Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Telekomnál esetleg sikerült kiharcolnia valakinek kedvezményes korlátlan netet jó áron?
Csak kíváncsiság ha igen, akkor mennyiért?
-
Arcképgyáros
válasz kakuk.tamas #135685 üzenetére
A flottasra nem akarnek kedvezmenyt csak a tobbire es ugye 3 szolgaltatas eseten van 30%. Az lett volna a kerdes, hogy benne marad-e de akkor nem. Kulon van.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Hulye kerdes.
Magenta1-ben vagyok. Ha mondjuk flottán gondolkoznek akkor a flottas szamomat benne lehetne hagyni, a 30% kedvezmeny miatt a Magentaban?
-
Arcképgyáros
Magentában még mindig duplázódik a mobilnet?
-
Arcképgyáros
Magenta nem dupláz már netet?
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
T-s Tv box usb csatijabol nem tudom tolteni a telefonom?
Mondjuk ezt lehet nem itt kellett volna megkerdezni de most mar mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
T-s korlátlan netet lehet osztani 4G routerből?
-
Arcképgyáros
Na lezárult az ügyem ami után kaptam 13000 ft jóváírást. A mostani számlám nullás lett vagyis pontosabban -2999 ft. Ez a jövő haviból még levonódik? Pontosabban az ehaviból.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Tegnap reggel jött sms, hogy megkezdték a bejelentésem kivizsgálását, azóta semmi. Mikor értesítenek ezek, vagy érdeklődhetek a dolgokról?
-
Arcképgyáros
válasz kory24 #110124 üzenetére
Köszi, nekem igazából most borult fel minden, hogy lejártak a hűségeim. Direkt rákérdeztem előtte egy ügyintézőnél mondta, hogy nem fogok többet se kevesebbet fizetni minden marad a régi. Na mindegy majd megoldják én bejelentettem aztán ennyi. Remélem 30 nap azért nem lesz mire megoldják.
-
Arcképgyáros
Azt sem nagyon értem, hogy itt ez a 3 Magentás Mobil S + 3 GB. Az app csak egyiknél írja, hogy dupla 3 GB van, a többinél mind csak 3-at ír. Ez is így normális, vagy attól még kaphatom a duplát csak a felület rossz?
-
-
-
Arcképgyáros
Lejárt a hűségem és most látom a legújabb számlámon, hogy kikapcsolódott/kikapcsolták a családi mobil opciót. Ez normális dolog?
-
Arcképgyáros
Előfizetéses számra nem lehet most aktiválni valami ingyenes net opciót?
-
Arcképgyáros
Ugye a T oldala az előző díjcsomagokat nem mutatja. A Samsung A50-re nem is tudok kérni kedvezményt mondjuk telefonon? Magenta van meg minden, de ugye ha egy összeg díjcsomag nélkül vásárolnám meg a telefont akkor a weboldal szerint 0 ft kedvezményt kapnék.
Díjcsomagot váltani meg nem szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Most nézem, hogy vannak új mobil csomagok amiben a Mobil M-ben 90 egység van.
Az eddigi 80 egységes mennyibe került?
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Domino Most jan. 31-ig él?
-
Arcképgyáros
válasz radio100jozs #102607 üzenetére
Mivel kivezették az SE-t, így esélyes, hogy többet nem kapnak...
-
Arcképgyáros
Van egy előfizetéses szám a fiókomon belül ami szeptember elejétől él (09.04) de még egy számlát sem kaptam ezzel kapcsolatban. Ez normális? Kérdezzek rá?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Az akciós árlistán honnan tudom meg, hogy melyik Magenta kategóriába tartozom?
-
Arcképgyáros
Ha Magentámban van 2 előfizetés ami bent van a családi mobil opcióban és később bekerül egy 3. szám is akkor az automatikusan bekerül szintén a családi mobil opcióba vagy kérni kell, hogy tegyék bele?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Eltelt egy nap, még mindig nincs Domino Most opció.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz tamasas0913 #100795 üzenetére
Kivételes gyorsaság. Nekem a sim kártya is egy hétig tartott amire feladták.
-
Arcképgyáros
Ha a csomagomban korlátlan a Facebook használat akkor hotspoton osztva is korlátlan lesz a "többieknek"?
-
Arcképgyáros
válasz tamasas0913 #100769 üzenetére
Hívd fel őket! 1414
Nálam 2-3 napon belül jóvá szoktak íródni a befizetések, igaz lejárt számlám még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Üzenetben 1 darab emoji az MMS-nek minősül?
-
Arcképgyáros
válasz Fox Mulder #100664 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz Fox Mulder #100661 üzenetére
Basszus, nem!!!!
A Max kezel egyedül 2 sim-et ami a kínai piacon 2 fizikai sim, az többi piacon, (EU-Amerika) pedig 1 fizikai sim és egy e-sim. A többi modellbe mint eddig is az i5s-tól talán nano sim megy, egy darab!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Fox Mulder #100659 üzenetére
Nem kompatibilis a micro simmel mert nano sim kell bele! Mondom, hogy egyedül a Max-ban lesz az egyik e-sim.
Ha feltekersz a tetejére a lapnak akkor ott a kép a (sima) Xr-ről aminek az oldalán ott a sim fiók. Akkor az dísznek lenne ott ha e-sim megy bele?! Érted...
Fogadunk?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz radio100jozs #100647 üzenetére
S 1 ha 1 évig se használok el 80 percet akkor lejár a kártya vagy üzemel tovább domino kártyaként azaz töltöm rá a pénzt és telefonálok?
-
Arcképgyáros
válasz Fox Mulder #100649 üzenetére
Szerintem igen, elvégre mi értelme lenne, hogy árulja a Max-ot?!
-
Arcképgyáros
Azt meg tudom csinálni, hogy az én T fiókomhoz 3 előfizetés van és a másik 2 előfizető a T appban max a forgalmait lássa? Szóval állítgatni meg ilyesmi ne tudjon.
Pontosabban én vagyok az előfizetője mind a 3 számnak.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Motion_Blur #100568 üzenetére
Személyigazolvány számodat írd fel neki aztán nem izél a futár szerintem, de azért írj egy meghatalmazást is!
-
Arcképgyáros
válasz azigazimoris #100498 üzenetére
Tehát ha kedden váltottam dominó számot át előfizetésesre akkor nekem is jár a 10GB?
-
Arcképgyáros
Kedden egy dominós számomat átváltottam előfizetésesbe és mondta az ügyintéző, hogy küldik az új sim kártyát hozzá. Gyorsan szokták küldeni, van esély rá, hogy ma-holnap megkapom?
-
Arcképgyáros
Magentába simán be lehet vinni a flottás számot most már elvileg. Ahhoz kell valami flottakezelői engedély?
-
Arcképgyáros
válasz norberto_th #100370 üzenetére
-
Arcképgyáros
Új mobil csomagok mikor várhatók? Vezetékes szolgáltatással együtt holnap debütálnak a mobil csomagok is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest