Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Az kivan mar, hogy milyen menupontok vannak. 1430-on. Melyik menupontban intezhetem az emeles miatti kifogasaimat?
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Most lesz majd ugye ez a nagy áremelési banzáj a Telekomnál. Jelenleg egy Mozaik XS előfizetésem van. 2 éves hűség most vagyok kb a felénél. Telefonrészletem is van (bármikor be tudom fizetni a maradékot). A kérdés az, hogy ha nem akarok az emelésbe belemenni akkor mit tudok tenni? Mik a lehetőségeim? Az sanszos hogy flotta díjcsomagba nem mehetek át de javítsatok ki ha tévedek. A Like S meg nem tudom megléphető-e mert ahhoz meg először Dominoba kéne áttenni a számot.
Kérném segítségetek, hogy mit célszerű tennem? Az a lassan 3500 kezd sok lenni minden mellett. Nekem.
Köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
erdoke
titán
válasz Varszegig #42588 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy veszek egy helyi nagy feltöltős netet (5-10 GB) a független hotspotomba, amin már nincs VOIP tiltás. Legutóbb Törökországban 79 lírát fizettem a 10 GB-ért, ami durván 26 euró, azaz 8e Ft. Három hónapig jó, ebbe két utam esett bele, illetve a kollégáimnak is osztottam a netet. Kb. 6 GB-ot lőttünk el, ami csak adat alapon kb. 78e euró roaming díj.
Szerk: Csak hogy forintosítsam is, durván 24 millió Ft![ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
#TOTTI
őstag
Véleményem szerint teljesen komolytalan, ez az egész tarifa és akció képzés, egyáltalán nem érzek késztetést, hogy egy kedvezőtlen Move M csomagba bele ugorjak, illetve arra sem, hogy nyakamba vegyek egy Next XL-t egy kifutó telefonnal és két évig köhögjem, vagy viseljem a terhét!
A Next XL mellé ingyen kéne adni az iPhone 5S-t, de legalábbis nem háromszor annyiért, mint a német Telekom.
A másik, 2 társkártyával együtt 7e Ft volt a számlám és az ügyintéző ajánlotta, hogy kössem át Next S-re a főkártyát, amire semmiféle matematikai okot nem találtam, de ezt igyekeztem egy udvarias kiszolgálást méltató nemmel megválaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz csababarca #42586 üzenetére
Az uniónak nincs hatásköre az Egyesült Államokban Várhatóan a szolgáltatók 10x-ére növelik a roamingdíjakat minden eu-n kívüli országban. Csak hogy kb. tudjátok, mire számítsatok. Aki a szerb határnál él, az még jobban figyelhet a manuális hálózatválasztásra
-
blueye
veterán
válasz csababarca #42586 üzenetére
Na azt varhatod.
Nezd meg pl. a svajci roaming dijakat -
csababarca
őstag
válasz erdoke #42582 üzenetére
Lehet,én még az előző csökkentésről írtam,akkor 2010hez képest meg drágább volt. Persze azt próbálták magyarázni,hogy annál is olcsóbb lett.
De azt azért nem gondolom,hogy a forint esése kedvező. Akkor tegyük fel egy dolláért kaptunk egy egységnyi gázt. Most meg 1+25%ért kapunk egységnyi gázt.
Plusz a fűtőértéke ténylegesen sokkal gyengébb.
Többit inkább priviben,ne offolkunkAmcsira is kiterjeszthetnék ezt a roaming szabályzást,engem az érintene igazán!
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Varszegig
veterán
-
erdoke
titán
válasz csababarca #42576 üzenetére
Én olyat láttam, hogy a 2008-as szintre ért most a gáz. Márpedig azóta (illetve főleg 2008. végén, amikor csődbe jutottunk) kb. 25 %-kal értékelődött le a forint: 250 vs. 310 az euróval szemben, hasonlóan a dollárral szemben. Tehát ennyi előnyt jelent a mostani helyzet, ugyanis a gáz nagy részét dollárban importáljuk.
A Magyar Telekom részben függetlenül, de mindenképpen a helyi viszonyokhoz igazítva működik. Az mar más kérdés, hogy ha hagyják kartellezni, akkor minél rövidebb idő alatt megpróbál minél több pénzt kiszivattyúzni az anyavállalatnak. A kapitalizmus már csak ilyen...
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
-
313313
addikt
válasz Beca1990 #42579 üzenetére
Csak úgy nem fognak elengedni, kötbéres lesz a dolog. Max ha vállaltál hűséget díjcsomagra, akkor lejebb válthatsz...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomy86
addikt
válasz 313313 #42573 üzenetére
Egyszer kiszámolhatná valaki, hogy ez a "csökkentés" mennyibe kerül közép ill. hosszú távon (elmaradt fejlesztések, beruházások vagy egyszerű karbantartások). Ebben semmi politikai felhang sincs (rühellem az összes politikust pártállástól függetlenül), csak szoktam gondolkodni is.
-
csababarca
őstag
válasz erdoke #42575 üzenetére
az is tényközlés, hogy az átlag rezsi árak még így is magasabbak,mint 2010ben (több statisztikai oldal kimutatta,nem csak ellenzéki oldalak),és hogy a gáznak a fűtőértéke a felére esett (nálunk vidéken legalábbis a háziasszonyok észreveszik,hogy a leves fél-1 órával később forr fel,stb...)
Egyébként a magyar t-mobile az teljesen függetlenül működik a nemzetközi t-mobiletól? gondolok itt arra,hogy nincs egységesítve az árképzés, vagy ezt mindig az adott ország T-je dönti el,hogy hogyan képez árakat?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
erdoke
titán
válasz csababarca #42574 üzenetére
Én pl. jobban élek, mert nem szedik el a fizetésem 55 %-át. A többi variálás nálam kb. üti egymást (rezsi vs. "kisadók").
E-pack mellett nem lesz magasabb havidíjam, az asszony Mozaik S-ét pedig levihetem XS + mobilnet kiegészítőre, még jobban is fedi a valós igényt. Miközben a gázszámlám tovább fog csökkenni úgy havi 1200 forinttal. Mindez csak tényközlés, nem politikai indíttatásból írom.A legjobb aláírás a héten
-
-
2o1i
senior tag
válasz lord.lakli #42563 üzenetére
-
Vangelis
félisten
KEDVES ELŐFIZETŐNK!
Tájékoztatjuk, hogy ügyfeleink 2014. április 10-étől 30-áig élhetnek kifogással az áremelés miatt.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
aicon
senior tag
folyamatos lucaszék féleség, ezért van többet gebasz mint nincs! bár a nincs erősen költői
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Vangelis
félisten
Akkor megint lesznek akciók?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
313313
addikt
válasz D@ve89 #42561 üzenetére
Pedig a 0ft-os készülékek a divat, meg hol olcsóbb a net 100ft-al, illetve éppen melyik díjcsomagban van/nincs korlátozva a woip...
Magyarországon flancolás van, 100-200 k-s telefonnal akar mindenki rohangálni... Az meg, hogy éppen milyen és/vagy van-e lefedettsége adott szolgáltatónak a lakhelyén nem érdekli, ha még sincs, akkor a telefont szidja...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
club1
veterán
válasz D@ve89 #42559 üzenetére
Ne hidd. Az ügyféltartás- és megszerzés szempontjából ma Magyarországon csak kis szerepe van a hálózat minőségi mutatóinak. Itthon a két éves hűség aláírását elsősorban a "kihozható" készülék ára, a havi- és percdíjak, esetleg a havidíjban foglalt szolgáltatások mennyisége az elsődleges döntési tényező.
-
D@ve89
tag
válasz jacqhordeaux #42555 üzenetére
Mivel ugyanazt a technológiát használja minden mobilszolgáltató (Voda esetén LTE-t kivéve), ezért aztán túl nagy különbségek nem lehetnek. Ezeken az "utcáról utcára változik a térerő" dolgokon (bármely szolgáltatót is illetik vele) mindig csodálkozok, hogyan lehetséges. Nyilván nem lehet egyikük sem sokkal rosszabb a másiknál, mert akkor egy idő után elfogynának az ügyfelek.
-
club1
veterán
válasz jacqhordeaux #42555 üzenetére
Ezt nem mondtam. Budapesten egyértelműen a legjobbak, vidéken külterületen a Voda a legjobb lefedettségű, a cellák mellett meg a Telenyomorból préselhető ki a legnagyobb sebesség. Persze nagy átlagban.
-
Huroq
senior tag
Érdekes. Egy fél éve nekem meg sem akarták szüntetni a Like díjcsomagomat. 1,5 hónapja már le volt járva az érvényessége és még mindig abban voltam. Mikor bementem az ügyintéző még meg is lepődött, hogy miért jöttem megszüntetni amikor olyan kedvező. Hát mondom mert már nem jár nekem. Erre csak nagyokat nézett.
-
jacqhordeaux
újonc
Tehát akkor tényként kezelhető, hogy a Telekomnak jobb minőségű, masszívabb mobilhálózata van a másik kettőéhez képest:
- azonos lefedettség esetén a Telekom lefedettsége nem változik utcáról utcára, épületen belül stabilabb
- a cellák nagyobb kapacitásuak és nagyobb a hatókörük -
peugeotmate
őstag
Nem kéne minden alkalommal, nem írtam ilyet (legalábbis nem akartam). Én arra gondoltam, hogy egy hónappal a lejáraton belül voltam a T-Pontban egy számot átíratni. Teszem fel, jelezhetne neki a rendszer, hogy hamarosan újra igazolni kell, hogy jogosult-e az ügyfél a kedvezményre. Így annyiban jogos, hogy nem az ügyintéző a hibás, viszont a rendszer jelezhetne valamivel korábban is. Nyilván azért is vagyok egy fokkal ingerültebb, mert 2 nap választ el a figyelmeztető SMS és a T-Pontban jártam között. Elnézést kérek, ha durvábban fogalmaztam. Meg ha nem utazott volna el nővérem, akkor most nem is írtam volna ide semmit. Beszéltem a 1430-al, korrektek voltak. Remélem gyors lesz az e-mailem átfutási ideje.
Viszont miután hosszabbít az ember, az újabb két évre szól?meg
-
törölt tag
válasz csababarca #42545 üzenetére
Most néztem meg a szerződést, a Mozaik XS-re van 2 év, (a telót 9 hónap alatt kifizettem) ergo ebből van még 9 hónap. Ha szeptemberben vennék telót akkor már csak durván 3 hónap maradna. Erre lennék kíváncsi, hogy vajon ki lehet-e előre fizetni amennyi még hátravan, hogy ezzel hamarabb teljen le a hűség, márha lehet ilyet.
-
legenda
válasz xperiasigi #42549 üzenetére
szia,
mobil előleget kérnek, jellemzően új előfizetőktől (arany/platina ügyfelektől már nem szoktak), részletre vett készüléknél, illetve magas havidíjú opcióval, amikor nagyon olcsón hoz ki valaki egy drága készüléket.
több tényezőt is vizsgálnak, esetleges tartozásokat más szolgáltatóknál...stb, és annak függvényében mondjuk csak 10 - 20 e ft, vagy netán 70 - 80 e ft, amely befizetett összeg folyamatosan jóváírásra kerül a számlákban, tehát addig nem kell a számlákat fizetni, amíg az előleg fedezi.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz jacqhordeaux #42540 üzenetére
Semennyire...
(#42547) xperiasigi:
Ha azt mondjuk, hogy 0 és 120.000,- között, azzal segítettünk?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
xperiasigi
őstag
Sziasztok.keszulok telefont venni valami felso kategoriast.bb z30,i5s,galaxy s4 a fo terv..a kerdes eleg hulye de hogy mukodik ez az eloleg dolog,milyen osszegre szamitsak?
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
csababarca
őstag
válasz #99546112 #42542 üzenetére
Szerintem ilyenkor annyi van,hogy bemész,és kérsz a meglévő díjcsomagodhoz egy telefont. Vagy ha feljebb akarsz váltani díjcsomagot,akkor azt simán megteheted bármikor.
De ha 1 év volt az előfizura,akkor válthatsz készüléket simán!iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
club1
veterán
válasz jacqhordeaux #42540 üzenetére
Csak annyira legenda, mint az, hogy a kínai replikák hasonló, vagy jobb minőségűek, mint amiről lopták a terméket.
-
törölt tag
válasz csababarca #42537 üzenetére
Arra csak 1 év volt, mármint a készülékre. akár bevághatom a dunába is, a kártya a lényeg szerintem, ha az lejár akkor kapok új készülék vásárlási lehetőséget jelenleg meglévő előfizetés lejárta után. Ha kifizetem az egészet amennyi hónap még hátravan akkor nem mindegy nekik? De itt gondolom a 2 év díjcsomagra vállalton van a hangsúly ergo ígyis úgyis ki kell várni. Végülis ez lett volna a kérdés lényegi része.
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz dptrsk #42539 üzenetére
A jelenlegi kínálatban már csak Like S díjcsomag van, ha ezt addig nem szüntetik meg, vagy esetleg ez megszűnik de lesz helyette Like XY, akkor tudok hosszabbítani?
Illetve azt elfelejtettem megkérdezni, hogy egyáltalán lehetséges-e bevállalni ehhez a díjcsomaghoz egy NetPluszL-t, és ha igen, ott a letöltési sebesség a díjcsomagban írt 7,2Mbps, vagy a netes díjcsomag szerinti 60Mbps lenne?
[ Szerkesztve ]
-
jacqhordeaux
újonc
Hello!
Az mennyire legenda hogy a Telekomnak jobb minőségű, masszívabb hálózata van a másik kettőéhez képest? Ilyenekre gondolok, hogy pl. azonos lefedettség esetén a Telekom lefedettsége nem változik utcáról utcára, vagy épületen belül stabilabb (pl még a pincében is van amíg a másiknak csak a földszinten), a cellák nagyobb kapacitásuak és nagyobb a hatókörük is, stb? -
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
2012 októberében kötöttem meg az akkor még "simán" Like díjcsomagot, havi 100 ingyen óra / 3 szám és 50mb mobilnettel 1620 forintos - most már drágább - havidíjért. A kérdésem az, hogy ha lejár a 2 év hűség októberben, akkor meghosszabbíthatom-e ezt a szerződést, vagy a majdani számlás díjcsomagok közül kell választanom?
Köszönöm!
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Like 300 díjcsomagom van és az imént meg szerettem volna nézni, hogy milyen kedvezménnyel tudnék telefont vásárolni, mivel évek óta használom ugyanazt a készüléket. A bökkenő csak ott van, hogy amikor bejelentkezek és rámegyek a telefonokra összesen 7 darabot ad ki, ami az adott díjcsomagommal megvásárolható kedvezményesen.
A hiba átmeneti vagy mivel lezárt csomag ne is számítsak arra a csekély kedvezményre se, ami eddig járt az előfizetésem mellé?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A készüléket már rég kifizettem! "Csak" a díjcsomagomra van még 9 hónap, vagyis szeptemberben 3 márcsak.
-
1430
senior tag
válasz peugeotmate #42524 üzenetére
Nem fejteném ki a véleményem ama felvetésedről, hogy az ügyintézők minden alkalommal ellenőrizzék a Like jogosultságot, ha jön egy ilyen ügyfél, ellenben van alternatív megoldás a külföldön lévő hallgatók számára, ennek részleteiről érdeklődj a 1430-on.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
törölt tag
Üdv!
Olyat lehet csinálni, hogy pl nekem januárban jár le a hűségem telón, a mozaik xs díjcsomagban vagyok, szeptemberben szeretnék új telót venni és az uccsó pár hónapot egy az egyben kifizetném a szolgáltatónak, amennyi még hátra van, azaz 3x3200ft. Ilyet lehet, vagy mindenképp meg kell várni a január elejét?! Vagy csak új előfizetéssel lehetne ezen kívül? Csakmert a számom megszeretném tartani mindenképp.
Köszi a válaszokat!
-
dptrsk
Topikgazda
Hívd fel a 1430at és beszélj egy ügyintézővel, hogy ez a helyzet vegye fel hibajegyre, hogy nem tudsz WS rendelni.
írasd bele azt is hogy milyen telefont szerettél volna venni milyen feltételekkel.
30 nap alatt kivizsgálják, s mivel náluk van a hiba valószínűleg telefonon felajánlják ugyanannyiért mint a WS ár/feltétel most.... vagy megcsinálják neked a WS-t. -
2o1i
senior tag
Nem sajnos, ugyan olyan mint tegnap.
Chat-en beszéltem az egyik ügyfélszolgálatossal és weboldalfejlesztést emlegetett.
Ez nekem akkor sem magyarázat arra, hogy egyeseknél miért jó, nálam miért nem.
Na meg próbálta a böngészőmre terelni a szót, de ebbe inkább bele se mentem. (1 mobil, 2 gép, 3 böngésző csak nem lesz rossz egyszerre...) -
dptrsk
Topikgazda
válasz peugeotmate #42520 üzenetére
Elég furcsa ez a stílus...
Mikor aláírtátok a szerződést a Telekom megmondta világosan, hogy be kell mutatni a lejárat előtt a diákot és figyelj rá mert előzetes értesítés nélkül áttehet másik csomagba, ha nincs érvényes bemutatott diák.
Ezt ti vállaltátok annak idején, hogy lejárat előtt bemutatjátok a diákot, de a Telekom törődik Veletek és azért 21 nappal a lejárat előtt szólt, hogy ha elfelejtetted volna mutasd be!Az kell, hogy jó feltételekkel olcsón telefonálj, de hogy szerződéskötés után rászánj 10 percet és egy gmail fiókban beállítsd az SMS értesítést és felvegyél 1-2 naptár bejegyzést, hogy szóljon lejárat előtt eszedbe se jut. De a szolgáltató szemét, hogy 1 értesítést azért küld 21 nappal előtte...
És a T-Pontban az ügyintéző is szemét, hogy beállított neked 1 kedvezményt, amit online te is megtehetnél, és szemét azért is mert nem kutakodott a szerződésedben...
Persze te nem vagy hibás, hogy egy szerződést nem vettél komolyan... -
legenda
lehet, hogy külön nem is nézik alapban - csak külön előfizetői kérésre -, és csak a rendszer vizsgálja és küld ki értesítést, meg aztán maguktól nem is biztos, hogy feszegetik a dolgot az ügyfélszolgálatosok, nem tudhatják, hogy ki akar/tud hosszabbítani, meg ki nem.
30 napon belül bármikor megcsinálják/megcsinálták volna a hosszabbítást, ha szól az érintett előfizető, hogy ilyen ügyintézési szándéka (is) van.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blueye
veterán
Vszínűleg rá se nézett az ügyintéző h már 30 napon belül vagytok és hosszabbítani kéne.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
a vonatkozó szabályozás szerint, a 2 év időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül hosszabbíthat az előfizető, így semmi jelentősége, hogy 60 nappal korábban mi történt...
-
313313
addikt
Nyilván nem érdeke a cégnek, hogy egy "régi", (talán lejárt) díjcsomagot újra kössön.
El tudom képzelni azt is, hogy ki van adva utasításba, hogy ne szóljanak...Vangelis: talán mert prémium rendszerbe kapják a fizujukat...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
peugeotmate
őstag
válasz dptrsk #42519 üzenetére
Igen, és 60 nappal a lejárat előtt voltunk a T-Pontban módosítani egy kedvezményezett számot. Ez miért nem számít annak, hogy megjelent a számlatulajdonos a diákjával? Természetesen én vagyok a Telekomért és nem ők értem, persze, ez elvárás illetve ez a kötelességem. Gratulálok! Had ne én nyaljam ki a valagukat miután 10 éve náluk fizetem a telefonszámlámat. Már bocs.
Miért kéne nekem egy hónapon belül kétszer náluk töltenem a fél napomat, minekután egy alkalom is bőven elég lett volna...[ Szerkesztve ]
meg
-
dptrsk
Topikgazda
válasz peugeotmate #42517 üzenetére
Hát szerintem a másolat nem lesz jó, ugye mikor megkötöttétek valami olyasmi feltétel volt hogy 60 nappal a lejárat előtt be lehet mutatni(ha jól tudom).
A te nevedre nem lehet átiratni, mivel nem engedélyezett az átírás Likenál azthiszem és ha lehetne is kéne hozzá a tesód is.Az ügyintéző azt csinálta amire kérted, beállított egy számot. Az meg se fordult a fejedben, hogy megkérdezd, hogy nem mutathatnátok-e be most a diákot... De legalább küldött SMS-t, nem tudom mi lett volna ha áttesznek Ecoba(a számlán apróbetűvel megírják szerintem, már 2-3 hóval előtte) és a kövi számlán egy hatalmas összeg szerepel
Egy bankba ha bemegyek se kínálja fel pénzbefizetésnél az ügyintéző, hogy szüntessem meg a számlát.
-
Balion
senior tag
válasz Vangelis #42516 üzenetére
No,voltam tpontban, ott Semmit sem tudtak kezdeni a problémával. A 1430-at ajánlották, ahol is egy nagyon kedves hölgyhöz kapcsoltak.Annyit mondanék,hogy korrektségből jar egy ötös a Telekomnak.
A többi nem publikus Azért priviben szívesen beszámolok róla annak,akit érdekel. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
most kaptam egy SMS-t a drága Telekomtól, hogy 21 napon belül lejár a Like díjcsomagom érvényessége. (2 éve kötöttem náluk, ez még a 3 számhoz tartozó 100 órás verzió.) Azt kérik, hogy mutassam fel az érvényes diákot és akkor hosszabbíthatom a csomagot, ellenkező esetben átkerülök EcoXS díjcsomagba. Na már most, nővérem nevén van a csomag, mivel akkor még csak neki volt felsőoktatásos diákja. Azonban Ő múlt héten kiutazott Berlinbe és nem is fog 21 napon belül visszajönni. Mit tehetek ilyenkor? Másolat az elég? Vagy nem az ügyfél az első, ezért ilyen esetben nem érdekli ez őket... A legjobb az egészben, hogy hétvégén még módosítottuk az egyik kedvezményezett számot egy T-Pontban, akkor persze nem szóltak volna, hogy "érvényesíteni" kéne a csomagot lassan...
Köszi előre is a segítséget!meg
-
félisten
-
glaci
őstag
válasz szabonagyur #42513 üzenetére
Jó is az!
Kár, hogy lezárták és már csak az S -re lehet kötni, mert az bizony harmatgyenge ajánlat!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
félisten
-
313313
addikt
válasz lord.lakli #42511 üzenetére
Nyelt már be a T-é elég sok mindent webshop miatt, főleg Vangelisnek
-
Vangelis
félisten
-
legenda
válasz Vangelis #42507 üzenetére
nem lesz az olyan egyszerű, legalábbis az előfizetés milyensége tekintetében, meg aztán egyértelműen szabályozva is van a kapcsolódó szerződési feltételekben, amit ő is tudott, nem véletlenül írta a kapcsolódó hozzászólásokat - amire már t-s illetékes is reagált...
-
-
namenlos
tag
válasz szabonagyur #42500 üzenetére
Az elején még "Like" és "Like 300" volt, ezekhez 100 óra járt. Aztán a sima "Like"-ot lecseréltél "Like 50"-re, amihez ha jól emlékszem, már csak 3 órát(!) adtak, (de mellette ott volt még a "Like 300" is 100 órával). Most már csak "Like S" van 300 perccel az új előfizetők részére.
Bejelentkezve nekem is a régi, 2012-es tarifát írja a ki 15/25 Ft-os árakkal és a 1620-as havidíjjal.
-
glaci
őstag
A képen is látszik, hogy nem Like S, hanem Like 300 csomagod van!
Így rendben van, amit mondott az ügyintéző (nem percek, hanem órák vannak a 3 kiválasztott Telekomos szám irányába), csak rosszul tudtad a csomagod pontos nevét!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
2o1i
senior tag
-
félisten
-
Balion
senior tag
Valaki tud e választ adni arra, hogy mi történik akkor, ha a Telekom rájön, hogy nem lehetnék olyan díjcsomagban, amiben vagyok, ráadásul a díjcsomaghoz kedvezményesen készüléket is választottam?
Hogyan vesznek vissza mobilt? Vagy rám is terhelhetik nem kedvezményes áron? Az fura lenne, hiszen az ő hibájuk is... -
1430
senior tag
Akkor ezt a képmentést is csatolva írd meg a panaszod, hogy
1) javítsák az oldalt
2) írják jóvá a márciusi többletforgalmat (ami a 300 perc túllépéséből adódott).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest