-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz Sefter #65193 üzenetére
Az milyen bolt már, ahol fejhallgatót árulnak, elviszed a saját zenédet valamilyen eszközön -amin mondjuk elsősorban használnád a fejhallgatót- és elküldenek a pics@aba?
amikor én még régebben hifi/audiofil cuccokat áruló boltban jártam, akkor simán ott ülhettem a hangfal előtt egy órát a saját zenéimmel. Kb még kávéval is kínáltak... -
Adebayor
aktív tag
hali
aula headsetekhez van valami használható program? Végülis nem olyan fontos, csak ki szerettem volna próbálni egyet. Találtam is itt egy progit: [link]
De nem tudom feltelepíteni, mert ezt írja ki:
Természetesen csatlakoztatva van a headset. De ez valami Driver-hez akar csatlakozni nem?Egyébként ez a pontos típus: aula spirit wheel gaming headset
Nem várok semmilyen csodát egy esetleges programtól, csak megnézném hogy mik a lehetőségek. Hangbeállitás, esetleg világítás beállítás stb.
köszi.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Sefter
veterán
sziasztok Urak!
Milyen könnyen hajtható (DAP/telefon), zárt, circumaural fejest érdemes meghallgatnom?
Utcai használatra kéne. Árat nem írok, inkább kategóriát: Sennheiser HD600, Shure SRH1440...ilyesmi szinttel kibékülnék. Légyszi NE eladó fejesekkel bombázzatok privátban, először úgyis hallgatózni szeretnék..
Esetleg van olyan bolt, ahova bemegyek a dappal, és nem küldenek a pics@ba?Psn ID: sefter_hun
-
Dave™
nagyúr
Rövid távon, sőt 1-2 órán keresztül kénelmes az MSR7, hosszabb távon lehet fárasztó a kisebb párna vagy a fejpánt része. Tehát a gyors tesztelés során ez nem fog kiderülni. Ha horodznéd is akkor nagyon jó választás, amire te szeretnéd oda jobb lenne a teljes méretű. Hallani nem hallottam az A990Z-t meg az A1000Z-t sem, viszont előbbi itthon elég drága, a massdropos 1000Z viszont nagyon jó ajánlat minden szempontból, ha belefér a keretbe (potenciális vámolással együtt), akkor szerintem az egy jó választás.
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Még mindig az audio technika MSR7, A990Z (ami talán ugyanaz, mint A900?) és az A1000Z körében forgolódok. Ez utóbbi ugye csak a massdropos lehetőség miatt fér bele a költségvetésbe.
Eredetileg az MSR7 volt a legfőbb jelöltem, de aztán visszaolvasva a fórumot sokan írjátok hogy nem a legkényelmesebb. Márpedig nekem az kell, hogy reggel felveszem az irodában, és utána csak ebéd előtt veszem le a fejemről. Nem akarom érezni hogy rajta van (amúgy a kevésbé dícsért AKG K272-m pont ilyen, nagyon kényelmes).
Szóval az MSR-től most egy picit megijedtem, de ma elugrom egy boltba ahol ki lehet próbálni.Esetleg szívesen veszem, ha kimozdítotok ebből az Audio Technika körből, nem ragaszkodom hozzá.
Tehát zárt legyen, kényelmes, rock-jazz-akusztikus, jó lenne megcélozni az 'under 300 EUR' kategóriát.(a massdropos A1000Z miatt viszont szeretném eldönteni pár napon belül)
köszi szépen!
-
titán
válasz milkabrams #65185 üzenetére
Másik füles is csinálja, akkor a telefon dög, ha nem akkor a füles problémás.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
milkabrams
őstag
Azt vettem észre, hogy a dt 770 pro 80 ohm fejesem egyik fele halkabban szól telefonról, ami egy LG V20.
Gépen nem tapasztaltam ezt. Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
-
Spíler
őstag
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dave™
nagyúr
Az a "baj", hogy drágább 60%-kal meg kevésbé tetszetős a megjelenése. Ráadásul AT lévén a szomszédos modellek sokszor inkább csak máshogy vannak hangolva, mintsem egyértelműen jobb lenne a nagyobb. Hallani egyiket sem hallottam, de olvasottak alapján számomra az A1000Z a best buy a sorozatból, pedig a W1000Z-rel sokáig szemeztem. Ennyiért jó vétel, bárhogyan is lesz. Meg nagyon vad az a piros festés
-
krisz242
tag
válasz i_adam #65157 üzenetére
Nem tudom mennyibe kerülne, ha lehetne kapni, de lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy ISK HP2011-et vagy egy ISK HF2010-et.
Nekem "gond" nélkül megjött mindkettő![ Szerkesztve ]
-
bubu126
tag
Sziasztok!
A kitűzött cél ez lett volna Superlux HD681 EVO, de ha a tök fejemet szorítaná, mit ajánlotok helyette.Galaxy
-
Bodz
nagyúr
Tavaly nekem volt egy rövid ideig A2000Z. Meglepően szellős hangja van egy zárt fejeshez képest, egész nagy térrel. Olyan kis vidám egyébként is, ráadásul sikerült a mély tartományt sem elrontani, megfelelő mennyiségben van jelen, lineáris a szub aljáig, kifejezetten nagyot képes ütni. A remek közép is megvan, magasban sem szégyenlős (a jó ízlés határain belül kicsit sok).
Kellemes emlék.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Azt, hogy olvasd el a topik címét
[ Szerkesztve ]
-
Askud
csendes tag
EDIT: Rossz helyen tettem fel a kérdésmet, bocsesz
[ Szerkesztve ]
-
krisz242
tag
81.oldal: Takstar planár, de ezen kívül sehol semmit nem találtam róla.
-
Dave™
nagyúr
Máshogyan szólnak, az MSR7 világosabb és lineárisabb, az A990Z lágyabb és enyhe V karakter. Az A990Z biztosan kényelmesebb, az MSR7 sem kényelmetlen, de hosszabb távon fárasztó lehet a kisebb fülpárna vagy a fejpánt. Érdemes lehet a Massdropos A1000Z-t meggondolni, lásd ezt a hozzászólást, mert 80-ba ugyan belefér, de ha megvámolják - amire azért reális esély van - a vége 105 lesz.
szerk: nem biztos, hogy 80-at megér az A990Z, itthon eléggé drága.
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek/ajánlásotokat kérni.
Munkahelyemre szeretnék egy jó minőségű fejhallgatót.
Első körben csak laptopról hallgatnék jellemzően FLAC formátumú zenéket, de tervben van egy USBs DAC is.
Az iroda elég csöndes, de azért mindenképpen zártban gondolkodom, circumaural kivitelben.
Sokféle zenét hallgatok: rock, jazz, akusztikusok, talán a kemény elektronikus vonal nem érdekel egyedül.Pár éve már nyúzok egy AKG K272HD-t, de meguntam hogy a munkahely és iroda között hurcolászom, nem arra való. A K272 hangja tetszik, bár az alsó regiszterek lehetnének kicsit hangsúlyosabbak az én ízlésem szerint.
Árban kb 50-60 ezret szánnék rá.
eddig kettő ötletem támadt, Audio Technica MSR7 illetve Audio Technica A990Z. Valójában egyiket sem ismerem, csak reviewk és ár alapján gondoltam rájuk. Más márkák is simán jók lehetnek.
Az MSR7-re azt írják, hogy alapvetően 'portable', nekem viszont ez nem szempont.
(viszont kinézetre tetszenek)Köszi előre is!
-
emiki6
veterán
válasz milkabrams #65163 üzenetére
A villa az nem. Beyer kopi, de keskenyebb.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
milkabrams
őstag
-
komyka
tag
Üdv! Új fejhallgató vásárlásán gondolkozok. Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen irányba terelődjek? Egy Superlux 681 EVO-m volt egész sokáig, azt nagyon szerettem, most úgy gondoltam, egy picit többet is hajlandó lennék kiadni érte, max olyan 35K-t szánnék rá (de meggyőzhető vagyok . Legnagyobb százalékban elektronikus zenét hallgatok, ez mondjuk annyiból fontos, hogy a mélyekkel ne álljon hadilábon. Egyébként viszont a metáltól a klasszikusig minden megfordul, szóval az a ténylegesen általános felhasználás lenne a cél. Ahogyan a források is. Spotitól kezdve flac-ig, telóról, gépről, mikor mit. Ezen kívül jó lenne ha hosszútávon is kényelmes lenne. Miket ajánlanátok meghallgatásra első körben?
-
Dave™
nagyúr
válasz Recon666 #65159 üzenetére
Összefoglalva az A1000Z egy fokkal kevésbé közvetlen, mint az A990Z (egy kicsit nagyobb távolságot tart), lineárisabb (az A990Z enyhe V), nem lágy felül, hanem élénkebb (de nincs sibilance és nem fárasztó, az MSR7-nél szolidabb), feszesebb és kevésbé tolakodó méllyel, mélyebbre is megy. Jobb a szeparáció meg nagyobb a tér. Az A2000Z állítólag némileg hasonló, de azért máshogy van hangolva: dominál a közép, mélyekben gyengébb, némileg hasonló mennyiség mint a nyitottaknál, magasai viszont természetesebbek és kifinomultabb. Az A2000Z jobban követi az AT hagyományokat, az A1000Z viszont a beszámolók többsége alapján jobb választás, mert kiegyenlítettebb, sokkal jobb mélyekkel és mindenevő. Meg szubjektív, de sokkal dögösebben néz ki mint az a "tükör polír" A2000Z
-
Dave™
nagyúr
Ha érdekel valakit, akciós Massdropon az audio-technica ATH-A1000Z (300 USD) és az ATH-A2000Z (500 USD). Utánaolvasgatva az 1000-es tűnik a legjobbnak a sorozatból, beleértve a W1000Z-t is.
Viszonyításképpen az A1000Z itthon 155 ezer Ft.
[ Szerkesztve ]
-
i_adam
csendes tag
Sziasztok!
A képen látható bekarikázott alkatrészre lenne szükségem (2db kellene belőle). Nem tudja valaki, hol találhatnék ilyet? Vagy ha nincs ilyen, akkor komplett pánt is jól jönne...
Típus: Takstar Pro 80 -
hm74
aktív tag
válasz Laci13 #65150 üzenetére
Nem kell lebecsülni úgy általánosságban a tömörített formátumokat és youtube-ot se.
Töltöttem már le olyan zenét youtube-ról, ami sokkal jobban szólt, mint a máshonnét flac-ben elérhető verziója. A masterelés legalább annyira fontos mint a formátum vagy a bitmélység.
Szóval a youtube is jobban szól egy jobb fejessel.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #65151 üzenetére
Mondjuk érdemes bejárni "az utat", mert ismerek valakit, aki általában szìvesebben hallgatja az M50x-ét, mint a HD800S-ét. Ő szerintem nem azért vette a 800s-t mert tudtam hogy neki az a megfelelő, csak vett egy drágát...
Szóval nehéz dolog ez
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Laci13 #65150 üzenetére
"Nem érdemes drága fejhallgatót ha nem hallgatok nyers anyagokat, tömörítés mentes cd stb..?"
Oh, dehogynem. Én azért veszek egyre jobbat, mert többnyire nagyobb élményt jelent zenehallgatásban. Mp3 320 bőven elég minőség, de a legtöbb úgyis a felvétel minőségén és a keverésen múlik.Vagy amit Tulku írt Sheratannak, aki vett egy Fostex TH-900-at:
"De mondd meg...nem jobb millió vackot felvásárolni, összehallgatni, kísérletezni, szivacsot-bőrt cserélgetni, erőlködőket cserélgetni alatta?.... mint neked, aki megvetted az általad hallott legjobbat és most ülsz, hallgatod és tanakodsz...hova tovább?"[ Szerkesztve ]
-
Laci13
tag
válasz schawo #65147 üzenetére
schawo : a HD599 is gondoltad is jó nem sok különbség van?
Milyen erősítő jó ami 30-35e körül van ?
Többet nem nagyon szeretnék költeni rá.Dorien Tényleg már ATH-AD500X elég lenne játékhoz és kis zenéhez(mp3,youtube) jobb hangja van mint amik voltak?
Nem érdemes drága fejhallgatót ha nem hallgatok nyers anyagokat, tömörítés mentes cd stb..?[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Laci13 #65144 üzenetére
Játékra elég egy ATH-AD500X (itthon 44k, külföldről 25-30k), ha meg még szeretnél költeni, akkor elé egy Sense V1 erősítő apróról. (24k)
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
törölt tag
Folytatva a "tesztzene"-sorozatot:
Dead Can Dance - The Wind That Shakes The Barley
Szintén a tér tesztelésére, ha jól emlékszem, ezt egy templomban vették fel ténylegesen. Fejhallgatóval szerintem még jobban át is jön a "templomban vagyok"-érzés, mint egy sztereó hangfalpárral, mert inkább "körbeölel".
A házi fejhallgató összecsapás eredménye megint az lett, hogy a K550 inkább csak érzékelteti próbálja a teret meg a zenét is, de nem túl hiteles. Kiegyenlített viszonylag a K550, de időnként elbizonytalanodom, hogy a Superlux HD330 alig rosszabb tőle. A K550 hangjában van valami fojtottság, valami tompaság, valami zavar a felső tartományban (a régi dt990-hez képest is, meg a premium edition 770-hez képest is igazából), amit még akkor is hallottam, mikor csak a K550-et hallgattam, tehát elvileg hozzászokhatott volna a fülem, de nem tudott.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Laci13 #65146 üzenetére
Akkor bátran mondhatom, hogy bármelyiket választod a kettő közül, rendkívül elégedett leszel vele. A kettő között technikailag nagyon kicsi a különbség a korábbiakhoz képest. Nem véletlenül szerepel mindkettő az ajánlottak között. Én tudom, hogy nekem melyik jön be jobban, azt is tudom, hogy itt egyeseknek (akiknek az ízlését épp ismerni sejtem) melyik jöhet be jobban a kettő közül, de hogy neked melyik jön be jobban azt te magad se tudhatod, hát még mi. Ha nincs mód hallgatózni, akkor válassz hasraütésszerűen, úgyis örülni fogsz neki (ha lesz alatta valami rendes, nem olyan vackok, amiket emlegettél), bármelyik is lesz a kettő közül.
[ Szerkesztve ]
-
Laci13
tag
A HD599 mit gondoltok sokkal rosszabb mint HD650?
HD660S HD650 utódja akkor jobb is?Néztem Audio-Technica termékei szimpatikusak ATH-R70x +Presenter 3 nem jobb játékra mint HD650?
-
Dorien
veterán
válasz powerray #65140 üzenetére
A fejesedbe bele van építve a DAC (hangkártya), csak digitális kimenetről tudod etetni. Inkább vegyél egy olcsó, jó hangú, jack dugós fejest a telefonhoz. Pl. Invotone HD2000 [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
-
powerray
tag
Sziasztok!
Van egy RAZER Kraken 7.1 v2 fejesem és az lenne a kérdésem, hogy ugye ez USB-s, de van olyan USB-Jack 3.5mm átalakító amivel működne, ha telóra (iPhone 5s) akarnám kötni?
Köszi a segítséget előre is.
-
ribizly
veterán
válasz yusukee #65121 üzenetére
Nálam ez így néz ki:
[kép]
Nem is foglal semmi helyet az asztalon.
A mikrofont sikerült használtan, makulátlan állapotban, fél év garival, szinte féláron megvennem és hozzá az állvány meg jött ebay-ről valami 3.000,- körül.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
emiki6
veterán
válasz Laci13 #65134 üzenetére
Hogy melyik kényelmesebb (mindkettő az), az szubjektív. Valahogy, de nem tudom hogy meg kellene hallgatnod őket. A 712 talán szórakoztatóbb hangú.
A 650 az audiopartnernél meghallgatható, a felárat nem biztos, hogy megéri, ez tőled függ leginkább.[ Szerkesztve ]
-
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Nagyapám hallókészüléket használ, ezért hangoskönyv hallgatáshoz vettünk egy hangoskönyv funkcióval rendelkező discmant! Elég gyenge a hangkimenete, ezért keresek egy nagy hangerejű zárt rendszerű fejhallgatót neki, maximum 10000 forintért. Van ilyen? A segítséget előre is köszönöm!
-
Shaza
senior tag
Hello!
Szólhat attól jobban egy füles ,ha jack-el van rákötve az alaplapra mint usb-vel?
Köszi!
-
emiki6
veterán
válasz Laci13 #65124 üzenetére
AKG K712 Pro - nyitott, jó kompetitív gamingre
Meze 99 classics, ha szereted a sok mélyet és játék közben nem zavar, ez zárt és műbőr párnás.
Esetleg HD650, ami szintén nyitott.A maradék pénzt esetleg csapd hozzá a dac+amp költségvetéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Laci13
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kéri fejhallgató vásárlásba.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék,zene,film
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
100-120e
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
mindegy amelyik kényelmesebb plüsst szeretnék jobban
6.) Zárt vagy nyitott?
mindegy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
nincs korét elvárás
8.) Honnan vásárolnál?
Itthon
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
PC-ről hangkártya de tervbe van véve Sound Blaster X-Fi HD vagy Presenter 3.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Néztem azokat a jobb usb mikrofonokat, de túl nagyok, nincs hely az asztalon
Marad akkor az android teló + usb kábeles megoldás, ami meglepően jól szól.
Köszi a segitséget.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz edmzon #65119 üzenetére
Amiket összeszedtem abba a hsz-be, azokat kifejezetten játékos szempontok alapján választottam ki és az a jó bennük, hogy zenére is kiválóak. Attól, hogy zenére kifejezetten ajánlottak, még valószínű jobbak, mint az átlag gamer fejesek.
Mindenképp ragaszkodsz a zárthoz? Ha igen, akkor m40x + beledugható neomusicia mikrofon vagy DT770 pro külön mikrofonnal, de ha valóban nem akarsz bajlódni külön mikrofonnal és a kis túlár belefér, akkor tökéletes, amit linkeltél.
A külön mikrofon az ár/érték arány miatt ajánlott, illetve a samson go egy állvánnyal kifejezetten jól fog szólni, aminek a csapattársak és a nézők is örülni fognak.[ Szerkesztve ]
-
edmzon
újonc
válasz schawo #65114 üzenetére
Játék közben beszélgetésre plusz néha streamelni szoktam.
(#65110) emiki6: Nekem inkább játékra kellene, amik meg abban a cikkben vannak, azok mind nyitottak és inkább zenére alkalmasak. Mikrofonra meg nem szeretnék külön költeni, ezért érdekelt hogy milyen az a fejhallgató.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz ribizly #65117 üzenetére
Azért is ajánlottam a samson go-t, de akkor ránézek a többire is. Aztán egyszer talán én is veszek egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz emiki6 #65116 üzenetére
A történet nagyon egyszerű: egy jó minőségű, USB-s mikrofont kell venni és el van intézve.
Azt az ember egyszer megveszi és utána olyan tuti fejest vesz magának, ami belefér és nem kell itt szerencsétlenkedni a headset-ekkel tovább.
Én így vettem egy Samson C01U Pro-t. Azóta nincs gond.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
emiki6
veterán
válasz yusukee #65115 üzenetére
Antliont akartam írni...
Mindenesetre csak a massdrop minimic olcsóbb, de: Az Antlion eleve nem egy kifejezetten jó minőségű mikrofon, na a massdrop minimic ennek a replikája, minőségre rosszabb, a rögzítése rosszabb és nálam búgott, mert nincs földelve a gépem, az antlion nem tudom búgna e.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Valószinüleg rossz helyre jöttem, de látom elöttem is erről van pont szó. Szóval meglévő fejhallgatóhoz kellene mikrofon. Ilyen Atlion modmic szerü kellene, de az nagyon drága. Tudtok valami olcsó megoldást? TeamSpeak-hez kellene. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz edmzon #65109 üzenetére
Nem éri meg.
Ezt olvasd el
Ha kell mikrofon, akkor Samson Go vagy ha headset jellegő kell, akkor Atlion modmic."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
edmzon
újonc
Valaki esetleg ismeri ezt a fejhalgatót vagy az elődjét, és tudna róla mondani tapasztalatot, hogy megéri-e az árát? Beyerdynamic MMX 300 v2 ,és hogy mivel lehetne meghajtani?!
-
titán
válasz emiki6 #65102 üzenetére
Betörtem már pár fülest, és szoktam jelentőseket visszafelé is lépkedni. Múltkor is így jártam egy fülesemmel, hogy azt hittem, hogy a bejáratás javított rajta. Hetekig csak azt az egy füles hallgattam, és hallottam a változást. Eleinte gyenge torzítási jellemzőket figyeltem meg, aztán szépen kitisztult a hangja, finomodtak a mélyek, és kezdtem örülni. Aztán pár hét múlva visszatettem a T70-et, és a villám vágott belém, hogy bakker, az most is pont olyan gyengén szól, mint korábban, csak én hittem, hogy javult. Persze nem tudom pontosan a változást, lehet, hogy valamennyit javult, de ha a T70 torzítási jellemzői 1, akkor a Nuforce Primo 8-é most (ex has) 20. Tehát, ha javult is valamennyit, akkor az nagyjából 22-ről 20-ra történhetett. Pedig én már úgy éreztem, hogy 3-5 lehetett ez az arányszám.
-
kgab01
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült már lejátszót vennem (A&K Junior) és fejhallgatót keresek hozzá (árban max .60000, újat szeretnék, itthoni vásárlás, zártban gondolkodom, fület körülölelő típus). Voltam egyszer már hallgatózni ahol a Momentum 2.0 tetszett de ma egy újabb versenyző is színre lépett a MEZE 99 NEO személyében. Erről még kevesebb infót találtam, külföldi fórumokon nem olvastam róla túl rosszakat.
Esetleg valaki hallotta már? A Momentumhoz viszonyítva mire lehet számítani?
Gondolom ezt is meg tudná hajtani a Junior külön erősítő nélkül mint a Momentum-ot?Köszi!
-
zsocy
őstag
válasz emiki6 #65102 üzenetére
"A párna bejáratásról jut eszembe, a HD580-nak elvileg elrontja a hangját, ha kilapul a párnája, erre érdemes lehet figyelni."
Elvileg mindennek rontja (megváltoztatja) a hangját ha kilapul a párna. Viszont ha már így szóba jött a HD580, te mint a párnák itteni mestere milyen párnát vennél arra? Néztem, de a gyári Senn párnák kemény áron vannak, sőt az utángyártott sem olcsó. Tudom, ha volt pénzem majomra legyen banánra is, de hátha tudsz valamit ami jó és a gyárinál olcsóbb. Vagy ugyanannyi, de jobb, már azzal is kiegyeznék.
-
emiki6
veterán
válasz #56474624 #65099 üzenetére
Összefoglalás:
Tehát van driver bejáratás, párna bejáratás, megszokás, felhelyezésből adódó eltérés, modellenként való eltérés (ha szerencséd van, akkor imbalance nincs a fejesen belül, de általában van) és ha párna anyagot váltanak, akkor az új más lesz, mint a régi.
Ne feledjük továbbá, hogy az is rengeteget számít, hogy az illető hord e szemüveget, hosszú e a haja, belóg e a füle elé, mennyire gátolja a megfelelő szigetelést, stb.
Szerintem a megszokás a legerősebb tényező, aztán a szemüveg/haj, aztán pedig a bejáratásés modellek közötti különbség, mert szerintem lehet akkora különbség 2 modell között, mind egy fejes bejáratás előtti és utáni állapota között, logikusan nézve talán még nagyobb is.Azt nem tudom, hogy meg kell e legyen a hűha érzés, mikor először meghallod, de ha rövid hallgatás után sem kifejezetten tetszik, nem vagy lenyűgözve semmitől vagy zavar is valami akkor kár erőltetni, érdemes passzolni.
A párna bejáratásról jut eszembe, a HD580-nak elvileg elrontja a hangját, ha kilapul a párnája, erre érdemes lehet figyelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook