-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
Hali, eladtam az lcd2c-t és beszámoltam egy HD700as fejest, nem értem itt miért húzzák le sokan ezt a fejest. Nekem liquid spark korg dac100 kombóval tetszik, eleinte az olvasottak alapján egy nagyon steril, vékony hangra számítottam ami cserébe őrült részletes, de 55öt megér még így is annak ellenére, hogy én nem szeretem az ilyen hangzást, gondoltam majd eladom. Aztán egyre inkább csak tetszik, azt megerősítette bennem amit már eddig is tudtam, hogy olvashatok bármit meg kell hallgatni és kiderül, hogy nekem tetszik-e vagy nem. Ugye itt sokat számít kinek mi van mögötte, ezért is nézem sokszor furcsán a fórumon, hogy megbeszélik milyen egy fejes hangja, miközben nem tudja az illető, hogy a másik miről hajtotta és akkor elkönyveli nyugodt szívvel, hogy az nem neki való. Persze egy fejes hangját nem lehet teljes mértékben megváltoztatni daccal vagy erősítővel, de ennek a hangja köszönő viszonyban sincs az itt leírtakkal. Nem tudom, ennek két kiadása van esetleg és ezért lehet? Mert a neten láttam kicsit más felépítésű és festésűt is, a L,R felirat más színű és a helyzete is.
Eddig DT770 80-as fejest használtam néha-néha, inkább hangfalról zenéltem és gondoltam elég nekem ez a kis olcsó fejes is. Észre se vettem, hogy milyen szűk a tere, persze olvastam, hogy milyen, de nem igazán tudtam megállapítani mind idáig pl. egy K701-hez vagy lcd2c-hez képest mennyivel is kisebb az a tér. Ennél (700) van elegendő és szép mély miközben a magasai sem bántanak, szépen levegősen szólnak, jó tér, ez alatt nem egy eltúlzott k712 teret értek, több részlet is megjelent ami eddig nem volt, még az lcd se mutatta meg, mondjuk az lehet nagyon vérzett, de szerintem ez sincs azért elkényesztetve. Mind1 a lényeg, hogy nekem tetszik és nem tudok fogalmazni.
Jó üzletet kötöttem, a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok