- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrisnagy13
senior tag
válasz alphamooncam #87396 üzenetére
Azé te se panaszkodhatsz mikor hallod hogy folyik benned a vér.
-
Rogiii
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #87392 üzenetére
A hd650-em is egy igazi szöszmágnes volt, nem probléma. Ha a héten tényleg megjön akkor megemelem a kalapom az amazon előtt. A hangjára is nagyon kiváncsi vagyok, a hd650 után több teret és kicsit több mélyet szeretnék.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Rogiii #87391 üzenetére
Egy "komolyabb" probléma van vele, hogy a párnák igazi szöszmágnesek. Hiába mosod ki, a szösz benne marad. Viszont, hogy ha végig mész rajta mosás után ruha hengerrel is, akkor tök újszerű állapotban lesz. Én kétszer mosattam ki eddig mosózsákban az asszonnyal. Még a 2. mosás után is újszerű lett, miután lehengereltem. Kb. 1 éve van meg napi 3-5 óra a 7 napból 3-4-en legalább. (A többire is kell időt szakítani )
Szerk.: Először nekem is 3 napot írt szállítási időnek, de nem panaszkodtam, hogy hamarabb hozták.[ Szerkesztve ]
-
Rogiii
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #87390 üzenetére
Köszi!
Én berendeltem egyet most a franciáktól. Azt irta ki, hogy kiszállítás csütörtökön. Amint megjön beszámolok róla, meg kiváncsi vagyok,mit produkál a Mojoval.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
kurucz24
tag
Én szeretem az M20x-et, viszont nincs összehasonlítási alapom jobb fejhallgatókkal(se zárt, se nyitott).
Ha minden jól megy, a közeljövőben a Hitspace-nél meg tudok hallgatni többféle Beyer fejhallgatót(DT770 Pro, DT990 Pro), ATH-M50x-et, AKG-t (K702, K371, K701), ezek utána talán "okosabb" leszek vagy tudom mit keresek. -
logineres
tag
válasz Gzula[HUN] #87378 üzenetére
Köszönöm a help-et, lehet akkor berendelek egy ilyet, ha már ilyen jó áron van, aztán megnézem mit tudod
OFF:
Audiocentrumtól rendeltem az előző sennheiser 560s fejhallgatómat, aminek csütörtönkön jár le a 14 napja. Nem vagyok otthon ebben a 14 nap elállási időben, de elég ha feladom nekik, számlával mindennel és írok egy levelet, amiben leírom ,hogy igénybe venném a 14 napos elállási időt, az elég ? Megkérdeztem tőlük email-ben is, de nem hajlandóak válaszolni sajnos, telefont meg nem veszik fel, bár valószínűleg azért, mert csak zárás előtt 5 perc-el értem rá felhívni őket[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Shazhadaan #87371 üzenetére
Inkább a Custom Studio, mint a One vagy a Momentum. Érdemes lenne forrás oldalon is fejleszteni, az ALC255 egy elég halvány megoldás.
-
Rogiii
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #87378 üzenetére
Ez nagyon jó ár érte. Mennyire megbízható ez az oldal? Mert nálunk a postás elég link vagy ezt futárszolgálat kézbesíti?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Zoliee
senior tag
válasz fericske #87376 üzenetére
Pont a napokban volt egy ilyen K702, amit "Higéniai termékre hivatkozva nem vettek vissza", írta hirdetésében az eladó.
Mezzoforte hangszeráruházból vásárolta. De saját tapasztalat: az edigital is ugyanerre hivatkozik.
Aztán a fejed tetejére is állhatsz, ha kötik az ebet a karóhoz, nem tudsz mit csinálni. Itthon megszüntették a fogyasztóvédelem intézményét (amihez fordulhattál eddig). Most bíróságra mehetsz, békéltető testület (vagy mi), ami felejtős a kimenetelt/elrabolt időt/stb tekintetében.
Alimeda: Szóval óvatosan azzal a 4-5db fejhallgatóval, mert mint ahogy fericske írta, jogod az van, azonban nem biztos, hogy érvényesíteni is tudod....[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Tisztelt fórumtársak!
Kérlek senkit ne küldjetek hozzám, most, és belátható időn belül semmivel nem tudok foglalkozni.
Köszönöm
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Gzula[HUN] #87377 üzenetére
Javítok, MOST AKCIÓS AZ AMAZON.FR OLDALON AZ X2HR, 119,84€!!! Bocs, de nincs időm posta költséget nézni. Tegnap még 169€ volt. Tavaly innen rendeltem egy vasárnap este, kedden délben már a kezemben volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz logineres #87374 üzenetére
Minden szentnek maga felé hajlik a karja, de egy Fidelio X2HR megfelelne nyitottban szerintem. Elég mély elektronikus zenéhez is, de nem nyom el mindent, és nem tolja izomból az arcodba. Magas tüske nincs. Amazon.de-n most 160€. Black Fridaykor várható olcsóbban is, de amióta megjelent a Philips SHP9600, nem nagyon láttam 144€ alatt. Összehasonlításképp tavalyi BF-kor 116€ volt postávan amazon.FR-on, de ott most még drágább, mint Németországból. Ott meg is szüntették a BF akció felvezetőjét, mert a francia boltosok kihisztizték.
Ja, azt elfelejtettem, hogy cserélhető vezetékes, és szabvány 3,5-es dugóval műXik. Egy V-Moda Boompro-val tudsz vele játszani is.Zártból egynek bedobom a Sony MDR-1am2-t is, de zártból szerintem más is fog még ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
Alemida
tag
Sziasztok! Szerintetek az mennyire gáz, ha rendelek egy helyről 4-5 fülest a kiszemeltek közül és a számomra legjobbat megtartom a többit pedig visszaküldöm 14 napon belül? Próbáltam személyesen is már de sosem volt minden kinézett füles kipróbálható. Ha volt is raktáron, nem bontják ki...🙁
-
logineres
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, fejhallgató vásárlás ügyileg ismét.
Vettem egy Sennheiser 560s, mert elég jókat olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy szól egy középkategóriás sennheiser fejhallgató. Teljesen jó volt zenehallgatásra( jó kis balancolt fejhallgató, nagyon tiszta hangzás nyújt, illetve szeretem, hogy a különféle hangszerek elég szépen elkülönülnek egymástól), illetve játékra is, de az elektronikus zenéknél volt gondom vele. Amikor a zenében elértem a drop-hoz, akkor olyan frekvencián szólt, hogy 30% hangerőnél is a magas hangok bántották a fülemet, ilyen a hyper x-nél nem fordult elő.
SoundblasterX G6-al van használva Direct módban(semmi EQ)-> High gain-el(Próbáltam low gain-el, a creative azt írja az oldalán 150 ohm-tól támogatja a high gain-t(ez a fejes meg 130 ohm körül van), de low gain-en sokkal enyhébb, "dobozosabb" hangja volt.)
Gaming vonalat el is engedem, jó lesz arra a hyperx fejesem, szóval most kifejezetten zenére keresnék fejhallgatót.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon szeretném használni, elég nyugodt a környezet, kevés külső zaj.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatásra szeretném használni.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
70-80e környékén +- apró.
4.) Új vagy használt?
Használt/új is lehet, viszont garancia szeretném, hogy legyen rajta, illetve ne legyen agyonhasználva.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt/nyitott, mind a 2-t szeretem.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Az előbb említett magas frekvencia zavar a magas hangoknál.
8.) Honnan vásárolnál?
Ha megbízható a webshop/vásárló akkor külföldről is, de inkább belföldön szoktam nézelődni.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Sound Blasterx G6Bocsánat, hogy kicsit ilyen össze-vissza írtam le, de remélem valamennyire érthető.
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz kurucz24 #87370 üzenetére
Akkor egy flat karakterisztikájú monitor fejest érdemes nézned (meghallgatnod) hogy az mennyire tetszik. Annak nincsen kiemelve a mélye se a magas, hanem közel egyenletes, nem dübörög a basszus és a magas se szúrja a füled.
Azt is érdemes eldöntened hogy nyitott vagy zárt kell. A nyitottakra azt mondják hogy nagyobb a hangtér, mintha egy nagy koncertteremben ülnél, cserébe behallatszik ha a szomszédok kalapálnak vagy a gyerekek üvöltöznek. És természetesen teljesen kihallatszik amit hallgatsz ami zavarhatja a többieket. Tömegközlekedésre, irodába nem ajánlott.
A zártba nem hallatszik be-ki semmi cserébe lehet hogy kisebb a hangtér (de van olyan zárt is aminél ez nem így van).Ja és TVs zenehallgatás miatt szerintem kell venned hozzá egy jack hosszabbító kábelt 2m körül, mert mostanában a legtöbb fejest 120-150cm kábellel szerelik.
[ Szerkesztve ]
-
Shazhadaan
újonc
Sziasztok!
Sajnos eltört a fejhallgatóm, ezért újat, és egyben jobbat szeretnék vásárolni
1.: Otthon
2.:Zenehallgatás, filmnézés, gaming, de hangsúlyosabb a zene, rockon, jazz-en meg komolyzenén kívült mindent hallgatok, de inkább pop, hiphop/rap.
3.:A max rászánt összeg 50 ezer forint
4.:Új legyen
5. Over-ear, fület körülölelő
6.:Mindegy
7.: Szeretem ha flat a hangzás, nincs nagyon basszuskiemelés, tiszta, kiegyensúlyozott hangzás a kedvenc, nagyon dübörgős kevésbé jöhet szóba
8.:Árukereső legolcsóbb megbízható opció, vagy ha ott nincs felsorolva akkor akárhonnan ahol nem kell "ráfizetni", mint egy mediamarktban
9.:Egy acer a715-72g laptopról hallgatnám, spotify premiumot, apple music-ot, benne elvileg az integrált hangkártya egy Realtek ALC255
És a végére még annyi, hogy kinéztem már egy beyerdynamic custom one pro-t és egy sennheiser momentum m2-t és ez a 2 közül szeretném tudni, hogy melyik a jobb, de emellett más ajánlatokat is várok
Köszi. -
-
osonte
őstag
-
osonte
őstag
válasz chopin42 #87358 üzenetére
Én amikor Hd2000-et hallgattam, akkor egy Wolfson DAC-os Samsung telefonom volt és az jól meghajtotta. Nekem is van alaplapi ALC1220, de nincs nagyon mély benne mindaddig, amíg be nem kapcsolom az alaplapi fejhallgató erősítőt, kézzel tudom szabályozni és akkor jó ha maxra teszem (Level 3).
Annyira sokat számít a forrás, hogy volt egy 5 ezer Ft-os egy utas kis Genius hangfalam és rátettük egy épített 80 ezres DAC-ra és egy nagy nappaliba olyat produkált (teret/mélyet), hogy ha nem a saját fülemmel hallottam volna, akkor el sem hittem volna, hogy képes ilyenre egy gagyi hangszóró.
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Egy Audio-Technica ATH-M20X fejhallgatót szeretnék leváltani, minőségben, tudásban feljebb lépni:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
zenehallgatás(90%) - tv(10%)
Stream(spotify,tidal), flac Himedia Q5 Pro-ról, házimozi erősítőn keresztül.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50-60ezer forint
4.) Új vagy használt?
Elsősorban új, de ha épp ki lehet fogni újszerűt, használtan, jöhet.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Mindegy, nyitotthoz még nem volt szerencsém.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
x
8.) Honnan vásárolnál?
Itthonról (árukereső)
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Házimozi erősítő (Onkxo TX-NR676e), esetleg később egy fejhallgató erősítő.A következőt néztem: Beyerdynamic(DT-880,DT-990,DT-770), Audio-Technica (ATH-M50x), Sennheiser(HD599,HD569)
A fentiek közül melyik a leginkább ajánlott, általános otthoni felhasználásra, veszteségmentes zenékhez? Esetleg ezeken kívül más ajánlás? Illetve a fenti füleseket hol lehet/érdemes meghallgatni?
Előre is köszi
-
Pityu.
nagyúr
válasz chopin42 #87358 üzenetére
Én forrásról nem írtam de lértem,hogy érted.Én pl az sl150-et laptopról,telefonról.meg asztali pc-ről hajtom asztali pc-n pl egy asus xonar U5 hangkártyáról,de laptopon meg telón is jól szól.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz lanszelot #87359 üzenetére
"m50x fül része az az 1 év múlva rongy cafatokban esik szét, és izzad alatta az ember"
Ó borzalom. Álláspontom szerint pont az M-es Audio Technika szériához van az egyik legjobb/teljeskörűbb "párna support". Gyakorlatilag olyan párnát veszel rá a bársonytól a báránybőrön át a fullos hibridig, amilyet szeretnél kb. 3$-tól kb. 45$-ig. Ráadásul kb. 5 mp kicserélni.
Az én tippem, hogy nézzél egy zárt plüss párnás Beyert. Raphez, elektronikus zenéhez, "metálhoz" szerintem jobb egy zárt, ha csak 1 fejhallgatót akarsz. Viszont a plüss miatt nem izzadsz annyira, és nem kell egy erőgép alá, mint egy normálisabb nyitott AKG-hoz. DAC/AMP ügyben meg ITT tudnak segíteni.
(A "metal" részemről azért van zárójelben, mert tök más kell egy szinfónikushoz, mint egy metal core-hoz.)[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
válasz lanszelot #87359 üzenetére
Én a K702-vel szemben ajánlottam mint egy jobb alternatívát:
[link]
K612pro ajánlottabb részemről, K702 túl vékony. Bár nem árt elé egy komoly lánc, de ez K702-re épp úgy áll.Persze önmagában is szívesen ajánlom abszolút best buy-ként, ha ki van szolgálva. Ipodhoz tuti nem ajánlanék se K612-t, se K702-t.
A DAC-os topikban érdeklődj, hogy a megadott keretből megéri-e K612-ben gondolkodni.
#87360 Xavius:
Míg nem hallottam a kettőt egymás mellett, addig ezt némi szkepticizmussal fogadom, mármint az összértékelést. Mélyek terén tényleg van tér javulásra a HD600-hoz képest (mondjuk annyira azért nem is rossz, tudnék vele élni), de nekem a fő kérdés a középtartomány jósága, a magastartomány nem kiemelt jellege, illetve az összbenyomás. A HD600 hangja számomra nagyon egyben van, nehéz zeneiségben überelni, ráadásul műfajfüggetlennek tartom. Mielőtt felmerülne, nem HD600-am van, de lehetne, tudnék vele élni hosszú évekig.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz Ba cy lus #87356 üzenetére
#87265 ben ezeket ajánlották AKG K371, Audio Technika ATH M50x,
erre írtam, hogy az akg nak kicsi a fül része, és amit néztem annak nagyobb, erre írtad a K612pro-t.
Most már teljesen össze vagyok zavarodva.
K371 fül részét kicsinek látom
m50x fül része az az 1 év múlva rongy cafatokban esik szét, és izzad alatta az ember
ezért örültem a K612pro -nak, de nem akarok vagyont kidobni
100GBP körül gondolkodtam, ha van értelme kicsit mehet feljebb
Van pc-m, de a zenéim ipod classic -on és redmi 8a - vannak /ipod-ot cseréltem le mert kevés volt a tárhely, de ha jobb az ipod akkor meg van még/
írtam, hogy itthon hallgatnám főleg, és nagyon széles zenei stílus skálaában halgatok zenét, nem tudok műfajt, mert szinte mindent hallgatok, klasszikus, rave, magyar nota, metal, rap...stb -
chopin42
addikt
válasz Pityu. #87352 üzenetére
Én full amatőrként írom ezt: Hd2000 alaplapi alc 1200-ról abszolút kevés méllyel rendelkezett (de így is jól szólt), majd egy laptopon, amiben szintén valami alaplapi csoda van, de van dolby, ott sokkal több lett a mély. Úgyhogy igenis számít a forrás, nem kicsit, szar-és szar között is van különbség (mármint forrásiról beszélek, a fejhallgató király ).
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Pityu.
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #87353 üzenetére
Na nekem most merült fel egy kényelmetlenségi dolog de ez lenne valószínű másik fejhallgatóval is szemüveg van rajtam így nyomódik a fülem
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Pityu. #87352 üzenetére
Nem a méret a lényeg. (Mondjuk olyan emberrel még nem találkoztam, aki azt mondta, hogy de jó, hogy neki kicsi...de ne térjünk el a tárgytól. ) Tényleg nem. Hogy csak egy példát mondjak, egy Sony MDR-1A-ban is 40mm-es driver van, de arra azt nem tudod mondani, hogy mélyhiányos, és akkor még nagyon óvatosan fogalmaztam.
Ettől függetlenül szerintem se érdemes lecserélni a Soult, ha bevált.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz osonte #87350 üzenetére
Mondjuk nem vagyok nagy szakértő de utána olvastam a HD2000 ben biztos,hogy több a mély mert ha jól olvastam minél nagyobb a driver annál több a mély a HD2000-ben 50mm a driver a TS-450-ben meg csak 40mm.Én most azt hiszem maradok az SL150-nél mert elég jó a hangzása bár nem vagyok nagy fejhallgató szakértő
-
osonte
őstag
válasz Pityu. #87340 üzenetére
Teljesen más karakter a kettő fejhallgató. Bár régen volt (az volt az első fejhallgatóm) a HD2000. Annak több mélye / magasa volt minden zenén, olyan kellemes V hangzás. Ennek inkább (TS-450) precízebb a hangja, feszesebb mélyekkel. Amelyik felvétel mélyhiányos, ott a fejhallgató sem ad mélyeket, de ahol zúzósabb mélyek vannak ott lemegy mélyre és rendesen oda tud csapni. Az énekhangok nem sziszegnek, nem emeli a magas tartományt, viszont mégis a hangszerek megfelelő magasságig felmennek. Olyan a hangja, mintha másik/magasabb ársávba tartozna. Minden területen továbbfejlesztették a HD2000-et. Kényelmesebb a fejhallgató, jobb a kábel anyaga/minősége (egyoldalas), sok részletre odafigyeltek, látszik a tervezés benne, nem csak úgy adjunk ki valami újat...
Remélem más is rendel és megosztja a véleményét, remélem nem én vagyok elfogult, mert pont ezt a hangot kerestem.
Van külföldi teszt az interneten, ott egyértelműen írja, hogy jobb választás mint a HD2000.
-
Samtya
senior tag
Ugyanarra találták ki a nagyot is, mint a kicsit, ilyen szempontból nincs különbség. A nagy tartósabb, masszívabb, stúdiós és színpadi cuccokban elterjedtebb, ahol nagyobb az igénybevétel.
A számítógépnél próbáld valahogy fixálni, alátámasztani a csatlakozást. A nagy és nehéz adapteres dugó feszíti a gyenge kicsi jack foglalatot. Azután nézd=hajlítgasd végig a fejhallgató vezetékét, mert abban is lehet kezdődő szálszakadás. -
Troy.
addikt
Hello,
Volna egy Sennheiser HD 518 fejhallgató kölcsönbe. Számítógépen csak egy 6,35 -> 3,5 mm jack átalakítóval tudom használni, amivel az a gond, hogy kicsit is hozzáérek a kábelhez hol szól, hol nem. Ezt a nagy jack-et mire találták ki? Vennem kéne egy másik átalakítót?
.
-
Samtya
senior tag
válasz Ba cy lus #87344 üzenetére
A tűréshatáraidat csak te ismerheted, bár úgy emlékszem, hogy a Superlux HD330-cal nem volt gondod, pedig az egészen élesen csilingelős nekem. Most ránéztem a 600-as szériára és meglepődtem, hogy lehet 100k alatt kapni. Azt hittem mindegyik tagja bőven 100 felett van. A HD600-nak a legvisszafogottabb a mélytartománya, ellenben az új 560-assal, amiről azt mondják, hogy a csoporton belül a legtöbb mély van benne. Tehát hangképileg talán ezek állnak egymástól legtávolabb. Az utóbbi időben ismét mélykedvelő hangulatomban vagyok, a DT 990 Pro van gyakran elővéve.
-
Ba cy lus
addikt
válasz Samtya #87339 üzenetére
amiről lehetett hallani, hogy kicsit túl sok.
Hát, ha már hallani lehet róla, akkor esélyes, hogy nekem sok lenne a magasa, de ki tudja. Persze nem mostanában fogok elmenni meghallgatni még nem hallott fejhallgatókat.
A fő kérdés az vele kapcsolatban, hogy tud-e annyit, hogy a HD600 ne érje meg a felárat.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #87332 üzenetére
Ennyire jó cucc ez a Takstar TS-450?Mennyi különbség lehet a HD2000 meg e között?
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Xavius #87338 üzenetére
Ennek örülök, gondolom az erősítésre sem annyira válogatós, mint a 600-as széria. Kíváncsi vagyok, hogy a bejáratással csillapodnak-e a magasai, amiről lehetett hallani, hogy kicsit túl sok. Mindenesetre jó lenne, ha a Sennheiser intenzívebben foglalkozna ezzel az árkategóriával és több terméket pozícionálna oda.
-
Dorien
veterán
válasz Gzula[HUN] #87329 üzenetére
Párnaméreteket kérdezett, nem paramétereket.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #87331 üzenetére
Ha lenne itthon egy, szét is szedtem volna, csak, hogy mutassak egy fényképet a belsejéről. Így, hogy nincs, ez csúszni fog.
Videot, csak egyet találtam. Korábban is kerestem már rá, akkor se volt több.
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
Itt aztán van minden, kivéve amit kérdeztem.
-
Ba cy lus
addikt
Simán enyhe V-karakter ez is a grafikon alapján.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #87327 üzenetére
Features:
1.Heavy bass design brings pure and powerful bass shock feeling.
2.Stable PET diaphragm perfectly reproduces the music details, sound field and layers.
3.High protein PU leather ear pads for comfortable wearing.
4.Ergonomic design fits for different head shape wearing.
5.High-quality OFC cable can effectively reduce the sound quality loss.
Specifications:
*Color: Black
*Transducer Principle: Dynamic, stereo
*Driver Diameter: 40mm
*Impedance: 24Ω±15%
*Frequency Response: 10Hz-25KHz
*Sensitivity: 97±3dB at 1KHz
*Max Power: 50mW
*Rated Power: 20mW
*Cable Length: 1.6M
*Adapter Plug: 3.5mm/ 6.35mm gold-plated
*Item Weight: 220g / 7.8oz
*Package Size: 24 * 22 * 8.5cm / 9.4 * 8.7 * 3.3oz
*Package Weight: 480g / 17oz
Package List:
1 * Headphone
1 * 3.5mm to 6.3mm connector
1 * Carry Bag
1 * Users' Manual(English & Chinese)[ Szerkesztve ]
-
taf120
lelkes újonc
Csoda történt! Van a HD6xx-ben mély! Én eddig azt hittem nincs.
Persze ehhez az kellett hogy beszerezzek egy 24/192 felbontású vinyl ripet. -
osonte
őstag
Csináltam egy fotót, hogy mennyire nincs szivacs, csak egy vékony háló a döntött driver előtt és mégis semmi magas kiemelés sincs benne. Hihetetlen, hogy amennyibe kerül lehet valami ennyire lineáris. Szépen járódik, de ugyanannyira tetszik a hangja, mint az első percekben. Nem cserélném vissza a Shure SRH440-re!
Takstar TS-450: link
-
Ba cy lus
addikt
válasz lanszelot #87298 üzenetére
tudom ez nem az a topik de tudsz a K612pro hez ajánlani "láncot"?
Konkrétan nem, inkább olyan ember kéne, aki próbált is köré építeni rendszert. Annyi biztos, hogy nem olcsó, ezért nem is erőltetném ezt az AKG-vonalat, ha abból indulok ki, hogy eredetileg nem is akartál ilyen eszközökre költeni. -
Frogged
aktív tag
Meg fogtál ezekkel a kritériumokal sosem volt ilyen rendszerem vagy több dobozos volt vagy több mint 300k:)
Anno a Momentdac+ myriad Z40 egy He400i focus pad párnával elég jó volt rockra is nekem.
Utána lett egy UD503 + HE400i de az már több mint 300k.Most ha kéne választanom egy D5200 mellé tennék valamit ami kicsit meg vadítja a felső tartományt.
A mélye és a sebessége nagyon jó metálhoz de van akinek a lekerekített felsőtartomány miatt nem jön be rock-ra. -
Pityu.
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #87318 üzenetére
Unokaöcsém vett ilyet szerintem nem szól rosszul de mondjuk én nem vagyok audiofil én maradok az sl150-nél
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz alphamooncam #87319 üzenetére
Akkor máshonnan... "Búra" érzés nálam is van időnként zártnál, de ez azért helyzet függő. Inkább az idegesít, hogy egyes zártaknál meg is fájdul a fejem viszonylag gyorsan. Nyitottnál ilyen nálam nincs. Félnyitottnál sem.
[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
válasz Gzula[HUN] #87318 üzenetére
ÁÁÁ, nem ez volt a lényeg !
Ez egy szerű próbálkozás, terelési kísérlet volt hátha bejön alapon arra felé, hogy igazolja a korábbi kijelentését, hogy hülyeség az egész, olyan jelenség nincs, amiről beszámoltam, és csak az én egészségügyi állapotom oka a "képzelgésemnek".
Na ne mááá !!!
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Pityu. #87315 üzenetére
ITT érdeklődhetsz ezzel kapcsolatban. Szekszárdi Tescoban lévő Media Márktban próbáltam fel 1-2 ilyen Logitech-et, az egyikért egy fillért se adtam volna már felpróbálás után sem, a másik jól szigetelt. Hangját egyiknek se hallottam. Ha tippelnem kellene, ezért az árért találsz már minőségibb hangzást kevesebb körítéssel, ha nem kell mikrofon.
"És nem is fülzúgáról számoltam be, hanem arról, hogy hallom, hogy bizonyos esetekben áramlik a vér a testemben, és ez nagy különbség." - Az is fülzúgás, max nem azon a frekvencián.Pontosabban mindegyik fülzúgás az, hogy hallod a véred áramlani. Nekem van egy nagyon halk magas frekvenciás állandó (többek közt ezért vettem életem első nyitottját), de volt olyan, hogy a "susogást" is hallom mellette, jellemzően akkor, ha beteg vagyok, vagy valami "kerülget". Egy életbemben egyszer volt olyan, hogy volt az "állandó", a "susogás", és pár másodpercig ezekkel együtt volt egy olyan hangos sípolás, amivel valószínűleg minden ember találkozik élete során. Na, amikor ez a 3 együtt volt, akkor nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Ja, egyébként egész jó hallásom (római katolikus ), 16-17ezer felett még hallok, és a "sípolós" még jobb is, mint amelyik nem.
Nem aggódok emiatt, együtt tudok vele élni, nem zavar különösebben (kivéve, amikor betegség legyöngít, de akkor ez a legkisebb bajom). Dokik nem tudtak vele mit kezdeni. Egy kísérleti megoldást ajánlottak, egy régebbi gyógyszert juttatak volna a injekcióval a dobhártyám mögé, és kaptam volna érte Erzsébet utalványt. Diplomatikusan elutasítottam a kísérleti nyúl szerepét.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz alphamooncam #87316 üzenetére
"Ha hallod a saját véred áramlását egy csendes szobában..."
Ezt a magyar nyelvben úgy hívják, hogy feltételes mód.A többire is tudnék reagálni, de nem érdekel.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
alphamooncam
őstag
válasz Polllen #87314 üzenetére
Sosem zúgott folyamatosan a fülem, ezt mégis honnan vetted? És nem is fülzúgáról számoltam be, hanem arról, hogy hallom, hogy bizonyos esetekben áramlik a vér a testemben, és ez nagy különbség.
Egyáltalán hogy volt bátorságod ismétlődően más különleges (vélt) személyes adatait felemlegetni?!
Továbbra sem viselkedsz korrektül, hovatovább ez egy bűncselekmény határát súrolja.
Magad egészségével foglalkozz ne az enyémmel köszi!
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Pityu.
nagyúr
Ez Logitech astro A10 jó fajta fejhallgató?
-
Polllen
nagyúr
válasz alphamooncam #87313 üzenetére
A célom az volt, hogy akinek folyamatosan zúg a füle, az gondolkodjon el egy vizsgálaton, mert komoly probléma is lehet.
Az egészségedért sem ott, sem most nem aggódom. Nem is fogok, mert egyrészt szerintem az aggodalom nem segít, másrészről a te dolgod, a te életed.
A linkelt témát pedig elengedtem. Nem gondolom, hogy bármelyikünk véleménye változna.
-
alphamooncam
őstag
válasz Polllen #87310 üzenetére
"Ha hallod a saját véred áramlását egy csendes szobában, akkor azt érdemes kivizsgáltatni, ha eddig nem történt meg. Nem biztos, hogy tudnak vele mit kezdeni, de ha "csak" annyit elérnek, hogy nem erősödik a jelenség, már rengeteg kellemetlenségtől óvod meg magad később. "
Te valójában nem is az egészségem miatt aggódsz így ismeretlenül, hanem ezzel kívánod alátámasztani a korábbi állításod miszerint :
Illik, nem illik, attól még hülyeség amit írtál.
Ez nem korrekt.
-
Exodius
őstag
-
Polllen
nagyúr
válasz alphamooncam #87295 üzenetére
Ha hallod a saját véred áramlását egy csendes szobában, akkor azt érdemes kivizsgáltatni, ha eddig nem történt meg. Nem biztos, hogy tudnak vele mit kezdeni, de ha "csak" annyit elérnek, hogy nem erősödik a jelenség, már rengeteg kellemetlenségtől óvod meg magad később. Főleg ha zavar.
Dave™
Nálam a Yamaha HPH MT5 szinte semmit sem zár ki a külvilágból, "szigetelés" szempontjából alig van különbség az Era 1-hez képest. A CM MH752 lényegesen jobban szűr, de még ott is hallom, hogy mi történik körülöttem, ha nem szól semmi.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz alphamooncam #87307 üzenetére
Angolul open back és closed back a kategória megnevezése, a D5200 meg az A1000Z pedig valóban closed back, hiába nem teljesen zártak. A félnyitott mára már teljesen háttérbe szorult kategória, nem is tudnék hirtelen mást mondani a DT880 kivételével.
-
alphamooncam
őstag
Tiszta sor, hogy nem fehér vagy fekete vmi, és ezzel nincs is bajom.
A baj az, hogy a zártnak nevezik a félnyitottat, és az ugyan egészen jó D5200-on is megvan halványan ez az érzés.
-
s4tch
veterán
Miután van itt pár rocker, pusztán csak kíváncsiságból kérdezem: kifejezetten PC mellé mit vennétek, ami metálon domborít? Megkötések: keret max 300k, egy dobozos dac/amp legyen ebben benne. A fejes lehet nyitott, zárt, planár, dinamikus, elektrosztatikus, bármi, csak legyen kényelmes. Kifejezetten komplett lánc érdekelne, amit már hallottatok is, és ne azzal kezdjük, hogy a dac/amp egy másik topikba való.
-
Dave™
nagyúr
válasz alphamooncam #87297 üzenetére
Rengeteg zárt van, ami nem sok mindent zár ki. Ott vannak a nagy Denonok, audio-technikák, amelyek java része itt-ott nyitott (csak nem látod), hogy javítson a teljesen bezárt érzésen. Ezek bár jobban szigetelnek mint egy teljesen nyitott, de azért sok mindent beengednek. Mindkét kialakításnak vannak előnyei még akkor is, ha csak a hangot nézzük. Ez sem fekete meg fehér.
-
Dorien
veterán
válasz alphamooncam #87295 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy hasonló (sőt lényegében azonos) felépítésű zárt fejhallgatók között is eltérő lehet a fekete háttér mértéke. Nagyon jó példa erre a Focal Spirit Professional, ami monitor célokra lett kifejlesztve és zajmentes fekete háttérrel operál. Ugyanakkor a teljesen ugyanabból a brancsból származó Focal Spirit Classic és One S fejhallgatóknál nincs meg ez a fekete háttér, mert ezeket otthoni / utcai zenehallgatásra tervezték. A Focal mérnökei nem hülyék... [link]
lanszelot: Persze, hogy sz@r a hangzása az 5.1 fejesnek, amikor 3+3 vagy 4+4 miniatűr hangszórót + DAC-ot kell belezsúfolni a kagylókba. Evolúciós tévút... De ugye a pénzért mindent. [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Fejhallgatóknál létezik olyan, hogy elhasználódik egy driver? Vagy amíg szól, addig ugyanúgy szól, mint újkorában? Pl HD600 vagy 650. -
alphamooncam
őstag
válasz alphamooncam #87300 üzenetére
"Nem ugyanakkora volumenekről beszélünk, így szvsz nem összehasonlítható a kettő, a hangos "monoton" zaj, zúgás, és a természetellenes csend."
Helyesen: Nem ugyanakkora volumenekről beszélünk, így szvsz nem összehasonlítható a kettő, a hangos "monoton" zaj, zúgás kioltása egy ellenfázisú hanggal, és a természetellenes csend.Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!