Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz K1LLMy53Lf #13798 üzenetére
Csak az üzenetszálhoz csatlakoztam
What else you gonna do on a Saturday?
-
sto1911
veterán
Az aktualis Humble choice-bol, erdekel valakit a maradek jatekok kozul valami? Egyelore csak felteteles modban.
Middle-earth: Shadow of War - sajat
Graveyard Keeper - sajat
Two Point Hospital - sajat
GRIP: Combat Racing - sajatDiRT Rally 2.0 - TALAN sajat
Trailmakers - ?
Unrailed! - ?
Mages of Mystralia - ?
Street Fighter V - ?
Bad North - ?
Whispers of a Machine - ?
Them's Fightin' Herds - ? -
K1LLMy53Lf
senior tag
-
peterszky
őstag
válasz K1LLMy53Lf #13756 üzenetére
A Whispers of a Machine igényes pixel art point & click, hogy senkit sem érdekelne, az azért erős túlzás. Megvan a célközönsége.
What else you gonna do on a Saturday?
-
JóGéza
aktív tag
-
echterion
nagyúr
Vajon nálam miért 12,59 dolcsit vont decemberben a Tombi bundlira? Nézegettem a számlainfómat, aztán most csak pislogok, hogy miért? Odaadtam valakinek és buktam így 150 pénzt, mert csak most látom.
-
AtHoS
nagyúr
válasz pigster #13780 üzenetére
Hát bakker, igazad van, csak nem erre, hanem a bundle egy másik a játékára, amit a korábban topikba berakott ki mire jelentkezett alapon úgy gondoltam, hogy rendben van részemre, de most kiderült, hogy érkezett rá jobb ajánlat
Gondoltam, ha már csak a SF V-re nincs jelentkező -, amit amúgy korábban szintén jeleztem egy racinges gammával egyetemben, hogy vinném, minél hamarabb legyen gazdája minden cuccnak alapon - akkor elviszem, így mehet a bundle, de ugye az egyetlen játéknál ami érdekelt volna belőle túl lettem "licitálva"...
Ez van, ismét tanultam valamit
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Crytek
nagyúr
Egy Street Fighter V vihető még ha érdekel valakit.
Next PC Upgrade: 2022
-
sto1911
veterán
Graveyard keepertől ha valaki megszabadulna 300-ért, annyiért kipróbálnám.
-
Crytek
nagyúr
Unrailed! - chris0000 (elvileg ha még érdekli)
Még vihető:
Graveyard Keeper
Mages of MystraliaNext PC Upgrade: 2022
-
FunPro
őstag
Egy Dirt rally engem is érdekelne.
Mondjuk abba is benne lennék, hogy valaki átveszi a bundle maradék részét olyan 10$-ért.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-Solt-
veterán
Üdv,
DiRT Rally 2.0-ra vevő lennék, ha akad valakinél "felesleg"... Köszönöm!
www.smart-bus.hu
-
echterion
nagyúr
Annyira megy itt a biznisz, hogy én is ránéztem a humbli fiókomra és meglepődve tapasztaltam, hogy mégis sikerült a múlt havi bundlit behúzni valahogy, paypal-ról is szépen lehúzta a manit. Szóval, ha valakinek még kellene a Tomb Raider-es bundle, bekerülési költségen viheti (3600 pénz) utalás után.
-
bandon
tag
Sziasztok,
Amennyiben valakinek esetleg maradt ki Two Point Hospital, vevő lennék ráÜdv: bandon
-
Crytek
nagyúr
válasz Anonymusxx #13767 üzenetére
2. körre eddig akik jeleztek:
Middle-earth: Shadow of War - Anonymusxx
Graveyard Keeper - Anonymusxx
Two Point Hospital - Anonymusxx
DiRT Rally 2.0 - Athos
Unrailed! - chris0000
Mages of Mystralia - AnonymusxxEzekből még 4 db keresi gazdáját:
Street Fighter V
Bad North
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
GRIP: Combat RacingNext PC Upgrade: 2022
-
s7evcsenko
addikt
válasz Crytek #13765 üzenetére
"Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni"
Ez rossz taktika, így nem fog fejlődni a páciens.
Én sose nyelem be... mindig szólok érte és utaltatom újra a fee-t.
Tanulja meg mindenki rendesen használni, ha már egyszer ott akar fizetni, de ne az én káromon.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Crytek
nagyúr
Ha azt nézed lehet. De akik elvitték tőlem senki nem kapott olyan privátot, hogy vârj mert más nagyobbat ajánlott.
És az emberek mások, van aki szemrebbenés nélkül mondott valamire 3$-t mivel neki annyit röhögve megért, mivel nem classic feliratkozó és sose volt és lesz ilyen áron jódarabig. Sőt a koràbbi bundleknál Cod Ww2 és nagy címeknél valaki simán a bundle árának a felét kifizette érte, mert neki kellett(Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni Mondjuk azt máig nem értem, hogy a paypalt hogy nem perelték még agyon azért amiért egy utalásnál nem irja ki milyen levonások lesznek...)
-
-
Crytek
nagyúr
A Street Fighter V még "lóg" a levegőben..de minden más gazdára talált , 1 csomag kihullott.
Ha lenne egy másik csomagra jelentkező akkor azt a fiókomat se pause-olnám és bontásba tenném szintén!
Middle-earth: Shadow of War
Graveyard Keeper
Two Point Hospital
DiRT Rally 2.0
Street Fighter V
Bad North
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
Mages of Mystralia
GRIP: Combat RacingSzintén pay what you want alapon..,mert azt vettem észre így sokkal jobb a dolog mintha én mondanám az árat
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz K1LLMy53Lf #13756 üzenetére
Engem igazából az érdekelne a legjobban kb.
Dobok is egy privit.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crytek
nagyúr
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' HerdsAkarom mondani a kb senkit nem érdeklő trióból még 1 kiadó. Bármelyik a háromból amit választ az illetékes hiszen ez a csojsz varázsa
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Crytek #13753 üzenetére
szvsz ennek a hónapnak a fele bőven jó cucc, amikből 3-4db már megéri a $12t.
persze mindenki más, más-más igényekkel(#13750) FollowTheORI sztem ezt csak a decemberire mondták emberek és anno meg is lepődtünk, hogy "csak" 10 gamma van, mivel mindenki arra számított, ami ebben a hónapban van, hogy több, mint 10 van és abból kapsz 10et (mivel ez jött le a kommunikációjukból anno). tehát a 10 db az sosem volt kérdéses, annyi merült fel, h esetleg 10 lesz a kínálat mindig, így a classic plan nem is igazi choice, mert mindent kapsz akkor.
(mondjuk nekem még át kell gondolnom, hogy a 8-10. helyre mit válasszak )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #13750 üzenetére
Ilyen felhozatal mellett 20ból is lehetne választani nem sok vízet zavarna. Pont a bontásoknál látható hogy ebből a 12ből is 1-2 game csak kb mindenkit..
-
nagyúr
-
pigster
senior tag
válasz FollowTheORI #13750 üzenetére
Tudom. Mint írtam, már el is kelt. Vevővel egyeztettünk, mi kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pigster #13745 üzenetére
Arra kell figyelni ám... hogy csak 10 választható és 12 játék van!!!
Ugye ugye... és még itt mondták hogy mindenki megkap mindent aki régi előfizető.. stb... hát most látjuk hogy nem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
MrTwister
őstag
Mages of Mystralia-t vinném ha valakinek megmaradt!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
pigster
senior tag
HB Január 2020 Choice játékok vihetők egyben, kivéve GRIP: Combat Racing
Graveyard Keeper
Two Point Hospital
DiRT Rally 2.0
Street Fighter V
Bad North
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
Mages of Mystralia
GRIP: Combat Racing - enyémÉrdeklődni privátban.
-
Vertigo18
addikt
Street fighter V kinél a legolcsóbb?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bepken
veterán
válasz GyureX #13742 üzenetére
12 dodóért még jó is lenne én €13.99-ért tudnék most választani belőle 3 db játékot, ami szerintem nem éri meg...
meg igazából magát a tálalást nem értem továbbra sem... egy előfizetésre akarják becsábítani az embert, de összesen 12 db bélyegképet látsz és ennyi. míg a korábbi monthly esetén volt egy (szerintem) ízlésesen összerakott oldal, ahol még egy montázsféleség is ment a háttérben az aktuális havi játékokkal.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
GyureX
tag
szerintem ez egy rohadt jó bundle 12 dodóért
-
bepken
veterán
válasz chris0000 #13736 üzenetére
amikor egy játék 3-4 dollárba kerül és az emberek már láttak róla játékmenet videókat, tudják mire számíthatnak, szerintem pont leszarják az ilyen értékeléseket. én legalábbis biztosan
kit érdekel, hogy Vérpistikének tetszett-e a játék vagy sem? meg hogy miképpen éli ki a különböző lelki frusztrációit? én megvettem, mert érdekel és majd ha nem tetszik, akkor törlöm. ennyi
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Redneck
nagyúr
Ha valakinél marad egy elfekvő Shadow of War, érdekelne.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kwzatz
őstag
válasz fatal` #13738 üzenetére
Eddig talán egyedül a Spyrónál értettem meg, hogy néhányakat kellemetlenül érintett 1 hónappal a megjelenése után. Arra azért tényleg nem nagyon lehetett számítani. Oké, aki megveszi, az úgy gondolja, hogy neki annyit ér, hogy hamarabb játszhat vele mondjuk 1 évvel, de ez eléggé egyedi eset volt így.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
reelc
veterán
válasz chris0000 #13736 üzenetére
Már megint negatív értékeléses háborgás? Ez annyira primitív dolog.
Amúgy meg mióta létezik a bundle ez megy nem?
Játékok kerülnek bele, olcsóbban lehet hozzájutni többedmagával, mint korábban magában + ugye charity. Persze, tudom, hogy eredetileg indie játékokra irányult, később szálltak be a nagy kiadók is alkalmanként. De akkor is, majdnem 10 éves múltra nyúlik vissza a dolog.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz fatal` #13728 üzenetére
írják is,most néztem steamen...akiknek már megvan 1-1 játék ezekből,nem nagyon örülnek...mennek a negatív értékelések,h most meg choiceba fillérekért lehet majd venni a játékokat amiket ugye már megvettek korábban drágábban...sok ezekből very positive...persze kinek mi...pl.:a Mages of Mystralia-ban magyar nyelv is van.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Two Point Hospital - gyantaszuzGraveyard Keeper - chris0000DiRT Rally 2.0 - chris0000Bad North - chris0000Ezek már elkeltek.
-
yozsee11
aktív tag
Ha az alábbiak közül valakit érdekel valami akkor privátban kereshet (még 5 feloldható ezek közül):
Street Fighter V
Bad North
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
Mages of MystraliaOrigin/Steam/UPlay: yozsee
-
-
bepken
veterán
ha valakinél esetleg maradna ki Shadow of War, szívesen átvenném (paypal)
-
Crytek
nagyúr
Bontást is vállalok eddig így nézne ki...
Middle-earth: Shadow of War - De4d
GRIP: Combat Racing - MrTwister
Trailmakers - MrTwister
Two Point Hospital - gyantaszuzGraveyard Keeper
DiRT Rally 2.0
Street Fighter V
Bad North
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
Mages of Mystraliafatal`: Na az akkor drága volt... Itt most kb 2-3 $-ért megkapod
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Egy Shadow of War engem érdekelne.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Crytek
nagyúr
válasz gyantaszuz #13721 üzenetére
Ha 10 game-re lenne jelentkező akkor bontanám. Árat nem én szoktam írni ,mivel neked kell. Mondod mennyit érne meg én meg okézom vagy nem okézom.
fatal`: Mivel az Dirt Rally már sajnos megvan és nem tudok vele játszani billel mert sim ,így nem kell még egy game disznek
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
GRIP: Combat Racing és a Trailmakers érdekelne jó áron ha valaki megválna tőle.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Crytek
nagyúr
Humble choice január
Na ezt is el kell adni úgy ahogy van
Graveyard Keeper
Two Point Hospital
DiRT Rally 2.0
Street Fighter V
Bad North
Trailmakers
Unrailed!
Whispers of a Machine
Them's Fightin' Herds
Mages of Mystralia
GRIP: Combat RacingAki nem classic előfizető és érdekli a pakk jelezze nekem egy se kell.
-
vpleft
tag
Sziasztok! Tőlem is vihető egy ehavi teljes humble classic 12 dolcsiért. Ha valakit érdekel, dobjon privátot!
-
AllTheBest
őstag
HA esetleg a shadow of the tomb raideren kívül érdekel valakit valamelyik játék a mostani humble choices-ből, akkor privátban írjon
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
pigster
senior tag
HB December 2019 choice játékok vihetők egyben, kivéve Phantom Doctrine:
Shadow of the Tomb Raider
Blasphemous
Ancestors Legacy
Phantom Doctrine - enyém
Dead In Vinland
Horizon Chase Turbo
Dark Future: Blood Red States
Aegis Defenders
X-Morph: Defense
Desert ChildFizetés PayPal EUR. Érdeklődni privátban.
-
echterion
nagyúr
Nekem azt írja, hogy csak január 3-tól oldja fel a pause-t. Akkor nem lehet meggondolni magam, ha már egyszer pause-oltam egy hónapot?
-
Redneck
nagyúr
Ha befizetek 14€-ért a Basicre, akkor választhatok 3 címet, jól értem? Ezt még december végéig megtehetem? Pár hónapja lemondtam a havit, ritkán érdekel valami.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
safranyek
tag
válasz Redneck #13703 üzenetére
Még mindig van. [Humble Choice]
-
ETOM
addikt
Sziasztok!
Valakinek nem maradt meg a Shadow of the Tomb Raider? Kicsit jobb áron átvenném. (nem 500 Ft-ra gondolok )
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Crytek #13700 üzenetére
"Sajnos ez a baj a fanaticállal jó bundlekat csinál csak sajnos nekünk "eladhatatlanul" ugyanis a sok szar mellé betenni egy jót és mindezt drágán így már nem éri meg."
Bizony sajnos olyan áron tolják, hogy 1-2 játékért nem éri meg, mert annyiért megveszed őket szélben (általában nem AAA címekről beszélünk a jobbak esetében sem).
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a "jobb" címeket idővel még Build Your Own Bundle stílusban is elérhetővé teszi teljesen érthetetlen koncepciót kapunk. Nekem sokszor a Fanatical bundlikból full ismeretlen címek tetszenek, de ha wishlistesek is voltak, akkor is jellemzően a 90% -ban csalódom. Nem értem hogy van ez, de nálam ez a Fanatical "keresztje".armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest