Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hangyász2
aktív tag
válasz
viera #112607 üzenetére
Vannak készülékek is jó áron, mint a Mate 20 Lite, és vannak időszaki online akciók készülékkedvezményre is. Ilyen volt az S10+ 65000-ért. Ha valaki árérzékeny, ilyenkor kell venni. Egyébként némileg valóban átstrukturálták a kedvezményeket az elmúlt két évben, alapesetben kisebb, de Magentában meg nagyobb lehet.
Speciel mi a legkisebb előfizetéseken kb. 3-4 éve ingyen cseréljük a telefont ezeken a januári készülékakciókon. Sőt, volt hogy többért ment el a régi, mint az új. És nem is rossz telefonok, és nem is feltétlenül régi modell. Ilyen utoljára a westeles időkben volt.
A flagshipeken meg kivárjuk az időszaki online promóciót, az is minden évben van.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
viera #112588 üzenetére
Hamar aha... 2 hetet mondtak az ügy lebonyolítására, természetesen addig nincs készülék és másikat sem vehetek azzal a kedvezménnyel.
De egyébként mindenre a 30 nappal takaróznak, egyszer volt ilyen elállás ügyem akkor is 30 nap mer ászf. Hiába mondtam, h a jogszabály meg 14 nap.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
válasz
viera #109278 üzenetére
Köszönöm a segítségetek, én is ilyen 2017-es csomagról váltanék, viszont érdekes és szerintem hibás ez a számítási rendszer a díjcsomag váltásnál mert pl a 8100Ft kevesebb mint a 9490 és azt engedné, nem jelzi sárgával hogy kötbéres lenne, ezt nem igazán értem, lehet inkább felhívom őket holnap.
-
-
-
válasz
viera #106926 üzenetére
és szabogabor10:
Köszi ez tök jó, így akkor átteszem a családot az új csomagokba, lévén hogy van olyan aki csak telekomon belül telefonál, nála megtakarítunk, és akkor be lehet fejezni a voippal való szórakozást amikor a külföldön élő családtagokat hívjuk. Ha az S-be teszek valakit, és kitelefonál Németországba, akkor ez csak 35/perc lesz ha jól értem?
-
radio100jozs
őstag
válasz
viera #106868 üzenetére
Akkor lehet úgy jön ki a 2 Multi sim, hogy maximum ennyi rendelhető, és akkor itt is 2 van benne.
De akkor ez drágább, mint a sima L, mert +2000 Ft az XL, miközben a 2 db Multi sim az csak 2*990 Ft, azaz 1980 Ft. Tehát továbbra sem tudni, hogy mi értelme az XL díjcsomagnak?[ Szerkesztve ]
-
válasz
viera #106862 üzenetére
Ezen leírás szerint az új díjcsomagoknál továbbra sem az összesre, hanem a régi módi:
Több új típusú előfizetés esetén a kedvezmények nélkül számított legmagasabb havi díjú előfizetés kivételével az összes többire érvényes a kedvezmény. Amennyiben a kedvezmények nélkül csökkentett havi díj több díjcsomag esetén megegyezik, abban az esetben a legrégebbi szerződésre nem érvényes a kedvezmény.
Felette a vegyes felállásra ezt írja:Ha legalább 2 Mobil díjcsomagos előfizetésed van és ezek közül az egyik új Mobil díjcsomag, és azonos folyószámlán vannak, akkor mindegyik előfizetésed havi díját csökkentjük 15%-kal.
Forrás: [link]
Van itt katyvasz...
-
4Grider
nagyúr
Én sem hallottam még korlátlan Telekom mobilnetről. Van nekik egy otthoni net gyorsító opciójuk, amit mobilnettel oldanak meg, de azon egy csomó korlátozás van. Pl. nem használhatod a Telekom mobilnetet nagy mennyiségű adat fájlcserélő, fájlmegosztó, vagy egyéb, esetlegesen jogsértő tartalmak továbbítását szolgáló, a rendelkezésre álló kapacitást lefoglaló, más előfizetők kiszolgálását veszélyeztető felhasználásra. Amennyiben az előfizető a rendeltetésszerű felhasználástól eltérően, olyan módon használja a szolgáltatást, amely a szolgáltató hálózatát, más előfizető szerződésszerű kiszolgálását veszélyezteti, úgy a szolgáltató a felhasználástól függően jogosult a mobilnet forgalom lassítására vagy a szolgáltatás korlátozására.
-
rfszabi
tag
-
radio100jozs
őstag
Ha otthonra kell a vezetékes helyett a net, akkor miért kell duonet sim is hozzá? Valahogy így nem kerek a dolog. Van WiFi router, azzal lehet osztani a netet. De amúgy arra azért kíváncsi lennék, hogy mi a motiváció egy 2 év hűséges, és legalább 30%-al drágább netcsomagra váltásra, mikor hűség nélkül 30%-al olcsóbban ugyan ezt megkapni máshol, és a hálózatban sincs eltérés?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
gianone
őstag
Úgy látom, az egészet nem érted, mármint az új csomagok működését.
De mivel már van hűséged, nincs is jelentősége.
Mobil M + 4 GB-nál 1500 forint kedvezmény lenne, ha nem kérsz telefont. Az 36000 plusz tehet a telefonra. Így 241000-rel fizet többet, az, aki kér telót, mint aki nem. Listaáron 235-ért adja Telekom.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Minél magasabban vagy, annál kevésbé éri meg.
Ezek a csomagok arra vannak kitalálva, hogy ne vegyél készüléket. Pl. Mobil XL-ben 96000 forinttal fizetsz két év alatt többet, ha veszel telót. És erre jön még az ára.
Mégis mi éri meg?Telefonon meg mit nem enged? Nem igazán értem, miről beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
ne add fel az első után, nyilván hülyeséget mondott vagy félreértett téged... én próbálkoznék másodszor is a helyedben.. pl. az az ügyintező akivel én öszzeakadtam a 1430-on totál képben volt a különböző lehetséges kedvezmények terén... ne add fel ilyen gyorsan a 1430-at
-
tsteve
senior tag
"Melyik előfizetéseidre jár a 20% kedvezmény? A folyószámládon lévő legmagasabb havi díjú Mobil vagy Net díjcsomagod kivételével mindegyikre megkapod a kedvezményt. Azonos havi díjak esetén a legkorábban megkötött előfizetés kivételével mindegyikre jár."
-
értelmezésem szerint a voice és net csomagok külön kerülnek figyelembevételre, s csak a legdrágábbra nem jár a 20%, az összes többire igen.. de a helyedben felhivnám a 1430-at inkább...az a tuti[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
Azt nem tudom, hogy le van-e írva bárhol, hogy a legmagasabbra kellene teljes árat fizetned (én nem találkoztam ilyennel). De ezt leszámítva helyes a megállapításod.
@bepe79
Nem kell újabb hűséget aláírnod, lezárt csomagban hűség után is maradhatsz, és mivel a Move díjcsomagok hűséges ára megegyezik a listaárral, ezért neked a maradás nem jár semmilyen ár-hátránnyal.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
Azért mert eddig 210K-ért adták VR nélkül amit külön 36K-ért adnak, most pakkban 250K-ért nyomják
Gondolom van egy csomó VR ami a kutyának nem kell külön, de az S7 meg fogy, szóval miért ne csomagolnák egybe drágábban?
[ Szerkesztve ]
-
elvárni csak azt lehet, amire a felek által aláírt szerződés lehetőséget biztosít, abban pedig a javított, felújított...stb. készülékre történő csere is benne volt.
19 éve mobilozok, de sosem kötöttem még készülékre biztosítást, eztán sem szándékozom - pedig jellemzően a legdrágább kategóriába tartozó készülékeket vásárolom és használom -, részint az ilyen biztosítós "hibalehetőségek" miatt.
igaz, valahol a biztosítót is megértem, mert sok a trükközés is, akár ezen fórumon is többször olvasni hozzászólásokat, vagy valaki szándékosan töri össze a telefonját, amikor már cseréltetni akarja valami miatt, az olyan gyakori esetek után meg a biztosító pláne úgy áll hozzá, hogy minél kevesebbet veszítsen a dolgon, válogatni meg nem tud és nem is fog, hogy esetlegesen ki a trükközős és ki nem.[ Szerkesztve ]
-
ebben nem a telekom dönt, hanem biztosító, a szerződésben meg régóta úgy van megfogalmazva, hogy nem csak új, hanem felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket is adhatnak, így a pakliban mindig is benne volt, igazándiból a biztosító szervizpartnerén múlt, hogy mit mondott, illetve javítás hiányában tudott biztosítani megfelelő felújított, vagy egyéb hibátlan készüléket - mert az lehet gazdaságosabb a biztosítónak, mint az új -, vagy sem.
a biztosító nem a maga ellensége, hogy a számára drágább lehetőséget válassza, ha a biztosított féllel kötött szerződés alapján más módozatok, illetve választási lehetőségek is adottak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- League of Legends
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest