Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy telekomos flottás simem, számla alapján Flotta Basic díjcsomgaban. Szeretném a számom átvinni másik flottába. Először át kell mennem feltöltősbe, vagy Telekom Flottából lehet közvetlenül menni másik flottába?
Változott a lakcímem, személyes ügyintézésnél azonnal érvényesül az új cím? Értem ezalatt, hogy T.kom üzletben elintézem a változást átsétálok a másik szolgáltatóhoz és már be is adhatom a papírokat a számhordozással?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet megoldani, hogy:
Adott "A" előfizető, nevén két lakossági előfizuval (1,2), a 2-est nem az "A" előfizető használja, hanem a korábbi párja, erről lejárt a hűség.
Ezt az előfizetést, hogy lehet (lehet egyáltalán?) átvinni "B", előfizetőre, azaz a nevére venni?
Először át kell váltani Dominóba, majd az kerülne "B" személy nevére, aztán azt csinál vele amit akar?[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy Telekom flottás csomagom, van még belőle hátra 3,5 hónap hűségem.
Amennyiben most veszek készüléket új előfizetéssel (Mobil S+ 3GB) akkor van arra bármilyen lehetőség, hogy a flottás számomat átvigyem (átírják) a lakossági előfizetésre amit vettem (Mobil S+ 3GB) és csak a lakossági maradjon? -
Bornie127
senior tag
És ha már van előfizud, de egy új előfizetésre veszek készüléket, akkor is szoktak kérni előleget, vagy mivel már előfizető vagy náluk, úgy már nem?
Engedi kivalasztani a 0perc/35 ft beszéd és 3GB net, havi 1890 csomagot, akkor arra elvileg hozható? -
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van hűséggel egy tv-m részletfizetéssel. Amennyiben a maradék törlesztőket egyösszegben befizetem (ha jól emlékszem lehet ilyet csinálni), akkor hozhatok ki másik készüléket részletre? Gondolom, ilyenkor ismételten hűséghosszabbítással lehetséges.
Köszönöm.
-
Bornie127
senior tag
válasz herdsman12 #102303 üzenetére
Nem tudtam, hogy van FB-juk, már meg is oldódott, köszi a linket.
-
Bornie127
senior tag
Adott egy Philips tv, amit listaáron vettem.
Nem emlékszem, hogy találkoztam volna a jótállási jeggyel (nem tudom megnézni, úton van az új tulaj felé).
Abban a hitben voltam, hogy az online felületen a feltöltött dokumentumoknál lesz, mint a telefonok esetében, de nem.
Hívtam az üf.-ot, azt mondták, hogy listaáras vásárlásnál az egyösszegű számla a garijegy is.
Kellett volna lennie jótállási jegynek vagy sem?
Amennyiben igen, hogy tudom pótoltatni? -
Bornie127
senior tag
Azt nem tudod esetleg, hogy a flottásoknak is be lehet kapcsolni ezt az opciót? Régebben (kb fél év) tutira felkínálta, ugyanis akkor fizettem elő közvetlen az hbo-nál, most online felületen nem kínálja fel. Egy másik előfizuhoz, ami net&roll, ahhoz engedné.
Hívtam az üf. - ot, de a második ügyintéző sem értette, hogy mit szeretnék, pedig csak azt kérdeztem, hogy igénybe tudom-e venni a jelenlegi csomagomhoz, mert online nem megy. -
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Hbo Go opciónál, ha most megrendelem, akkor egész hónapot számláznak?
Fordulónap az előfizetéssel fog menni, vagy mostantól? -
Bornie127
senior tag
Valaki tudná linkelni nekem az otthoni mobilnet 4G szolgáltatást? Nem találom a honlapon. Köszönöm szépen.
-
Bornie127
senior tag
válasz azigazimoris #97728 üzenetére
Csak belföldön használható fel, amennyiben a 10GB-ra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Jól emlékszem, hogy a tematikus opcióknál, amennyiben hóközben mondom le, akkor is egész hónapot számláznak?
Illetve, ha lemondom, akkor az azonnal megtörténik, vagy van az aszf-ben olyan, hogy pl 8 nap, stb..Köszönöm.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Meddig kell adategyeztetni? Amennyiben nem teszem meg, akkor automatikusan törlik a nevemről a kártyát, vagy még előtte van valamilyen köztes állapot. Pl: inaktív x idejig csak azután törlödik.
Van két sim a nevemen, de nincs már rá szükségem.
-
Bornie127
senior tag
válasz Ispán_Péter #95859 üzenetére
Igen, a feltöltőkártyások kimaradnak.
-
Bornie127
senior tag
válasz ricshard444 #95740 üzenetére
Ez attól függ függ, hogy meddig szeretnél elmenni. Fel is jelentheted, hogy miután szétmentetek, ellopta, vagy csak nem akarja visszadni. Jogilag a tiéd, el sem adhatta volna. Szóval, rendőrség, majd szolgáltató. Tiltás+sim csere, aztán behajtani a készülék árát. A számlákat nem fogodntudni, hiszen azt te használtad. Az exed meg majd leboxolja azzal akinek eladta jogsértő módon. Lehetőséged van, ebben te döntesz.
-
Bornie127
senior tag
A T-s Samsung S8+ single vagy dualsim-es?
-
Bornie127
senior tag
Nemrég vettem dominó fix-szel telefont, arra is van 1gb adatforgalom, vagy csak ha online rendeltem volna?
-
Bornie127
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek, közben rájöttem a megoldásra, csak balga voltam.
Itthin van a net and roll M, adatmegosztóval, 6gb euban használható belőle és nano sim-es. Ennél jobb nem is kell. Vagy még valami horváth kártya, de a tele2-nél nincs nano sim.Köszi mégegyszer.
Még azt mondjátok meg nekem, ha kintről mo-ra, illetve horvátból horvát számra telefonálok, akkor nálam a hálózaton kívüli percdíjakkal számolnak?
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
4 napos Horvátországi roaminghoz hogy tudom a legolcsóbban kibővíteni az adatkeretemet? Új sim is játszik, ha úgy olcsóbb. Parner 3 flottában vagyok 500 mb forgalommal.
-
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #92024 üzenetére
Összesen 3 szolgáltatás van egy előfizető nevén, 2 mobilelőfizetés és egy net&roll internet. Enyém lenne a 4. ha bevinném az illető neve alá.
Szóval, vagy úgy lehet, hogy készülékkel korlátlan csomag, vagy korlátlan előfizetés+tv? Az nem opció, hogy mobilkészülék korlátlan csomaggal+TV jó áron? Csak külön-külön lehetne előfizetésenként, igaz? -
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #92021 üzenetére
Azt össze lehet hozni, hogy új, teljesen korlátlan előfizetés a mate 10-zel és mellé tv jóáron? Néztem, hogy ha új előfizetést vásárolunk, akkor lehet mellé tv-t venni. Ez megy a fent említett módon, vagy csak az előfizetés készülék nélkül+TV kombináció?
Amennyiben a számom a korábban tárgyalt módon más neve alá beviszem és hűségidő alatt elhalálozik, vissza tudom szerezni a számom, vagy annak akkor már lőttek?
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #92021 üzenetére
Köszönöm, most a nagyongyors módszer játszik, a mate 10 előrendelés miatt. Köszi mégegyszer mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy flottás előfizum, nincs rajta hűség. Hogy tudnám bevinni a számom a párom nevére? Átváltok dominóra, majd átkerül a párom nevére és utána már tudna előfizetésre váltani?
A lényeg az lenne, hogy így már neki több előfizetése lenne, és új készülékvásárlásnál (ami most történne) kapnánk kedvezményt a havidíjból (természetesen lakossági díjcsomaggal).Hogy lenne a leggyorsabb?
-
Bornie127
senior tag
válasz radio100jozs #90548 üzenetére
Telekom korlátlanra nincs alternatíva, csak más szolgáltatónál.Ez csak akkor szívás, ha nem lógsz bele más cellájába mint én. Nálam is csak Telekom játszik.
-
Bornie127
senior tag
válasz kaposznyak #90515 üzenetére
Valahol van egy cikk róla. Én úgy számoltam, hogy napi 2 óra waze, 22 munkanappal 5-600MB forgalom.
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #90108 üzenetére
Elseje óta szar az egész, amúgy mindvégig be volt kapcsolva.
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #90097 üzenetére
Amit eddig leszűrtem. Chrome. Ami nem https, azzal nem tud mit kezdeni a böngésző, ha eléírom akkor sem. Sem a címsorban nem nyit meg lapot, ha kézzel beírom, sem ha linket nyitok meg. Opera kezeli, azzal megy a böngésző opció szépen, illetve ha még mobilnézetes az oldal, akkor is betölt.
A net and roll-on, wifin, szintén böngésző opció, minden böngésző, minden nézet, minden protokol megy szépen. Ott csak az éjszakai szívta le az adatkeretet amjt nem lett volna szabad.
Kollégám is panaszkodik, hogy nem megy ez az opció neki mobilnettel, sok mindenkinek elkúrták ezt.
-
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Valami nem f@sza. Éjszaka elfogyott a teljes adatkeretem a net and roll M-ről úgy hogy van éjszakai korlátlan opcióm. Ez csodás. Ebből üf lesz.
-
Bornie127
senior tag
Üdv mindenki!
Az létezhet, hogy eltűnt az előfizetésemről a korlátlan email és böngészés opció? Ugyanúgy a net&roll M csomagban is, csak az éjszakai maradt meg.
-
Bornie127
senior tag
Net&roll m-re is megy ez a nyári korlátlan adat? Beállításoknál nem látom.
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #86660 üzenetére
Akkor meg már nem korlátlan... Nem csak attól korlátlan, hogy full sávszélen jön a cucc. Amennyiben szűrik a p2p-t, akkor az egyenlő a korlátlan email és böngészés opcióval.
Nálunk nincs semmilyen vezetékes net. Oda jöhetne már fullos korlátlan...
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Telekomos 3G modemet lehet hűség után hivatalosan függetleníteni? Amennyiben igen, ugyanaz a díjszabás mint a telefonoknál?
-
Bornie127
senior tag
Telekom appból csak telekom feltöltőkártyást tudok feltölteni, vagy más szolgáltatósat is? Amennyiben nem, van rá mód hogy a számlám terhére töltsek fel telenoros simet?
-
Bornie127
senior tag
válasz _Moriarty_ #83344 üzenetére
30 napon belül kell írásban válaszolniuk. Szerződésben szereplő lakcímte küldik.
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #80343 üzenetére
Köszönöm!
Most olvastam, hogy a tematikus opciók megoszthatóak, azaz ha jól értem, ami a fő kártyán be van állítva az a duonet kártyán is aktív?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Létezik még olyan, ha jól emlékszem, amikor kötöttem a net&roll L csamagomat, hogy felkínált egy plusz sim kártyát, amivel osztottan használhattam volna a csomag adatforgalmát. A csomagom még megvan. Lehet hozzá utólag még kérni? Létezik még ez az opció?
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #80298 üzenetére
Nem létszükség a g. maps. Ilyen opcióm van a telómon, pluszban nem igényelék mert a kártya havidíj+korlátlan opció díja egy alap előfizetés árával vetekszik, vagy akkor már a telómra vennék 3gb adatot. Tudnám osztani hotspotként is, de macera lenne mindig, plusz még merülne is a telefon.
A tartalék kártya kifejezetten navigációs célokat látna el. -
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Tartalék telómba szeretnék simet. Net kellene Waze-hez, illetve google mapshez.
Miyen opciókkal jövök ki a legolcsóbban? Napi 140 km navigáció lenne, átlag 22 munkanappal.
Domino surf-ot néztem a navigációs tematikus opcióval, igaz abban nincs benne a g.maps. -
Bornie127
senior tag
Online Domino sim rendelésnél nem lehet telefonszámot választani mint új előfizetésnél? Üzletben felajánlanak többet?
-
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Amennyiben lemondtam egy rendelést még december 4.-én, mennyi ideje van a Telekomnak törölni az előfizetés hosszabbításomat, 30 nap? Azt meg lehet tudni, mikor érkezett vissza hozzájuk a lemondott készülék?
-
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #78993 üzenetére
Üdv újra köztünk!
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #78854 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az éjszakai korlátlan opciót is meg fogják szüntetni, a szolgáltató meg nem fog pár terás adatcsomagot hozzámdobni +5500 ft-ért.
-
Bornie127
senior tag
válasz #16695808 #78679 üzenetére
Nekem két előfizetésen is van ilyen opció. Az egyiket a telómon használom, a másik Net&Roll csaomagon van aktiválva és wifin osztom. Mind a kettőn hibátlanul működik, a honlapon beágyazott videók full sávszéllel jönnek. Igaz nálam csak 3G elérhető, de azt ki is használja.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Párom vett nekem T-től telefont. Abba nano sim kell, viszont nekem most micro simem van, én is telekomos előfizető vagyok.
Tudok ingyen cseréltetni simet, attól függetlenül, hogy nem én vettem a készüléket?
Illetve, ha nem jönne be a telefon és elállunk a vásárlástól, vissza tudom cseréltetni, vagy akkor már használjam átalakítóval a simet?Most olvastam, hogy a készülékkel együtt küldenek micro simet is. Ezt tudom aktiválni a saját számomra, vagy csak arra a számra amelyhez az előfizetés (rendelés) tartozik?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
A Mate 9-nél a várható kiszállítási időpont a beérkezést jelenti és utána adják még fel, vagy az már előreláthatólag az átvételi pontra történő megérkezés napját takarja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest