Új hozzászólás Aktív témák

• Frogged

aktív tag

Megosztanék egy rövid véleményt a HE400i-röl és focuspad-A párnáról.
    Kicsit aggodtam mikor írták hogy a 400i és a Z40 is részletező féltem hogy túl elemző/élettelen lesz de erről szó sincs.
    Számomra minden a helyén van a basszust se keveslem a magas sincsen túl tólva .
    A részletes de élet teli a meg szólalás remekül átadja a kedvenc metál zenéimből a vadságot/agresszíót.
    Nem tudom hogy a Momentdac bele szól-e a hangzásba de szinte ugyan az a karakterisztika mint mikor a Moment+hangfalamról hallgatok zenét.
    Mikor fel raktam a focuspad-A párnát elöször kicsit sokaltam a mélyet és a részletek kissé fakultak a többi tartományban .
    De mivel nagyon kényelmes volt és pénzt adtam érte nem volt szívem vissza cserélni:)
    Késöbb rájöttem hogy ha normális hangerön hallgatom akkor nagyon kellemes az a kis plusz mély amit ad.
    De én abban a pár órában amikor használom álltalában üvöltetem a zenét a fejesen mert ott nem zavarja a szomszédokat.
    És azon a hangerőn már kicsit soknak érződik a mély de ez nem a párna sara hanem az én hülyeségem.
    Ha valaki esetleg tudna olyan párnát amivel a gyári hang meg maradna de kényelmesebb lenne lehet beruháznék rá.

Ja és persze köszönöm bodznak az ajánlást nagyon elégedett vagyok azzal amit kaptam a pénzemért :R

Új hozzászólás Aktív témák