-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van 1 Logitech G430-as fejhallgatóm!
Minden tökéletesen működött tegnapig, amíg újra nem húztam a windowsom.
Letöltöm a honlapról a hozzávaló drivert, és telepítés után ezt írja ki!
És nem is akar megfelelően működni. Nem úgy szól mint előtte, ha elindítok 1 játéko, ki-be kapcsolgatja a fejhallgatót... Igazából igazi olyan furcsaságok, amikkel eddig nem találkoztam.
Ugyan azokat a programokat raktam csak fel, amik előtte is fent voltak.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
niof
addikt
válasz lajxko #59781 üzenetére
Véleményem szerint a szervíz azt mondaná, hogy nem rendeltetésszerűen volt használva a fejes, és visszadobnák, vagy pénzért csinálnák csak meg az alkatrészcserét. Én megpróbálnám magam megoldani a javítást. A letört forgótengely helyett egy hasonló fém tengelyt próbálnék beiktatni, max a kábelt kívül vezetném el. Szét kéne szedni a pántot, és megnézni, hogy van e lehetőség lyukat fúrni egymással szemben, a letört tengely helyére. Ha igen, akkor kifúrni, és egy vékony csavarral összekötni a két részt. Esetleg, ha van hely hozzá, a pántok belső oldalain egy-egy egyedi alátéttel a műanyagot megerősíteni, hogy ne az viselje a terhelést. Így a forgó mozgási képesség is megmaradna, és ha jól sikerül, szinte nem is látható a javítás. És persze a fém nem törik olyan könnyen, mint az ABS (valószínűleg abból van, de nem biztos).
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
törölt tag
Hollomesszi az audiophile hubról?
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Mondjuk nyitott lennék egy zárt(béna vicc) cirum fejesre aminek balanced hangja van és hajtható telefonról. Bár most a 662 evo érdekel az egész jó árban van ha az nem sziszeg nekem akkor egyelőre elég. Aztán szeretnék később kategória ugrást.
They say avoidance never heals but this sure feels good.
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg ajánlani egy must have fejhallgatót 60e-70e-ért? Alapvetően, utcán/utazáshoz használnám egy iphone se-hez valamint otthon Macbook Air-en. Itt netflixhez és spotify-on zenehallgatáshoz.(itt minden stílus mehet, egyedül talán a techno az a műfaj amit nem hallgatok) Jó lenne ha zárt lenne, mert nem szeretnék mást zavarni, az sem lenne gond, ha esetleg a kábeles megoldás mellett lehetne használni akár jack nélkül is. (korábban használtam egy Koss Porta Pro-t, fuh nagyon szerettem, de hát megadta magát.)
Köszönöm előre is!
-
Bodz
nagyúr
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59784 üzenetére
Ez a HD651,edigital nem hiszem,hogy forgalmazza,muzikernél van.Nekem volt,semmi extra,lapos mondhatni kiegyenlített hang,nagy szorító erő.
Nem a HD661-re gondoltál? Az se sokkal jobb a 651-nélNem hallotta valaki? Most egész jó áron van.Azt hiszem
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59782 üzenetére
Ezek szerint szerencsére jó a fejhallgatód. Esetleg a zenelejátszó programban is el lehet valami állítódva. Vagy a lejátszóeszközök tulajdonságainál, vagy az audio driver beállításainál nincs rátéve valami effekt? Bár ha telefonról is ugyanúgy szól, akkor furcsa.
-
Bodz
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok szeretném megkérdezni melyik totikba érdeklődhetek, fejhallgatómhoz keresek fejhallgató erősítőt laptophoz.
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59782 üzenetére
És másik fejest nem hallgattál,hogy melyik tetszik?
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Update: most jöttem ki MM-ből felpróbáltan a kiállított a piot és az én fülemnek az is sziszeg telefonról, laptopról is :\ úgyhogy marad valami modolás vagy másik füles.
-
lajxko
tag
Köszönöm az infókat, még agyalok rajta hogy mi legyen.
Többieknek mi a véleménye az ügyről? A régi ATH-AD500-hoz volt valakinek szerencséje?
-
Samtya
senior tag
válasz lajxko #59779 üzenetére
Jól ismerem az érzést, ugyanígy új fejhallgatóval volt már garanciális problémám, amit végül saját kezűleg javítottam meg. Csak engem még hitegettek is, hogy megjavítják és el is küldtem nekik. Azután szintén saját költségemen kaphattam vissza a fejhallgatót, hogy megjavíthassam magamnak.
Igen a túloldala is meg fogja adni magát. Én otthoni javításban gondolkodtam és mondani is akartam, hogy eleve 2 szett javítókészletet lehetne csinálni.
Persze, ha nem csináltál még ilyeneket, akkor ijesztőbb a szitu. Mindenesetre ne úgy vedd, nem biztatlak arra, hogy bukd a garit, de az van amikor nem ér egy fabatkát sem. -
lajxko
tag
válasz Samtya #59778 üzenetére
Igen még a korábbi, rég kifutott AD-500-ról van szó, azt mondta a cég, hogy van még nekik elfekvőben egy bontatlan darab. Erről vélemény?
Nem vagyok az az ezermester típus, egy pesti címmel beszéltem ([link] ő azt mondta, hogy kb 8-10 ezerbe jönne ki a javítás. 16500 volt maga a füles, és még 16 hónap garancia van rajta.. most kókányoltassam össze saját pénzem, bukva a garit? Aztán ha máshol is megadja magát? Váá magam se tudom mi legyen.
-
Samtya
senior tag
válasz lajxko #59777 üzenetére
Szia!
Na akkor ebben a fejpántban is van egy gyenge, alulméretezett alkatrész. Ráadásul pont a forgórész.
Meg lehet javítani házi, mókolós módszerrel. Csak legyenek hozzá eszközök és némi kézügyesség. Kétoldalról fémlapokat csavaroznék rá, mintegy sínbe rakva. Átmenő csavarokkal. Szét kell szedni és jó helyeken kifúrni a műanyag pántot a forgási sík alatt és fölött. Azután a lyukaknak megfelelően kifúrni a fémlapokat és összecsavarozni az egészet. Az, hogy ezután már képtelen forogni, nem számít, fejre feltéve is szinte síkban van a két rész. Vezetékre vigyázni kell!
A ragasztás pillanatragasztóval nem sokáig tartana. Epoxival már inkább, de ezt meg később megbontani lenne macerás, ha kellene. Ezért tettem első helyre inkább az összecsavarozós módszert.
Perpill nem néztem meg, hogy lehet-e kapni ilyet, hasonló nagy dög sem jut eszembe.
Az AD500-ról volt szó nem az AD500X-ről? Sajnos az itthoni ára tényleg 46e, külföldön jóval olcsóbb. Hasonló a Takstarhoz, de ennyiért már inkább Beyer DT880-at néznék. Annak fém a tartója.
Tehát tőled függ, mivel nagyon bevált, én a helyedben megpróbálnám megjavítani a Takstart. -
lajxko
tag
Sziasztok!
Azért írok, mert szeretném a tanácsotokat kérni.
Ti ajánlottatok nekem egy Takstar TS-671-et, ami nagyon-bevált, mind méretre (nagy tökfejem van, nagy fülekkel), mind hangzásra. 16.500 Ft volt. 8 hónap után viszont a bal oldali fülrésznél a pánt megadta magát ([link]. Nem lett erőltetve, hímes-tojásként vigyáztam rá, dobozában tároltam, mikor nem használtam stb. Anyagminőségbeli problémára vagy gyenge illesztésbeli megoldásra tudok csak gondolni.A készülék még garanciális, de nincs már ilyen a forgalmazónál (Nomono), meg nagyon máshol sem.
Kérdésem az, hogy
- szerintetek lehet-e javítani-e ezt valahogy (Ha pillanat-ragasztózom, az lehet nem lenne nyerő)
- lehet ezt még kapni valahol?
- tudtok-e hasonló nagy dög, de kb hasonló árkategóriájú (10-25e) fejhallgatót ajánlani
- forgalmazó ATH-AD500, kifutott régi fejhallgatót ajánlana ráfizetéssel 30-ért, de nem vagyok meggyőződve képek, videók alapján, hogy ez olyan nagy lenne. Szerintetek? Megéri egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Holnap be megyek az MM-be kipróbálom a kiállított piot aztán kiderül hogy az enyém rossz vagy csak ennyire zavar a magas.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.They say avoidance never heals but this sure feels good.
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59773 üzenetére
Van sok leírás,teszt a 662 EVO-ról,keresgélj és olvasgass,akár itt a topikban is.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Spíler #59770 üzenetére
Esetleg a pio helyett ami hasonlóan szól és zárt mi ajánlotok?
662 az milyen? Inkább nyitnék valami balanced hangzás felé.
681 evo volt életem első félnyitottja aznap le se vettem most sima 681 van otthon 681b[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #59767 üzenetére
Szanaszét hajtom reggelig
Bakker,tényleg sziszeg és néha recseg is,csak azt nem nagyon hallom,olyan erősen búg is.(#59768) Uzsidoboz97
Zajos környezetben érthető a zárt,meg tényleg jó kis fejes az(ha jó).
Slx HD662 EVO-t kéne kipróbálnod esetleg,ha ez bekrepál.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59768 üzenetére
A HD 681 nem zárt. Minimum félnyitott. Bocs, félreértettem.
Spíler, tudtam, hogy jönni fog a paráztatás.
[ Szerkesztve ]
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Spíler #59766 üzenetére
Használom zajos környezetben is (vízszívó) ott jó nekem a zárt a
hd681-be bejön a porszívómotor hangjaElső félnyitottam 681 evo volt imádom, de utcára meg melóba nálam alkalmatlan otthon le sem vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59765 üzenetére
Nem használom,de van.Inkább az AVA400-ra és a HD330-ra vagyok ráállva.Nagy melegbe a PX100 II és a V-Jays a barátom.A Pio-nak is jó hangja van(hallod Samtya? ),nekem túl zárt.Azt hiszem én ezentúl csak nyitottat fogok venni.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59761 üzenetére
Nem sziszeg,nálad van a hiba.Az "sz" betűt lehet hallani ahogy kiejtik,de nem zavaró.A Pio-val is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59762 üzenetére
Hibás? Egyszer egy már volt cserélve az is hasonló volt de arra nem emlékszek hogy ilyen szinten-e. Holnap bemegyek MM-be kipróbálom a kiállított darabot. Poweramp, jetaudio plus meg stock CM zenelejátszóval is csináltam mindegyikkel ilyen :\ Most néztem laptopon is.
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59761 üzenetére
Aha, nálad van a gond. Nálam nem sziszeg ennél semmi. Bizonyos frekvenciákat nem tolerál a fejhallgatód. Lehet akár gyári hibás is, de előre inkább nem idegesítelek. Más is meghallgathatná akinek van Pio-ja.
Sőt, egyelőre ne idegeskedj, lehet a lejátszód nem adja ki jól a hangot. Variálgatni kellene a lejátszókat is, máson meghallgatni a Pio-t. Ne telefonokról inkább számítógépről.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Spíler #59754 üzenetére
Ezt most találtam. Lehet ezzel is sziszeg. Eredetileg privátban akartam küldeni, de hadd művelődjenek mások is.
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Hát a legtöbb zeném női vokálos pop, ugyhogy gondolom azok alapbol ilyenek :\
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #59750 üzenetére
Nem értem a Pio-nál ezt a sziszegést,esküszöm nálam semmiről nem sziszeg sőt,távol áll tőle,de még csak nem is olvastam,hogy valaki erre panaszkodott volna.Azt már inkább,hogy esetleg a mély picit sok,nem értem.Azt tudom elképzelni,hogy a forrás a hibás.Még a Fiio E10K-ról sem sziszeg.Esetleg a fülem ennyire xar,hogy már nem hallom ugye,ugye,az öregség előnyei
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59751 üzenetére
Oké, nyugodtan. A Superlux feket hordozós zacskójához hasonló anyagra gondolok, vagy bútorokhoz használt hátlapszövet.
Vagy pamut pólóanyag, csak az szeret összekuszálódni mert nincs saját tartása. Ezért csináltam fűkaszadamilból keretet és kivarrtam rá a pólóanyagot.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59749 üzenetére
Ja bocsi, valamiért azt hittem Omni SHP-600-ad van, (azon is van mit csillapítani). A Pionál most hirtelen nincs ötletem, de pár nap múlva lesz.
De kb hasonló felépítés lehet a Pio is, tehát ha kevés egy lap akkor sűrűbb anyagban kell gondolkodni. -
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59748 üzenetére
Dede az a 10 centis, a filc lap a 681 evohoz van. Nekem sima 681-ből van a nagyobb előszőr csak betömködtem a párna alá úgy hogy az érintkezet a fülemmel de nem volt sok különbség. Ketto darab meg már nem férne bele.
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59747 üzenetére
A blu tack szerintem nem erre van, azzal a basszust szokták feszesebbé tenni.
Várjál, a szövetlapkád nem az a kb 10 cm átmérőjű, egyik oldalán szivacsos, a másikon inkább szövetes kör alakú lap? Vagy a sokkal kisebb sűrű filcanyag?
Nem gondoltam, hogy leveszed a párnát. A nagy lapka fullra takar mindent és "külsőleg" a szürke ovális párna alá gondoltam benyomkodni, de még a párna fekete szövete fölé. Tehát ehhez nem kell szétszedni semmit. -
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59745 üzenetére
Sajnos csak egy pár van beraktam nagy nehezen de nem sokat javult. :\ hogy kéne bele rakni? Csak a drivert takarjam le vele, vagy azt a két lyukat is ami fehér papirral van bevonva?
Neten láttam más fejeseknél működött hogy blu tack-et raktak a driver mögé a "doboz" hátfalára, az működhet? Vagy nem erre van? Ha valaki tud esetleg más mod lehetőséget szívesen meghallgatom gari nár nincs mert jacket cseréltem.
Köszönöm.
-
Dorien
veterán
Igen, de a 250 és 600 ohmos jó eséllyel még elégséges hangerőt sem fog kiadni magából alaplapiról. Ezért is volt az 1. javaslatom az ATH-AD500X, mert az AT fejesek könnyen hajthatóak. Az ATH-M40x is jó lehet, ha OK a műbőr párna.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Samtya
senior tag
válasz atainprison #59744 üzenetére
Akkor inkább a 80 Ohmos. A plüss párna miatt is.
Uzsidoboz: azok jók, főleg ha két pár lenne belőlük és dupla rétegben használhatnád.
-
zsocy
őstag
válasz Dorien #59739 üzenetére
Nagyjából igaz, az ajánlással is egyetértek, a DT770 80 ohm jó lenne, de azért az hogy erősítő csak a magas ohmosokhoz kell az nem teljesen így van. Szólni fog az alaplapiról is, még a 600-as is, de nem jól. Dinamika, tisztaság, a kapott hang, ezen mind javít egy erősítő, és főleg egy normális forrás.
@atainprison, írtad hogy erősítőt nem szeretnél. pedig lehet kellene valami, egy hangkártya is jó lehet kezdésnek akár, az is egy DAC+erősítő igazából. Egy DT770-et már nem kellene alaplapira kötni - szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz atainprison #59740 üzenetére
DT770 Pro 32 ohm - 1.6m egyenes kábel, műbőr párna
DT770 Pro 80 ohm - 3.0m egyenes kábel, plüss párna
Illetve erősítő nélkül még a HyperX Cloud is szóba jöhet, bár ha nagy fejed van, akkor ez kényelmetlen lehet."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
atainprison
senior tag
válasz Samtya #59736 üzenetére
Samtya & emiki6 & OPiiPO & Dorien:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, az összefoglalót elolvashattam volna, mert pl. nem tudtam, hogy mi a különbség a zárt és a nyitott fejhallgató között. Ezt pótoltam és az alapján inkább zártat szeretnék. Plusz nem szeretnék erősítőt venni, a kevesebb ohmosak is megteszik. Én is ezzel a típussal szemezgettem (DT770), szerintem a barátomnak is ilyen van, akinek szintén ezen a fórum ajánlották. Még egy pár napot agyalok rajta, de szerintem maradni fogok a DT770-nél.
Köszönöm a segítséget!
-
Dorien
veterán
válasz atainprison #59733 üzenetére
ATH-AD500X (nyitott) - ezt külföldről érdemes venni, sokkal olcsóbb
DT770 (zárt) vagy DT880 (nyitott) innen: [link]
A 32 és 80 ohmosok elzenélnek alap forrásról is, a 250 és 600 ohmosokhoz fejhallgató erősítő kell."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
OPiiPO
veterán
"ezért minden visszaolvasás nélkül" - esetleg csak az összefoglalót, légyszi légyszi?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
emiki6
veterán
válasz Samtya #59736 üzenetére
Játékhoz fontos, hogy a mély ne legyen kevés, hogy a lövések, robbanások jók legyenek. Ezen kívül még a lépéseket fontos hallani (ami talán a középbe tartozik bele) és a jó tér is fontos, szóval a magasból nem kellhet sok.
atainprison: a Beyer DT770 Pro (80ohm?) egy jó opció, ha zártat szeretnél.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Samtya
senior tag
Szia!
Zárt vagy nyitott érdekelne? Felül a lenyitható összefoglalóban van magyarázat és képek. Milyen hangzást szeretnél kapni, sok vagy kevés mély/magas?#59734 Uzsidoboz97: ha nem akarsz EQ-zni, beletehetsz a hangszórók elé szövetlapot. Nem kell szétszedni, csak úgy kívülről a fülpárnák alá benyomogatni, próbaképp.
-
Uzsidoboz97
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Pioneer SE-MS5T fejes nagyon szeretem meg minden... De idegesítően sziszeg, ha a vokálban az "s" "sz" hang kicsit jobban meg van nyomva.
Létezik erre bármi modifikáció? Vagy jobb ha beletörődök hogy ilyen? Androidos telefonnal használom.(Oppo find7, poweramp,viper4android)
-
atainprison
senior tag
Sziasztok!
Egyáltalán nem értek a fejhallgatókhoz, ezért minden visszaolvasás nélkül kérném hozzáértő kollégák segítségét. Olyan fejhallgatót keresek max kb. 60k-ig, ami vezetékes, nincs hozzá mikrofon, nagyon kényelmes, tehát nem okoz gondot több óráig viselni és játékra, filmnézésre és zenehallgatásra is használnám (kb. ebben a fontossági sorrendben). Az egyik barátomnak Beyerdynamic fejese van, ami nagyon tetszett bár csak 1-2 percig hallgattam vele zenét (a típusát sajna nem tudom).
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz emiki6 #59722 üzenetére
Szerintem a 880 és 770 sem tisztább semmivel gyári plüss párnát használva, legfeljebb a magaskiemeléssel ezt a látszatot/érzetet adja. Amúgy nálam a 770 plüssét agyba-főbe veri az olcsó bőrpárna: lett a zenének teste, a mély és magas is valósabb, igazibb, és zenél. Nem a csim-bum cirkusz megy, hanem zene.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem találtam megfelelő topicot ezért itt teszem fel a kérdésem.
Jack elosztót milyet érdemes venni? minőségi darabra lenne szükségem.
köszi -
laskr99
addikt
Na megjött ma az ATH-M40X. Nagyon jól szól! Egész nap rajtam volt és már fáj a fülem. Be kell törni mint az első fejesemnél mert ott is fájt ugyan ott. Equalizer nélkül is minden hallatszik szépen tisztán!
-
Bodz
nagyúr
Inkább V lesz az. De élvezetes mértékben csinálja. Amúgy tényleg jó füles.
Az MSR7 nem egy nagy durranás. Nekem olyan a hangja, mintha a farkára léptek volna egy macskának. Kicsit rápótolva (na nem itthon persze) ráadásul kapható Viso HP50 vagy Focal Spirit Professional. Mindkettő jobb.(#59705) mkhitaryan: Milyen forrásról hallgatnád?
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
Yep. Ez már a múlté.
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #59721 üzenetére
2 dolog körvonalazódott bennem.
1: a dt880 a gyári párnával naggyon tiszta, de kevés a mély, de lehet jobb ráhagyni és elfogadni ilyennek, mert kár lenne feláldozni az erényét azért, hogy a gyengesége mérséklődjön egy kicsit.
2: a t50rp pedig nem igazán jó zárt párnával, mert túl sok a mély és nem elég tiszta, szóval értem miért a HM5 hybrid párnáját javasolják hozzá, remélem az alcantarával jobb lesz, mint a 840 párnával..[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Tett már valaki 880-ra 770 párnát? Én tettem most rá egy 840 párnát, kicsit érdekesen szól. Vannak részek, amik mosottabbak lettek, de több (de kényelmesen nem sok) és jobb lett a mély... De igazából nem tudom összességében jobb lett e.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Megfogadtam a fórumtársak véleményét, Soundmagic P21S-t vettem. Nem tudom, hogy a többi fejhallgató, amit kinéztem, hogy szól, de a hozzászólások alapján nem annyira jól. Hát, meglepődtem. Ez tényleg szépen szól, 10 ezer forintért szerintem kifejezetten jó vétel, igazából hallgattam már kétszer drágább fejhallgatót is (tudom, még az sem nagyon drága), és nem érzem a nagy különbséget. Arra, amire szántam, tökéletesen megfelel.
Kicsit off, mert bluetooth és fülhallgató, de szintén nagy meglepetés volt pozitív értelemben az Awei A880BL. Ez is többet nyújt, mint az ár és a név sejtet.
Szóval, köszi a segítséget!
-
csƵ
addikt
válasz Dorien #59713 üzenetére
Beyert még nem hallottam (de nem is tetszenek), igazából semmit az AKG-kon kívül, K99, K530 LTD, K550, K612 ranglétrát jártam át. Szóval már kacsingatnék akár másfelé is.
Elvileg meg tudom hallgatni az M40x-et és az MSR7-et is. Kíváncsi vagyok, hogy megéri a plusz felárat az utóbbi. -
Dorien
veterán
Szerintem hallgasd meg. Beyer DT770 és 880 változatokat hallottál már? Azok is kisebb térrel rendelkeznek, de jók és ott is lehet variálni a hangot a különböző párnákkal. (plüss, műbőr, hibrid)
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Nojbee
tag
Én saját tapasztalatból mondom, hogy meghallgatás nélkül ne vedd meg.
Tudom hogy teljesen más a két fejhallgató, de én az M50x-el voltam így, hogy rengeteg pozitív kritikát olvastam szerte a nete. Istenítik, dicsőítik.
Szerencsére hallgattam az itteniekre és elmentem meghallgatni. Hihetetlen nagyot csalódtam. Én nem is értettem ezt a hatalmas különbséget a többi kipróbált darabbal szemben. És azt sem értem, hogy miért ennyire népszerű, max a felét éri annak amennyiért árulják. Persze mindenkinek más tetszik, de.....
Ráadásul még kényelmetlen is (legalábbis nekem), mert arra is azt mondták hogy 5*...Szerintem nem szabad az alapján vásárolni amit a neten mondanak, meg kell hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
A K612 Pro elé mélybe húzó erősítő kell, meg ki lehet próbálni, hogy műbőr párnával milyen hangzást kapsz. Az M40x alapból zárt és műbőr párnás, nem csoda, hogy van mélye. Térben viszont gyengusabb lesz az eredmény vele (ezen segíthet egy vastagabb párna) és melegít.
-
csƵ
addikt
Az ATH-M40x tényleg annyira jó? YouTube-on rengetegen el vannak tőle ájulva, még Z Review is hanyatt vágta magát tőle. Most K612 Prót használok, azt hittem, hogy tudok mély nélkül élni, tudok, csak nem szeretek.
Tudom, hogy az M40x is kiegyenlített, de valószínűleg több jön ki belőle, mert nem olyan nehezen hajtható.
Meg kéne hallgatnom? -
Spíler
őstag
válasz #38314240 #59703 üzenetére
Akkor már inkább a HD330,jobb hangja van mint a HD660-nak,de ezekhez ajánlott valami erősítő,mert igénylik.
Használt piacon is körbe nézhetsz,mindig van eladó Hyperx Cloud I.,az se rossz 10-15-ig állapottól,kortól függően.Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
törölt tag
Sziasztok!
A mostani Takstar HD 2000-ről lépnék egy-két kategóriával feljebb. Van valami jó vétel ~15 ezer Ft körül?
A Superlux HD-660 mennyivel jobb/rosszabb a fent említett Takstarhoz képest?
-
emiki6
veterán
válasz Cucuska2 #59688 üzenetére
Nekem is nyomta a fejem a cloud pántja, de megszoktam. Amúgy talán annál kevésbé nyom a pánt minél jobban szorít a fejes, szóval a pánt görbítése ami segíthet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon