-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
válasz -NoVa- #112059 üzenetére
Néhány éve volt avx-en egy hosszabb szösszenet a hazai stúdió körülményekről.
Akkor az volt a helyzet hogy főleg külföldről vett használt cuccok vannak mert nincs pénz újra.
De nem ilyen ár kategóriások mert az óra bére több egy normális stúdiónak mint ezen hangfalak árai.Persze tudom sokat változhatott a világ van olyan fiatal ismert előadó aki mobillal veszi fel a video klipjét ezért nem kétlem hogy a házi sufni "stúdiók" ilyen cuccokat használnak.
Ettől függetlenül azok pont annyira stúdiók mint ezek a hangfalak stúdió monitorok, vagy mint a 3ik kedvencem a 3szög alakú akusztikai szivacsok basszus csapdák. -
Frogged
aktív tag
válasz Ear001 #112046 üzenetére
Azért ezeken a stúdió monitornak csúfolt olcsó cuccokon erősen kétlem hogy bármilyen komolynak számító helyen zenét kevernének.
Még itt vidéken is a sufni pince stúdiós arcok akikről tudok sokkal drágább eszközökön dolgoznak.
Nehezen tudom elképzelni hogy egy rendes helyen ezek meg fordulnának. -
Frogged
aktív tag
Meg fogtál ezekkel a kritériumokal sosem volt ilyen rendszerem vagy több dobozos volt vagy több mint 300k:)
Anno a Momentdac+ myriad Z40 egy He400i focus pad párnával elég jó volt rockra is nekem.
Utána lett egy UD503 + HE400i de az már több mint 300k.Most ha kéne választanom egy D5200 mellé tennék valamit ami kicsit meg vadítja a felső tartományt.
A mélye és a sebessége nagyon jó metálhoz de van akinek a lekerekített felsőtartomány miatt nem jön be rock-ra. -
Frogged
aktív tag
válasz Exodius #86475 üzenetére
Biztosat akkor tudnék ha össze hallgatnám öket.
De a shure esetében több embertől is hallottam hogy a a jelenlegi mezőnyben már inkább a kényelem és felszereltség indokolja az árát nem annyira a hangja.
A Denon-nál viszont csak pozitívat hallottam a hangjával kapcsolatban bár nyílván kevesebben tapasztalattal de olyan emberektől akiknek van viszonyítási alapjuk az árkategóriában is.Ezért a legkisebb kockázat elvén inkább első próba alanynak a denont választottam és meg lepett hogy zárt fejesben nem kellet visszalépnem hangban minőségben a nyitothoz képest.
-
Frogged
aktív tag
válasz dave118 #86473 üzenetére
Nem hallgattam össze sajnos vidéken nincs lehetőség ilyesmire felutazni meg nem akartam ezért pestre.
Nagyon vonzott az 1540 párnája főleg hogy tartalék ot is adnak belőle és a hordozó doboza.
Hallottam olyan véleményeket is mi szerint olcsobban is lehet ilyen hangot kapni.A denonal úgy voltam ha nem jön be küldés vissza és ránézek a DT1770-re vagy a shure 1540-re.
De le vett a lábamról mély tartományával, van bőven és nagyon gyors feszes, Rock Metálra nekem nagyon adja.
És már a magasai sem annyira vissza fogottak mióta a gyári kábelét lecseréltem. -
Frogged
aktív tag
válasz fericske #86470 üzenetére
Én bár ritkán veszek fejest de azért bánnám ha azok akik sokmindent hallotak már nem osztanák meg a tippjeiket tapasztalataikat.
Pl a Denon D5200 számomra nagyon jó tipp volt amit te és Bodz javasoltatok nekem anno, pedig nagyon szimpatizáltam a Shure 1540-el de örülök hogy rátok hallgattam. -
Frogged
aktív tag
válasz Sinesol #86147 üzenetére
Nem tudom én ha nyugdíjas lennék nem V karaktert keresnék mert engem már nem bánt a magas tüske.
Hanem olyan fejest ami a mély és közép tartományban alkot nagyot mivel számomra akkor már a zene azon része lenne az igazán élvezhető.
A beyerek meg ha jól tudom nem a kiemelkedően jó közép tartományukról híresek. -
Frogged
aktív tag
válasz #98320896 #86116 üzenetére
Amikor valaki tesztel fejest hangfalat stb akkor be tesz egy elemet ami egy rendszer része lesz.
Lehet hogy egy kevésbé jobb komponens jobban fog tetszeni ami jobban szinergiában van az adott rendszerrel.
Vagy az is lehet hogy objektíve nem jobb csak az így ki alakult rendszer hangja jobban passzol a hallgató/tesztelő ízléséhez.Annyian annyi féleképen hallunk és szeretünk zenét hallgatni simán benne van a pakliban hogy valaki akinek az ízlése számodra ismeretlen ajánl valamit hogy ennek ilyen hangja van te meg hallgatod és neked nagyon máshogy hangzik.
A leggyorsabb útja egy neked tetsző rendszer építésének hogy miután szerzel némi hallgtaózással saját tapasztalatot után keresel olyan hobbi társakat akinek hasonló dolgok tetszenek hangra.
Ami nekik bejöttek az jó eséllyel neked is befog SzvSz -
Frogged
aktív tag
Üdv skacok meg osztanék egy kis tapasztalatot hát ha érdekes lesz az info másnak is.
Néhány hónapja használok itteni ajánlásra egy Denon D5200 fejest, ami nagyon bevált.
A mély gyors mint állat és van bőségesen,a középtartomány is rendben van, kissé lekerekített magas tartomány, zárthoz képest a tér is jó.
Fura módon bizonyos emberektől azt hallottam hogy Rock/metálra nem használná a visszafogott magasok miatt.
Én érzékeny vagyok a magas tüskékre nekem inkább meg felel egy kicsit kevesebb mint a túl sok szóval engem annyira nem zavart a dolog.
Bár könnyen hajtható de hordozhatónak nem való a Denon mivel nagyjából semennyire nem tompítja a külső zajokat.
Ezt jelzi a 3m-es gyári kábel ami engem elégé zavart csak útba volt mindig húzta a fejem stb.Csináltattam hát egy 1,5mes fejes kábelt nem vagyok kábel mániás szóval nem kifejezetten a hangbeli feljebb lépés miatt.
Felrakom örülök hogy pont ideális a hossza, öröm boldogság.
Hallgatózok és arra lettem figyelmes hogy a több lett a magas és precízebb tisztább hangzása lett jobban elkülönültek a hangszerek.
Így kb pont a korábbi HE 400i-hez hasonló számomra még nem bántó élesebb magas tartományt kaptam.
Szóval a D5200 tulajoknak javaslom ha még nem tették meg próbálják ki értelmes kábellel a gyári cérna vastagságú helyet mert úgy tűnik némileg limitáló tényező.
Végül is egy 160K-s fejes már meg érdemeli hogy dobjon rá az ember pár 10-est pluszba. -
Frogged
aktív tag
A D5200 nagyon szerethető hangu fejes, de utcára én nem vinném ki a 3mes kábel és az elég gyenge izolációja miatt.
Simán hallom benne halkabb zene hallgatásközben a körülöttem beszélőket.
Nagyon hangosan kéne ordítattni hogy egy vonaton vagy metron ne legyen zavaró a külső zaj. -
Frogged
aktív tag
No kérem bele raktam 3 nap alatt 30 órát a D5200-be és úgy érzem jó választás volt.
A D5200+Para P6 elégé jó barátok lettek a mély gyorsabb és mennyiségre több mint a korábbi He400i teac ud503-as kombómnál.
A tere nyílván jóval szűkebb mivel zárt, a közép tartományban is teljesen rendben van.
Magas tartományban visszafogotabb a 400inél de végül is kifejezett hiány érzetem nem volt.
Mondhatni barátságos, próbáltam a legvisítósabb számokal de egyik sem volt bántó normális hangerőn .
A kényelem nem rossz de 1 óra után már nyomja a fejem bubját, de ha meg igazgatom egy darabig nincs gond.
Jó kis társam lesz esti zenéléshez köszönöm az ajánlásokat -
Frogged
aktív tag
válasz #56474624 #83666 üzenetére
Az a baj a fájl alapu zene hallgatással hogy sok féle verzió van fent különböző minőségekben a neten, részben ezért is lehet annyi féle vélemény ugyan arrol az albumról.
Meg vallom öszintén olyan zenekarokat amiket ritkán hallgatok mert nem akkora kedvencek inkább a torrent kölcsönzőből lekapom a legnagyobb felbontásu verziót nem varjálomtúl.
Lehet télleg van olyan verziója a Kill Em All-nak ami korrektül szól.Nálam nem a gitár hangolásal van baj csak szimplán kicsit koszos a felvétel ami tipikusan jellemző sok kezdő rock zenekar első albumára a gyengébb körülmények miatt.
Persze vanak olyan albumok amik szimplán azért nem szolnak jól számomra mert nem elég vastag a gitár nem elég sulyos a dob pl Metalica: Ride the lightning vagy Slayer: Word Painted Blood de ez egyéni prefenencia ez nem a készítők hibája.
-
Frogged
aktív tag
Be is rendeltem a Denont fél óra múlva írtak a boltból hogy kész a csomag, kellemes meglepetés mert páran panaszkodtak az octagonra a kiszolgálás miatt.
Remélem holnap hozza a futár úgy a héten lesz idő bejáratni a fejest és az erősítőt.A feszes mélyek és jó közép tartomány az pozitív a He 400i-ben is ezeket szerettem annó , bár kelett hozzá a Focuspad A párna hogy legyen elég mélye.
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz Zoliee #83641 üzenetére
Öszintén nekem is az volt, max fél milláig kerestem dac amp-ot.
Elöszőr Koscsof Feritől hallotam tavaj hogy neki ez volt a 2019es év meg lepetése mert nagyon jól szól az árához képest.
Fapaci sem tervezet már komoly pénzt adni hifi cuccokért de a p6 vásárlásra bírta őt is.Feri azt írta nekem hogy hallgasam meg mert szerinte ez a karakter kéne a láncomhoz az ízlésem és a zenéimhez.
És ha tetszik keresünk valami hasonló karakterüt olcsoban ha sokallom az árát.
30 nap elállásal vettem ithonról nagy rizikó nem volt de 1 hét után tudtam hogy maradni fog.Nos hallgatva azokra akik jobban othon vannak fejestéren, rá mozdulok a D5200-re csalodni nem fogok úgy érzem.
-
Frogged
aktív tag
válasz Zoliee #83628 üzenetére
Nézegetem a neten pár tesztet dehát más más ízlések és láncok.
Van aki szerint kissé lassú és nem elég percíz a mély tartománya és a közép is kevés a 1770 pronak .
Van aki meg oda van hogy milyen jó a mélye, lehet itt jobban ki volt szolgálva.Biztos jó a D5200 mert rosszat még nem hallotam róla csak bántja kis lelkemet hogy 2 hónapja még 135k volt mindenhol és azóta 2szer is be emelték az árát.
160kért meg már használtan árulnak Final 6-ot báránybőr párnával lehet akkor már az jobb fogás lenne. -
Frogged
aktív tag
Igen 135k helyett 145k lett az még belefért volna viszont ma nézem hogy hirtelen felvitték már mindenhol 160k-ra.
Viszont Djsoundlightnál van 149ért leárazva Beyer 1770pro ő hogy viszonyul minőségre a d5200höz képest?
Nem mintha falhoz vágna az a plusz 10k csak mivel ez nagyon alkalmi használat lesz meg beszéltem magamal hogy 150nél lesz a határ gyakorolnom kell egy kis önkontroltSzívem szerint egy Aeon Flow-t vennék zártban de heti 2-3 óra használatra nagy pazarlás lenne .
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Egyet értek sok korai kis pénzböl össze kalapált, vagy csak simán rosszúl hangolt album megérdemelne jobb újra kiadást.
De pl az ös Megadeth albumok pont ki lettek adva HI-Res remasterben és szerintem egész jól szolnak megérik azt a 15 eurót.Na de hogy ne csak offoljak mert Bodz befonja a szemöldökét
A héten tervezek veni 2 év után ujra egy fejest.
A Denon d5200 lesz szerintem a befutó még annó novemberben Bodz és fercsike ezt ajánlotta 150kig zártban.
Mindig elmaradt a vásárlás lett helyette dac, állványok meg uj pc de már télleg beruházok mert néha jól fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz #56474624 #83608 üzenetére
Kicsit gyorsan ráfüleltem a 80as évekre mert utoljára kb fél éve hallgatam a régi metallica és testament albumokat még a régi daccal.
Igazából az első testament album ami elég gyenge a többi már nem anyira rossz bár nem is jó.
A metallicanál is az első album ami nem az igazi hangzásra , a 2ik az határ eset, a pupets meg már télleg rendben van.
A raining blood alapból nem volt rossz, a vinyl Conflict újra kiadást én katasztrófának éreztem .
De pl a Higres audion van fent pár újra kiadott régi slayer album azok nekem jobban tetszenek mint az eredeti kiadás.A painkiller a Teac Ud503al visítos volt pedig nem mély hiányos dac a P6ban sincs több mély de levegősebb és több a dinamika meg valahogy az egész meg szolalás élőbb vele.
Mióta meg van azóta kezdtem el újra hallgatni a painkillert meg a Zepelin számokat.Def Leppard - High 'n' dry, GnR - Appetite nálam is szépen szól:)
Szerintem szimplán nem egyszerű olyan rendszert össze dobni amin jól szól a rock és a metál mint hogy annyira hallgathatatlanok lenének a felvételek.
Na de mára ki offoltam magam
-
Frogged
aktív tag
Nyílván izlés függő meg vannak minőségi szintek de én azért kevés olyan rock/metál albumal rendelkezem ami szinte hallgathatatlan minőségre.
Pl nyílván a norvég Black metal albumok a 90es évekből de ott szempont is volt hogy rosszúl szóljon.
Ami még elég gáz azok a 80as évek trash metal albumai különösen a Testament és Metalica de az ujra kiadásokal már szinte hallgathatók.De ha kifejezetten jó minőségű felvételre kéne példát mondanom akkor az utobbi pár Slipknot, Testament, Tool, Judas Priest albumok elég jól össze lettek téve hangzás szempontból.
vagy pl a Panthera albumok higres ujra kiadása is jó lett.Illetve vannak albumok föleg a régiek között amit nehéz úgy meg szólaltani hogy télleg jó legyen pl a Led Zepelin vagy a Judas priest Painkiller albuma pont ilyen nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Akinek a spotify kevés minőségre annak érdemes próbát tennie a HRA-Streamingel is .
Ahogy a neve is jelzi csak 24 bites felvételek vannak ezért a választék nem olyan óriási de havi szintre lebontva olcsóbb mint a Qobuz vagy a Tidal Hifi csomagja nem is kell vpnel bűvészkedni mint a Qobuznál. -
Frogged
aktív tag
válasz elprimo #78018 üzenetére
Fentebb írtam hogy nem hallotam még mojot, de nem is hozta anno senki szóba amikor a 400i-hez kerestem fejes erősítőt.
Ezért arra tippeltem hogy bár ár érték arányban hiába jó szinergiában esélyes hogy nem a legjobb párosítás a 400I-hez, ez egy következtetés volt részemről ennyi.Véleményt arról tudok mondani amit hallotam , de az is csak akkor hasznos egy másik embernek ha nagyjából tisztában van a véleményező ízlésével.
PL neked bejövős a 400i mojo kombo mert pont passzol a te ízlés világodhoz de ez nem azt jelenti hogy mindenki ezen a véleményen lenne ha meg hallgatná ami szerintem teljesen rendben van mert ízlések és pofonok nincs ezzel semmi gond.Engem csak az zavar mikor itt egymásra akarják az emberek erőltetni a saját szubjektív véleményüket mintha a saját hallásuk alapján tapasztalt dolgok valami álltalános igazságok lennének aki meg nem ért egyet az vagy süket vagy szar a lánca .
-
Frogged
aktív tag
válasz Sefter #78016 üzenetére
Olyan forumtársak is keveselték a mélyét akinek nem volt gond a láncával .
Inkább arra akartam utalni az előző hozzá szólásommal hogy még egy ilyen topicban is ahol azért nagyrészt a minőségi zene hallgatás miatt vannak itt az emberek, igen nagy különbségek vannak ízlésben hogy kinek mi az elég vagy sok mély vagy magas stb.
És ehez mérten kell viszonyítani az emberek szubjektív véleményét egy adott fejesről ami egy ujonnan ide tévedőknek nem egyszerű.
-
Frogged
aktív tag
Mikor kb 1,5 éve vettem a 400i-met viszonylag kisebbségben voltam azzal a véleményemmel hogy elég a mélye gyári párnával is, bár igaz hogy a Z40 és később Teac UD503 is egy kis melegséget adott neki pluszban.
Mojo-val még nem hallotam de ha jól emlékszem a hangzását inkább világosnak szokták jellemezni azzal már lehet én is keveselném a 400i mélyeit.
-
Frogged
aktív tag
Biztos ízlés kérdése is Innerfidelity-n wall of fame-es fejes, Z reviewsen meg azt mondták nem lehet bele kötni a hangjába csak unalmas.
Igazából hogy nekem mi lenne a véleményem az hallatlanban kérdéses tetszik a kialakítása a nagy vastag fülpárnák, meg most van is rá egy kisebb leárazás amazonon.
Bár azt nem tudom hogy mennyire könnyű meg hajtani mert az is fontos szempont hogy portable cuccrol fogom majd a fejest használni.
Ha pesti lennék el mennék a Denon boltba fülvégre kapnám a D5200-at meg valahol rá fülelnék a Shure 1540-re de ez nem opció.Egyenlőre még rágódok a 2 fejes közt a többit már kilőtem talán a Denont érzem egy kicsit kevésbé rizikós választásnak.
Akik halloták mind2őt és a He 400i-t is meg tudnák mondani hogy hang karakterben melyik mekkora váltás lenne a 400ihez képest?
-
Frogged
aktív tag
Lehet rá ráepülök akkor a napokban 310 font angol amazonon az kb 117k huf meg a szálitás is kijön 4-5kból.
Hordozó dobozt meg majd nézek gondolom lehet kapni olyat amiben elférne, félteném a gyári zacsiban hordozni ha mondjuk elkapna az eső utazás közben .
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz fericske #76523 üzenetére
A HE 400S sajnos nem játszik mert csak Zárt fejesben gondolkodom nem szeretnék mást is zavarni a zene hallgatásommal.
A D5200-vel lehet nem nyúlnék mellé mert állítólag hosszan hallgatható kellemes hangzása van kicsit ronda és kár hogy nincs hordozo doboza mint a legtöbb portable fejesnek.
Az Oppo és a Shure szimpibb külsőre de félek hogy igaznak bizonyulna hogy zenehallgatásra unalmasak főleg az én zenéimhez.Persze nehéz a sok netes le írás alapján eldönteni mert sok olyan komentet olvasok bassheavy meg V karakterű fejeseknél hogy ők neutrálisnak hallják és ezzel szoktak zenét szerkeszteni.
Azért érdeklődök itt azért korrektebb infokat és ajánlásokat kapok tőletek a fórumon.
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok
Keresek Max 150K-ig zárt fejest ami egy hasonló áru portable dac/ampal szinte vagy teljessen kiaknázható.
Nem utazás közben hallgatnám inkább arra kéne ha épp pár napra nem othon alszok akkor is tudjak hallgatni zenét jó minőségben.Eddig egy He 400im volt focuspad-A párnákal egy Teac UD503-asról hajtva ami nekem teljesen meg felelt ehez képest nagy vissza lépés nem szeretnék hangban.
Persze azt tudom hogy a zártak tere kisebb de az nem foglalkoztat a 400i gyorsasága amit nagyon szerettem fejesen főleg rock/metált hallgatok ahoz nagyon passzolt.A Denon AH D5200 és az Oppo Pm3 a 2 fő kiszemelt egyenlőre.
Ha hinni lehet a teszteknek azt szürtem le hogy a denon-nak a közepe az Oppo-nak a magas hangok a gyengesége, a denon inkább fun hang az oppo inkább semleges ez miatt fel is merült bennem a kérdés hogy mennyire ideális a fentebb említet zenei stílusokhoz.
A Shure 1540-en is filoztam de azt hallani hogy zene hallgatásra nagyon unalmas inkább szerkeszteni, persze azt az Oppo-ra is hallotam ezért bizonytalan vagyok.
Az Audio technikákat is néztem de ha jól tudom fix kábelesek ami kizáró ok.Amit hangzásban keresek hogy ne legyenen se nagy hiányok se nagy kiemelések egyik tartományban sem, és tekintve a zene stílusra nelegyen száraz unalmas a hangzás.
Kacérkodtam a Monolith 1060C-vel is de nem szeretnék az USA-bol rendelni ha gariztani kéne nem lenne kellemes.Szivesen hallgatnék javaslatokat hogy ha van még más típus amit érdemes figyelembe venni illetve véleményeket a fenti 3 fejesről.
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz ribizly #69282 üzenetére
Nekem mondjuk az alap párnával sem volt mély hiányos igaz a Z40 kicsit meleg hangzása dobott a mélyeken.
Persze most már Focuspad-A hangjával is nagyon elégedett vagyok mert tetszik a plusz mély így hogy már tiszta.
De az elején azért nem voltam hangzásban egyértelműen meg győzve mert a közép minőségét/mennyiségét kell (igaz kis részben) beáldozni a mélyekért. -
Frogged
aktív tag
Én anno a He400i-hez vettem a Focuspad-A-t nálam is a több mély a közép tartomány és a hangzás tisztaságának rovására ment.
De mivel sokkal kényelmesebb volt minta gyári maradt.
Késöbb vettem rezgéscsilapító korongokat a dac meg a Z40 alá az leszedte a piszkot.
igaz első sorban a hangfalas rendszer miatt vettem öket de a fejesen érzödött jobban a hatása. -
Frogged
aktív tag
válasz gaborka8x8 #67083 üzenetére
A fejhallagtókat úgy bánthatod ahogy akarod de szegény Dankó Pista mit ártott neked anno 20 éve az egyik legjobb bor volt 300 forint alatt amit csoró sulisként ki tudtunk fizetni
A hifi-ről nekem kicsit fura amit írsz mert mostanában a Hifis topikokban elégé sokan vannak úgy hogy ami nem színezett az életelen semmire nem jó hangzás stb.
Részemről én sem vagyok oda a nagyon színezet hangzásért és eggyet értek a mondani valódal.
A Mezet szeretem volna meg hallgatni anno nagyon tetszett, de már úgy nézki maradok a Hifiman He400i-nél.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Megosztanék egy rövid véleményt a HE400i-röl és focuspad-A párnáról.
Kicsit aggodtam mikor írták hogy a 400i és a Z40 is részletező féltem hogy túl elemző/élettelen lesz de erről szó sincs.
Számomra minden a helyén van a basszust se keveslem a magas sincsen túl tólva .
A részletes de élet teli a meg szólalás remekül átadja a kedvenc metál zenéimből a vadságot/agresszíót.
Nem tudom hogy a Momentdac bele szól-e a hangzásba de szinte ugyan az a karakterisztika mint mikor a Moment+hangfalamról hallgatok zenét.
Mikor fel raktam a focuspad-A párnát elöször kicsit sokaltam a mélyet és a részletek kissé fakultak a többi tartományban .
De mivel nagyon kényelmes volt és pénzt adtam érte nem volt szívem vissza cserélni
Késöbb rájöttem hogy ha normális hangerön hallgatom akkor nagyon kellemes az a kis plusz mély amit ad.
De én abban a pár órában amikor használom álltalában üvöltetem a zenét a fejesen mert ott nem zavarja a szomszédokat.
És azon a hangerőn már kicsit soknak érződik a mély de ez nem a párna sara hanem az én hülyeségem.
Ha valaki esetleg tudna olyan párnát amivel a gyári hang meg maradna de kényelmesebb lenne lehet beruháznék rá.Ja és persze köszönöm bodznak az ajánlást nagyon elégedett vagyok azzal amit kaptam a pénzemért
-
Frogged
aktív tag
Igen vissza olvasgattam másoknak is volt hasonló de nálam teljesen független attol hogy milyen hangerőn hallgattam a zenét. meg persze végig próbálgattam amiket az előző emberkéknek javasoltak de sajnos nem változott semmi.
Azon filozok vissza vitesem vagy keressek ithon valami szervízt ami meg csinálja csak akkor meg a gari ugrik.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Megjött a Z40 télleg kiváló páros a HE400I-vel minden zeném remekűl szól vele nem fogja meg bánni szerintem senki aki ezt a fejest rendelte amazonról.
De sajnos hibás darabot kaptam a Z40-ből 10-15 percenként elmegy a hangja és ki be kell kapcsolni hogy újra szóljon így egy darabig pihenni fog a fejhallgató téma. -
Frogged
aktív tag
Nekem annyira megtetszett ez HIFIMAN HE400i 68K-ért hogy rászántam magam hogy regelek a Forward2me-re be is rendeltem az UK-s címem-re.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már vásároltak így: mikor meg érkezik az angol címre a cucc akkor jelenik majd meg a forward2me accontomon és akkor tudom majd beállítani hogy hogyan szállítsák ki nekem?
-
Frogged
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat nem vagyok annyira jó angolból de ha jól értem a neo hangzásban vissza lépés a classichoz képest.
Igazából a nyitott vagy zárt kialakítás nekem mind1 csak szeretnék adott árért a lehető legjobb hangzást.
Nem tudom hogy a meze 99 classic hogy viszonyul pl a sennheiser HD600-hoz hangminőségben.
A Soundmagic-re azért gondoltam mert azt írták a hangzás világa nagyon közel áll a HD650-hez és majdnem fele annyiba kerül.
De ha azt javasoljátok hogy érdemes a 100K körüli kategóriára rá kukkantanom ezzel a Dac-al is akkor arra is nyitott vagyok max nem köv fizunál veszem meg hanem spórolok rá még egy hónapot. -
Frogged
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg egy HD681 Evo-t használok aminek tetszik a hangzás világa valami hasonlót keresnék de egy kicsit komolyabb hangminőséget szeretnék.
Fontos szempont lenne hogy elbírjon vele a nem rég vett Sapartan A-m.
Othoni zene hallgatásra lenne esténként max 2-3 órára amikor már nem akarom a hangfalakal zavarni a szomszédokat.
Újonnan venném ithonról, nyitott és circumaural.
Árat nem nagyon merek írni mert hiába szimpatikus pl a HD600 110K-ért lehet az már overkill ehez a DAC-hoz .
Én olvasgatások után szimpatizálok a SoundMAGIC HP200-al árérték arányban jónak tűnik.
Illetve a meze 99-ami szerelem volt első látásra és talán a hangzása is olyasmi amit keresek a tesztek alapján.
Ezzel kapcsolatban megkérdezném hogy a Neo és a classic között csak az anyag használata a különbség?
Mert annyira nem ragaszkodnék a fa borításhoz hogy 20K-t fizesek érte pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM