan csomagja (bár a telekomos és a vodafonos homenet csomagok a piacon vannak egy ideje), és egy nagy vállalatnak lassú a reakcióideje. Valószínű, hogy kijönnek egy olyan csomaggal hamarosan, ami számukra is anyagilag vállalható, ez persze nem biztos, hogy találkozik az előfizetők elképzeléseivel. Lesz egy kis átrendeződés a telekommunikációs piacon, de már nagyon rá is fért.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
ne siesd el... Ászf szerint ez lezárt szolgáltatás május 1-től... hiba van talán a mátrixban, ha valakinél mégis rendelhető...amig valaki konkrétan nem jelez, hogy rendelt ilyet és működik is nála, addig várj sztem... nálam pl. hibára fut az ussd kódos rendelés a domino kártyámon
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Persze, elhiszem.
Hozzáteszem hogy az adott üzletben az összes többi ott dolgozóról csak jót tudok mondani.
Egy másik ügyintézővel volt problémánk, aki mondott valamit adott időpontban, hogy jöjjünk vissza egy hónap múlva, visszamentünk egy hónap múlva (cég), akkor azt mondta, hogy egy hónappal előtte kellett volna. Írtunk egy panaszt, rendben volt. -
313313
addikt
Ha Magenta1-es vagy a Telekomnál, akkor jár 2 vagy 3 (egy időben történő használat) készülékre a tv go. A Magenta 1csomag folyószámláján lévő mobil előfizetéseknél a tv nézés korlátlan és ingyenes. Ott van a tematikus csomagok között is, megendelhető bárkinek.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Bferibörs
addikt
ilyen áron nincs ez tény (mint telenor) én is a 100 GB vagy flotta korlátlanban gondolkodom, szerencsére nekem van 2 db duos telóm meg mifim is.
TV+100 GB éjszaki 23-08-ig, belefér az előfizetésbe 100 GB-osba.
Én majd augusztusban döntök,ha nem változtat a telekom megyek.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
tudod itt ilyenért hurrogtak le engem évek óta ilyet használok/tam a telekomnál kisebb adat stb. de volt, most megduplázták az árát 4GB-nak 4000.- (régen 8 GB 3400 körül volt),ha újat rendel valaki. ( rendelésnél a telenornál nem volt még ilyen ). Ehhez a telenoros csomaghoz rendelhetsz a TV mellé még +100 GB éjszakait is ami belefér az előfizetési összegbe 5900 valamennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
"a lényeg hogy drágitott a telekom.."
a 10 giga pl. mikor drágult? nekem olcsóbbnak tűnik az eddigi árhoz képest inkább, s ráadásul roaming-olható is a 10 giga...a telenor keret roaming-ban is jó?
-
annak pedig külön tapsolok, hogy az extrém fogyasztókat próbálják lekapcsolni, hogy legyenek végre normális netes sebességek mindenütt..[ Szerkesztve ]
-
-
Bferibörs
addikt
szerencsére jelenleg lehet szolgáltatót váltani, így talán mindenki megtalálja a számára megfelelőt ( a 3 szerintem rossz közül)
az mindig érvágás, ha egy szolgáltató árat emel akár burkoltan is , ez van
szeptemberig talán kialakul minden szolgáltatónál egy hosszabb távú ár/szolgáltatás amire talán majd lehet alapozni, addig meg költözök oda ahol számomra a legmegfelelőbb feltételeket biztosítanak(#83071) tsteve
jelen állapotban nem védeném a telekomot -búcsút veszek tőle a domino maraton kivételével
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
Baromira nem fogsz egyetérteni tudom, de a nagy büdös valóság az, hogy épp miattatok, azaz az extrém fogyasztók NEM ELENYÉSZŐ száma miatt nincs ma már nagyon korlátlan mobilos internet nálunk. (máshol sem nagyon, legalábbis a legtöbb eu-s szolgáltatónál nincs, 1-2 kivételtől eltekintve)
Kisebbség vagytok ugyan, viszont a mobilhálózatokat túlterhelitek, s emiatt európában már alig maradt 1-2 valóban korlátlan mobilnetes szolgáltatás.
A szolgáltatók pl. angliában 20-25 gigánál meghúzzák a határt a korlátlannak hirdetett szolgáltatásra is.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Na.. Meg is van a ludas... Faszbúk meg a messenger..
Én azokon kívül minden mást használok és mindig elég volt az 1GB.Érthető, hogy szeretnéd a korlátlant, mindenki szeretné, de nem az az álltalános, hogy valaki napi 1GB adatforgalmat bonyolít le. Ez már a nagyon extrém sport kategória, viszont Te álltalánosan írtad az emberek 99,9%-ra.
Ami Te és egy két ember csinál az nem életszerű dolog. Minden nap tud wifi kapcsolatban lenni az ember (persze nem a tanyán a libák közt), hogy olyan dolgokat akkor csináljon meg ami nagy adatforgalom igényű. Be lehet osztani mindent szerintem.
Elég kirívó esetek vagytok ezzel a forgalommal.prannk Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Ezzel havonta sem éred el az 1GB-ot...
Én ezeket csinálom nap mint nap a telefonommal, meg youtubeot is nézek néha és van, hogy Play áruházból is töltök le appokat... Havonta az 1GB-ból marad úgy 200-300MB adatkeretem.
Tényleg árulja már el nekem valaki, mert nem értem, hogy, hogy lehet chat programokkal meg böngészéssel napi 1GB-ot forgalmazni?
Az biztos, hogy bőven sarkítva van az általad vázolt adatforgalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
2 naponta utána tudsz tölteni ami 365 napig él nem 30 és valahol ez a lényeg, mindíg van annyi net + keret a kártyán, hogy használható legyen ha nincs előfizetéses net ( nembeszélve arról, hogy ugyan annyi az ára mint az előfizetéses 4 GB-nak) , tény dualos teló kell hozzá ,nekem megéri 2 van belőle ,még így is (már mint teló)
(vagy csak fix+dominó akkor nem kell duálos teló, aztán , hogy ezen mit változtatnak kérdés)
(#82996) goop
azt illik tudni, hogy ez a feltöltős csomag 7Mbit/s-el hasít !!!
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Nekem még sosem sikerült 1GB-ot elérni De a közelében sem voltam. Lehet valamit "rosszul" csinálok
Lehet nem kellene minden mások által megosztott videókat rögtön megnézni mobilon? persze mindenkinek szíve joga eldönteni mennyi videót meg képeket akar rögtön megnézni amiről kiderül, hogy amúgy értelmetlen de erről nem szeretnék vitát nyitni lehet nekem ezért elég a netem és teljesen jó így isJárj nyitott szemmel.
-
trec12
addikt
A korlátlan is? A teljesség igény nélkül; a Telekomnál 2 évre 1 GB nettel 11e/hó. A Vodánál ez kettő évre 9,849/hó 2 GB-al most akcióban ha jól láttam az első évben 2e lejön azaz 7,849e/hó. Telenor is 9,9e van pár extra hozzá meg 2GB-al de itt az sms pénzes .
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
Igen. Akcióban biztos ki lehet fogni jó vételt és menő a 2 év garancia. És biztos van akinek jó a részletfizetés.
Ha sokat beszélsz akkor sem kapod sokkal olcsóbban, a készülékkedvezmény nagy részét bukod a drágább előfizetés miatt.
Jó, akkor ne legyen az S7 40% csak 25%.
Az a bajom, hogy nem értem miért drágább az előfizetés ha veszel készüléket és miért nem a készülék alapárában van az emelés.S23
-
madrac
senior tag
Pontosan erről a tipikus magyar mentalitásról beszéltem, hogy ami ingyen van, ne adj isten van rajta kis kapu is, azt rögtön gátlástalanul és mértéktelenül ki kell használni, ha kell, éjjel-nappali torrent szervert üzemeltetve egy egyáltalán nem erre kitalált infrastruktúrán. Akinek pedig ez nem tetszik, vagy kár éri emiatt, az dögöljön meg, így járt. Az ilyeneknek én se adnék semmit, sőt igyekeznék egyre jobban lekorlátozni és megszüntetni az ilyen lehetőségeket. Szóval köszi...
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem tovább is:
Továbbá lezárásra kerülnek a korlátlan tematikus opciók közül a következõk:
Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció.
Azon elõfizetõket, akik a lezárásig megrendelték fenti opciókat vagy azok valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követõen azonban már nem igényelhetõek az opciók. -
b.daniel
senior tag
Én csak azt nem értem , higy akkor miért vagytok sokan felháborodva, higy eltörlik 😀 Napi szinten olvasok több fórumot , és tenyleg sokan tudjatok , hogy hogyan lehet kicsit megmókolni. Nah most ez nyilván nem így lett kitalálva. Annak ellenére ,,higy nem tettek semmit higy javítsák a dolgot , még ez nem rendeltetésszerű használat 🤔
És egyébként az akinek otthoni szolgáltasa is van ,sokkal jobban is járhat mint eddig mind árban , mind szolgáltatásban .
Én pl 2. kerületben lakom, 7900-ért kaptam tőlük most tripla otthonit plusz mobil L-t, 1 giga nettel. Ez azért elég menő szerintem... -
Keem1
veterán
Nem ellened szól, félre ne értsd (nekem pont mindegy, mik a mobilhasználati szokásaid), de ha én a szolgáltató helyében lennék, én is kivezetném az olyan díjcsomagokat, amikkel jó magyar mentalitás szerint durván visszaélnek a felhasználók.
Egy ismerősöm fel volt háborodva, hogy csapolta a céges cuccokat (főként eszközöket, de ha lehetett, akkor pénzt is) és megszüntették a munkaviszonyát. -
r3dsnake
nagyúr
-
[P]laci
senior tag
nem hülyeségek ezek, csak nem a kedvezmények nélküli árak alapján kell végkövetkeztetést levonni (mintahogy azt sokan teszik, tették).
- a régi csomagok maradnak lassítva, csak az új csomagokban van a "cut off" logika. mondjuk az érdekes kérdés, hogy ha lassít a szolgáltató, akkor jön a "köcsög szolgáltató és szar nete" szöveg, ha pedig cut off van, akkor meg "köcsög szolgáltató, miért nem lehet csak lassítania a netet"... arról nem is beszélve, hogy a többi szolgáltatóhoz képest bő egy évvel tovább maradt a Telekomnál a lassítás, érdekes most a cut off miatt csak a Telekomot szidja mindenki, amikor a V és a másik T csinálta ezt, akkor teljesen okés volt a dolog...
- ha lejár a hűség sincs gáz, mert utána is lehet a régi csomagokat hűség nélkül használni.
- az opciók mindig is olyanok voltak, hogy mivel nincs rajtuk hűség, ha akarja a szolgáltató, akkor hagyja, ha nem akarja, akkor pápá...mondjuk az opciókat nyilván azért fogjuk veszteni, mert az EU szigorított a net neutrality szabályokon, lásd ezért vizsgálódnak itthon a TV GO, Telenor MyTV, etc. miatt, szóval nem a szolgáltató elsődleges hibája ez, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
törölt tag
A Youtube és a Gridve más kategória, jóval kevesebben töltögetnek gigás állományokat Gdrivera/ról folyamatosan mint amennyiben egész nap a YT-n lógnak. Korábban írta itt valaki, hogy a Vimeo is megy ezzel.
Mondjuk az érdekes kérdés, ha ennyire bírja ezt a hálózat akkor miért nem korlátlan SAJÁT fizetős TVGO szolgáltatásuk adatforgalma, illetve az ezt azzá tevő opció miért 990Ft NAPONTA![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
legenda
a mobilszolgáltató csak a saját kezdődtetését és végződtetését rögzíti - amikor ügyfélszolgálattal történik beszélgetés -, más esetekben sosem ő teszi/teheti, hanem csak a feltételeket kell biztosítania azon szervek számára, akik a megfelelő jogosultsággal rendelkeznek, továbbá van bírói végzésük adott esetben...stb.
a szolgáltató csak bizonyos adatok tárolására kötelezett (jogszabályilag) a hívások kapcsán, ki hívott kit, mikor, mennyi ideig tartott a beszélgetés, mik a cellainformációk (a készülékek tartózkodási helye), ezeket pedig köteles kiadni, ha arra hivatott és jogosult szerv kéri.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Nem történik azért ez ilyen gyorsan,
Most történt bár héten belül a kimenő-bejövő tiltás?Akkor még csak behajtó céghez kerül. A 180-ból gondolom egy tetemesebb rész a kötbér (és ha van, akkor később esedékes törlesztőrészletek). Ha egyeztetnétek a behajtással, akkor nagy valószínűség szerint megállapodás esetén még a kötbértől eltudnak tekinteni egyszeri méltányosságból, de fizetési könnyítés (ez esetben részletfizetés esetén) az időközben lejáró számlákat és törlesztőket szigorúan határidőre rendezni kell. ez esetben a lejárt határidejű szla-kat és a tárgyhavi számlát szokták a részletfizetési megállapodásba venni. Ha erről van szó, akkor célszerű a megállapodás, s annak betartása, mert ha behajtócéghez kerül, akkor ők már sarcolják az ügyfelet mindenféle illetékkel, kezelési költséggel is pluszba a tartozáson felül.
Abban az esetben szokott végrehajtási stádiumba lépni, ha több hónapos procedúra után sem tudja a Telekommal szerződő (a tartozást megvásárló) behajtó cég behajtani a tartozást. Ez esetben a Végrehajtóval lehet megállapodást kötni részletfizetési megállapodást illetően és akkor nem indítanak inkasszót (bérből történő levonást) ill. nem kezdeményeznek jogi folyamatot egyéb úton-módon sem. A végrehajtói költségek hosszan húzódó procedúra esetén sem kis összeget foglalnak magukba.
Kevés az információ, amit leírtál - ez alapján az egyeztetés a legcélszerűbb.
(#67559) whbear
Barringot te szerintem aktiválni az online felületen csak ügyintéző segítségével, mivel a barring szolgáltatást egy háttércsoport konfigurálja be.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
313313
addikt
Szerintem meg erősen ügyintéző függő, ki mit csinál, maradjunk ennyiben...
kb 1 hónapja történt a dolog, és ha nem készítem fel a párom, bizony kérnek érte pénzt. Egyébként megyeszékhely és hivatalos T-pont volt.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest